Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kılar ara ara giriyordum güzel bir haber verene kadar da yazmıycam artık diye karar almıştım kendi kendime ben bu ay çatlatma iğnresi vuruldum sonrada test yaptım sonuç pozitif 19.6 çıkmışı adetime 6 gün kala yani pazar günü doktorumla görüştüm doktor pazartesi testi yenile deni ertesi günkü sonucum 25.7 idi dr çok güzel herşey yolunda 2 günde bir testi tekrarla dedi bana bildir dedi dr diyarbakırda ben siirtteyim telefon ile anlaşabiliyoruz ancak bugün tekrarladım testi sonucum 33 çıktı 50 çıkması gerekiyordu oysa ama kanamam sancım falan hiçbirşeyim yok dr. cuma günü tekrar test yap beni bilgilendir ona göre birşey diyelim dedi şu an için hiçbirşey diyemem dedi ama ben umudumu yitirdim kimyasal gebelik olabilir diye düşünüyorum ( öyle üzgünüm ki bu 3. beklemek çok zor geliyor bana artık ( ağlamaktan mahfoldun lütfen bana dua edin kızlar bu kadar çok yaklaşmışken kaybeden ben olamk istemiyorum yine (

senin su an uzulmemen gerekiyor
iyiyi dusun umarim degerin guzelce artar

ketenhelvam hiiiiç takmıycan kafana...tekrar söylüyorum sana, kötü hiçbirşey olmayacak. herşey yolunda gidecek ve sen sağlıkla bebeklerini kucağına alacaksın. benim en yakın arkadaşım da tüp bebekle ikiz doğurdu. şu an çocukları 2 yaşında. anne de çocuklar da canavar gibi maşallah. ondan gözlemlediğim tek nasihat sana, sonlara doğru iş hayatını uzatmaya çalışma. gebeliğin sonlarına doğru tek çocuk hamilelerine göre daha erken bırak işini.

biliyor musun bilmiyorum renkliatlas eski yazdığı topici bırakıp kendi ayrı topic açtı. sebebi de hamile kaldıktan sonra çabaladığı süre boyunca yaşadığı korkuları bir anda unutup eleştirdiği kişiler gibi davranmaya başlayan yeni hamile arkadaşların kırıcı söylemleriydi. malesef böye gafletler olabiliyor. semranın kötü niyeti olduğunu düşünmğyorum yazdıklarında, biraz boşboğazlık diyerek burdan rica da etmiş olalım. biraz daha dikkatli olalım, lütfen. hem yei hamilelere hem de hamile kalmaya çalışanlara karşı. bu mücadelede birlikteyiz. unutmayalım. biz birbirimizin en büyük destekçisiyiz. bunu da unutmayalım.

ketenhelvam ayrıca sen gel biraz bana sürün de benimki de ilkinde tutsun kız :)))

kuzuuuum hamişlik hassaslaştırdımı seni tabiki ikiz bebek sahibi olmak çok güzel ve özel bi durum, bende dua ediyorum Allah ım olsun ama vermişken iki tane versen güzel olur diye:) ama hani yasemin ve paşada rahim ağzı açıklığı olmuş ya ondan tehlikeli demiştir semra, yoksa senin ikiz bebiş beklediğini hepimiz biliyoruz kimse seni üzmek istermi canım benimm hepimizin yüreği ağzında oluyo bebek beklerken zor bi dönemdeyiz ondan sen alındın dime tatlım... ama eğer kendini iyi hissedeceksen böyle şeyleri duymaman daha iyi tabi, benimde olumsuz bişey duyunca moralim bozulur normal o ...

canım benim daha cumaya var ve değer çok da farklı diil, suan pozitif oldugunu biliyosun inş.cuma bi bakmışsın bir anda yükselmiş... olumsuz düşünme sen,cuma yükselecek değerin ve gelip burda ben hamişim diceksin olurmu... şimdiden hayırlı olsun diyeyim bende ama olmazsa da kimyasal gebeliksede bunu yaşanmamış kabul edebilirsin çünkü kimyasal gebeliği her kadın farkında olmayarak mutlaka yaşıyomuş...sen farketmiş olacaksın o kadar.... ama bunu düşünmüyoruz ok sen hamişsin ve cuma çoook güzel bi değer alacaksın

herkes yeşil yanıyo ama kimse yok HAYINLAAAARRRRRR bende çıkarım yemek yedikten sonra anca gelirim o zaman

inaşllah canım benim içinde dua et olurmu rabbim haırlısıyla güzel bir şekilde sonuçlandırsın bu hamileliğimi amin inşallah dileyen herkesinde kucağını doldursun rabbim hiç ara vermeden..

inaşllah canım benim içinde dua et olurmu rabbim haırlısıyla güzel bir şekilde sonuçlandırsın bu hamileliğimi amin inşallah dileyen herkesinde kucağını doldursun rabbim hiç ara vermeden..
kızzz tabii dua ederim ama bi atasözü vardır hani gök-kemik filan tövbeee tövbeee

Mirageee nasılsın canım????

iyiyim fena değilim de çok gerginim. yarın ikinci spermiogram ve ürolog randevusu var eşimin. artık tedavi olacağım belli de, yine de değerler daha da düşmesin diye korku var içimde. benim şartlarımda olanlar ilkinde tedavide başarılı olamıyorlar, onu da hazmettim artık. sonunda olsun da çok da uzun sürmesin istiyorum. Allahım duysun beni (

sen nasılsın tatlım?

canım içini ferah tut inşallah değerlerin yükselir de hamişsindir,hayırlısı:))

inşşşaaalllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh tek seferde tutacak kuzum innşşaallahhhh:))

amiiiinnn,kuzum...ewet karşılaşamıyoruz ahada geldim:))

herkes yeşil gözüküyodu nireye kayboldunuz ama( zaten canım sıkkın..

canım içini ferah tut inşallah değerlerin yükselir de hamişsindir,hayırlısı:))

inşallah ükselir ama hiç sanmıyorum kendimi en kötüye hazırlıyorum neyse kızlar ben sizi daha fazla üzmeyeyim negatifliğile ben kaçtım inşallah 2 gün sonra buradan güzel haberleri paylaşırım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…