Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

selam kızlar nasılsınız neden kimsecikler yok? yaseminle konuştum dün iğne vurulmuş kanaması keslmiş, ama dinlenecek yinede... herşey yolunda gözüküyo yani yasemin ve bebiş için çok yogun bigündeyim ben yine güzel haberi vereyim diye geldim.görüşürüz hepinizi öğpüyorum kızlar..

kızlar nazlımla ilgili haberleri paylaştığınız için teşekkürler. merak ediyordum onu. inşallah her şey yolunda gidecek. herkesler iyi mi bakalım? ben daha sakinim geçen haftaya göre. bol bol gezdim tatilde. perşembe günü eşim doppler çektirecek, ben psikoloğa gidicem. cuma da eşimin ameliyat tarihine karar verilcek hayırlısıyla.

kuzum ben gelebildiğim vakitlerde geliyorum....yaseminede çok sewindim konuşursan selam söyle....ya birsen aslında canım sıkıldı diğer topikteki umudum wardı ya yine bebeğini kaybetti çok üzüldüm 4 oldu bununla ooffff((

merhaba kizlar
umarim hepiniz iyisinidir
yaseminin ve bebisin iyi olmasina cok sevindim

kizlar benim son 4 gun heyecanlandim bugun
bekliyorum bakalim

( yapma yaaa valla çok moralim bozuldu Allah sabır versin kaç haftalıktı?

zaman geçsin daha sakinleşeceksin daha mantıklı kararlar vereceksin canııımmm...hatırlasana beni dr erken menopoza giriceksin dedi diye nasıl panik olmuştum gece gündüz ağlıyodum ben şimdi menopozamı giricem diyeee.... ama gireceksem giricem kaçış yok,Allah a bıraktım kendimi O ol dediği anda olacak bebeğim... hepimizin öylee...

canım benim sakinleşip böyle olumlu düşünmene çok sewindim,inşaallah sizin için herşey çok güzel olacak:))

ewet canım bende kötü oldum ama maalesef elimizde olan bir şey değil( takdiri ilahi..6 haftalıktı daha.... sen nasılsın ??

valla ne yalan söyleyim moralim bozuldu baya umudumun haberini duyunca.... sanki bende böyle olucak gibi hissediyorum,farkında diilim sanıyodum ama çok kötü etkileniyorum böyle haberlerde onu anladım.... offff yaaa bitsin artık şu belirsizlik yaşlandım ben valla sen nslsn canım??

anlıyorum canım bende çok kötü oldum ama sen kendin için olumsuz düşünme lütfen..umudumun şanssızlığı yurt dışında olup hiç doktora görünmemesi gerçi yeterki RABBİM istesin bunlar sebep ama insanın aklına gelmiyor değil(

bende iyi olmaya çalışıyorum canım,kız sen yaşlandım dersen ben napıcaamm...olumsuzluk yok sen şimdi bebek planlıyorsun sakın unutma:))

2 martta bende bebeğimi kaybettim 12 haftalıktı...rutin kontrole gitmiştim ve kalbinin durduğunu öğrendim...Çok kötü günlerdi. Ama şimdi geçti.önümüzdeki ay tekrar hamilelik için deneyeceğiz.Bebek dileyen herkesin duası kabul olsun...

çok geçmiş olsun canım RABBİM bir daha yaşatmasın..inşallah seninde yüzün tez zamanda güler..

dumanım o zaman ben de arkadaşımın örneğini sana hatırlatayım. 3 defa düşük yaptıktan sonra 4. kez hamile kaldı, mayıs sonunda doğumu var hayırlısıyla. anladın sen onu?

fıstık gibi de kızsın zaten. sen bi başladın mı çatır çatır doğurcan. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…