slm arkadaşlar ben özlem yeni üye oldum
hoşgeldin cnm aramıza.... senin için çok daha zor olmuştur bebeğini kaybetmekmerhaba arkadaslar ben elif yeni uye oldum.aralikta 40 hafta 3 gunlukken bebegimi dogurdum . Hersey cok normaldi.40hafta boyunca hicbi sıkıntımızolmamıştı.ama bebegimi 2 gün sonra enfeksiyon nedeniyle kaybettim.1000de bir görülen şey benim melegime rastladi.daha 1 gunluktu kucagimdan alıp ayirdilar melegimden.yeni yeni duzeliyorum ve buradakileri okuyunca anliyorumki yalnız değilmişim.biz seçilmiş anne ve bebekleriz.
cnmm ya ara ara giriyorum bakıyorum kimese yok çıkıyorum bende akşamları :)) bi çakışamadık senlee ... birsenn lütfen bozma sinirlerini senin şimdiden kendine dikkat etmen lazım bide patronlarınla şimdiden konuşki sana engel olmasın o kadın önce o konuşursa sorun çıkartırlar sen hemen hallet işini :))kızlaar yaa nasılsınız niye akşamları kimse olmuyo bu topikteo kadar mutsuzumki bugün, iş yerinde yine bi ton laf işittim hemde durduk yere bıktım artık şu insanların kaprislerinden,yani hamile filan olsam sinirden o bebek kesin giderdi o kadar sinirlerim yıprandı....ılgım ın haberi beni mutlu etti gerçi zaten hamişti o ama olsun kesinleşti en azından iyice..inşallah esra içinde güzel bi gün olmuştur.... bide sürpriz oldu bugün bana,iş yerinden bi bayan benimle aynı zamanda tüp bebek yapacakmış yani nisan mayıs gibi büyük ihtimalle çakışacağız ve aynı anda ikimizin de izinli olması fikri şimdiden sinirleri yıpratıyo onun da gerginliği oldu, Allahhımm sabır versin bana ve tüm sıkıntılı çalışanlara yani ekmeğimin peşinde olmasam 1 dk katlanılcak gibi diil...
merhaba arkadaslar ben elif yeni uye oldum.aralikta 40 hafta 3 gunlukken bebegimi dogurdum . Hersey cok normaldi.40hafta boyunca hicbi sıkıntımızolmamıştı.ama bebegimi 2 gün sonra enfeksiyon nedeniyle kaybettim.1000de bir görülen şey benim melegime rastladi.daha 1 gunluktu kucagimdan alıp ayirdilar melegimden.yeni yeni duzeliyorum ve buradakileri okuyunca anliyorumki yalnız değilmişim.biz seçilmiş anne ve bebekleriz.
canım ya tebrik ederim. Allah sağlıklı 40 haftalarını göstersin inşallah. Kaç çıktı değerin, kaç haftalık, kese var mı?
canım cok ama cok mutlu oldum rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınssss
ayyy delü seni biliyoduk zaten bal gibi hamiştin, kendi kendine kuruntu yapıyodun:) hele p.tesi yaptığın test maşallah herşey ortadaa:) ama dr da onayladı artık hadi canım benim Allah tamamına erdirsin, kaç haftalık değerin kaç? bu bilgileride bekliyoruz
kızlaar yaa nasılsınız niye akşamları kimse olmuyo bu topikteo kadar mutsuzumki bugün, iş yerinde yine bi ton laf işittim hemde durduk yere bıktım artık şu insanların kaprislerinden,yani hamile filan olsam sinirden o bebek kesin giderdi o kadar sinirlerim yıprandı....ılgım ın haberi beni mutlu etti gerçi zaten hamişti o ama olsun kesinleşti en azından iyice..inşallah esra içinde güzel bi gün olmuştur.... bide sürpriz oldu bugün bana,iş yerinden bi bayan benimle aynı zamanda tüp bebek yapacakmış yani nisan mayıs gibi büyük ihtimalle çakışacağız ve aynı anda ikimizin de izinli olması fikri şimdiden sinirleri yıpratıyo onun da gerginliği oldu, Allahhımm sabır versin bana ve tüm sıkıntılı çalışanlara yani ekmeğimin peşinde olmasam 1 dk katlanılcak gibi diil...
merhaba arkadaslar ben elif yeni uye oldum.aralikta 40 hafta 3 gunlukken bebegimi dogurdum . Hersey cok normaldi.40hafta boyunca hicbi sıkıntımızolmamıştı.ama bebegimi 2 gün sonra enfeksiyon nedeniyle kaybettim.1000de bir görülen şey benim melegime rastladi.daha 1 gunluktu kucagimdan alıp ayirdilar melegimden.yeni yeni duzeliyorum ve buradakileri okuyunca anliyorumki yalnız değilmişim.biz seçilmiş anne ve bebekleriz.
kızlaar yaa nasılsınız niye akşamları kimse olmuyo bu topikteo kadar mutsuzumki bugün, iş yerinde yine bi ton laf işittim hemde durduk yere bıktım artık şu insanların kaprislerinden,yani hamile filan olsam sinirden o bebek kesin giderdi o kadar sinirlerim yıprandı....ılgım ın haberi beni mutlu etti gerçi zaten hamişti o ama olsun kesinleşti en azından iyice..inşallah esra içinde güzel bi gün olmuştur.... bide sürpriz oldu bugün bana,iş yerinden bi bayan benimle aynı zamanda tüp bebek yapacakmış yani nisan mayıs gibi büyük ihtimalle çakışacağız ve aynı anda ikimizin de izinli olması fikri şimdiden sinirleri yıpratıyo onun da gerginliği oldu, Allahhımm sabır versin bana ve tüm sıkıntılı çalışanlara yani ekmeğimin peşinde olmasam 1 dk katlanılcak gibi diil...
günaydın kızlar:)
penbetekir semra duman kızlar çok sağolun iyi dilekleriniz içinpenpetekir güzel haberlerini bekliyorum canım
kan testim beta hcg 6383
keseyi gördük 8 mm
ve 5 haftalık dedi doktorum
kızlar ya niye kimse yok mutluluğumu paylaşmak istiyorum sizinle ama kendimi yalnız hissettim
günaydın kızlar:)
penbetekir semra duman kızlar çok sağolun iyi dilekleriniz içinpenpetekir güzel haberlerini bekliyorum canım
kan testim beta hcg 6383
keseyi gördük 8 mm
ve 5 haftalık dedi doktorum
kızlar ya niye kimse yok mutluluğumu paylaşmak istiyorum sizinle ama kendimi yalnız hissettim
mirage, tubiş ayrıca günaydıııın...
aaayyyy buaradaaa günaydııınnnn
kuzumm nie yanlız hissettinki bak burdayız bizzz :))
merhaba kizlar
yeni hamisleri tebrik ederim.
nazlim gelmiyor mu bu ara???
ben de bekleme surecindeyim son 1 hafta kaldi
iyi haberler vermeyi cok istiyorum sizlere..
geldik işte:)
canım ya çok sevindim şanslısın ki keseyi de gördün ve inşallah sorunsuz devam edersin.
Cicim bişi sormak istiyorum. Adet siklusun neydi, kaç gün geciktin? Çünkü benimki 28 gün, 1 gün gecikti bhcg 158 küsür çıktı. 4+1di. Seninkini o nedenle sormak istedim.
Bugün gidiyorum bakalım kesecik görüncek mi?
hg canım inş. kuzum sanada canım sat 17 ocak 36. gün kan testi yaptırdım inş. kuzum güzel haberlerle dönersin:))
merhaba kizlar
yeni hamisleri tebrik ederim.
nazlim gelmiyor mu bu ara???
ben de bekleme surecindeyim son 1 hafta kaldi
iyi haberler vermeyi cok istiyorum sizlere..
mirage, tubiş ayrıca günaydıııın...
hımmmm anladım. Ben 29. gün yaptırmıştım yani senden tam bir hafta önce oluyor. Bakalım bugün herşey belli olcek. Ben de 18 Ocakta olmuştum. Desene neredeyse aynı günlerde hamile kalmışız. Aynı günlerde doğruruz inşallah. İşlerimi bitireym haber vercm.
selam kızlaaar
valla benim de birden nazlım geldi aklıma, ona bakmak için girdim bu defa gerçekten. nerde ki bu kız? dün listemize baktım da ikimiz de çok yakın zamanlarda kaybetmişiz bebişlerimizi onunla ve en uzun süredir uğraşanlardanız. galiba bunun için arada umutsuzluğa düşüp buralardan kopuyoruz. her hamile kalanla birlikte çok seviniyoruz ama bir o kadar da kendimiz için panik oluyoruz. ben oluyorum şahsen :) benim de bu ayın sonucunu almak için bir haftam var. iyi şanslar ikimize de o zaman :)
günaydınlar şekeriiim... tubişim sana da günaydın...
bu arada penpetekir ve dirmit, size bişey sorucam. hiç belirti hissettiniz mi geçen ay boyunca?
inş. canım tamam bekliyorum
hg canım benim farklı kasık ağrım oldu böyle ince aniden anlık bi şekilde bi de göğüslerim diğer aylara göre daha dolgundu inş. canım bat gelmez bebiş gelir sendede....
hikaye aslında bu belirtiler, bende her ay oluyo regl belirtisi olaraktan :)) en iyisi beklemek. hayır bi de öyle birşey ki, kaç aydır 1 gün bile gecikmiyo ki ben de heveslenip test falan yapayım. gerçi günü gününe düzenli gitmesi çok iyi birşey ama umutsuzluk kötü.
biraz geç oldu ama hepinize günaydıın....
ILGIM canım hamileliğin belliydi ama tescillenmiş oldu tekrar tebrik ederim gözzünaydın kuzum RABBİM tamamına erdirsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?