umutsuzluğa kapılma canım zamanı var demekki rabbim vereceği zamanı biliyor kalbini ferah tut.
hg canımteşekkürler kuzum inş. sen nasılsın sağlığın biraz düzeldimi moralin nasıl?
hb. canım bende henüz iyileşmedim ama bunada şükürler olsun..kürtajdan sonra ne oldu anlayamadım doğru düzgün ayağa kalkamadım..bu kadar kürtajdan sonra sağlığım mı bozuldu anlayamadım..
ee sen nasılsın ?? belirtiler varmı ,canın bişeyler istiyomu he söle bakalım..
moralini yüksek tutmaya calış canım en büyük güç senin için moral rabbim tez zamanda şifanı versin inş.
bende çok sükür canım iyiyim progestan iğne istedim doktordan öncekinde düşük tehlikem olduğu için bunda onlem olarak yaptırdım dün, biraz kalçam ağrıyo işte....5 tane 15 gün için. üç gün ara ile yaptır dedi sonra kontrol var kalp atışlarını görmek için nasipse kuzum iğneyi dedi 3 gün ara ile yaptır yani yaptırdıktan sonraki 3 günü sayıp 4. günmü yaptıram diğerini bunu anlamadım:26::26::26:
iyi olmana sevindim kuzum inşallah hayırlısıyla kalp atışınıda göreceksin..
progestanı ben hap olarak içiyordum,iğnesi de çok etkili 3 gün arayla deyip sana 15 gün için 5 iğne vermişse 4 üncü değil yaptırdığın günüde sayıp 3 üncü günü yaptıracaksın demek ancak öle 15 günde biter..
ama yinede aklında soru işareti varsa doktoruna telefonda sor canım..
TUĞBA,MİRAGE sizler nasılsınız?? kızlar..diğer kızlar nerde yine yaa..
TUĞBA,MİRAGE sizler nasılsınız?? kızlar..diğer kızlar nerde yine yaa..
selam kızlaaar
valla benim de birden nazlım geldi aklıma, ona bakmak için girdim bu defa gerçekten. nerde ki bu kız? dün listemize baktım da ikimiz de çok yakın zamanlarda kaybetmişiz bebişlerimizi onunla ve en uzun süredir uğraşanlardanız. galiba bunun için arada umutsuzluğa düşüp buralardan kopuyoruz. her hamile kalanla birlikte çok seviniyoruz ama bir o kadar da kendimiz için panik oluyoruz. ben oluyorum şahsen :) benim de bu ayın sonucunu almak için bir haftam var. iyi şanslar ikimize de o zaman :)
günaydınlar şekeriiim... tubişim sana da günaydın...
bu arada penpetekir ve dirmit, size bişey sorucam. hiç belirti hissettiniz mi geçen ay boyunca?
kıslar nasılsınız dirmitcim hayırlı olsun canım benım bıde kalp atısını gorursek süper olur
kızlar ben gittim kontrole,
kese karından çok çok zor göründü, vajinal ultrason ile göründü, 5.1mm imiş kendileri. Henüz yeni ve muhtemelen geç döllenme olmuş. Ama normalmiş. Öle işte. 10 gün sora falan kalp dinlemeye gitcez.
oyyy kuşum benim güzel fikir aslında şimdiden konuşayım ama onlar ne fenalar varyaaaa şimdi konuşurum 1 ay sonra hiç bişey hatırlamazlar:)) ayyy hiç umrumda diil ne olursa olsun kimse engel olamaz dr ne zaman derse o zaman yapıcam artık...cnmm ya ara ara giriyorum bakıyorum kimese yok çıkıyorum bende akşamları :)) bi çakışamadık senlee ... birsenn lütfen bozma sinirlerini senin şimdiden kendine dikkat etmen lazım bide patronlarınla şimdiden konuşki sana engel olmasın o kadın önce o konuşursa sorun çıkartırlar sen hemen hallet işini :))
maşallah cnm çok güzel bi değer herşey böyle güzel gider inşallahhh... kendini yalnız hissetme lütfen mecburiyetten giremiyorum ama aklım hep burdaaa...penbetekir semra duman kızlar çok sağolun iyi dilekleriniz içinpenpetekir güzel haberlerini bekliyorum canım
kan testim beta hcg 6383
keseyi gördük 8 mm
ve 5 haftalık dedi doktorum
kızlar ya niye kimse yok mutluluğumu paylaşmak istiyorum sizinle ama kendimi yalnız hissettim
öyle cnm takmayım diyorum bende ama direk saldırınca kaçışın olmuyo malesef... Allaha havale ediyorum bu kadar üzdükleri için beni... esrayı merak ediyorum bende bi arıycam aklımda konuşursam haber veririm...birsen canım bozma moralini boşver patron işveren senden az yüksektelerin burnu kaf dağında zaten boşver onlar kendi egoları gösteriyorlar sen öyle bak duruma üstüne alınma karşısında kim olsa aynı şeyi yapacak çünkü... kuzum sana arkadaş olması iyi olmuş ama izin olayı işi bozar umarım bi aksilik olmaz. benimde aklım esrada kaldım umarım herşey yolunda gitmiştir güzel haberler verir bize inş.
şimdiden uykular başladımı:) senin bebiş fena olcak gibi hıııtatlım ben kendi adıma uykum geldiği için uyuyorum ondan olmuyorum topikte akşamları. İş konusuna gelince kendini sakın yıpratma, anlıyorum seni ben de hizmet sektöründeyim ve bazen o kaprisli insanların yüzünü gözünü parçalamak istiyorum. Sen şimdi bebişe odaklan. Ne kadar iş hayatında olursan ol bir gün sen orada olmayacaksın ve herşey yolunda gidecek orada. Sana da sadece ailen kalacak. O nedenle takma kimseyi, baktın hamile kaldın daya raporu 8 ay hem parasız kalmazsın hem haklarını kullanmış olursun. Takma kimseyi. Baktın çok sabrını deneyen süperzekalar oluyor çeker gidersin, gençsin sana iş mi yok, geç olur ama olur. Sen önüne bak hayatım.
canım inşallah bu ay o kırmızılar hiç gelmez çok beklediniz nazlım ve sen tabi bende :) güzel günler gelecek hepimiz için....selam kızlaaar
valla benim de birden nazlım geldi aklıma, ona bakmak için girdim bu defa gerçekten. nerde ki bu kız? dün listemize baktım da ikimiz de çok yakın zamanlarda kaybetmişiz bebişlerimizi onunla ve en uzun süredir uğraşanlardanız. galiba bunun için arada umutsuzluğa düşüp buralardan kopuyoruz. her hamile kalanla birlikte çok seviniyoruz ama bir o kadar da kendimiz için panik oluyoruz. ben oluyorum şahsen :) benim de bu ayın sonucunu almak için bir haftam var. iyi şanslar ikimize de o zaman :)
günaydınlar şekeriiim... tubişim sana da günaydın...
bu arada penpetekir ve dirmit, size bişey sorucam. hiç belirti hissettiniz mi geçen ay boyunca?
güünaydıııın :) nasılsın canımm ???biraz geç oldu ama hepinize günaydıın....
ILGIM canım hamileliğin belliydi ama tescillenmiş oldu tekrar tebrik ederim gözzünaydın kuzum RABBİM tamamına erdirsin inşallah..
maşallah bebişimize....ılgımla sen peşpeşesiniz ne güzel, inşallah hep böyle ikişe üçer devamlı gelir hamişlerimiz...kızlar ben gittim kontrole,
kese karından çok çok zor göründü, vajinal ultrason ile göründü, 5.1mm imiş kendileri. Henüz yeni ve muhtemelen geç döllenme olmuş. Ama normalmiş. Öle işte. 10 gün sora falan kalp dinlemeye gitcez.
sağlık olsun cnm ama o hiç belli olmaz, bi ara hamile kalmaya çalışırken bende 3 ay sürekli hamilelik belirtisi yaşadım ama hepsi fos çıkıyodu... umarım senin de öyle olur ve adet filan olmazsıncok tebrik ederim canim
kucagina almayi nasip etsin Allah
kizlar herkese merhaba uzun zamandir yazamadim cok.
ben adetten bir hafta once,hormonlarin da etkisiyle
gunluk depresyon tarzi birsey yasarim
aglamakli olurum duygusal olurum
kocama surekli beni seviyor musunnnn diye sorarim
bunlarin hepsini bugun yasiyorum benim adet gelecek kizlar
hic sasmaz saglik olsun
son 7 gun
canlar yasemini merak etmişsiniz hanımefendi evde yatıyomuş biz onu merak ederkenizinliymiş benim yerime de yatacak sağolsun canııım merak etmeyinnnnn ok... yonca yıda face de görüyorum ara ara yoncaaaa kızıyoruz sana bak topiğini başıboş bırakmaaaa
kıslar nasılsınız dirmitcim hayırlı olsun canım benım bıde kalp atısını gorursek süper olur
kızlar ben gittim kontrole,
cok tebrik ederim canim
kucagina almayi nasip etsin Allah
kizlar herkese merhaba uzun zamandir yazamadim cok.
ben adetten bir hafta once,hormonlarin da etkisiyle
gunluk depresyon tarzi birsey yasarim
aglamakli olurum duygusal olurum
kocama surekli beni seviyor musunnnn diye sorarim
bunlarin hepsini bugun yasiyorum benim adet gelecek kizlar
hic sasmaz saglik olsun
son 7 gun
oyyy kuşum benim güzel fikir aslında şimdiden konuşayım ama onlar ne fenalar varyaaaa şimdi konuşurum 1 ay sonra hiç bişey hatırlamazlar:)) ayyy hiç umrumda diil ne olursa olsun kimse engel olamaz dr ne zaman derse o zaman yapıcam artık...
maşallah cnm çok güzel bi değer herşey böyle güzel gider inşallahhh... kendini yalnız hissetme lütfen mecburiyetten giremiyorum ama aklım hep burdaaa...
öyle cnm takmayım diyorum bende ama direk saldırınca kaçışın olmuyo malesef... Allaha havale ediyorum bu kadar üzdükleri için beni... esrayı merak ediyorum bende bi arıycam aklımda konuşursam haber veririm...
şimdiden uykular başladımı:) senin bebiş fena olcak gibi hıııcnm valla sağolun destekleriniz için bunlar aslında benimde farkında olduğum şeyler ama sizlerden de duyunca hatırlıyorum benim en büyük amacım bebek gerisini takmamaya çalışıcam...
canlar yasemini merak etmişsiniz hanımefendi evde yatıyomuş biz onu merak ederkenizinliymiş benim yerime de yatacak sağolsun canııım merak etmeyinnnnn ok... yonca yıda face de görüyorum ara ara yoncaaaa kızıyoruz sana bak topiğini başıboş bırakmaaaa
caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
kızmazsınız siz banaaaaaaa
slm herkeseeee nasılsınız kızlaar kesecikler gözükmüüş maşallah maşalaaaah bebeişlereee darısı pıtpıtlara olsn işlhhhh
herkes ii demi bn sizi ihmal etttim bu aralar brzz
günaydın kızlaar. nasılsınız bugün??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?