Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

tubişimmm inşallah hamişsindir güzel haberler alırız senden,bugün szin evlilik yıldönümünüzmü??? nice yıllaraaa:))

inşallah kuzummm yaaaa ama hiç bi belirti yok maseleff ( 25 iydi cnm 3 yılımız doldu aminnn cnmmm sevdiklerimizleeee nice mutlu seneleree

canım çok geçmiş olsun ne denirki başaka...
Allahım sabrını versin inşallah....

en kısa zamanda bebişlerimiz gelsin Allahım.

bugn ogleden sonra yaptim canim
ama yok yarin sabah atesim dusmezse ilk idrarda yine yapicam
umarim ikimizde hamileyizdir canim testte varsin gec ciksin hamis olalim da :)

aynen öleee cnmmm hakkımızda hayırlısıı ben önümüzdeki cumartesiye kadar beklemeye karar verdim cumartesi direk doktora gidicem zaten varsa kesede görünür yoksada yapcak bişey yok inşallah hamişizdirr :))

günlerdir herkesin yaşadıklarını okuyup duruyorum artık yazmak istedim bende 25 nisanda bebeğime daha 3 aylık hamileyken kaybettm onu.bi hafta sonra işe geri dönmek zorundayım herşey bunaltıyo buaralar beni hiçbişey yapmak istemiyorum ..insanın başına gelince herşey daha farklı oluyomuş dışarıdan herkes üzülme daha gençsin yine olur diyo ama ne acı bişeymişki toparlanmak zaman alıcak gibi görünüyo..korkular artıyo doktorun korunma için biçtiği süre bi an önce bitsin istiyosun bi taraftanda bi daha aynı şeyler ya olursa diyosun ..insan varlığına ne çok alışıyomuşki yokluğu bi okadar acı oluyo Allah bu durumu yaşayan herkese önce sabır versin sonra toparlanma gücü versin sonra sağlıklı bebekler melekler nasip etsin ...

canım yaa çok geçmiş olsun,malesefki o korkular hiç bırakmıyo bizi,bebeğimizi doğurana kadar da geçmez 1 kere kaybettik çünkü... ama inşallah birdaha aynı şeyi yaşamayız dua edelim ve elimizden geleni yapalım...inşallah bu son olur...

Bulutlu, kasvetli, ha ağladı ağlayacak diyen bir İstanbul sabahından günaydın hepinize. Mutlu ve sağlıklı bir gün olsun ve UMUTLU...
Bi ara kayboldum ama hep takip ettim sizi, ne biliyim canım yazmak bile istemio bazen ancak hep merak ediyorum siziiii.

Yeni gelen arkadaşlar olmuş, Allah acılarınızı tekrar yaşatmasın inşallah muradınıza erin hayırlı zamanda.

everythingwillbegreat ve tubiş sanırım heyecanlı bir bekleyiş içindesiniz. SAdece size fikir olması için yazıyorum: 4 hamilelik yaşadım. Birincide, gecikmenin 5. günü yaptım idrarı hemen çıktı, ikincide 1 gün sora yaptım, çıkmadı,doktora gittim hamilesin dedi, eve gelip o teste baktım ki geç çıkmış çizgi vardı. Üçüncüde gecikmeden 2 gün önce yaptım çooooook silik çıktı, dördüncüde adete 5 gün kala yaptım tabi çıkmadı, attım. Yaklaşık 3 saat sora çöp atarken ne göreyim pespembe 2.çizgi var. Hemen üretici firmayı aradım beklemekten pozitif çıkmaz, çizgi geçde olsa çıktıysa gebesinizdir dedi. Sora 2 gne bir tekrarladım adet günüme kadar yaptıklarım hep 1 saat sora falan çıktı. Adet günümde 10 dk. içinde çıktı. Ertesi gün kanda 158di. Yani kısacası tamamen kişiden kişiye değişen bişi hatta gebelikten gebelie. İnşallah hayırlısı ise hamilesinizdir, değilse de kısmet diğer aylara demek ki...

mirage canım sonuçlara sevindim, diğer testler de güzel çıkar umarım. Para gitsin boşver dediğin gibi, bebek kesinlikle daha ilk ayda kısmetiyle geliyor...

beydağlı, annen daha iyidir umarım, tabi sen de. Allah yar ve yardımcın olsun canım.

duman canikom, mutlu ol sana mutluluk yakışıyor. Bebiş gelecek hem de sana ceeee diyecek sürpriz yapacak...

benim hamiledaşım dirmitcim, kuzucuk nasıl bakalım, sen de iyisindir umarım, aşeriyor musun tatlım? Ben hiç aşermiyorum.

paşam geldi mi bebekler?

nazlım çok sevindim bebişin iyi olmasına. Allah 40.haftanı göstersin canım.

semra, naz, ketenhelva siz iyisiniz umarım bebekler de.

hepinizi öpüldünüz kızlar.umarım kimseyi unutmamışımdır

beni sorcak olur iseniz, gayet iyiyim, memelerim ve uçları hala dayanılmaz acıo. Vitaminlerimi içiyorum, bol bol süt yoğurt peynir meyve takılıyorum. 2 haftadır tepikler hissediyorum ama güçlenene kadar bebek olduğuna ihtimal vermiycem ama hep aynı civarlarda aynı tonda oluyor. Biraz yorulsam belim ağrıo, yatıorum. Öle işte...

canıııımmmm görmeyeli maşallah kocaman olmuş bebiş yaaaa.....tepikler bile gelmeye başlamış ne güzel duygulandım valla yaa birde bişey söyleyimmi ben bu gebeliğinin .olduğunu sanıyodum 4.olduğunu bilmiyodum,anlattıgın zamanlar kaçırmışım galiba maşallah bu kez güzel olacak ama sizin cinsiyet ne zaman belli olacaktı??

ben gec yumurtlamis olma ihtimalima dayanarak bekliyorum
yarin adet gunum en gec ihtimalle, aslinda ben ayin 28. bat olduguna eminim de yine d ebekliyorum ihtimale karsi
bakalim gelecek mi kizlar
yarin atesim yuksek olursa zaten test yaparim, dusuk olursa zaten adet geleck anlarim

tugba umarim hamilesindir
herkese sevgilerrrr

günaydın canlar herkese mutlu sağlıklı umutlu bir hafta diliyorum:))))

yonca canım dualarım seninle bebeğini kucağına almana az kaldı sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin rabbim inş.

dilek canım inş. bu tedaviler güzel sonuç verir annen sağlığına kavuşur inş.

birsen kuzum bende iyiyim çok şükür

paşam inş. güzel haberlerle dönersin

serap canım kalbini ferah tut bak herşey yoluna girecek allahın izniyle senin korktuğun gibi olmadı eşinini ameliyetına gerek kalmamış sende o operasyonu geçirdikten sonra inş. hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebişin

tugba bebişim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım sağlıkla mutlulukla bol bebişle nice yıllara canım

everythingwillbegreat canım çok taktın bu ay elinde değil biliyorum ama hayırlısı olsun inş. bak nazlıma hiç ihtimal vermediği bir ayda geldi o da kaç ay bekledi sende canım zamana bırakmaya çalış canım senin adın ne canım?

nazlım
taze anne nasılsın? nerdesin kuzum arada haber ver merakta bırakma bizi

yeni gelen arkadaşlar çok çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inş. sağlıklı hayırlı gebelikler nasip eder inş.

penpetekir canım iyiyim çok şükür, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu sefer inş. canım hareketlerini hissetmen yakındır canım
kuzum senin cinsiyet ne zaman belli olacak canım sen rahat bi hamilelik geçiriyorsun tadını çıkar, aşerme hat safhada aklıma ne gelse ne görsem istiyorum bi taze incir bulamadım bide benim göbeği 3. ay da çıktı 1,5 kiloya aldım ama hiçbir kıyafetim olmuyo sende durumlar nasıl?

kızlar cumartesi doktora gittim oğlum olacak dr. pipisinin resmini çekti
benim diğer doktorum %80 erkek dedi bu doktorumda erkek dedi hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün inş. kuzum

kızlar nasılsınız ?? hepiniz iyisinizdir umarım....

ILGIMMM çok sewindim kuzum amanda aman maaşallah pipiline:)) annem için yazdığın iyi dileklerinede amin diyorum sağol canım..

ne oldu kuzum gelininiz doğum yaptımı?? hala ordamısın hiç gözükmedin merak ettim...

ne oldu canım test yaptınmı?? birde kanda baktırsaydın keşke:))

kızlar cumartesi doktora gittim oğlum olacak dr. pipisinin resmini çekti
benim diğer doktorum %80 erkek dedi bu doktorumda erkek dedi hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün inş. kuzum

cok tebrik ederim saglikla kolay bir hamilelik dilerim canim

ben cok taktim aslinda cunku adet gelmiyor ates iniyor yukseliyor bir gariplikler var
hani gelse rahatlsam bile diyorum ama belirsizlik var
bu sabah da ates yukseldi ve adet yok, o yuzden test yaptim ama birsye yok
herhalde stresten uzatiyorum ben adetimi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…