2 martta bende bebeğimi kaybettim12 haftalıktı...rutin kontrole gitmiştim ve kalbinin durduğunu öğrendim...Çok kötü günlerdi. Ama şimdi geçti.önümüzdeki ay tekrar hamilelik için deneyeceğiz.Bebek dileyen herkesin duası kabul olsun...
kızlar mrb alllah yardımcımız olsun bende bebeğimi kaybettimm 19 nisanda başladıı düne kadar sürdü düşüm ilaçla düşük yapıldıı henüz küçükdüü.7 haftaya girerken kaybettikk çok beklemiştimm 1 yıldır bekliyordumm bebeğimi tam kavuştum derken kaybettimm bir haftadırrr kendimii kaybettimm..ya minicik bişeydi belki hissedemiyordumm henüz amaa benim için dünyanın en büyük mutluluğuyduu..mutluluğum kısa sürdüü içim acıyorrr yaaaa
rica ederim canım senden de ALLAH razı olsun :))Beydağlı çok tşk ederim.Allah razı olsun...
kızlar mrb alllah yardımcımız olsun bende bebeğimi kaybettimm 19 nisanda başladıı düne kadar sürdü düşüm ilaçla düşük yapıldıı henüz küçükdüü.7 haftaya girerken kaybettikk çok beklemiştimm 1 yıldır bekliyordumm bebeğimi tam kavuştum derken kaybettimm bir haftadırrr kendimii kaybettimm..ya minicik bişeydi belki hissedemiyordumm henüz amaa benim için dünyanın en büyük mutluluğuyduu..mutluluğum kısa sürdüü içim acıyorrr yaaaa
aman ne bileyim bu belirsizlik böyle bişey işte güzel örnekleri duyunca seviniyorum kötülerini duyunca da kötü oluyorum ama kısa sürüyo allahtan :))anlıyorum canım bende çok kötü oldum ama sen kendin için olumsuz düşünme lütfen..umudumun şanssızlığı yurt dışında olup hiç doktora görünmemesi gerçi yeterki RABBİM istesin bunlar sebep ama insanın aklına gelmiyor değil(
bende iyi olmaya çalışıyorum canım,kız sen yaşlandım dersen ben napıcaamm...olumsuzluk yok sen şimdi bebek planlıyorsun sakın unutma:))
başın sağolsun arkadaşım,inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın tekrardan...2 martta bende bebeğimi kaybettim12 haftalıktı...rutin kontrole gitmiştim ve kalbinin durduğunu öğrendim...Çok kötü günlerdi. Ama şimdi geçti.önümüzdeki ay tekrar hamilelik için deneyeceğiz.Bebek dileyen herkesin duası kabul olsun...
inşallah mirageciiiimmm :) bi başlasın artık diyorumm :))dumanım o zaman ben de arkadaşımın örneğini sana hatırlatayım. 3 defa düşük yaptıktan sonra 4. kez hamile kaldı, mayıs sonunda doğumu var hayırlısıyla. anladın sen onu?
fıstık gibi de kızsın zaten. sen bi başladın mı çatır çatır doğurcan. :)
inşallaah kızlarr ama bi kere oldu yaa bunada şükürler olsun gene olacak inşallaahhh allah hepimize versin inşallah gönlümüze göree her insanın imtihanı farklıymış bizim en kötü anımız böle olur inşallaah.ben ne zaman toparlayacam bilemiyorumm((
kizlar gunaydinguzel bir gun olsun herkese
ben test yaptim negatifdpo12deyim
bakalim
günaydın kızlar işe başlamadan size yazayım dedim iş başı yaptım bugün nasıl bi haftayı bu ömrümden ömür gitti canım kanım gtti ama umudumu kaybetmedim şükürler olsun dün bebeğimizi gördük kalp atışlarınıda herşey normal hiç bi sıkıntı yok normal hayatına devam edebilirsin dediler progestana devam birde haftada 1 iğnem var 4 adet dünden beri az az lekelenmem var yine ama bi sorun yok diolar bilmiorum inşallah yiyecek ekmeği vardır herkes iyidir umarım bisürü iş beni beklio
inşallaah kızlarr ama bi kere oldu yaa bunada şükürler olsun gene olacak inşallaahhh allah hepimize versin inşallah gönlümüze göree her insanın imtihanı farklıymış bizim en kötü anımız böle olur inşallaah.ben ne zaman toparlayacam bilemiyorumm((
Nerdesin??? nasılsın sesin soluğun çıkmiiiiii
17 nisan da dr.kontrolüne gittiğimde sorun olduğunu öğrendim.kafa yapısında sorun varmış..
inanmadım başka dr.gittim aynısını söyledi.Hemen o gün hastaneye yattım.
ilaçla düşürttüler,sonra dr.um içerde kalan kan pıhtılarını temizledi ama kürtaj falan olmadı.herhangi bir operasyon geçirmedim.İlk bebeğimdi.1 yıldır bekliyorduk bizde..
dil altına konulan bir hap içiyorum günde 2 kez.içerde kalan parçaları (bebekle ilgili değil tabi) düşürüyorum.dr. 1 hafta sürer kanamaların dedi.bugün tam bir hafta oldu ama hala parça geliyor.ne zaman bitecek bu kanama bilmiyorum..
senin nasıl oldu? kanaman var mı?
inşallah en kısa zamanda toparlanırız.bir gülüyorum, bir ağlıyorum..Allah daha beterinden korusun diyorum ama gözyaşlarıma da hakim olamıyorum..
Allah hepimize sabır ve hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin..
AMİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?