Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

nasıl yani yaa..bir daha bak bakalım kuzum 100 yazıyor olmasın..

bende seni kutlamıştım ama mesajımı görmedin heralde tekrar yazayım kuzum çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

bende seni kutlamıştım ama mesajımı görmedin heralde tekrar yazayım kuzum çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Sayfa sayfa ilerliyorum ya ondan seninkine yeni sıra geldi. Çok sağol yüreğine sağlık canım benim. Allah kimsenin kollarını boş bırakmasın...

çok sağol hayatım.
evet bür süre ayrı kaldım topikten ama buna ihtiyacım varmış. Çok takıntılı olmaya başlamıştım çünkü. Ve bu ayrılık bana yaradı.
Çok takmadım kafama tabi ta ki yumurtlama günümde gelen o yumurta beyazı akıntıyla karşılaşana kadar. Ulan dedim ben kaçmaya çalışıyorum gene aklıma girio dedim.
Bu ay sadece 3 gün çalıştık ama demek ki kaliteli çalışmışız. Sonra göğüs uçlarımda sızlama başladı. Adetime 5 gün kala test yaptım. Üzerinde 5 dakika içinde çıkan sonuç geçerlidir yazıodu. İlkin bişi çıkmadı. 10 dk. sora baktım net bir ikinci çizgi var. Ammaaaaan 10 dk. geçti ondan yanlış pozitiftir dedim. Ertesi sabah gene yaptım. Gene aynısı oldı. 2 gün sora gene yaptım gene aynısı oldu. En son adet günümde yaptım. 4 dakikada çok silik, 5. dakika olmadanda net 2. çizgi çıktı. Yani diyeceğim odur ki kızlar, idrar testi bhcg çok az ise geç cevap verio. Çünkü o testin danışma hattını aradım hamile değilseniz 3 saat de geçse 2. çizgi çıkmaz dio. Benim de hep öle oldu. Değşik Değişik testler kullandım yıllarca, hep 1 saat sora falan baktığımda hep tek çizgiyde hamile değilsem.
Sonra da doktora gittim keseyi göremedik. Daha 4+1di çünkü. Kan da 158 çıktı dün sabah yani. İşte öle.
Umutsuzluk yok, ama bence biraz kafayı dağıtmak şart.

Sen de bence en iyisi farklı bir doktora git. Onlar da insan elbet farklı bi görüşleri bildikleri vardır tamam kuzum.

hayırlı olsun cnmm...tebrik ediyorumm...bende evde yaptığım testimi yollim bak ..ama sonucu bugün aldım 0,100 negatif...karısık ama benim durumum..adet oldum 3 gün sürdü şaşırdım ..test yaptım..çizgi çıkınca 2.testi yaptım...yine çıktı bak en son testim aşadaki resimde..

yani canım testlere bakılırsa %100 pozitif ama sanırım vücudunda bazı hormonal hareketler bhcgyi çıkarmış olabilir. Bence birkaç gün sonra bir daha yap ardından doktora git pozitif çıkarsa. Şaşırdım açıkçası.

tickerfaktory den çizlge ekleyemiyorum. Herşeyi yapıyorum bizim site uygun formatta değil deyip uyarı yolluyr. Ne yapacağım...

yarın sabah test yapcam tekrar bakalım negatif çıksa bari bende şu belirsizlikten kurtulsam yaaa..

tickerfaktory den çizlge ekleyemiyorum. Herşeyi yapıyorum bizim site uygun formatta değil deyip uyarı yolluyr. Ne yapacağım...

önce Allah tamamını erdirsin bende çok uğraşmıştım onunla ticker factory ile ilgili degil kopyalanan kısımdan sadece şu kadarını profilindeki kısma yapıştırman gerekiyor bildiğim kadarıyla

http://lt1f.lilypie.com/jqlZp2.png

kesinlikle haklısın hayatım. belirsizlik berbat bişi. umarım net bir bilgi edinirsin yarın.

inşallah canımmm...

evet canım...bilgileri tamamlayınca bayağ uzun bi adres çıkıo ama senin yolladığın adres gibi olan kısım var arada onları kopyalıyosun..

canım çok tebrik ederim hayırlısıyla 40 haftaları gör sağlıkla sıhhatle al kucağına bebişiniii

tuğbacım sende hamişmişsin senide tebrik ederim .. kanamanda geçecek inşallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle alacaksın bebişini kucağınaa...

sayfaları bebiş uyanmadan acele acele okuduğum için kusura bakma ketenhelvam yanlış anlamadıysam sende hamileymişsin allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım benim. herşey yolunda gitsin inşallah.....

tamam canım yaptım. çok teşekkürler. Allahım hepimize hayırlısını versin tatlım. Çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…