- 24 Ekim 2011
- 562
- 22
- 118
günaydın bayanlarr...bugün gerçekten gün aydın. güneşli süper bir sabah :)
günaydın kızlar inşallah benim içinde güneşli bir gün olur cuma günü beta hcg yaptırdım 2226 idi.pazartesi yaptırdım 5000 çıktı normalmi yoksa boş gebelik olabilirmi ellerim titriyor((
günaydın kızlar:))))
pazartesi günü Eki Görüntüle 351682 cuma günü Eki Görüntüle 351683
yaptığım testler, kanda verdim öğleden sonra alıcam sonucu içimi bi korku ve aynı zamanda heyecan kapladı allahım hayırlısını versin inş eğer kan testim pozitif çıkmazsa tövbeliyim bundan sonra idrar testine....
günaydın kızlar:))))
pazartesi günü Eki Görüntüle 351682 cuma günü Eki Görüntüle 351683
yaptığım testler, kanda verdim öğleden sonra alıcam sonucu içimi bi korku ve aynı zamanda heyecan kapladı allahım hayırlısını versin inş eğer kan testim pozitif çıkmazsa tövbeliyim bundan sonra idrar testine....
bu arada benım kocıs 12ye dogru geldı anlattım bır bır dedım hıc oturmadım mısafır kadınıda dedım o zaten oledır nazlıdır dıo e ben ne yapım beı kım nazlıcak dedım bende annesı zaten kose koltugu sofraya oturuos mıllete yemek koy cay ıcıos cay servısı yapmaktan ne dogru duzgun yemek yedım nede dınlendım dedım hıc bısey demedı benımkı dınledı dınledı uyudu ama uzun bı sure cık cık demez sanırımmm :) yanı ınss bu aksamda bana mısafır gelcek benım taraftan bıraz kafam dagılırrr ınsss[/QUOTE .!.:canikom ya ne diyeyim, bi garip senin koca tarafı. Bari seninkiler onlara biraz insanlık gösterseler
canım il bebişimdi.dr gidiyoırduk oncesinde araştırma hastanesinde.
Bir ton tetkik yapıldı rahim filmi çekildi sonra bi baktım ertesi ay kendiliğinden hamile kaldım.
Sonra dr gittim felan gayet herşey yolundaydı en son gittiğimde bebişim yoktu artık.
Kurtaj olduktan sonra daha hiç gitmedim dr patoloji sonucunu alacagım bu cuma veya önümüğzdeki salı dr kürtaj sonrası 3 ay dedi bakalım yeni bişey dermi demezmi.rabbim herşeyin hayırlısını verıyor ne yapalım hakkımızda böyleymiş büyük konusup daha büyük şeyler yaşamak istemıyorum.
günaydın kızlar inşallah benim içinde güneşli bir gün olur cuma günü beta hcg yaptırdım 2226 idi.pazartesi yaptırdım 5000 çıktı normalmi yoksa boş gebelik olabilirmi ellerim titriyor((
günaydın canım, yeni umutlara gebe yeni hafta.
canım boş olduğunu sanmıyorum. bilakis iyi gibi sonuşların, telaş yapma.
canım hiç korkma ama heyecanlan, hayırlısı olsun. Bal gibi hamişsin işte. Hemen haber ver.
canım hıc korkma hersey cok guzel olacak testlerın cok belırgın ıkı tanede yapmısssın zaten canını hıc sıkma test resımlerını gorunce ıcım bı tuhaf oluo ne testler yaptım yaaa :))
bu arada benım kocıs 12ye dogru geldı anlattım bır bır dedım hıc oturmadım mısafır kadınıda dedım o zaten oledır nazlıdır dıo e ben ne yapım beı kım nazlıcak dedım bende annesı zaten kose koltugu sofraya oturuos mıllete yemek koy cay ıcıos cay servısı yapmaktan ne dogru duzgun yemek yedım nede dınlendım dedım hıc bısey demedı benımkı dınledı dınledı uyudu ama uzun bı sure cık cık demez sanırımmm :) yanı ınss bu aksamda bana mısafır gelcek benım taraftan bıraz kafam dagılırrr ınsss
inş. canım saat iki üç gibi gidicem doktora usgle bakıcak sonuca göre umarım güzel haberlerle dönerim kuzum
vee artık ben
tebrik ederim canim
hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin
darisi basimiza
bize umit oldun
vee artık ben
vee artık ben
bravo bravoooo :)) oley oleyyy :))) gözümüz aydın tebrik ederim şekeriiiimmm.
ılgımm çok çok mutlu oldum allah sağlıklı sıhatli kucağına almayıda nasip etsin inşallahh :))
teşekkürler canım darısı sana inş.
tubişim kuzum çok sağol kaç günden beri var olan umudum hayalim gerçek oldu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın....
cnm benim hep böle mutlu ol inşallah :)) aminnnn allahım herkeze önce sağlık sıhhat sonrada sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah :))
vee artık ben
vee artık ben
vee artık ben
vee artık ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?