Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

çok geçmiş olsun canım..inşallah rabbim tekrar yaşatmaz.....

en kısa zamnda sağlıklı bir bebeişin olur inşallah

kızlar mrb alllah yardımcımız olsun bende bebeğimi kaybettimm 19 nisanda başladıı düne kadar sürdü düşüm ilaçla düşük yapıldıı henüz küçükdüü.7 haftaya girerken kaybettikk çok beklemiştimm 1 yıldır bekliyordumm bebeğimi tam kavuştum derken kaybettimm bir haftadırrr kendimii kaybettimm..ya minicik bişeydi belki hissedemiyordumm henüz amaa benim için dünyanın en büyük mutluluğuyduu..mutluluğum kısa sürdüü içim acıyorrr yaaaa

geçmiş olsun canım. allah sabır versin..

Beydağlı çok tşk ederim.Allah razı olsun...
rica ederim canım senden de ALLAH razı olsun :))

canım geçmiş olsun RABBİM aynı acıyı bir daha yaşatmasın..

çok geçmiş olsun...Allahım sabrınıda versin inşallah....

antikdeniz geçmiş olsun canım. Allah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah. Hepimiz aynı duyguları yaşadık. Çok zor biliyorum. Allah sabır versin.

Kızlar nerdesiniz yine ya herkes kayıp.

aman ne bileyim bu belirsizlik böyle bişey işte güzel örnekleri duyunca seviniyorum kötülerini duyunca da kötü oluyorum ama kısa sürüyo allahtan :))

başın sağolsun arkadaşım,inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın tekrardan...
inşallah mirageciiiimmm :) bi başlasın artık diyorumm :))

sende hoşgeldin aramıza diyorum üüzlerek inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri görürüz...

inşallaah kızlarr ama bi kere oldu yaa bunada şükürler olsun gene olacak inşallaahhh allah hepimize versin inşallah gönlümüze göree her insanın imtihanı farklıymış bizim en kötü anımız böle olur inşallaah.ben ne zaman toparlayacam bilemiyorumm ((

umarim tekrar saglikla gelir bebegin en kisa zamandagecmis olsun ve buraya hosgeldin

tam 7.ayda bebegim gelmisti malesef kaybettim sonrasinda iste 4 aydir deniyoruz yok
haziran ayinda 1 sene olacak kizlar, insallah cok bekletmez Allahim ve hepimiz bebeklerimize kavusururz
uzuluyorum adet donemlerinde

Son düzenleme:
kizlar gunaydin guzel bir gun olsun herkese

ben test yaptim negatif dpo12deyim
bakalim

hayırlısı olsun canımm..hep aynı şeyleri söylüyoruz dimi ama gerçekten hayırlısı böyleymiş, belki olacaktı ama sorunlu olacaktı ne bileyim öyle düşün vakti zamanı ne zamansa o zaman olsun inşallah...ama adetin gelmedi dimi hala??

günaydın kızlar işe başlamadan size yazayım dedim iş başı yaptım bugün nasıl bi haftayı bu ömrümden ömür gitti canım kanım gtti ama umudumu kaybetmedim şükürler olsun dün bebeğimizi gördük kalp atışlarınıda herşey normal hiç bi sıkıntı yok normal hayatına devam edebilirsin dediler progestana devam birde haftada 1 iğnem var 4 adet dünden beri az az lekelenmem var yine ama bi sorun yok diolar bilmiorum inşallah yiyecek ekmeği vardır herkes iyidir umarım bisürü iş beni beklio

günaydın herkese:))))

yeni gelen arkadaşlar olmuşsun çok çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inş. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inş.

birsen canım nasılsın?

everythingwillbegreat canım sende üzülme hayırlısını dile hep allahtan gerisi ona kalmış moralini yüksek tut kafana takmamaya çalış bak o zaman herşey daha kolay olacak umarım

nazlım hg canım iyi olmana sevindim kalp atışlarını görmüşsün çok mutlu oldum kendine dikkat et canım çok yorulmamaya bak yinede, rabbim korusun bebeğini inş.

tüm kızlar hepinizi

nazlım çok güzel haber bu. senin için çok seviniyorum. kendini çok yormamaya çalış nolur tatlım.

biz dün eşimin dopplerini çektirdik. bugün de doktora göstercez. bakalım ne diycek. bu arada biz eşimle tutturdum kromozom testlerimizi de yaptıralım da sonradan yeni bir süpriz daha çıkmasın diye. nereye sorsak hep 200 küsür lira fiyat veriyorlar her birimiz için. bu testi daha önce yaptıran var mı aranızda. düşük fiyata yapan bir kurum var mı biliyor musunuz?

günaydıın hepinizehayırlı cumalar

YASEMİİİNN canım çok sewindim senin adına inşaallah yaşadığın tek sorun bu olur canım kendini çok yorma:))

MİRAGE canım inşallah bu süreç senin için hayırlı olacak,bizde kromozom tahlillerini üniversite hastanesinde yaptırmıştım gün veriyolar ama daha uygun fiyata,hatta sosyal güvencen varsa ücretsiz yapıyorlar.....

BİRSEN,DİRMİT,NAZ,PAŞAM,SEMRA,KETENHELVA,PENPETEKİR,EVERYTHİNGWİLLBEGRAT,GURBET GÜZELİ ve aklıma gelmeyen isimler varsa sizler nasılsınız ?? kızlar çoğunuz yoksunuz ama ben yinede sorayım dedim:)))

Son düzenleme:

17 nisan da dr.kontrolüne gittiğimde sorun olduğunu öğrendim.kafa yapısında sorun varmış..
inanmadım başka dr.gittim aynısını söyledi.Hemen o gün hastaneye yattım.
ilaçla düşürttüler,sonra dr.um içerde kalan kan pıhtılarını temizledi ama kürtaj falan olmadı.herhangi bir operasyon geçirmedim.İlk bebeğimdi.1 yıldır bekliyorduk bizde..
dil altına konulan bir hap içiyorum günde 2 kez.içerde kalan parçaları (bebekle ilgili değil tabi) düşürüyorum.dr. 1 hafta sürer kanamaların dedi.bugün tam bir hafta oldu ama hala parça geliyor.ne zaman bitecek bu kanama bilmiyorum..
senin nasıl oldu? kanaman var mı?

inşallah en kısa zamanda toparlanırız.bir gülüyorum, bir ağlıyorum..Allah daha beterinden korusun diyorum ama gözyaşlarıma da hakim olamıyorum..
Allah hepimize sabır ve hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin..
AMİN.

çok geçmiş olsun canım RABBİM bir daha aynı acıyı yaşatmasın hiçbirimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…