walla öyle kuzum kalınıyo tecrübe konuşuyo burda,töwbe yarabbim...ne haber yiwrum nasılsın ?? başladımı çalışmalar..
bende hasta oldum yaaaa.... kızzz sana bişi dicem ama gülme sakın...biz c.tesi bi ilişki olmuştu sence şimdi hamile olabilirmiyim :)))) sağ kasığımda feci batma hissettim bugün yaa acaba dedim
bismillahirrahmanirrahimkız daha bir hafta bile olmamış, olabilir ama bu hızla belirtiler başlarmı ??:44::44:inşallah tutmuştur ne diyeyim...neyse sen yinede boş durma hade bakalım..
canım yaaaaa nasıl sevindim senin böyle mutlu olmanaaane kadar moral vermiş dr sana tuttum onuuu bırakma sakın böyle dr lara ihtiyacımız var bizim.... bak yeni bi tedavi yöntemi deneyeceksiniz herşey güzel olacak inşallahhhhh
canım keşke sende gelebilsen görünsen o doktora bebem gel misafirim ol benim sana seve seve bakarım vallahi adam dalında uzmanay paşam çok ama çok sewindimkuzum inşallah bu sefer yüzün gülecek..demek sende de pıhtılaşma warmış,merak etme oda iğne ve aspirinle çözülüyor zaten..aayyy çok heyecanlı,kız kiloyu ver hemen ve başla çalışmalara..
bende hasta oldum yaaaa.... kızzz sana bişi dicem ama gülme sakın...biz c.tesi bi ilişki olmuştu sence şimdi hamile olabilirmiyim :)))) sağ kasığımda feci batma hissettim bugün yaa acaba dedim
yaaa valla delirdim sanırımmpsikolojik deli oldum kesin kesinn vücudumun sinyallerini dinleyim diyorum canım bana 4 aylık hamişsin dicek utanmasa böyle belirtiler yaşatıyo iştee bugünde ben biraz hasta gibiyim burnum filan akıyo bikaç gün daha dinlenip devam ederim artıkın canım yaa aman acelesi yok...
yaaa valla delirdim sanırımmpsikolojik deli oldum kesin kesinn vücudumun sinyallerini dinleyim diyorum canım bana 4 aylık hamişsin dicek utanmasa böyle belirtiler yaşatıyo iştee bugünde ben biraz hasta gibiyim burnum filan akıyo bikaç gün daha dinlenip devam ederim artıkın canım yaa aman acelesi yok...
çok mutluyum çok
canım keşke sende gelebilsen görünsen o doktora bebem gel misafirim ol benim sana seve seve bakarım vallahi adam dalında uzman
canım kızımda olmuştu nerden biliyosun belkim tutmuştur
çok mutluyum çok
canım keşke sende gelebilsen görünsen o doktora bebem gel misafirim ol benim sana seve seve bakarım vallahi adam dalında uzman
canım kızımda olmuştu nerden biliyosun belkim tutmuştur
kuzum geçmiş olsun,geç olsunda güç olmasın...yaa biz akıllı delilerdeniz ama..canım benim bende korunmayı bırakınca vücudumun her hareketini,her sinyalini durmadan kontrol etmekten kafayı yicektim her gün göğüşlerimi kontrol edip mıncıklıyodum durmadan büyümüşmü sertleşmişmi,daha neler,neler..
dumanım bilyomusun dün sabah bir eltim daha doğum yaptı ve diğer bir eltimde bebeğiyle bana geldi..bebek olayını kendi kendime yendim zannediyordum,ama dün yine kötü oldum aslında çok sewindim ama birden çok kötü hissettim kendimi,asla kıskanmıyorumda,başka bir duygu bu..aslında güçlü görünmekten çok mu yoruldum ne ?? neyse ya seninde canını sıkmayayım..
canımsın yaaa sen kapattım o konuyu desende daha çok gençsin içinde bi tarafında o istek hep devam edecek umudun hep olacak bunu biliyorum ve senin toparlayınca yeniden isteyeceğine de inanıyorum beniçindeki duygu burukluk gibi bişey dimi hani insan üzülüyo kendine biz neden yaşayamıyoruz bu duyguyu diye... ama Allah büyüktür, inşallah sen yaşayacaksın anneliği hiç düşünmüyorum senin bebeğinin olmayacağını olacak mutlaka... yeterki sen kendini toparla ve yeniden umut etmeye devam et
anaamm şu fatmagüldende içim şişti he dizi ilerlemiyo sanki..evlenselerde vuslata erseler bari..
o dedigin duygu bended var merak etmem bebem anlıyorum senikuzum geçmiş olsun,geç olsunda güç olmasın...yaa biz akıllı delilerdeniz ama..canım benim bende korunmayı bırakınca vücudumun her hareketini,her sinyalini durmadan kontrol etmekten kafayı yicektim her gün göğüşlerimi kontrol edip mıncıklıyodum durmadan büyümüşmü sertleşmişmi,daha neler,neler..
dumanım bilyomusun dün sabah bir eltim daha doğum yaptı ve diğer bir eltimde bebeğiyle bana geldi..bebek olayını kendi kendime yendim zannediyordum,ama dün yine kötü oldum aslında çok sewindim ama birden çok kötü hissettim kendimi,asla kıskanmıyorumda,başka bir duygu bu..aslında güçlü görünmekten çok mu yoruldum ne ?? neyse ya seninde canını sıkmayayım..
allah gönlüne göre versin bebemdemeeeeeeaslında benim 3.de de adetim bittikten 15 gün sonra filan ortaya çıkmıştı ama o da erken düşük olmuştu öyle olur diyede korkuyorum.... İçim şişti artık yaaaa offfff hayırlısı olsunnn
canım dünya küçük bir bakmışsın burdasın nerden biliyousn adam okadar güvenilir konuştuki sorma bugün ilk defa rahat bir uyku çekicem allahımın izniyleah canım çok sağol,düşüncen için.. keşke gelebilsem ama nerdee zaten ben şimdilik düşünmüyorum,ama senin adına çok sewinip heyecanlandım..
yaa birsen gözlerim doldu..sağol canım iyiki warsınız hepiniz sizlerde olmasanız kime derdimi dökerim bilmem..
vallaaa heee gündelik hayata döndü artık konu ekşın mekşın kalmadı
o dedigin duygu bended var merak etmem bebem anlıyorum senipazar günü dügüne gittik biliyosun eltim oglu benim umuudmdan bir ay küçüktü salona getirmiş çok kötü oldum görünce gözlerimi kaçırdım işin komigi gözlerim doldu zor zapdettim swonra kafamı çevirdim hani dügün salonlarında ayna oluyoya baktımki eşim ordan efeyi seyrediyo ne agladım onu öle görünce öyle hayran hayran bakıyoduki kendim isuçladım bir adamı baba yapamadın diye allahım affetsin efeyi her gördügümde ölüp ölüp diriliyorum ben canımın acısını bir bilsen onun için seni çok iyi anlıyorum kaynanamın kaynatamın bir sevmesi vardı sorma içim acıdı ya
allah gönlüne göre versin bebem
canım dünya küçük bir bakmışsın burdasın nerden biliyousn adam okadar güvenilir konuştuki sorma bugün ilk defa rahat bir uyku çekicem allahımın izniyle
o dedigin duygu bended var merak etmem bebem anlıyorum senipazar günü dügüne gittik biliyosun eltim oglu benim umuudmdan bir ay küçüktü salona getirmiş çok kötü oldum görünce gözlerimi kaçırdım işin komigi gözlerim doldu zor zapdettim swonra kafamı çevirdim hani dügün salonlarında ayna oluyoya baktımki eşim ordan efeyi seyrediyo ne agladım onu öle görünce öyle hayran hayran bakıyoduki kendim isuçladım bir adamı baba yapamadın diye allahım affetsin efeyi her gördügümde ölüp ölüp diriliyorum ben canımın acısını bir bilsen onun için seni çok iyi anlıyorum kaynanamın kaynatamın bir sevmesi vardı sorma içim acıdı ya
allah gönlüne göre versin bebem
canım dünya küçük bir bakmışsın burdasın nerden biliyousn adam okadar güvenilir konuştuki sorma bugün ilk defa rahat bir uyku çekicem allahımın izniyle
walla sadece şu mukaddesi bir parçalıyasım war ama neyse boşwereyim bana yakışmaz hıı
valla yanında olsam şimdi sarılır sana bi güzel ağlardım kıızzz omzundaaavalla ama bak çok inanıyorum ben burda hepimiz çok sıkıntı çektik çok zor günler geçirdik dünyanın neresinde olursa olsun bunu yaşayan herkesi görüyo Allahımm ve biyerde yüzümüz gülecek....
zilli o da yaaaa nasıl da hasetlik etti öyle eşyaları görünceeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?