- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
tubişimmm inşallah hamişsindir güzel haberler alırız senden,bugün szin evlilik yıldönümünüzmü??? nice yıllaraaa:))
benim adet yok
ama test negatif
umudum kalmadi gibi birsey
benim adet yok
ama test negatif
benim adet yok
ama test negatif
canım çok geçmiş olsun ne denirki başaka...23 nisanda bebeğimizi kaybettik, bugünde 3. evlilik yıldönümümüz, içim çok kırgın çok buruk. Çok tatsız herşey(( Allah herkese sabır versin ve en kısa zamanda sağlıklarına kavuştursun. Veeee bebeciklerimizi bir daha bizden almasın, sağlıklı mutlu miniş miniş doğurup alalım kucaklarımıza İNŞAAAALLLAAAAAAH!
ayyyy benimdeee öleeeee yaaaa nezaman yaptın testi ???
bugn ogleden sonra yaptim canim
ama yokyarin sabah atesim dusmezse ilk idrarda yine yapicam
umarim ikimizde hamileyizdir canim testte varsin gec ciksin hamis olalim da :)
çıkmamış candan umut kesilmezmiş canımbenim adet yok
ama test negatif
günlerdir herkesin yaşadıklarını okuyup duruyorum artık yazmak istedim bende 25 nisanda bebeğime daha 3 aylık hamileyken kaybettm onu.bi hafta sonra işe geri dönmek zorundayım herşey bunaltıyo buaralar beni hiçbişey yapmak istemiyorum ..insanın başına gelince herşey daha farklı oluyomuş dışarıdan herkes üzülme daha gençsin yine olur diyo ama ne acı bişeymişki toparlanmak zaman alıcak gibi görünüyo..korkular artıyo doktorun korunma için biçtiği süre bi an önce bitsin istiyosun bi taraftanda bi daha aynı şeyler ya olursa diyosun ..insan varlığına ne çok alışıyomuşki yokluğu bi okadar acı oluyo Allah bu durumu yaşayan herkese önce sabır versin sonra toparlanma gücü versin sonra sağlıklı bebekler melekler nasip etsin ...
Bulutlu, kasvetli, ha ağladı ağlayacak diyen bir İstanbul sabahından günaydın hepinize. Mutlu ve sağlıklı bir gün olsun ve UMUTLU...
Bi ara kayboldum ama hep takip ettim sizi, ne biliyim canım yazmak bile istemio bazen ancak hep merak ediyorum siziiii.
Yeni gelen arkadaşlar olmuş, Allah acılarınızı tekrar yaşatmasın inşallah muradınıza erin hayırlı zamanda.
everythingwillbegreat ve tubiş sanırım heyecanlı bir bekleyiş içindesiniz. SAdece size fikir olması için yazıyorum: 4 hamilelik yaşadım. Birincide, gecikmenin 5. günü yaptım idrarı hemen çıktı, ikincide 1 gün sora yaptım, çıkmadı,doktora gittim hamilesin dedi, eve gelip o teste baktım ki geç çıkmış çizgi vardı. Üçüncüde gecikmeden 2 gün önce yaptım çooooook silik çıktı, dördüncüde adete 5 gün kala yaptım tabi çıkmadı, attım. Yaklaşık 3 saat sora çöp atarken ne göreyim pespembe 2.çizgi var. Hemen üretici firmayı aradım beklemekten pozitif çıkmaz, çizgi geçde olsa çıktıysa gebesinizdir dedi. Sora 2 gne bir tekrarladım adet günüme kadar yaptıklarım hep 1 saat sora falan çıktı. Adet günümde 10 dk. içinde çıktı. Ertesi gün kanda 158di. Yani kısacası tamamen kişiden kişiye değişen bişi hatta gebelikten gebelie. İnşallah hayırlısı ise hamilesinizdir, değilse de kısmet diğer aylara demek ki...
mirage canım sonuçlara sevindim, diğer testler de güzel çıkar umarım. Para gitsin boşver dediğin gibi, bebek kesinlikle daha ilk ayda kısmetiyle geliyor...
beydağlı, annen daha iyidir umarım, tabi sen de. Allah yar ve yardımcın olsun canım.
duman canikom, mutlu ol sana mutluluk yakışıyor. Bebiş gelecek hem de sana ceeee diyecek sürpriz yapacak...
benim hamiledaşım dirmitcim, kuzucuk nasıl bakalım, sen de iyisindir umarım, aşeriyor musun tatlım? Ben hiç aşermiyorum.
paşam geldi mi bebekler?
nazlım çok sevindim bebişin iyi olmasına. Allah 40.haftanı göstersin canım.
semra, naz, ketenhelva siz iyisiniz umarım bebekler de.
hepinizi öpüldünüz kızlar.umarım kimseyi unutmamışımdır
beni sorcak olur iseniz, gayet iyiyim, memelerim ve uçları hala dayanılmaz acıo. Vitaminlerimi içiyorum, bol bol süt yoğurt peynir meyve takılıyorum. 2 haftadır tepikler hissediyorum ama güçlenene kadar bebek olduğuna ihtimal vermiycem ama hep aynı civarlarda aynı tonda oluyor. Biraz yorulsam belim ağrıo, yatıorum. Öle işte...
ben gec yumurtlamis olma ihtimalima dayanarak bekliyorum
yarin adet gunum en gec ihtimalle, aslinda ben ayin 28. bat olduguna eminim de yine d ebekliyorum ihtimale karsi
bakalim gelecek mi kizlar
yarin atesim yuksek olursa zaten test yaparim, dusuk olursa zaten adet geleck anlarim
tugba umarim hamilesindir
herkese sevgilerrrr
kızlar cumartesi doktora gittim oğlum olacakdr. pipisinin resmini çekti
benim diğer doktorum %80 erkek dedi bu doktorumda erkek dedi hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün inş. kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?