aynen canım bahar geldi tuttu yine kaşıntılarım sil, süpür, aktar, kaldır, kullanılmayanları ver. Uğraşıyorum kendi çapımda heee daha camları silmedim biliyomusun onu da bugün hallediyim bari :) sen napıyosun :)
alerjin mi var senin,walla benide o saydığın işlerden daha fazlası bekliyor ama biliyosun annemi tedawiye götürüyorum 10 güne bitecek sonra bende başlıcam..bugün erken gittik geldik yoruluyorum walla ama olsun. şimdi ewdeyim işte..kız yağmur yokmu camların batmasın tekrar :))
bu arada bana menü bildirimide yap he:))
ya yok temizlik kaşıntısı tuttu bende yok eşimde var bahar alerjisi çok beter bişeybenim başımda kimse yok rahat batıyo canım. önce annecin tabi bi iyileşsin sen o gazla hemen yapıverirsin temizliğini. Allah kolaylık versin senden başka ilgilenen yok galiba annecikle. ya hava kapalı aslında ama bekle bekle nereye kadar tozu gitsin ben yine silerim napıyım :)
he anladım öyle kaşıntııı..walla aslında annemde çok bir iyileşme olmadı ama götürüyoruz işte bir umut canım..kız kardeşimle birlikte götürüyoruz,ama ben çok düşkünüm anneme...
sil bitsin o zaman kurtulursun sana bir yorgunluk kahvesi yapayım mı??
he anladım öyle kaşıntııı..walla aslında annemde çok bir iyileşme olmadı ama götürüyoruz işte bir umut canım..kız kardeşimle birlikte götürüyoruz,ama ben çok düşkünüm anneme...
sil bitsin o zaman kurtulursun sana bir yorgunluk kahvesi yapayım mı??
alt dudağımı büker otururum bak. Bi gün böyle diye diye getiricen beni taaa adanalara köpüklü köpüklü yapalım da içelim karşılıklı
menüde dünden yemeklar var pilav, fırında patatesli salçalı tavuk pirzola yanına bi çorba yaparım yeter bugün :)
içelim walla,ALLAH iyiliğini versin..ne güzel bak psikolojik baskı yapıyorum ama ben istanbula gelmiş olsaydım keşke,, görüşürdük belkide ama fırsatı kaçırdım maalesef walla annemin tedawisi olmazsa kesin ordaydım şimdi :))
güselmiş kuzum bende 2 gün önce yapmıştım,bugüne daha karar vermedim
sanada merhaba kuzum nasılsın bakalım:))
keşke imkan olsa görüşebilsek nasip değilmiş napalım ama bu hiç görüşemeyiz anlamına gelmiyo tabi :) taze fasulye yap o zaman sende :)
iyiyim canım sen nasılsın? seni gördüm ama çıkmak zorunda kaldım yemek yedim daha doğrusu peynir karpuz:)) bide toplam da 4 kilo almışım kara kara düşünüyorum bu hamile halimle:18::18::18: doktor dikkat edelim dedi azıcık fazla yiyiyorum o kadar ne zaman almışım anlamdım :26:
müge canım sen nasılsın?
iyiyim canım sen nasılsın? seni gördüm ama çıkmak zorunda kaldım yemek yedim daha doğrusu peynir karpuz:)) bide toplam da 4 kilo almışım kara kara düşünüyorum bu hamile halimle:18::18::18: doktor dikkat edelim dedi azıcık fazla yiyiyorum o kadar ne zaman almışım anlamdım :26:
müge canım sen nasılsın?
ewet hiç belli olmaz dünya küçük:)) yaa bilmiyorum ki biraz daha düşüneyim bakiim
ewet hiç belli olmaz dünya küçük:)) yaa bilmiyorum ki biraz daha düşüneyim bakiim
kısmet ya burdaki herkesi tanımayı çok isterdim ben... düşün bakalım sen etçiydin dimi yap bi köfte o zaman :)
bendee :)) kız ewet etçiyim walla ama (köfteyede bayılırum) öyle sık,sık yemiyorum, sebzede pişiririm yani..dün,domates soslu karışık kızartma yapacaktım çorba ve cacıkla ama ani bir karar değişikliğiyle patlıcan tavası yani bizim burada öyle derler,güveçin tencere versiyonu,pilav ve tabiki cacık yaptım..benim aklımda yetrki ne pişireceğim olsun bitmiş demektir:))
iyiyim canım ben napıyım işte bildiğin gibi ev hali can sıkıntısı oyalanmaya çalışıyorum geçen akşam yine bi ağlama krizi geldi dürttü sonra sızmışım
kilo konusunda Allah yardımcın olsun çok zor gelir insana hamilelikte kilo kontrolü canın ne istiyorsa az az yemeye çalış tabağa koyarken hepsinden az az koy belki işe yarar
afiyet olsun...kız kilo verecem diye sakın bebiş iaç bırakma..kuzum 4 kilo çok değilki her ay 1 kilo alman normal zaten e sende 4 üncü aydasın heralde, panik yapma bence iyi gidiyorsun fazla ekmek ve hamur işi, çok tuz tüketme..ne oldu taşınma işiniz..
canım benim üzülmeme çalış moralini yüksek tut herşey daha güzel olacak inş. kuzum dikkat edicem dediğin gibi az az bakalım :))
canım kilo vermeye çalışmıcam zaten, inş. bebişten sonra veririm:) ama bu aylardan sonra asıl kilo alınıyor bakalım kaçı görücezcanım yavaş yavaş toparlanıyorum diğer hafta sonu eve geçmiş olurum herhalde
Cacığa takılmış birilerimenü değişmiş ama cacık duruyo :)
canım benim üzülmeme çalış moralini yüksek tut herşey daha güzel olacak inş. kuzum dikkat edicem dediğin gibi az az bakalım :))
canım kilo vermeye çalışmıcam zaten, inş. bebişten sonra veririm:) ama bu aylardan sonra asıl kilo alınıyor bakalım kaçı görücezcanım yavaş yavaş toparlanıyorum diğer hafta sonu eve geçmiş olurum herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?