Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlaar yaa nerelerdesiniz valla özleedim sizle sohbet etmeyi,akşamları giren bi miragemiz beydağlımız vardı onlarda yok artık aklıma şey geldi yalının şarkısı,ne güzel geçiniyordukk bize ne oldu böylee,hep berabeeerrr ağlıyordukk bize ne olduğu söyleeee valla herbirinizi ayrı ayrı çook özledimm...

cnm senin içinde güzel bir hafta olur umarım... ne yaptınız en son gelişmeler neler??

dumanım en son gelişme rahim operasyonumun tarihi belli oldu. haftaya pazartesi saat 12:00 onun dışında yeni bir haber yok. psikoloğa devam edicem. çarşamba günü 2. randevum var. sen napıyosun? keyifler nasıl?

tubişim senin yeni haberin var mı? nerdesin?

ketenhelvam nerdee?

valla canikom ben 8 gibi yatıyorum dayanamıyorum:)

valla kız mı emin dğilz ama doktor tecrübesi ve genel görünüme göre kız gibi dedi. Yani net o bölgeyi görüp demedi. Bi çıkıntı yok ama benim oğlan gibi 5. aydan sora görünen bi pipi olablir temkinli davranalım dedi:)
Allahım sana tez hayırlı zamanda bir evlat versin, ben hep erkek istemişimdir hayatım boyunca ama dediğin gibi o anda hiç bir önemi yok. Bana kendisi dedi kıza benzio die benim aklımda sormak bile yoktu çünkü tek korkum herhangi bir özrü hasarı olmasıydı pipi olup olmaması değil:) Kız da ayrı güzel erkek de. Hem ne malum canım belki 2-3 kardeş olcekler dimi:)

HEpinize güzel mutlu ve umulu bir gün diliyorum. Hepinizden güzel haberler bekliyrum...

canım ben girdim kimse yok çıktım eşim yüzünden gündüzleri gel bebem görüşelim
rabbim saglık saat versin bebem işşallah emellerine kavuşucaksınben ona inanıyorum
HEpinize güzel mutlu ve umulu bir gün diliyorum. Hepinizden güzel haberler bekliyrum...
sanada bebem güzel bir gün diliyorum
gunaydin herkese
ben de guzel ve dileklerin gerceklesecegi bir gun diliyorum

ah ah dur bir dilek tutuyum :44::44::44::44:tabab tuttum allahım hayırlısından saglıklısından bzim parçamız diyebilecegimiz evlatlar nasip et amin

kızlar bugün yürüyüşe gidemedim malum 1 mayıs bizim buralar karışık olıuuyoda:18::18:yarına artık giderim gelin dogurmadı haber yok paşamda köpügümde hasta mantar oldular gene okadarda ilaç sürüyorum hakgetire ne olur dua edin yavrularımada iyileşsinler

amin canim
bugun atesim yine yukseldi
ve adte yok
sanirim iyi gelismler var bende :18:
bugun bekliyim yarin testi tekrariycam
silik cizgi falan gorsem hemen dokotra gidicem insallah

BİRSEN kuzum kalkmaz oldu netin başından bugünlerde ben tvden maçlara izin vermeyince oda netten izliyo bende giremiyorum, bende seni özledim kuzum nasıl gidiyor çalışmalar

PAŞAM bebişiniz hayırlısıyla gelsin,ayrıca köpük kim kız yeni gelinmi aldın yine paşana:))

EVERTİMM sana böle yazıcam nikin çok uzun ve zor ay canım inşaallah hamilesindir:))

MİRAGE canım rahim operasyonu derken filmden mi bahsediyorsun eğer öyleyse inşaallah temiz çıkar,genetiği yaptırdınız mı??

NAZLIM, canım bizi merakta bırakıyosun ne oldu unuttunmu bizi(

TUĞBA,DİRMİT,SEMRA ,PENPETEKİR,KETENHELVA,MULBERY,GURBET GÜZELİ,NAZ, sizlerde iyisinizdir umarım girmeyen arkadaşlar ne oldu bizleri unuttunuzmu yaa....inşaallah unuttuğum kimse kalmamıştır)

amin canim
ve adte yok
işşallah canım benim gebede kalamazsan üzülme vardır herşeyin bir zamanı unutmabak bana okadar zorluklara gögüs geriyorum işşallah hayallerimize ulaşıcaz ama galiba zamanı gelmedi

evet bebem gelin aldık evlednirdik paşayı sag olsun dayısı almış gelinimizi ama mantar ve ishallerdei ishali kestimde totossunda ve göbüşünde ve bacaklarında tüyleri döküldü kel aynaklara döndü yavrularım nede canım acıyo onları öle görüncepaşayıda köpügüde yıkadım dalin şampuanımla kuruladım kuruttum ama korktum çok korktular sıpalarım dualarla okudum allahım şifa versin yavrularıma işşallah görsen heryerleri dalin şampuan kokuyo kapardı tüyleri sıpalarımınbirde paşanın yemi bitmişti annemlerin oraya gittim yem almaya birde ne görüyüm cennet papaganı vardı bebek daha 1 yaşında yok ah yavrum heryeri kan olmuş stresten tüylerini yolmuş onada üzüldüm alıyım dedim besliyim tedavisini yapıyım ama muhabbet kuşlarını öldüryomuş o birde hastalıgı geçer dedi ikuşçu ama içim gidiyo keske alabilsemde baksam yavruma birde okadar masumki aglarsın vallahı sesini görsen sanki beni burdan kurtar gibi bagırıyo gelini bekliyorum dogursun eger yaşarsa getiricem bakıcem işallah onarabbim şifa versin sarı kırmızı cimbomlu kuş eşimede dedim ölürse üzülürsün dedi

slm kızlar beni merak etmeyin diye yazayım dedim kardeşimden yazıorum kanamaların durmadı malesef bebek sağlıklı ama kesenin yanında azcık kanama varmış ağlama krizlerime üzülmelerime hakim olmaıyorum kafayı yemek üzereyim iğneler ilaçlar yatmalar herşey yapıorum ama geçmio tuvalete gitmekten nefret ediorum en son cumartesi gittim doktora bebek sağlıklı kalp atışlarıda var ama kanama neden oluyo bilmiorum hakkımızda hayırlısı diyorum ama miniğimi kaybetmekten çok korkuyorum benimle birlikte eşimde zor günler yaşıo evde yatıorum 1 hafta daha rapor verdi pazartesiye kadar raporluyum rabbim hepinizin yardımcısı olsun herşey çok zor umarım yine canımın parçası bırakmaz beni çok mutsuzum

canım benim bende seni çok merak etmiştim inşaallah bebeğin hep seninle kalacak,bu üzntüleri yaşaman normal endişeleniyosun ama ne olur çok stres yapma kendine dikkat et canım...ALLAH a emanet olun..

hayırlı olsun yeni gelininiz sizin oğlanada kız dayanmıyo he:)) hastalıkları geçmiş ya tüyleride çıkar inşaallah canım..

canım ben,m yaaa aklımdan geçiyodun naptı bu kız sesi çıkmıyo diye şimdi okudum kesede yoksa sıkıntı yok geçer dicem ama yinede insanın canı sıkılır tabi... bazı hamilelerde olabiliyo sende onlardan biri olacaksın demekki..lütfen moralinizi yüksek tutmaya ççalış...

canım yaa ciddi bi operasyon diil dimi,inşallah herşey oluna girer ondan sonra...semra ve ketenhelva terketti bizi artık girmiyolarr

anaaa erkenden de yatıyomussun ne güzel artık tabi uykusuzluk daha zor gelir..canım valla 1 taneyi görsem kardeşleride olacak inş. ama ben henüz hayal edemiyorum ama sen et tabi hem kız hem erkek olarak :)

canım ben girdim kimse yok çıktım eşim yüzünden gündüzleri gel bebem görüşelim
gündüz işten fırsat bulup gelemiyorumki paşamm (

amin canim
ve adte yok
çok heyecanlı yaa illa çizgi görmek mi lazım dr için? gördüm de git nolcak beklemektense yaa:)

BİRSEN kuzum kalkmaz oldu netin başından bugünlerde ben tvden maçlara izin vermeyince oda netten izliyo bende giremiyorum, bende seni özledim kuzum nasıl gidiyor çalışmalar

eee olmaz ama hem tv hem pc ben pc yi alınca malesef maç izliyorum çoğu zaman cazgır günlerimde ikiside benim oluyo ama yazık adamcağızlarada sende bırak ona tv yi akşamları nete gel yaa:)

walla canım benimle pazarlık yapıyo bende dizi izliyorum diye bilgisayarı ona bağışlıyorum:)9 ama özetler boyunca bende cazgırlık yapıp oturuyorum bazen..sen bugün çalışıyomusun ??

walla canım benimle pazarlık yapıyo bende dizi izliyorum diye bilgisayarı ona bağışlıyorum:)9 ama özetler boyunca bende cazgırlık yapıp oturuyorum bazen..sen bugün çalışıyomusun ??

yok cnm bugün izinliydim yarın iş var malesef...ve çok yogun bi hafta bekliyo beni haftasonuda çalışıcam 2 gün birden çok üzgünüm o yüzden

canım yemin olsun seni arıcam habira unutuyorum kalbini ferah tut bebem işşallah 40 haftaalrı görücen
hayırlı olsun yeni gelininiz sizin oğlanada kız dayanmıyo he:)) hastalıkları geçmiş ya tüyleride çıkar inşaallah canım..
canım sorma bizim oglanın 3 kadını bu işşallah bu seferkininki bebegi olur umtla bekliyorum işteumud dünyası nede olsa

kıyamam ben sana sözlede patronuna izin versin paralı izin hemde

MİRAGE canım rahim operasyonu derken filmden mi bahsediyorsun eğer öyleyse inşaallah temiz çıkar,genetiği yaptırdınız mı??

canım yok rahim filmini çektirmiştim ya, rahim filminde rahmin kenarında ufak bir tırtık gördü doktor. tüp bebek tedavisine başlamadan önce rahmin dört dörtlük olması gerektiği için bu pürüzün giderilmesi lazımmış. törpüleme gibi bişey yapacakmış. 15 dakikalık kolay bir işlemmiş ama anesteziyle yapacak. öyle iştee...

dumannn demek akşamları yalnız kalıyosun. burdayım ben şekerim...

yok cnm bugün izinliydim yarın iş var malesef...ve çok yogun bi hafta bekliyo beni haftasonuda çalışıcam 2 gün birden çok üzgünüm o yüzden

anaamm kıyamam yiwruma kız sen bankacı değilmisin haftasonu niye çalıştırıyolar seni bu insafsızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…