kıslar nasılsınız kaynanın koyden mısafırlerı geldı o yuzden bu aralar pek gıremeyecegım hepınızı cok sevıyorummm
inşallah inşallah :) bende öyle düşünüyorum cnm yeniden bi kayıp istemiyorum artık yaaaacnm benimmm hadi hayırlısı bakalım hakkınızda :)) tüp bebek eger senin için daha sağlıklıysa tabikide boşa kendin deneyip hiç üzme kendini ayyy birsennn demekki 2012 sonu gelmeden bebeişin olcak ollahın izniyle :))
esraaaaa hayy maşallllaaahhhh kızzz dikkat et 4üz ün filan olmasın :) canım benim yaaa yüzün hep güler inşallahhhhh yarın transferin olacaksa 2 haftaya kalmaz hamişsin sen ne mutlu sana :) hep güzel düşün olurmu canım benim herşeeyy güzel olacakgünaydınnnn canlarımmmmm tuğbacım sen daha öncede kimyasal gebelik yaşamıştın bence bi dra görün ve bunun sebebini araştır tatlım:26:semroşum yoncammmm nasılsınız paşalar nasılllyaseminnnnn canımmm sen nsılsın eskiden bu topikte açılışı hep sen yapardın nazrmı değdi ne:44:bu arada eşinde görünecekti dra ne oldu o iş canımcım:18:birsenn canım tüp bebekgerçekten meşakatli sancılı bi dönem ama sonunu düşündükçe öyle güzelkiii tatlım:103:bence hemen tedaviye başlaaaa veee bi kizde sen doğur benim arkama bakarsın kerteriz onlrı ha ne dersinnn paşammmm çokkk dua et bana canımmmm ılgımcım kana gidicekin güzel haberler aldın dimiii penpetekirle siz taze kan oldunuz bizeeeee mügecimmm canım sende durumlar nasıl mirage sende öpüldün kocamann şimcik gelelim banaaa....benden cumartesi günü tam 22 tane yumurta aldılar günün rekorunu kırdımmm bunlardan 16 tanesi döllenmiş ama 13 tanesi sağlıklı ve güzel bi gelişim gösteriyormuş büyük bi ihtimal transverim yarın olucakkk bebişlerime yarın kovuşucammm bana çoook dua edin canlarım bebişlerim annelerine sımsıkı tutunsun inanın ben hergün hepimiz için dua ediyorum sizi çoook sewiyorummmmmmmmmmm:81:
canım inşallah dediğin gibi tüp bebek vesiledir, hayırlısı kısmet biraz zor oluyo bizim bebişler ama olacak biliyorummmkızlar selam nasılsınız? ben bekliyorum hala
kasvetli geçmiş olsun canım umarım çabucak sağlığına kavuşursun. benim kpss de yalan oldu ne planlarım vardı hepsi sözde kaldı ders çalışmaya da ara verdim umarım çalışmaya yeniden başlarım herşey istediğin gibi olsun inş
birsen kuzum inş. sende ikiz annesi olacaksın allahın izniyle bi vesile tüp bebek artık umarım herşey yolunda gider allah yardımcın olsun kuzum
çok çok geçmiş olsun rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş. kimsenin kucağı boş kalmasın....
esra canım maşalllah yumuşlarainş. rabbim yüzüne bakar kuzum dualarım seninle inş. herşey sorunsuz geçer anne olamayı nasip eder rabbim sağlıklı hayılrlı bahtı güzel uzun ömürlü kuzuların olur inş. esra canım kaç embriyo transfer edecekler sana?
bol bol dinlen kuzum hiç bişeye elini sürme güzel haberlerini bekliyorum canım
ben daha kan testine gitmedim çrşmb yada prşmb gidicem kuzum önceki hamileliğimde 38. gün gitmiştim keseyi görmüştüm onun için biraz beklemek istiyorum ama inan bekleyemiyorum evde testi tekrarlıcam hayırlısı olsun diye dua ediyorum canım inş. rabbim sesimizi duyar
aramıza hoşgeldin cnm ve geçmiş olsun inşallah korunma süren biter bitmez hemen yeniden hamile kalırsın...merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bu sürecte sizlerle beraber olmak istiyorum.
bebeğimim 08 subatta kürtajla alınması gerekti kalbi durması sebebi ile.suan korunma sürecindeyiz.
çarşamba güzel haberler bekliyoruz o zaman sendencanım gecen hafta çarşamba benim 28. günümdü, adet olmadım, test yaptım lönk die çıktı çizgi. Ertesi sabah yani 29. gün hemen doktoruma gittim. Tabi kese ultrasonda görünmediğinden kan testi istedi 158 küsür çıktı. 4 hafta için iyi dedi. 22 Şubatta gel keseyi görelim dedi. Bakalım Çarşamba belli olcak herşey.
Sen ne zaman yaptırcan kan testini?
dirmittt artık yaptır şu kan testini :) bak demekki bebişin baktı sen patik yapmaya filan da başladın dayanamadı geldi hemen :)rabbim sana sağlıklı keyifli hayırlı 40. haftaları göstersin inş. canım
canım karar verdim yarın gidicem kan testine inş. canım
biliyormusun ben bebek batiği yapmayı öğreniyordum bu ay bi tekini yaptım öyle denemelik içime doğmuş:)
bide kasık ağrım oldu böyle aniden geri geçti hemen ara ara , hissetmiştim ama yinede insan bilemiyo işte kimsenin kucağı boş kalmasın rabbim yüzümüze baksın...
sağol cnm burdaki herkesin duası çoook kıymetli Allah yüzümüze bakacak sonunda hepimizin inş.selam kızlar hamile olan arkadaşlara sevindim.inşallah buradaki bütün arkadaşlar bebeklerini sağlıcakla kucaklarına alırlar.allah bütün isteyenlere versin.hep sizler için dua ediyorum.
geçmiş olsunmerhaba bende bebeğimi kaybettim3 hafta önce üstelik benimkisi tüp bebekti daha .15 HAFTALIKTI. Dr.3 ay korunmamızı söyledi 1 yıl kadar normal yolla olmasını bekliyeceğiz eğer olmazsa tekrar deneriz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benide listeye alabilirsin.
kıslar nasılsınız kaynanın koyden mısafırlerı geldı o yuzden bu aralar pek gıremeyecegım hepınızı cok sevıyorummm
canım çok yorma kendini, kendini ve bebeğini düşün sadece. biz de seni seviyoruz...
çarşamba güzel haberler bekliyoruz o zaman senden
dirmittt artık yaptır şu kan testini :) bak demekki bebişin baktı sen patik yapmaya filan da başladın dayanamadı geldi hemen :)
sağol cnm burdaki herkesin duası çoook kıymetli Allah yüzümüze bakacak sonunda hepimizin inş.
geçmiş olsunkısmet inşallah normal yolla kavuşursun bundan sonra bebeğine cnm.
semrooş cnm bak dikkat et kendine fazla yorma sen şimdi misafirler diye her işe koşmaya kalkarsın dikkat et heeee
hıc sormayın sınır bıde bı karı var delı edıo adamı sureklı onla ılgılenen bırı olması lazım gelın sunu yap gelın bunu yap hıc buda hamıle demıo delı edıo benı sabah berı oturmadım desem yerı benımkıne kalsa gecede orda bırakcak benı bu aksam gec gelecek sen benı orda bekle bosa ınme tek basına durma dıo maksat anasına hızmet edeyım orda durayım aman neysee benımkı ler hep aynı mesele
ketenhelvam canım benımm ınss hersey cok guzel olacakkkkk dualarımız senle...
inşallah inşallah :) bende öyle düşünüyorum cnm yeniden bi kayıp istemiyorum artık yaaaa( sen nslsn bitanem???
Esraaaaa hayy maşallllaaahhhh kızzz dikkat et 4üz ün filan olmasın :) canım benim yaaa yüzün hep güler inşallahhhhh yarın transferin olacaksa 2 haftaya kalmaz hamişsin sen ne mutlu sana :) hep güzel düşün olurmu canım benim herşeeyy güzel olacak
Canım inşallah dediğin gibi tüp bebek vesiledir, hayırlısı kısmet biraz zor oluyo bizim bebişler ama olacak biliyorummm
Aramıza hoşgeldin cnm ve geçmiş olsun inşallah korunma süren biter bitmez hemen yeniden hamile kalırsın...
malesef hg canım çok çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inş.sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
Canım kaç ay korunma süren ilkmiydi bebeğin eğer anlatmak istersen
cnm benim o zamanki deger çok düşüktü zaten 13,85 ben okuduğum kadarıyla öle oldugunu düşünmüştüm ama bu sefer kesin değerim 160 dı 137 ye düştü bu gerçekten kimyasal düşük cnm doktor kontrollerim 2 hafta önceydi hepsini konuştuk tahliller yapıldı herşey normal bundan sonrası artık kısmettt :))
evet bebeğim burası benim illk topikim buraki herkez süpper insanlarrr :))
çok geçmiş olsun canım. Inşallah güçlü olur korunmanın ardından yeni yola güzel çıkarsın. Allah yolunu açık etsin inşallah.
cnm benim o sondu bidaha olmicak inşallah sen kalbini rahat tut :)) sonrada gelsin bebişlerr :))inşallah inşallah :) bende öyle düşünüyorum cnm yeniden bi kayıp istemiyorum artık yaaaa( sen nslsn bitanem???
esraaaaa hayy maşallllaaahhhh kızzz dikkat et 4üz ün filan olmasın :) canım benim yaaa yüzün hep güler inşallahhhhh yarın transferin olacaksa 2 haftaya kalmaz hamişsin sen ne mutlu sana :) hep güzel düşün olurmu canım benim herşeeyy güzel olacak
canım inşallah dediğin gibi tüp bebek vesiledir, hayırlısı kısmet biraz zor oluyo bizim bebişler ama olacak biliyorummm
aramıza hoşgeldin cnm ve geçmiş olsun inşallah korunma süren biter bitmez hemen yeniden hamile kalırsın...
günaydın bayanlarr...bugün gerçekten gün aydın. Güneşli süper bir sabah :)
günaydınnn :))günaydın bayanlarr...bugün gerçekten gün aydın. güneşli süper bir sabah :)
günaydın kızlar:))))
pazartesi günü Eki Görüntüle 351682 cuma günü Eki Görüntüle 351683
yaptığım testler, kanda verdim öğleden sonra alıcam sonucu içimi bi korku ve aynı zamanda heyecan kapladı allahım hayırlısını versin inş eğer kan testim pozitif çıkmazsa tövbeliyim bundan sonra idrar testine....
tubiş yakaladım seniiiikoş çabuk bak bakalım menümeee koşkoşkoş
aaa şuna bakkkkkkk
günaydınnn :))
cnm baya belirgin çizgiler inşallah kan testindede güzel sonuç çıkıcak ve seninle mutlu olcaz 4 gözle bekliyorum güzel haberini kaçta çıkıcakmış sonuçlar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?