- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
kızlar nasılsınız???ovülasyon testlerime birde siz bakabilirmisiniz acaba???:18::18:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...nanlarin-paylasim-alani-143.html#post24217060
cnmm yardımcı olmayı inan çok isterim ama hiç bilmiyorum kki ama ikiside koyu olunca kocişle görüşmek lazım diye duymuştum sadece bu teste bakma derim ben beyaz uzayan akıntın varsa çalışma yap derim ben :))
walla canım hiç kullanmadığım için maalesef anlamıyorum,anlasam seve seve yardım ederdim:))kızlar nasılsınız???ovülasyon testlerime birde siz bakabilirmisiniz acaba???:18::18:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...nanlarin-paylasim-alani-143.html#post24217060
aynen öle birsen benimde çabuk toparlanmamın sebebi sizsiniz ... artık dayanamıyorum valla akşma gelip hemen bakıyorum size olmuyo beee sizsiz :))
cnmmm nolur üzme kendini bak negüzel demiş doktor tedaviyle sağlıklı ve normal bi hamilelik olabilir çok güzel bi gelişme bu :)) cnm bak benim yakınımın eşinde vardı varikosel ameliyat oldugu ay eşi hamile kaldı şimdi 6 yaşında kuzumm :)) seninde öle olcak inşallah sen sadece kafanı rahat tut herşey olacağına varır... hakkında hayırlısı bitanemmm :)))
ılgımmm kuzummm bırakamıyomki siziii aklım hep burda özlüyom sizi çokkk :))) sen napıyosun cnm nasıl gidiyoo ???
yaseminn kuzumm sen kafanı rahatt tut merak etme meleğin nasıl sana süpriz yapıp geldiyse yine ölee sıkıca tutunucak annesine ve harşey güzel olcak sen dinlen sakın yorma kendini ve bizide habersiz bırakma olurmu cnmm güzel haberlerini bekliyoruz....
anladım bebem işşallah bebegimiz 40 hafta bekler bebembirsencim iyi yolculuklar canım...
dirmitim ben elimi koyunca değil de mesela otururken bişiler hissediorum ama hergün olmuo. böle gaz gibi değil. aynı yerde aynı tonda oluo.
paşam canım doktor verdi magnezyum falan içiom. Normalmiş bu kasılmalar büyümeden oluomuş hani ilk 5-6 haftada olan ağrılar varya onun gibi.
miragecim, çevremden bilidiğim kadarıyla varikosal basit ameliyatla %100 tedavi sağlıo. eşnin değerlrri de iyileşmiş bence zihnini temizle, zamana bırak ama tabi karar senin beklemek istemiyorum dersen tüp te artık çok yaygın.ama Allah istediğinde versin be miragem...
everythingwellbegreat, canım benim de kasımda 28 yıllık hayatımda ilk defa 28günü geçmiş 32 gün olmuştu,bunun iki sebebi var:ya kafayı artık iyice doldurdun ya da rahim ve beyin gebeliğe artık hazır...
superisi canım inşallah dış gebelik değildir. ben 1 gün gecikmeyle 158 çıkmıştı ki doktor düşük dedi, 1 hafta sora kese görünmedi,1 hafta sora da yani 7hafta bittiğinde bebek görünmedi boş dediler. bu durumda hemen bi doppler ultrason net cevap verio.ama umarım dış değildir.iyi olacak canım,senin bebiş de sana heyecan yaşatacaktır belki benimki gibi.
basın sag olsun bebemherkese merhaba...
1 hafta öce bende bebeğimi kaybettim..çok üzgünüm hala kendime gelmeye çalışıyorum...
doktorum 3 ay toparlanma süreci dedi......zaman nasıl geçecek...daha neler getirecek bilmiyorum.
Allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun..yaşamayan bilemez
kızlar slm kRDEŞİMİN CEBİNDEN YAZIORUM GEÇMİŞE BAKAMADIM BENİM KANAMAM OLDU EVDEYİM RAPORLUYUM KESE BİRAZCIK BOZULMUŞ 1 HAFTA SONRA KONTROLÜM VAR DUA ETMEKTEN BAŞKA ÇAREM YOK UMARIM BU BEBEĞİMDE BENİ BIRAKIP GİTMEZ DUALARINIZA İHTİYACIM VAR
kızlar slm kRDEŞİMİN CEBİNDEN YAZIORUM GEÇMİŞE BAKAMADIM BENİM KANAMAM OLDU EVDEYİM RAPORLUYUM KESE BİRAZCIK BOZULMUŞ 1 HAFTA SONRA KONTROLÜM VAR DUA ETMEKTEN BAŞKA ÇAREM YOK UMARIM BU BEBEĞİMDE BENİ BIRAKIP GİTMEZ DUALARINIZA İHTİYACIM VAR
iyim cnm allaha şükür sen nasılsınn ?? geliyorum valla ayrı kalamıyorum sizden özlüyorum hemencik evet eskisi gibi kalabalık diil ama olsun biz bize yeterizz :))walla canım hiç kullanmadığım için maalesef anlamıyorum,anlasam seve seve yardım ederdim:))
tuğbacım nasılsın ?? canım..iyi oluyor gel böyle akşamları,zaten eskisi gibi kalabalık değil topiğimiz(
Nazlım Allah beraberinde olsun arkadaşım. Sorun çıkmaz inşallah...
Arkadaşlar yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Kendi doktorumla da görüştükten sonra kararımı vereceğim artık. Haftaya perşembe günü için psikologdan da randevu aldım. Hayırlısı bakalım.
günaydın tubişim, günaydın kızlarr...
iyim cnm allaha şükür sen nasılsınn ?? geliyorum valla ayrı kalamıyorum sizden özlüyorum hemencik evet eskisi gibi kalabalık diil ama olsun biz bize yeterizz :))
cnm benim çok iyi yapmışsın psikologdan randevu almakla iyi gelicek sana :)) hakkında hayırlısı cnmm güzel haberlerini bekliyorum bitanem :))
günaydınn cnmmmm inşallahhh :))kızlar sağlıkllı, hayırlı,mutlu bir gün olsun hepimiz için
sağol kuzum bende iyi olmaya çalışıyorum,kahvaltı yapmadan önce bir bakayım dedim:))
günaydınn cnmmmm inşallahhh :))
bende kocişi doyurdum geldim hemen ama bende çok acıktımm artık bende bişiler yiyim :))
gel beraber yiyelim kuzum bak çayda demlendi iyicesen bugün çalışmıyomusun ??
ayyyy kuzum yaaa negüzel olurdu ya azcıkda sohbet ederdik :)) yok cnm bugün çalışmıyorum haftada 1 cumartesi falan çalışıyorum evi toparlıcam daha( camlarımı silicem 3 haftadır niyetleniyorum yağmur yağıyo yaa sinir oldum sadece ev temizlicem :))
sen çalışıyomuydun cnm unuttumkızma olurmu :)
günaydınnn serapcım nasılsın bakalım bugünn ??
ılgımmm kuzummm bırakamıyomki siziii aklım hep burda özlüyom sizi çokkk :))) sen napıyosun cnm nasıl gidiyoo ???
canım bozma moralini kalbini ferah tut dinlen bol bol inş. gelecek hafataya güzel haberler veririsin bize canım dualarım seninle...
canım benim günaydınçok şükür kuzum iyiyim sen nasılsın temizlik yapıcaksın dimi kolay gelsin benimde yapmam gerek bi de bahar geldi balkon pencere artık hep açık kalacak tozlar bizi bekler:)
dilek canım sana günaydın:)))
kızlar herkese günaydın güzel bir hafta sonu diliyorum canlarım:)))))
nazlım nerdesin çok merak ediyorum seni. bizi habersiz bırakma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?