Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

walla cnm 10 günden beri yapıyorum bugün 16. gün bir ton bile koyulaşma yok testte ,..normalde 16 veya 17. günde yumurtlamam lazım..yani bugün hiç olmazsa biraz koyulaşması lazım yani..ateşim 37 lerde gezio anlamadım gitti walla...:18::18:

kızlar nasılsınız???ovülasyon testlerime birde siz bakabilirmisiniz acaba???:18::18:

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...nanlarin-paylasim-alani-143.html#post24217060
walla canım hiç kullanmadığım için maalesef anlamıyorum,anlasam seve seve yardım ederdim:))

tuğbacım nasılsın ?? canım..iyi oluyor gel böyle akşamları,zaten eskisi gibi kalabalık değil topiğimiz(

anladım bebem işşallah bebegimiz 40 hafta bekler bebem
basın sag olsun bebem seni anlıyorum 3 tanede benim kayıbım var

aman diyim dikkat et ıokadar yazdım gerilere git cevap ver bana çabuk rabbim koususun bebegimizi

Nazlım Allah beraberinde olsun arkadaşım. Sorun çıkmaz inşallah...

Arkadaşlar yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Kendi doktorumla da görüştükten sonra kararımı vereceğim artık. Haftaya perşembe günü için psikologdan da randevu aldım. Hayırlısı bakalım.

iyim cnm allaha şükür sen nasılsınn ?? geliyorum valla ayrı kalamıyorum sizden özlüyorum hemencik evet eskisi gibi kalabalık diil ama olsun biz bize yeterizz :))

cnm benim çok iyi yapmışsın psikologdan randevu almakla iyi gelicek sana :)) hakkında hayırlısı cnmm güzel haberlerini bekliyorum bitanem :))

sağol kuzum bende iyi olmaya çalışıyorum,kahvaltı yapmadan önce bir bakayım dedim:))

günaydınn cnmmmm inşallahhh :))

bende kocişi doyurdum geldim hemen ama bende çok acıktımm artık bende bişiler yiyim :))

gel beraber yiyelim kuzum bak çayda demlendi iyicesen bugün çalışmıyomusun ??

Son düzenleme:
gel beraber yiyelim kuzum bak çayda demlendi iyicesen bugün çalışmıyomusun ??

ayyyy kuzum yaaa negüzel olurdu ya azcıkda sohbet ederdik :)) yok cnm bugün çalışmıyorum haftada 1 cumartesi falan çalışıyorum evi toparlıcam daha ( camlarımı silicem 3 haftadır niyetleniyorum yağmur yağıyo yaa sinir oldum sadece ev temizlicem :))
sen çalışıyomuydun cnm unuttumkızma olurmu :)

walla harika olurdu:)) yok canım ben çalışmıyorum,ev hatunuyum yaniama çalışmayı çok isterdim inan..daha önce bahsetmiştim belki hatırlamazsın benim annemin sol tarafı felçli ,şimdi tekrar onu fizik tedawiye götürüp getiriyorum ..neyseki haftasonları yok , annemin iyileşmesi için canımı bile veririm tuğbacım,,hiç yerinde duramayan kadın nerdeyse 2 yıl olacak biz olmadan hiç birşeyini yapamıyor ama bunada sonsuz şükürler olsun hiç değilse yatalak halinden kurtuldu..
RABBİM HİÇ KİMSEYİ SAĞLIĞINDAN ETMESİN..

bende bugün evi temizlicem biraz,madem hava yağmurlu sende sadece evi temizle o zaman kuzum..bende ne zaman cam silsem yağmur yağardı:))

günaydınnn serapcım nasılsın bakalım bugünn ??

aman işte tubiş bi anım bi anıma tutmuyo. bi derdimi unutup mutlu oluyorum, bi kafaya takıp deli oluyorum. kararsızlıım devam ediyo önce varikosel ameliyatı mı tüp bebek mi diye. haftaya gidicem doktoruma, herhalde onunla konuştuktan sonra daha net olur fikrim. yani o kadar göreceli ki konu hakkında yazılanlar. kimisi mutlaka ol hemen işe yarıyo demiş, kimisi hiç boşuna zaman kaybetmeyin az bişey yükseltiyo sperm sayısını başka işe yaramıyo demiş. öyle işte, bizde gündem bu :))

sen ne yapıyosun?

canım bozma moralini kalbini ferah tut dinlen bol bol inş. gelecek hafataya güzel haberler veririsin bize canım dualarım seninle...

ılgımmm kuzummm bırakamıyomki siziii aklım hep burda özlüyom sizi çokkk :))) sen napıyosun cnm nasıl gidiyoo ???

canım benim günaydın çok şükür kuzum iyiyim sen nasılsın temizlik yapıcaksın dimi kolay gelsin benimde yapmam gerek bi de bahar geldi balkon pencere artık hep açık kalacak tozlar bizi bekler:)

dilek canım sana günaydın:)))

kızlar herkese günaydın güzel bir hafta sonu diliyorum canlarım:)))))

sanada günaydın kuzum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…