- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
neden korkuyosun iğnedenmi yoksa kararsızsın diyemi??
yok kuzum iğne olmaktan değil kararsızlıgımdan(
canım böyle olmaz ama ya doktoruna tekrar git tahlilleri yaptırmak istiyorum de yada doktorunun dediğine uy...
canım benim dr um bu iğneleri malesefki gereksiz buluyo, bana verdiği clexan en düşük dozdaydı,hematolog dozu yükseltti sonradan...c.tesi randevum var o zaman sorarım ama vereceği cevabı biliyorum kullanmasın der:) ama sen kendi dr unu dinle tabiki...birsenim alışırım hiç sorun diil yeterki herşey yolunda olsunn kuzum yaa sen doktorunla telde görüşüyomusun yani eger mümkünse bi sorsan pıhtılaşma olmadan bu iğne kullanılırsa kötü bişi olumu yani bi zararı varmı? clexane 0.4
yaa doktora sordum test yapalım ona göre başlim diye oda hamileyken yapılmıyo dedi tekrar tekrar sordum bi sakıncası yoktur dimi bu iğnenin diye yok dedi akşam tekrar eşimle bi konuşim bakalım ne dicek ama bi zararı yoktur dimi yaa öle topikleri geziyorum bakıyorum önlem için kullananlarda varmış
yaa doktora sordum test yapalım ona göre başlim diye oda hamileyken yapılmıyo dedi tekrar tekrar sordum bi sakıncası yoktur dimi bu iğnenin diye yok dedi akşam tekrar eşimle bi konuşim bakalım ne dicek ama bi zararı yoktur dimi yaa öle topikleri geziyorum bakıyorum önlem için kullananlarda varmış
kızlar kendimden soğudum yeminle akşam acildeydik kanamam ve aşırı ağrım oldu özel hastanelerde acilde kadın doğum yok devlet hastanesine gittim gitmez olaydım 2 doktor elle alttan muayne ettiler ultrasona bile almadılar kan aldılar hemogram dediler iltihaplanma varmış ama çok fazla değilmiş bi kaç değer düşük yada yüksek çıktı gelen gidenin haddi hesabı yok 13 yaşında bi kızcaaz geldi vajinasında ödem oluşmuş üstüne oturamıo hastaneyi ayağa kaldırdı mecbur beklerken gördüm içim şişti kendimi berbat hissettim dua ettim allahım sabır ver isyan ettirme dayanamıorum artık diye bugün kendi doktoruma gidicem kafayı yicem artık
günaydın herkesee
cnm vurulmaya başlıcam bugün eminimki vardır bi bildiği zaten 4 aya kadar kullanıcaz demişti ben o zamana kadar yaptırırım bu testi ve ona göre ya bırakırım yada devam ederim çok saol cnmm :)) sende clexan 0.4 kullanıyosun dimi ?canım benim dr um bu iğneleri malesefki gereksiz buluyo, bana verdiği clexan en düşük dozdaydı,hematolog dozu yükseltti sonradan...c.tesi randevum var o zaman sorarım ama vereceği cevabı biliyorum kullanmasın der:) ama sen kendi dr unu dinle tabiki...
canım takma kafana bu kadar sen dr una güven...eğer için rahat edecekse bi hematologa git konuş sende en iyisini onlar bilir tabi.
canım günaydın kan pıltalaşma testimi hamileyken yapılmıyo kesinlikle öyle bişe yok adım gibi biliyom yapılıyo
kuzum günaydınnnn ayyy cnm yaaa çok çok geçmiş olsunn burda ist da özellerde acilde kadındoğumcu var cnm orda yokmu yaa ahh bu devlet hastaneleri Allahım iyi doktorların eline düşürsün inşallahh.. git cnm bugün doktora kendi doktorun bi baksın muayene etsin bizide habersiz bırakma olurmu kuzumm
6 hastane aradık hiç birinde yok ve devlet acayip kalabalık kimseyi yanına da almıolar aynı odanın içinde iki kadın muayne oluyo düşünsene herşey meydanda çıldırdım dün akşam sinirden kudurdum daha neler çekces kadın olmak ne zormuş sen naptın karar verdinmi vurcanmı iğneyi konuştunmu eşinle
aaa çok ilginç yaaa Allaha şükür hastane bize 10 dk uzakta ve nöbetçi kadındoğumcu var... ahh yaa devlet hep bölee çok kızıyorum ordaki doktor ve hemşirelere sanki keyfimizden geliyoruz biz oraya varki bi sorun gidiyoruz para vermiyoruz ya insan gibi davranmıyolar valla bende devlet hastanelerine gitmekten nefret ediyorum.... cnm karar verdim doktor eminimki benim kötülüğümü düşünmez vardır bi bildiği diye düşünüyorum çünkü ben her gittiğim doktora sölemiştim bi kan pıhtılaşmaya bakalım diye hep gerek yok diye geçiştirdiler ama bu doktor diğer doktorların bu sözlerine kızdı niye bu basit testleri yapmak için sizin 3 kez aynı acıyı çekmenizi bekliyorlar neden önlemini almıyolar diye ben ilk gebeliğimi söyleyince de iğne önerdi ve eger kan pıhtılaşman varsa önlicek yoksada boşuna kullanmış olucaksın ama sana ve bebeğe zararı yok dedi eşimde bana bıraktı aslında çok vurulmamdan yana diil o biraz kaderci olursa olur zaten iğne vurusanda vurulmasan da diyo sen kendini nasıl rahat hissediyosan öle yap diyo
cuman mubarek olsun kuzum seninde ve herkesin bizimkide içeri dalıodu valla dellendi akşam canım 1 hafta önce muayne oldum 4 boyutlu ultrasonda 15 dakika filan inceledi doktor tertemizdi herşey parça yok kocama göre stresten miş öyle diyo kadınlık zormuş behayırlı cumalar kızlar...
YASEMİNN canım çok geçmiş olsun,bende bi keresinde acile devletin doğumevine gitmek zorunda kalmıştım dediklerinin aynısın yaşadım nerdeyse,kocam dayanamayıp içeri dalacaktı doktorada terslenmişti...
sancın varmıydı canım?? sancın varsa acaba içerde parça mı kaldı..neyse çok geçmiş olsun,bana göre bu durumlarda kadınlık rezillik...
TUĞBACIM iğneyi yapmaya karar vermişsin hadi hayırlısı kuzum....
canım doktorlara güvenmek zorundayız keşke hiç sorun yaşamasakta normal insanlar gibi ayda bir rutin kontrol son ayda doğuma gitsek güle oynaya buna da şükür rabbim en iyisini bilir burda özellerde malesef yok sinir bi durum bi hastane var oda bana çok uzak
cuman mubarek olsun kuzum seninde ve herkesin bizimkide içeri dalıodu valla dellendi akşam canım 1 hafta önce muayne oldum 4 boyutlu ultrasonda 15 dakika filan inceledi doktor tertemizdi herşey parça yok kocama göre stresten miş öyle diyo kadınlık zormuş be
hayırlı cumalar bebeler nazlım geçmiş olsun beydaglı sanada ben ilk dogumun şişli etfalde yaptım yapmaz olaydım nefret geldi o hastaneden 2 çocugumuda okmeydanı egitim araştırmada yaptım çokta memnun kaldım vallahi özel gibi ilgilendiler benle allah var okadar agalamam üzülmeme bagırmadılar bile tamam canım ha canım üzülme canım diye teselli verdilşer ayagıma kadar kaç doktor geldi yeminle sen adamına düşememişsin bebem şansızlıgın o olmuş senin dedigini şişli etfalde yaşamıştım allahım oraya düşürmesin işşallah
kızlar merhaba nasılsınız
tugbacım yazmayım yazmayım dıyorum ama kendım aklıma gelıo yasadıklarım sana umut olmak ıcın bıseyler yazmak ıstedım sakın canını sıkma lutfen bende gunlerce kanama lı yattım hatırlarmısın bılmıyorum ılaçlarını duzenlı kullan ve yayakta durmamaya gayret goster dınlen ıns hersey yoluna gırecektır en onemlısıde duaaa dualarını eksık etme dıkkat et olurmu ..
yok canım, hiç konuşmadık daha erken galiba. sat 18 ocak ultrason 21 ekim 2012 veriyor.çatı son ay diye biliyorum ama hele bi 7.ay bitsin biz de bir maratona gircez kanımca:)
sağol tatlım, inşallah sorunsuz güzelce geçer doğar bebeğimiz. Allah tüm isteyenlerin kucağını doldursun...
cnm masAllah 5 aylik olmusunuz saglicakla gelsin yavrun
işlerim bitti kuzular. bugün benim doğumgünüüm annemlerde kaldım yeni geldim eve. nasılsınız bakalım :)
ahhhh kuzum yaaa özledik seni çokkkk hoşgeldinn ... çok çok saol cnm benim hatırlıyorum hatırlamammı ilaçlarımı düzenli kullanıyorum yeni geldim şimdi doktordan herşey yolunda çok şükür ama kanamanın neden oldugunu bulamıyolar duarımıda eksik etmiyorum cnm benimm ayy semoşş sanada çok az kalmışş doğum ne zamann ??
geldim kuzummm gördüm bebeğimi herşey yolunda Allahıma şükür gelişimi kalp atışı kese herşey olması gerektiği gibi bu sefer bize yakın olan hastaneye gittim burda devam edicem doktoru çok begendim hiç bıkmadan sıkılmadan sorularıma cvp verdi kendi anlattı hatta ilk bebeğimin kalbi durdugunu söleyince kan pıhtılaşmasına baktırdınmı dedi bende doktor gerek görmedi dedim kızdı biraz o doktora neden hep aynı şeyleri yaşamak zorunda bırakıyolar sizi diye bana bi iğne verdi cleoxan diye kan pıhtılaşması önleyiciymiş 4 aya kadar kullanalım dedi eger varsa önler yoksada hiç bir zararı yok dedi ama ben araştırmadan kullanmak istemedim kızlarrr napim bana bi akıl verin birsenn senin doktor kontrolün ne zaman benim için sorarmısın kan pıhtılaşmam yoksa zarar verirmi diye
kızlar kendimden soğudum yeminle akşam acildeydik kanamam ve aşırı ağrım oldu özel hastanelerde acilde kadın doğum yok devlet hastanesine gittim gitmez olaydım 2 doktor elle alttan muayne ettiler ultrasona bile almadılar kan aldılar hemogram dediler iltihaplanma varmış ama çok fazla değilmiş bi kaç değer düşük yada yüksek çıktı gelen gidenin haddi hesabı yok 13 yaşında bi kızcaaz geldi vajinasında ödem oluşmuş üstüne oturamıo hastaneyi ayağa kaldırdı mecbur beklerken gördüm içim şişti kendimi berbat hissettim dua ettim allahım sabır ver isyan ettirme dayanamıorum artık diye bugün kendi doktoruma gidicem kafayı yicem artık
günaydın herkesee
9 haftalık hamileydim, hamileliğimin başından bu yana gittiğim doktora bir türlü ısınamadığım
ve kalp atışları başlamış deyip bana dinletmediği için cumartesi günü başka doktora gitmeye
karar verdim. Eşimde benimle geldi güya beraber kalp atışlarını duyacaktık bebeğimizin. Ama
doktor bakar bakmaz gayet soğukkanlı bir biçimde bebek ölmüş bir köşede büzülmüş yatıyor
küçülmüş dedi. Son kontrolden sonra muhtemelen ölmüş dedi o andan sonra sadece içime
oturan acıyı atmaya çalışıyorum ama çok kötü bir şeymiş duyardım ama insan kendi başına
gelince daha iyi anlıyor Allah düşmanımın başına bile vermesin. Pazartesi günü ultrason uzmanı
da baktı ve kürtaj yapıldı haftaya cumartesi kontrolüm var ama bu acıyı nasıl atlatacağım
bilmiyorum herkesin de tekrar olur sıkma canını laflarından bunaldım bu kadar basitmi yoksa
ben mi büyütüyorum ama insan ilk bebeğini kaybetmeyi bu kadar kolay mı kabullenebilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?