merhaba kızlar ben de 19 nisanda kürtaj oldum 9 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin salı günü Allah izin verirse kontrole gitcem doktor 10 gün saonra gel demişti.Benim kanamam çok olmamakla birlikte hala devam ediyor bu normal mi?bir de bu muayenede beni neler bekliyor açıkçası bilmiyorum bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
olurmu bitanem yaaaa aşk olsunnnn kalbinden geçtiğimi biliyorum gerisi önemli diil :)) adet tarihim 25 iydi cnm dün idrar testi yaptım negatif beklicem bi kaçgün daha gelmezse kan testi yaparım ama hiç belirtide yokkuzum ya bugünkü mesajımda nasıl unutmuşum senin adını yazmayı afedersinkafam o kadar dalgınki, nasılsın canım kaç gün kaldı adet tarihine:))
cnmm çok çok geçmiş olsunn en kısa zamanda sağlıklı bi bebiş alırsın inşallah kucagına :)) bende hiç olmamıştı cnm kanama çok az akıntı gibi olmuştu ama bünyeden bünyeye değişiyo tabiki bi git bakalım doktora inşallah parça kalmamıştır...merhaba kızlar ben de 19 nisanda kürtaj oldum 9 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin salı günü Allah izin verirse kontrole gitcem doktor 10 gün saonra gel demişti.Benim kanamam çok olmamakla birlikte hala devam ediyor bu normal mi?bir de bu muayenede beni neler bekliyor açıkçası bilmiyorum bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
serapp kuzummmmm çok sev,ndim bak ne güzel tedaviyle halledilicek :)) seninde ufak operasyon sonrasııı gelsinn bebişlerrrr çok mutlu oldum bitanemmm adına :))selam kızlar. bugün ürolog doppler sonuçlarına göre eşime varikosel ameliyatına gerek olmadığını söyledi. vitamin takviyesi yapıp temmuzda yeni spermiogram istiycekmiş. ben bugün regl oldum. bu durumda sanırım benim rahimle ilgili ufak operasyon önümüzdeki hafta olacak.
sizde ne var ne yok? yeni bişey var mı?
yeni gelen arkadaşlara geçmiş olsun. Allah sabır versin...
yok canim kan testi yaptirmiycam
bugun de atesim yuksek cikti bekliycem bugun.
eger gelmezse yarin sabah idrar testi yapacagim.
guzel bir haber vermek cok istiyorum sizlere, bakalim olacak mi
bat bugun benim.
bugun dpo14
gelen giden yok
atese bakilirsa gelmez zaten bugun
yapsam mi bilmiyorum korkuyorum
dpo12de negatif cikti
lutfen teselli icin demeyin, olsa silik de olsa cikmaz miydi acaba, boyle gec ogrenen var mi
bugun atesin yukselmesi beni umutlandirdi daha oncehic boyle olmazdi son gun
bakalim belki yarin sabah test yaparim:18:
ayyy hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel haberler verirsinnn bizeee :))) bekle bencede bigün daha ben adetin üzerinden 2 gün geçti yaptım silik bile çıkmadı eger yapmak istiyosan erken hamilelik testi var ondan yap varsa onda çıkar :))bugun dpo14
gelen giden yok
atese bakilirsa gelmez zaten bugun
yapsam mi bilmiyorum korkuyorum
dpo12de negatif cikti
lutfen teselli icin demeyin, olsa silik de olsa cikmaz miydi acaba, boyle gec ogrenen var mi
bugun atesin yukselmesi beni umutlandirdi daha oncehic boyle olmazdi son gun
bakalim belki yarin sabah test yaparim:18:
cnmm benimmm çok çok saolll :))tugbaemrah
evlilik yildonumunuz kutlu olsun
günaydız kızlar. iyi hafta sonları hepinize.
tubişim napıyosun çok özledim seni. bıdı bıdı konuşuyoduk sesimiz kesildi. gecikmişsin inşallah hamilesindir tubişim. Daha doğrusu Allah hayırlısını nasip etsin. Artık ben böyle dua ediyorum. Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun tatlım, birlikte nice mutlu yıllar eskitin inşallah çoluğunuz çocuğunuzla birlikte.
Merhaba benim adetten bir gün önce bile silik de olsa çıkmadı.Adet günüm hayal gibiydi :)
gecmis olsun cok
insallah yeniden hamile kalirsin saglikla gelir bebegin
evet yaa karşılaşmıyoruz ama böyle haber almak da ii oluyo girmemzlik yapmayalım dimi:)
yoncaaaa çok az kaldı bebişin gelmesine yaahep böyle iyi olun siz inşallahhhhhh....
geçmiş olsun cnm ay sonra yeniden hemencik hamile kalırsın inşallah...
canım yaa o erken döllenmedir bu geç döllenmedir belki bellimi olur???? yarın kan testimi yaptırcaksın? haber ver bizeeee...
çok üzüldüm geçmiş olsun, şimdi gidince dr rahim için temizlenmişmi parça vs kalmışmı diye bakacak,zor bi muayene gidip de bomboş ultrasona bakmakhatta kürtaj kadar zor bence ..Allah sabır versin.inşallah en kısa zamanda yeniden bebişin olur...
hamile oldugun halde
2 gunlk gecikmeyle silik bile cikmadi mi?
cnm hamişmiyim maseleffff bilmiyorummm ama 2 gün yaptım bişi çıkmadıı hala gelmedi kırmızılarr galiba hamiş diilim bilmiyorumki bikaç gün daha bekleyip kan testi yaptırcam :))
insallah gelmez canim ve hamilesindir
testte cikmamistir umarim
23 nisanda bebeğimizi kaybettik, bugünde 3. evlilik yıldönümümüz, içim çok kırgın çok buruk. Çok tatsız herşey(( Allah herkese sabır versin ve en kısa zamanda sağlıklarına kavuştursun. Veeee bebeciklerimizi bir daha bizden almasın, sağlıklı mutlu miniş miniş doğurup alalım kucaklarımıza İNŞAAAALLLAAAAAAH!
cnm hamişmiyim maseleffff bilmiyorummm ama 2 gün yaptım bişi çıkmadıı hala gelmedi kırmızılarr galiba hamiş diilim bilmiyorumki bikaç gün daha bekleyip kan testi yaptırcam :))
tubişimmm inşallah hamişsindir güzel haberler alırız senden,bugün szin evlilik yıldönümünüzmü??? nice yıllaraaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?