ne oldu canım test yaptınmı?? birde kanda baktırsaydın keşke:))
cok tebrik ederimsaglikla kolay bir hamilelik dilerim canim
ben cok taktim aslinda cunku adet gelmiyor ates iniyor yukseliyor bir gariplikler var
hani gelse rahatlsam bile diyorum ama belirsizlik var
bu sabah da ates yukseldi ve adet yok, o yuzden test yaptim ama birsye yok
herhalde stresten uzatiyorum ben adetimi :44:
sağol canım, biliyorum bizde aynı şeyleri yaşadık hayırlısı olsun canım bu ay geçsin takma artık o zaman daha kolay oluyor, ben 2 ay doktor tedavisinde devam ettim sonra bir ay da öyle geçti sonraki ay adet günümde test yaptım inanmadım 2 gün sonra bir daha yaptım dr. gidince inandım walla hep hayırlısını dile kuzum bi gebelik diğer gebeliği tutmaz belirti olarakta testte çıkma zamanı olarakta... sen kalbini ferah tut eşininle güzel zaman geçirmeye bak hayatın tadını çıkar canım
benimde 3 nisanda gebeliğim sonlandı 24 haftadaydım ve bebeğime spina bifida teşhisi koydular durumu çok kötüydü 5 doktora gittim hepside aynısını söyledi en sonundada fakülte hastanesinde heyete girdi ve normal doğumla kızımı doğurdum çok zordu Allahım kimseye yaşatmasın 2 gün sancı çektikten sonra birde kürtja aldılar o zaman ağlamaktan bağırmaktan başka yapabileceğim hiç bir şey yoktu bu hastalığın sebebide folik asit eksikliğimiş ben kullanmadım en çokta ne zoruma gidiyor biliyormusunuz her şey yolunda giderken mide bulantım bile olmadan kızımın bana hiç bir sorun yaşatmamış sonunda ayrıntılı ultrasyonda çıktı çok zor bir durum o kadar acı çektimki keşke doğursaydım dedim ben cezamı çekiyorum vicdan azabı çok kötü Allah verdi Allah alsaydı diyorum ve şuan hala lohusayım 13 mayısta bitecek ama ben o acıları çekerken bir daha hamile kalmam diyordum ama şimdi hamile kalmak istiyorum ama çok korkuyorum tekrar bu şekilde olur diye .....
hgpaşam nasılsın? Yiğenini inş. Sağlıkla kucağınıza alırsınız 41+ 3 normal doğum olacak herhalde rabbim kurtarsın bi avazda inş.
benimde 3 nisanda gebeliğim sonlandı 24 haftadaydım ve bebeğime spina bifida teşhisi koydular durumu çok kötüydü 5 doktora gittim hepside aynısını söyledi en sonundada fakülte hastanesinde heyete girdi ve normal doğumla kızımı doğurdum çok zordu Allahım kimseye yaşatmasın 2 gün sancı çektikten sonra birde kürtja aldılar o zaman ağlamaktan bağırmaktan başka yapabileceğim hiç bir şey yoktu bu hastalığın sebebide folik asit eksikliğimiş ben kullanmadım en çokta ne zoruma gidiyor biliyormusunuz her şey yolunda giderken mide bulantım bile olmadan kızımın bana hiç bir sorun yaşatmamış sonunda ayrıntılı ultrasyonda çıktı çok zor bir durum o kadar acı çektimki keşke doğursaydım dedim ben cezamı çekiyorum vicdan azabı çok kötü Allah verdi Allah alsaydı diyorum ve şuan hala lohusayım 13 mayısta bitecek ama ben o acıları çekerken bir daha hamile kalmam diyordum ama şimdi hamile kalmak istiyorum ama çok korkuyorum tekrar bu şekilde olur diye .....
canım seninde başın sagolsun doktorlar buldularmı neden suyun gelmiş rahim agzı açıklıgına baktırdınmı bende varda ondan dedimcanım sözün bittiği yer...
Allahım sana sabır versin inşallah....
gerçekten zor ama yapılacak bişey yok..takdiri ilahi işte...
ama sakın kendini suçlama folik asit kullanan kişlerde de bu sorun olabiliyor...
ben kullandım..bütün testler iyi çıktı gayet normal bir hamilelikti 22. haftada syum geldi ve bebeğimi kaybettim...
allahın dediği olur canım..vardır bunda da bi hayır...
inşallah kısa zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin allahım....
başın sagolsun canım ben çok biliyorum o hapi içmeyipte saglıklı hamilelik geçiren vardır rabbimin bir bildigibenimde 3 nisanda gebeliğim sonlandı 24 haftadaydım ve bebeğime spina bifida teşhisi koydular durumu çok kötüydü 5 doktora gittim hepside aynısını söyledi en sonundada fakülte hastanesinde heyete girdi ve normal doğumla kızımı doğurdum çok zordu Allahım kimseye yaşatmasın 2 gün sancı çektikten sonra birde kürtja aldılar o zaman ağlamaktan bağırmaktan başka yapabileceğim hiç bir şey yoktu bu hastalığın sebebide folik asit eksikliğimiş ben kullanmadım en çokta ne zoruma gidiyor biliyormusunuz her şey yolunda giderken mide bulantım bile olmadan kızımın bana hiç bir sorun yaşatmamış sonunda ayrıntılı ultrasyonda çıktı çok zor bir durum o kadar acı çektimki keşke doğursaydım dedim ben cezamı çekiyorum vicdan azabı çok kötü Allah verdi Allah alsaydı diyorum ve şuan hala lohusayım 13 mayısta bitecek ama ben o acıları çekerken bir daha hamile kalmam diyordum ama şimdi hamile kalmak istiyorum ama çok korkuyorum tekrar bu şekilde olur diye .....
Turkiyede olsam hemen kanda baktirirdim
ama burda islemler cok zor
hemen doktora gidicem kan testi istiycem falan
hem idrarda gorsem gidicem ama idrarda kocaman tek cizgi
bakalaim salivericem artik 3 gun daha bekliycem
gelecek mi bakalim
Sagolun kızlar beni merak etmişsiniz oglumuz 41 hafta 3 oldu bügünde postaladılar bizi 2 sonra gene gel dedilerbo sıpa dogucagına ben doguırucam haberiniz ola
canıııımmmm görmeyeli maşallah kocaman olmuş bebiş yaaaa.....tepikler bile gelmeye başlamış ne güzel duygulandım vallayaa birde bişey söyleyimmi ben bu gebeliğinin .olduğunu sanıyodum 4.olduğunu bilmiyodum,anlattıgın zamanlar kaçırmışım galiba maşallah bu kez güzel olacak ama sizin cinsiyet ne zaman belli olacaktı??
kızlar cumartesi doktora gittim oğlum olacakdr. pipisinin resmini çekti
benim diğer doktorum %80 erkek dedi bu doktorumda erkek dedi hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün inş. kuzum
canım kesin bir neden söylemedi doktorum...canım seninde başın sagolsun doktorlar buldularmı neden suyun gelmiş rahim agzı açıklıgına baktırdınmı bende varda ondan dedimbende senin gibi 3 evladımı kaybettim elimden hiç birşey gelmedi
canım sagol biizm sıpa dogmadı ama ben 9 dogurdum bir dogsun totosunu ısırıcem oka yani3 gün sonra inşaallah hayırlı haber alırsın canım,3 gün daha sabret bakalım)
canım geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın..
Ewet yaa merak ettik,ne yapıyoki bu içerde yerini çok beğenmiş belliki,hayırlı zamanda gelir inşaallah:))
canım kesin bir neden söylemedi doktorum...
Büyük ihtimal enfeksiyondur denildi..ama rahim ağzı açıklığı değildir bence çünkü suyum geldikten 24 saat sonra doğum oldu ancak açıldı rahim.
Benim bi kızım var kaybettiğim 2. Olacaktı...
Doktorum daha önce sağlıklı bir doğumum olduğu için test falanda istemedi..
Inşallah allahım hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar versin hepimize..
Sanada çok geçmiş olsun canım..senin daha zor 3tane...allaahım sabrını versin
anaammmmm ne güzellll topiğimiziin bu seneki bebekleri genelde erkek oluyo yaakızlar cumartesi doktora gittim oğlum olacakdr. pipisinin resmini çekti
benim diğer doktorum %80 erkek dedi bu doktorumda erkek dedi hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün inş. kuzum
geçmiş olsun arkadaşım...Allah birdaha göstermesin aynı acıları, folik asit neden kullanmıyordun peki? yani dr mu dedi kullanma diye filan..ama olmayacaksa olmuyo yaa kullansaydın da sonuç yine aynı olurdu böyle olması gerekiyosa,içini rahat tutmalısın..inşallah birdahakinde alırsın önlem neyse bebeğini alırsın kucağına canım..benimde 3 nisanda gebeliğim sonlandı 24 haftadaydım ve bebeğime spina bifida teşhisi koydular durumu çok kötüydü 5 doktora gittim hepside aynısını söyledi en sonundada fakülte hastanesinde heyete girdi ve normal doğumla kızımı doğurdum çok zordu Allahım kimseye yaşatmasın 2 gün sancı çektikten sonra birde kürtja aldılar o zaman ağlamaktan bağırmaktan başka yapabileceğim hiç bir şey yoktu bu hastalığın sebebide folik asit eksikliğimiş ben kullanmadım en çokta ne zoruma gidiyor biliyormusunuz her şey yolunda giderken mide bulantım bile olmadan kızımın bana hiç bir sorun yaşatmamış sonunda ayrıntılı ultrasyonda çıktı çok zor bir durum o kadar acı çektimki keşke doğursaydım dedim ben cezamı çekiyorum vicdan azabı çok kötü Allah verdi Allah alsaydı diyorum ve şuan hala lohusayım 13 mayısta bitecek ama ben o acıları çekerken bir daha hamile kalmam diyordum ama şimdi hamile kalmak istiyorum ama çok korkuyorum tekrar bu şekilde olur diye .....
canımmmm ben iyim sen nslsnnnkızlar nasılsınız ?? hepiniz iyisinizdir umarım....
ILGIMMM çok sewindim kuzum amanda aman maaşallah pipiline:)) annem için yazdığın iyi dileklerinede amin diyorum sağol canım..
cok tebrik ederimsaglikla kolay bir hamilelik dilerim canim
ben cok taktim aslinda cunku adet gelmiyor ates iniyor yukseliyor bir gariplikler var
hani gelse rahatlsam bile diyorum ama belirsizlik var
bu sabah da ates yukseldi ve adet yok, o yuzden test yaptim ama birsye yok
herhalde stresten uzatiyorum ben adetimi :44:
cnm senin içinde güzel bir hafta olur umarım... ne yaptınız en son gelişmeler neler??penpetekir ve dirmit, desteğinize teşekkürler canlarım. dirmitim demek bir yakışıklı geliyor yolda. hayırlısı şekerim.
yeni gelenlere geçmiş olsun diyorum. Allah tez zamanda kucaklarınızı doldursun.
Herkeslere günaydınlarr iyi haftalar...
maşallahhh son ana kadar değerlendirecek bebiş desene içerdeki günlerini:))Sagolun kızlar beni merak etmişsiniz oglumuz 41 hafta 3 oldu bügünde postaladılar bizi 2 sonra gene gel dedilerbo sıpa dogucagına ben doguırucam haberiniz ola
şişşşt sen kız annesisin biraz ağır ol bırak dirmit istesin oğlunainşallah canikom. ya doktor kız gibi dedi ama 2 hafta sora tam netlşecek galiba. bakalım bekliyorummmm:)
2 hafta var canım kontrolüme. Allah tamamna erdirsin, oğluna ve sana sağlık versin. Benmki kızsa kerteriz annesi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?