- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
ayyy neım güzelllll bende en hanımlığına terfi etmek istiyorum :)) hatırlıyorum cnm senide annenide takip ediyorum ama yazamıyorumki bişi kızma olurmu cnm allahım en kısa zamnda şifasını versin inşallah hep yanınızda olsun dualarım :)) allah herkeze senin gibi evlat versin bende senin gibiyim anneciyim annem için canımı veririm onlar iyi olsunda gerisi hiç problem diil...walla harika olurdu:)) yok canım ben çalışmıyorum,ev hatunuyum yaniama çalışmayı çok isterdim inan..daha önce bahsetmiştim belki hatırlamazsın benim annemin sol tarafı felçli ,şimdi tekrar onu fizik tedawiye götürüp getiriyorum ..neyseki haftasonları yok , annemin iyileşmesi için canımı bile veririm tuğbacım,,hiç yerinde duramayan kadın nerdeyse 2 yıl olacak biz olmadan hiç birşeyini yapamıyor ama bunada sonsuz şükürler olsun hiç değilse yatalak halinden kurtuldu..
RABBİM HİÇ KİMSEYİ SAĞLIĞINDAN ETMESİN..
bende bugün evi temizlicem biraz,madem hava yağmurlu sende sadece evi temizle o zaman kuzum..bende ne zaman cam silsem yağmur yağardı:))
valla bilemedimki cnm ama hakkınızda hayırlıı allahım bi ol der belki bu ay olur :)) sen kafanı rahatt tut doktorunla birlikte herşeyi aşıcaksın ben inanıyorum :)) bende iyiyim aç karnımı doyuruyorum :)) sonrada temizliğe girişicem :))aman işte tubiş bi anım bi anıma tutmuyo. bi derdimi unutup mutlu oluyorum, bi kafaya takıp deli oluyorum. kararsızlıım devam ediyo önce varikosel ameliyatı mı tüp bebek mi diye. haftaya gidicem doktoruma, herhalde onunla konuştuktan sonra daha net olur fikrim. yani o kadar göreceli ki konu hakkında yazılanlar. kimisi mutlaka ol hemen işe yarıyo demiş, kimisi hiç boşuna zaman kaybetmeyin az bişey yükseltiyo sperm sayısını başka işe yaramıyo demiş. öyle işte, bizde gündem bu :))
sen ne yapıyosun?
yaaa bendeee kimde var nazlımın teli yaaa arayıp haber alsakkknazlım nerdesin çok merak ediyorum seni. bizi habersiz bırakma...
valla iyiym bende bitanem dee valla daha bahar buralara gelemedi yağmur yağıyo sürekli :)) evet cnm temizlik yapcam ama çokk üşeniyorummm yaaaa :)) aynen öle sırf oyuzden kapı pencere açılcak detaylı temizlik gerek :)))canım bozma moralini kalbini ferah tut dinlen bol bol inş. gelecek hafataya güzel haberler veririsin bize canım dualarım seninle...
canım benim günaydınçok şükür kuzum iyiyim sen nasılsın temizlik yapıcaksın dimi kolay gelsin benimde yapmam gerek bi de bahar geldi balkon pencere artık hep açık kalacak tozlar bizi bekler:)
dilek canım sana günaydın:)))
kızlar herkese günaydın güzel bir hafta sonu diliyorum canlarım:)))))
walla bende çok merak ediyorum ama ewde neti yoktu kardeşinin cep telefonundan yazmıştı dün,inşaallah birşey olmamıştır ve bizede haber verir...
hayırlı günler arkadaşlarrr...
kizlar herkese iyi haftasonlari
guzel bir pazar gunu diliyorum
bebisli bebisli olsunnn
benim de son 7gungelirse bebis cooook sevincem
kimsecikler gelmemiş bugün
Kızlar yasemin msj attı bana şimdi çok şükür kanaması azalmış sürekli yatıyormuş ve yasin okuyormuş..bizden ricası o ve bebeği için bol bol dua etmemiz lütfen yaseminden dualarınızı esirgemeyin..[/QU
selamm kızlaar nasılsınız bakalım..ben hala eşimin memleketindeyim yaseminin msjını söleyim diye grmiştim esracım söylemiş, hepimizin duasına ihtiyacı var suan arkadaşımızın inşallah herşey ylunda gider, çok uğraştı bebiş için
özledim siziii yarın 6 gibi evimde olucam sizde gelin olurmu yalnız bırakmayın beni burda:) öptüm hepinizii
cnm yaaa haberlerini paylaşın lütfen bizle allahım yanında olsun dualarım yaseminle sıkıca tutunsun kuzusu ona inşallahh güzzel haberlerini bekliyoruz...Kızlar yasemin msj attı bana şimdi çok şükür kanaması azalmış sürekli yatıyormuş ve yasin okuyormuş..bizden ricası o ve bebeği için bol bol dua etmemiz lütfen yaseminden dualarınızı esirgemeyin..
burda olurum birsencim merak etme sen yanlız bırakmam seni akşam 6 da olucan dimi ?? cnm yaaa yasemin ve kuzusu için dualarım çok uğraştı o bebiş için ...selamm kızlaar nasılsınız bakalım..ben hala eşimin memleketindeyim yaseminin msjını söleyim diye grmiştim esracım söylemiş, hepimizin duasına ihtiyacı var suan arkadaşımızın inşallah herşey ylunda gider, çok uğraştı bebiş için
özledim siziii yarın 6 gibi evimde olucam sizde gelin olurmu yalnız bırakmayın beni burda:) öptüm hepinizii
günaydın canlar sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum herkese:)))
yaseminin bebeği inş. sağlıkla tutunur annesine sağlıkla büyüsün allah esirgesin
birsen canım şimdiden iyi yolculuklar allah sağsağlim evine kavuştursun sonrada bizlere
güzel haberler alacağımız haftalar olur inş. tüm arkadaşlara rabbim sağlıklıolmayı nasip etsin
oh çok şükür çok sewindim çok merak ediyordum yasemini:))Kızlar yasemin msj attı bana şimdi çok şükür kanaması azalmış sürekli yatıyormuş ve yasin okuyormuş..bizden ricası o ve bebeği için bol bol dua etmemiz lütfen yaseminden dualarınızı esirgemeyin..
Kızlar yasemin msj attı bana şimdi çok şükür kanaması azalmış sürekli yatıyormuş ve yasin okuyormuş..bizden ricası o ve bebeği için bol bol dua etmemiz lütfen yaseminden dualarınızı esirgemeyin..[/QU
selamm kızlaar nasılsınız bakalım..ben hala eşimin memleketindeyim yaseminin msjını söleyim diye grmiştim esracım söylemiş, hepimizin duasına ihtiyacı var suan arkadaşımızın inşallah herşey ylunda gider, çok uğraştı bebiş için
dualarımız yaseminle inşaallah bebişi bırakmıcak annesini :)) ee kuzum saat yediyi geçmiş ama sen gelmedin nerelerdesin yiwrum:)))
kızlarrr güneşli bir istanbul sabahından herkezee günaydın :)))
kuzum biraz geç cevap veriyorum ama yeni geldim,bugün adana da çok sıcaktı bunaldım walla şimdiden böyle olursa yazın nasıl olur hiç sewmiyorum adananın yazını ben yaa(
oh çok şükür çok sewindim çok merak ediyordum yasemini:))
geldim canım geldim yemek filan yiyelim diye ablamlara geçtik anca gelebildik eve:) yaaaaaaaaaaaaaa tatil niye bitttiiiii iyiydik biz böleedualarımız yaseminle inşaallah bebişi bırakmıcak annesini :)) ee kuzum saat yediyi geçmiş ama sen gelmedin nerelerdesin yiwrum:)))
olurmu cnm aşk olsunn :)) yaa daha okadar sıcak iil burası allah şimdiden kolaylık versin cnmm
birsenn hanii gelemedin cnmm bi sorun yok dimi ???
yok canım tek suanda tek sorun yarın iş var başka bişi yok biraz geç geldik ama eve farkettimm
geldim canım geldim yemek filan yiyelim diye ablamlara geçtik anca gelebildik eve:) yaaaaaaaaaaaaaa tatil niye bitttiiiii iyiydik biz bölee
yok canım tek suanda tek sorun yarın iş var başka bişi yok biraz geç geldik ama eve farkettimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?