Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

inşallah inşallah :) bende öyle düşünüyorum cnm yeniden bi kayıp istemiyorum artık yaaaa( sen nslsn bitanem???

esraaaaa hayy maşallllaaahhhh kızzz dikkat et 4üz ün filan olmasın :) canım benim yaaa yüzün hep güler inşallahhhhh yarın transferin olacaksa 2 haftaya kalmaz hamişsin sen ne mutlu sana :) hep güzel düşün olurmu canım benim herşeeyy güzel olacak

canım inşallah dediğin gibi tüp bebek vesiledir, hayırlısı kısmet biraz zor oluyo bizim bebişler ama olacak biliyorummm

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bu sürecte sizlerle beraber olmak istiyorum.
bebeğimim 08 subatta kürtajla alınması gerekti kalbi durması sebebi ile.suan korunma sürecindeyiz.
aramıza hoşgeldin cnm ve geçmiş olsun inşallah korunma süren biter bitmez hemen yeniden hamile kalırsın...

çarşamba güzel haberler bekliyoruz o zaman senden

dirmittt artık yaptır şu kan testini :) bak demekki bebişin baktı sen patik yapmaya filan da başladın dayanamadı geldi hemen :)

selam kızlar hamile olan arkadaşlara sevindim.inşallah buradaki bütün arkadaşlar bebeklerini sağlıcakla kucaklarına alırlar.allah bütün isteyenlere versin.hep sizler için dua ediyorum.
sağol cnm burdaki herkesin duası çoook kıymetli Allah yüzümüze bakacak sonunda hepimizin inş.

geçmiş olsun kısmet inşallah normal yolla kavuşursun bundan sonra bebeğine cnm.
kıslar nasılsınız kaynanın koyden mısafırlerı geldı o yuzden bu aralar pek gıremeyecegım hepınızı cok sevıyorummm

semrooş cnm bak dikkat et kendine fazla yorma sen şimdi misafirler diye her işe koşmaya kalkarsın dikkat et heeee

canım çok yorma kendini, kendini ve bebeğini düşün sadece. biz de seni seviyoruz...

hıc sormayın sınır bıde bı karı var delı edıo adamı sureklı onla ılgılenen bırı olması lazım gelın sunu yap gelın bunu yap hıc buda hamıle demıo delı edıo benı sabah berı oturmadım desem yerı benımkıne kalsa gecede orda bırakcak benı bu aksam gec gelecek sen benı orda bekle bosa ınme tek basına durma dıo maksat anasına hızmet edeyım orda durayım aman neysee benımkı ler hep aynı mesele
ketenhelvam canım benımm ınss hersey cok guzel olacakkkkk dualarımız senle...

semraaa yaa kimse seni kendin kadar düşünmez gerekirse numara yap ayy belim ağrıdı filan de otur uzat ayağını eşek diiler ya o zaman da bişi isteyemezler senden,kusura bakma valla çok kızdım senin dinlenmen lazım nsl böyle anlayışsız olabilirlerki...

ketenhelvaaa, çok heyecanlı bir gün senin için. ben bile senin için heyecanlandım valla. Allah beraberinde olsun canım. Herşey yolunda gitsin inşallah.

hoşbulduk duman ara ara giriyorum buara işlerimin yogunlugu sebebi ile.

malesef hg canım çok çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inş.sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
Canım kaç ay korunma süren ilkmiydi bebeğin eğer anlatmak istersen

canım il bebişimdi.dr gidiyoırduk oncesinde araştırma hastanesinde.
Bir ton tetkik yapıldı rahim filmi çekildi sonra bi baktım ertesi ay kendiliğinden hamile kaldım.
Sonra dr gittim felan gayet herşey yolundaydı en son gittiğimde bebişim yoktu artık.
Kurtaj olduktan sonra daha hiç gitmedim dr patoloji sonucunu alacagım bu cuma veya önümüğzdeki salı dr kürtaj sonrası 3 ay dedi bakalım yeni bişey dermi demezmi.rabbim herşeyin hayırlısını verıyor ne yapalım hakkımızda böyleymiş büyük konusup daha büyük şeyler yaşamak istemıyorum.

canım biliyorum burada k k daki bütün kadınlar süper aranıza katıldım.yogunluğum sebebi ile ara ara gelşecegim.

cnm benim o sondu bidaha olmicak inşallah sen kalbini rahat tut :)) sonrada gelsin bebişlerr :))
ktenhelvam hadi bakalım tutsun bebişlerr güzel haberler ve inşallah bizeee :))
kıslar nasılsınız kaynanın koyden mısafırlerı geldı o yuzden bu aralar pek gıremeyecegım hepınızı cok sevıyorummm

semoşumm dikkat et kendine bitanem sen ve bebişinden daha önemli diil hiç bişey yorma kendini olurmu :)) bizde seni çok seviyoruzz :))

günaydın bayanlarr...bugün gerçekten gün aydın. Güneşli süper bir sabah :)

günaydın kızlar inşallah benim içinde güneşli bir gün olur cuma günü beta hcg yaptırdım 2226 idi.pazartesi yaptırdım 5000 çıktı normalmi yoksa boş gebelik olabilirmi ellerim titriyor((

günaydın bayanlarr...bugün gerçekten gün aydın. güneşli süper bir sabah :)
günaydınnn :))

cnm baya belirgin çizgiler inşallah kan testindede güzel sonuç çıkıcak ve seninle mutlu olcaz 4 gözle bekliyorum güzel haberini kaçta çıkıcakmış sonuçlar ??

günaydınnn :))

cnm baya belirgin çizgiler inşallah kan testindede güzel sonuç çıkıcak ve seninle mutlu olcaz 4 gözle bekliyorum güzel haberini kaçta çıkıcakmış sonuçlar ??

inş. canım saat iki üç gibi gidicem doktora usgle bakıcak sonuca göre umarım güzel haberlerle dönerim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…