Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

umutsuzluğa kapılma canım zamanı var demekki rabbim vereceği zamanı biliyor kalbini ferah tut.

hg canım teşekkürler kuzum inş. sen nasılsın sağlığın biraz düzeldimi moralin nasıl?

hb. canım bende henüz iyileşmedim ama bunada şükürler olsun..kürtajdan sonra ne oldu anlayamadım doğru düzgün ayağa kalkamadım..bu kadar kürtajdan sonra sağlığım mı bozuldu anlayamadım..
ee sen nasılsın ?? belirtiler varmı ,canın bişeyler istiyomu he söle bakalım..

TUĞBA,MİRAGE sizler nasılsınız?? kızlar..diğer kızlar nerde yine yaa..

moralini yüksek tutmaya calış canım en büyük güç senin için moral rabbim tez zamanda şifanı versin inş.

bende çok sükür canım iyiyim progestan iğne istedim doktordan öncekinde düşük tehlikem olduğu için bunda onlem olarak yaptırdım dün, biraz kalçam ağrıyo işte....5 tane 15 gün için. üç gün ara ile yaptır dedi sonra kontrol var kalp atışlarını görmek için nasipse kuzum iğneyi dedi 3 gün ara ile yaptır yani yaptırdıktan sonraki 3 günü sayıp 4. günmü yaptıram diğerini bunu anlamadım:26::26::26:

iyi olmana sevindim kuzum inşallah hayırlısıyla kalp atışınıda göreceksin..
progestanı ben hap olarak içiyordum,iğnesi de çok etkili 3 gün arayla deyip sana 15 gün için 5 iğne vermişse 4 üncü değil yaptırdığın günüde sayıp 3 üncü günü yaptıracaksın demek ancak öle 15 günde biter..
ama yinede aklında soru işareti varsa doktoruna telefonda sor canım..

inş. canım tamam

TUĞBA,MİRAGE sizler nasılsınız?? kızlar..diğer kızlar nerde yine yaa..

iyiyim canım ya, bıraktığın yerdeyim işte. herkes bi dağınık bu ara. gerçi yeni hamile haberlerini aldıkça hepimiz bi heyecanlanıp dönüyoruz foruma. sen nasılsın? Daha iyi misin?

Mirage ikimizin de bati ayni desene
umarim oluruz
dogru diyorsun belki nazlim bir sure kopmak istemistir
bu topicten hamile ciktikca biz de umitlenip biz de yeniden hamile kalacagiz demeliyiz

tatlım tek belirtim her defasından aşırı olan göğüs ağrım ve memeucu acımasıydı.

kızlar ben gittim kontrole,
kese karından çok çok zor göründü, vajinal ultrason ile göründü, 5.1mm imiş kendileri. Henüz yeni ve muhtemelen geç döllenme olmuş. Ama normalmiş. Öle işte. 10 gün sora falan kalp dinlemeye gitcez.

cok tebrik ederim canim
kucagina almayi nasip etsin Allah

kizlar herkese merhaba uzun zamandir yazamadim cok.
ben adetten bir hafta once,hormonlarin da etkisiyle
gunluk depresyon tarzi birsey yasarim
aglamakli olurum duygusal olurum
kocama surekli beni seviyor musunnnn diye sorarim
bunlarin hepsini bugun yasiyorum benim adet gelecek kizlar
hic sasmaz saglik olsun
son 7 gun

oyyy kuşum benim güzel fikir aslında şimdiden konuşayım ama onlar ne fenalar varyaaaa şimdi konuşurum 1 ay sonra hiç bişey hatırlamazlar:)) ayyy hiç umrumda diil ne olursa olsun kimse engel olamaz dr ne zaman derse o zaman yapıcam artık...

maşallah cnm çok güzel bi değer herşey böyle güzel gider inşallahhh... kendini yalnız hissetme lütfen mecburiyetten giremiyorum ama aklım hep burdaaa...

öyle cnm takmayım diyorum bende ama direk saldırınca kaçışın olmuyo malesef... Allaha havale ediyorum bu kadar üzdükleri için beni... esrayı merak ediyorum bende bi arıycam aklımda konuşursam haber veririm...

şimdiden uykular başladımı:) senin bebiş fena olcak gibi hııı cnm valla sağolun destekleriniz için bunlar aslında benimde farkında olduğum şeyler ama sizlerden de duyunca hatırlıyorum benim en büyük amacım bebek gerisini takmamaya çalışıcam...

canlar yasemini merak etmişsiniz hanımefendi evde yatıyomuş biz onu merak ederken izinliymiş benim yerime de yatacak sağolsun canııım merak etmeyinnnnn ok... yonca yıda face de görüyorum ara ara yoncaaaa kızıyoruz sana bak topiğini başıboş bırakmaaaa

canım inşallah bu ay o kırmızılar hiç gelmez çok beklediniz nazlım ve sen tabi bende :) güzel günler gelecek hepimiz için....

biraz geç oldu ama hepinize günaydıın....

ILGIM canım hamileliğin belliydi ama tescillenmiş oldu tekrar tebrik ederim gözzünaydın kuzum RABBİM tamamına erdirsin inşallah..
güünaydıııın :) nasılsın canımm ???

maşallah bebişimize....ılgımla sen peşpeşesiniz ne güzel, inşallah hep böyle ikişe üçer devamlı gelir hamişlerimiz...
sağlık olsun cnm ama o hiç belli olmaz, bi ara hamile kalmaya çalışırken bende 3 ay sürekli hamilelik belirtisi yaşadım ama hepsi fos çıkıyodu... umarım senin de öyle olur ve adet filan olmazsın

caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
kızmazsınız siz banaaaaaaa
slm herkeseeee nasılsınız kızlaar kesecikler gözükmüüş maşallah maşalaaaah bebeişlereee darısı pıtpıtlara olsn işlhhhh
herkes ii demi bn sizi ihmal etttim bu aralar brzz

kıslar nasılsınız dirmitcim hayırlı olsun canım benım bıde kalp atısını gorursek süper olur

sağol canım inş. kuzum 8-9 mart gibi konrtolüm var inş.

canım benim çok sevindim inş. kalp atışlarını da görücez sonrası da inş. kuzum ben 15 gün sonra gidicem kalp atışı için sen benden daha erken gideceksin kullandığın ilaçlar varmı kuzum?

kuzum sağlık olsun ama hemen öyle umudunu kesmek yok oluruna bırak sters yapma kuzum

inş. canım umudum gerçek oldu artık meleğim benimle ama bu kez daha durgunum ilkinde çok heyecanlıydım elim hep karnımdaydı sanki yanımdaydı bebişim beni hiç bırakıp gideceğini düşünmemiştim ama bu kez daha tedbirliyim hem duygusal olarak hemde mantık olarak korkuyorum ya karnım agrırsa ya lavaboya gider kan görürsem diye korkularımda var ama umudum da var hayırlısı olsun onun için.... kimseye söylemedik canım ilk 3 ay rabbim nasip ederse söylemicez sonra herkesi çaya davet edip müjdeyi vermeyi düşünüyorum rabbim nasip eder inş.

evet çok merak ettik walla ama dinlensin belki güzel bi dönüş yapar:))tamam yonca geldi

hg canım kızmadıkda özledik seni sağol canım inş. yonca benim biraz bulantım var dün akşamdan beri normal mi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…