Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

günaydın bayanlarr...bugün gerçekten gün aydın. güneşli süper bir sabah :)

günaydın canım, yeni umutlara gebe yeni hafta.

günaydın kızlar inşallah benim içinde güneşli bir gün olur cuma günü beta hcg yaptırdım 2226 idi.pazartesi yaptırdım 5000 çıktı normalmi yoksa boş gebelik olabilirmi ellerim titriyor((

canım boş olduğunu sanmıyorum. bilakis iyi gibi sonuşların, telaş yapma.

canım hiç korkma ama heyecanlan, hayırlısı olsun. Bal gibi hamişsin işte. Hemen haber ver.

canım hıc korkma hersey cok guzel olacak testlerın cok belırgın ıkı tanede yapmısssın zaten canını hıc sıkma test resımlerını gorunce ıcım bı tuhaf oluo ne testler yaptım yaaa :))

bu arada benım kocıs 12ye dogru geldı anlattım bır bır dedım hıc oturmadım mısafır kadınıda dedım o zaten oledır nazlıdır dıo e ben ne yapım beı kım nazlıcak dedım bende annesı zaten kose koltugu sofraya oturuos mıllete yemek koy cay ıcıos cay servısı yapmaktan ne dogru duzgun yemek yedım nede dınlendım dedım hıc bısey demedı benımkı dınledı dınledı uyudu ama uzun bı sure cık cık demez sanırımmm :) yanı ınss bu aksamda bana mısafır gelcek benım taraftan bıraz kafam dagılırrr ınsss

bu arada benım kocıs 12ye dogru geldı anlattım bır bır dedım hıc oturmadım mısafır kadınıda dedım o zaten oledır nazlıdır dıo e ben ne yapım beı kım nazlıcak dedım bende annesı zaten kose koltugu sofraya oturuos mıllete yemek koy cay ıcıos cay servısı yapmaktan ne dogru duzgun yemek yedım nede dınlendım dedım hıc bısey demedı benımkı dınledı dınledı uyudu ama uzun bı sure cık cık demez sanırımmm :) yanı ınss bu aksamda bana mısafır gelcek benım taraftan bıraz kafam dagılırrr ınsss[/QUOTE .!.:
canikom ya ne diyeyim, bi garip senin koca tarafı. Bari seninkiler onlara biraz insanlık gösterseler

canım çok geçmiş olsun inş. patolojı sonucun temiz çıkar rabbim yeniden sağlıklısı ve hayırlısı ile nasip etsin inş.

günaydın kızlar inşallah benim içinde güneşli bir gün olur cuma günü beta hcg yaptırdım 2226 idi.pazartesi yaptırdım 5000 çıktı normalmi yoksa boş gebelik olabilirmi ellerim titriyor((

kalbini ferah tut canım öncelikle bi doktora görün aklına kötü şeyler getirme lütfen güzel haberlerini bekliyoruz

inş. canım bakalım nolcak sabırsızlıkla bekliyorum

semra canım inş. öyledir kuzum seninkilerde pes diyecek kadar kuzum rabbim seni ve meleğini korusun inş. yorma kendini moralini yüksek tut öptüm kuzum

bravo bravoooo :)) oley oleyyy :))) gözümüz aydın tebrik ederim şekeriiiimmm.

teşekkürler canım darısı sana inş.

ılgımm çok çok mutlu oldum allah sağlıklı sıhatli kucağına almayıda nasip etsin inşallahh :))

tubişim kuzum çok sağol kaç günden beri var olan umudum hayalim gerçek oldu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın....

teşekkürler canım darısı sana inş.

tubişim kuzum çok sağol kaç günden beri var olan umudum hayalim gerçek oldu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın....

cnm benim hep böle mutlu ol inşallah :)) aminnnn allahım herkeze önce sağlık sıhhat sonrada sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah :))

ayyy delü seni biliyoduk zaten bal gibi hamiştin, kendi kendine kuruntu yapıyodun:) hele p.tesi yaptığın test maşallah herşey ortadaa:) ama dr da onayladı artık hadi canım benim Allah tamamına erdirsin, kaç haftalık değerin kaç? bu bilgileride bekliyoruz

neden böyle düşündün cnm anlamadım... hcg değeri gayet güzel yani yüksek 5-6 haftaya denk geliyo sanırım,dahamı düşük olmalıydı yani satına göre? boş gebelikmi diye düşünme bence ikizmi diye düşün :)

kızlaar yaa nasılsınız niye akşamları kimse olmuyo bu topikte o kadar mutsuzumki bugün, iş yerinde yine bi ton laf işittim hemde durduk yere bıktım artık şu insanların kaprislerinden,yani hamile filan olsam sinirden o bebek kesin giderdi o kadar sinirlerim yıprandı....ılgım ın haberi beni mutlu etti gerçi zaten hamişti o ama olsun kesinleşti en azından iyice..inşallah esra içinde güzel bi gün olmuştur.... bide sürpriz oldu bugün bana,iş yerinden bi bayan benimle aynı zamanda tüp bebek yapacakmış yani nisan mayıs gibi büyük ihtimalle çakışacağız ve aynı anda ikimizin de izinli olması fikri şimdiden sinirleri yıpratıyo onun da gerginliği oldu, Allahhımm sabır versin bana ve tüm sıkıntılı çalışanlara yani ekmeğimin peşinde olmasam 1 dk katlanılcak gibi diil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…