Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ayyy neım güzelllll bende en hanımlığına terfi etmek istiyorum :)) hatırlıyorum cnm senide annenide takip ediyorum ama yazamıyorumki bişi kızma olurmu cnm allahım en kısa zamnda şifasını versin inşallah hep yanınızda olsun dualarım :)) allah herkeze senin gibi evlat versin bende senin gibiyim anneciyim annem için canımı veririm onlar iyi olsunda gerisi hiç problem diil...
öle yapcam sadece evi temizlicem :)) belki pazartesi evdeyim ya hava iyiolursa ogün silerim :))
valla bilemedimki cnm ama hakkınızda hayırlıı allahım bi ol der belki bu ay olur :)) sen kafanı rahatt tut doktorunla birlikte herşeyi aşıcaksın ben inanıyorum :)) bende iyiyim aç karnımı doyuruyorum :)) sonrada temizliğe girişicem :))
nazlım nerdesin çok merak ediyorum seni. bizi habersiz bırakma...
yaaa bendeee kimde var nazlımın teli yaaa arayıp haber alsakkk
valla iyiym bende bitanem dee valla daha bahar buralara gelemedi yağmur yağıyo sürekli :)) evet cnm temizlik yapcam ama çokk üşeniyorummm yaaaa :)) aynen öle sırf oyuzden kapı pencere açılcak detaylı temizlik gerek :)))

walla bende çok merak ediyorum ama ewde neti yoktu kardeşinin cep telefonundan yazmıştı dün,inşaallah birşey olmamıştır ve bizede haber verir...

inşallahhhh çok merak ediyorum bendeeee

ayyyy kalkamıyorumm yaaa bilgisayarın başından kızın bana kalk diyinnn nolurrrrrr

ben kaçtımmm kızlarrr gelirim yineeee hepinizi ayrı ayrı çok çok öptümmmm

Kızlar yasemin msj attı bana şimdi çok şükür kanaması azalmış sürekli yatıyormuş ve yasin okuyormuş..bizden ricası o ve bebeği için bol bol dua etmemiz lütfen yaseminden dualarınızı esirgemeyin..

günaydın canlar sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum herkese:)))

yaseminin bebeği inş. sağlıkla tutunur annesine sağlıkla büyüsün allah esirgesin

birsen canım şimdiden iyi yolculuklar allah sağsağlim evine kavuştursun sonrada bizlere

güzel haberler alacağımız haftalar olur inş. tüm arkadaşlara rabbim sağlıklı olmayı nasip etsin

cnm yaaa haberlerini paylaşın lütfen bizle allahım yanında olsun dualarım yaseminle sıkıca tutunsun kuzusu ona inşallahh güzzel haberlerini bekliyoruz...
burda olurum birsencim merak etme sen yanlız bırakmam seni akşam 6 da olucan dimi ?? cnm yaaa yasemin ve kuzusu için dualarım çok uğraştı o bebiş için ...

günaydın ılgımcım :)) amin cnmm herkezee ... inşallah cnmm yasemindengüzel haberler bekliyoruz :))
inşallahhhh cnmmm :)) dört gözle 25 ini bekliyorum bakalım sonuç ne olcak hakkımızda hayırlısı :))

kızlarrr güneşli bir istanbul sabahından herkezee günaydın :)))

oh çok şükür çok sewindim çok merak ediyordum yasemini:))

kızlarrr güneşli bir istanbul sabahından herkezee günaydın :)))

kuzum biraz geç cevap veriyorum ama yeni geldim,bugün adana da çok sıcaktı bunaldım walla şimdiden böyle olursa yazın nasıl olur hiç sewmiyorum adananın yazını ben yaa(

kuzum biraz geç cevap veriyorum ama yeni geldim,bugün adana da çok sıcaktı bunaldım walla şimdiden böyle olursa yazın nasıl olur hiç sewmiyorum adananın yazını ben yaa(

olurmu cnm aşk olsunn :)) yaa daha okadar sıcak iil burası allah şimdiden kolaylık versin cnmm
birsenn hanii gelemedin cnmm bi sorun yok dimi ???

slm fistikllar nasilsniz bakalim masAllah haftalar artmis hamislerde nice 40 haftalara ins guzelleim bnmmm
bnm calismlar yeniden basladi hakkimizda hayirlisi olsun ins

ayyyy evet yaaa yarın iş var ( yaseminle tekrar konuştunmu bi haber varmı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…