ayyyy evet yaaa yarın iş var( yaseminle tekrar konuştunmu bi haber varmı ???
yok cnm yarın aramak var aklımda görüşürsem haber veririm ben...
selam kızlar nasılsınız neden kimsecikler yok? yaseminle konuştum dün iğne vurulmuş kanaması keslmiş, ama dinlenecek yinede... herşey yolunda gözüküyo yani yasemin ve bebiş içinçok yogun bigündeyim ben yine güzel haberi vereyim diye geldim.görüşürüz hepinizi öğpüyorum kızlar..
merhaba kizlar
umarim hepiniz iyisinidir
yaseminin ve bebisin iyi olmasina cok sevindim
kizlar benim son 4 gun heyecanlandim bugun
bekliyorum bakalim
kuzum ben gelebildiğim vakitlerde geliyorum....yaseminede çok sewindim konuşursan selam söyle....ya birsen aslında canım sıkıldı diğer topikteki umudum wardı ya yine bebeğini kaybetti çok üzüldüm 4 oldu bununla ooffff((
kızlar nazlımla ilgili haberleri paylaştığınız için teşekkürler. merak ediyordum onu. inşallah her şey yolunda gidecek. herkesler iyi mi bakalım? ben daha sakinim geçen haftaya göre. bol bol gezdim tatilde. perşembe günü eşim doppler çektirecek, ben psikoloğa gidicem. cuma da eşimin ameliyat tarihine karar verilcek hayırlısıyla.
merhaba kizlar
umarim hepiniz iyisinidir
yaseminin ve bebisin iyi olmasina cok sevindim
kizlar benim son 4 gun heyecanlandim bugun
bekliyorum bakalim
kızlar nazlımla ilgili haberleri paylaştığınız için teşekkürler. merak ediyordum onu. inşallah her şey yolunda gidecek. herkesler iyi mi bakalım? ben daha sakinim geçen haftaya göre. bol bol gezdim tatilde. perşembe günü eşim doppler çektirecek, ben psikoloğa gidicem. cuma da eşimin ameliyat tarihine karar verilcek hayırlısıyla.
( yapma yaaa valla çok moralim bozuldu Allah sabır versin kaç haftalıktı?
ewet canım bende kötü oldum ama maalesef elimizde olan bir şey değil( takdiri ilahi..6 haftalıktı daha.... sen nasılsın ??
valla ne yalan söyleyim moralim bozuldu baya umudumun haberini duyunca.... sanki bende böyle olucak gibi hissediyorum,farkında diilim sanıyodum ama çok kötü etkileniyorum böyle haberlerde onu anladım.... offff yaaa bitsin artık şu belirsizlik yaşlandım ben vallasen nslsn canım??
2 martta bende bebeğimi kaybettim12 haftalıktı...rutin kontrole gitmiştim ve kalbinin durduğunu öğrendim...Çok kötü günlerdi. Ama şimdi geçti.önümüzdeki ay tekrar hamilelik için deneyeceğiz.Bebek dileyen herkesin duası kabul olsun...
valla ne yalan söyleyim moralim bozuldu baya umudumun haberini duyunca.... sanki bende böyle olucak gibi hissediyorum,farkında diilim sanıyodum ama çok kötü etkileniyorum böyle haberlerde onu anladım.... offff yaaa bitsin artık şu belirsizlik yaşlandım ben vallasen nslsn canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?