canım lapin gibi atladım ama bide dua yazdır istersen ben duanın gücüne çok inanıyorum benimde 2 kaybım var 15 mayısda bebeğimin kalbi durdupu için kürtaj olmak zorunda kaldım bide geçen sene 1 haziranda 15 haftalık düşüğüm varben dua yazdırdım geceleri uyuyamıodum korkudan şimdi içim ferah yatıyorum annemin dayısı yazdı ümmü sübyan duası duymuşsundur belki
valla canım 2.den sonra bana da dediler korku için dua taşı üstünde diye.bizde birilerinden istedikde ne duası yazıyor içinde bilmiyorum. ümmü sübyan duası desem bilirler mi acaba.ya zaten bu defa hem tıbbi hem manevi ne gerekiyorsa yapıcam inş allahın izniyle!!çünkü birini daha Allah korusun yaşamak istemiyorum.peki o duayı hamileyken mi üstünde taşımak gerek yoksa hamlie kalmadan önce mi??
çook şeker maşallahhh :) valla pek gezdiğim sölenemez cnm yaa bu sefer byle oldu bitti artık napalım sen napıyosun???
evet cnm bu konuda güveniyorum adamdan şüphelendiği her konuda test isted ve hepsinde sonuç iyikide yapmışız dedirtti, bize kalsa nerden aklımıza gelecektiki kesinikle dr un yönlendirmesi çok önemli...geriside artık allah a kalmış bende ilkinde öğrenmeme rağmen 2. ve 3. bebeklerimi tamamen farklı bi nedenden kaybettim, inş. artık doğru bebişi bulmuşuzdur:)
canım lapin gibi atladım ama bide dua yazdır istersen ben duanın gücüne çok inanıyorum benimde 2 kaybım var 15 mayısda bebeğimin kalbi durdupu için kürtaj olmak zorunda kaldım bide geçen sene 1 haziranda 15 haftalık düşüğüm varben dua yazdırdım geceleri uyuyamıodum korkudan şimdi içim ferah yatıyorum annemin dayısı yazdı ümmü sübyan duası duymuşsundur belki
bu arada benimde pıhtılaşma bakıldı 2.den sonra bişey çıkmadı genetikte temiz neden oluyo anlamıyorum
geçmiş olsun canım,benim hem pıhtılaşma var hem de eşimin genetikte sorun çıktıbi de sperm tahlili yapılıyor,spremlerde bi sorun varsa şekil bozukluğu ya da kalitesinde problem varsa ona göre bi ilaç veriyorlar eşine.sağlık ocağında bi ebeden duydum bunu da ne kadar doğrudur bilemiyorum ama:44:
cAnım bana yazdı genelde hamile kalınca gidip yazdırıolarmış bana şimdide tak ana rahmine düşünce üstünde olsun dedi ben iki hamileliğimdede bebeklerimi kaybetmeden 1 hafta önce falan korktum uykumda hep ağlayarak sıçrayarak uyandım aniden bende bidaha yaşamak istemiorum ama çok okudum dua yazdırınca bebeği tutunanları herşey sebep biz elimizden geleni yapalımda yer gök dua üzerine kurulmuş bu gerçeğide bilioruz canım belki sana da ından yazmışlardır yazdırdığın kişiye sor istersen senin kaç kaybın var
benim 4 düşüğüm var canımenson mayısın son haftası kaybettim bebeğimi,sadece onun kalp atışlarını duyduk diğerlerinde onu bile duyamadan kaybetmiştik aynen bende elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum işte sonradan keşke bunu da yapsaydım dememek için.hayırlısı allah'tan yine de
git tabi canım sıkı takip edin bu sefer o kadar beklemzsin inş.ayrıca adamıda rahat bırakk cadı:) o napsın yazık bunaltma gerçi o sinir anında insan sakinleşemiyo kolay kolay sende haklısın ne diimki...napayım kuzu ya sıcak bugün bide sanırım artık adet oldum birsen cumartesiye randevu aldım yine bi muayne olayım bi baksın rahim ne durumda sonra yumurta takibi yaptırcam sıcakta 2 günde bir ilişkiyi yemiyo:)uğraşamıcam o gücü hissetmiyorum bu sefer kendimde en iyisi doktor takibinde olmak inş bu sefer yüzlerimiz güler dün sinirden adama sardım resmen nefes alması bile battı ya yazık acıyorum yemek yaptı ben temizlik yaparken onda bile yaranamadı off çok sinirliydim dün kanamam başladı yoğun sanırım adet oldum inşallahhhh
cnm genetik bozuklukta genetk incelemeli tüp bebeğe yönlendiriyorlar ilaçla filan olurmuki bilemedim...geçmiş olsun canım,benim hem pıhtılaşma var hem de eşimin genetikte sorun çıktıbi de sperm tahlili yapılıyor,spremlerde bi sorun varsa şekil bozukluğu ya da kalitesinde problem varsa ona göre bi ilaç veriyorlar eşine.sağlık ocağında bi ebeden duydum bunu da ne kadar doğrudur bilemiyorum ama:44:
naber kuşum bebişler nasıl diğerinin cinsiyet belli oldumu kız özledim hiç gelmion
benim 4 düşüğüm var canımenson mayısın son haftası kaybettim bebeğimi,sadece onun kalp atışlarını duyduk diğerlerinde onu bile duyamadan kaybetmiştik aynen bende elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum işte sonradan keşke bunu da yapsaydım dememek için.hayırlısı allah'tan yine de
git tabi canım sıkı takip edin bu sefer o kadar beklemzsin inş.ayrıca adamıda rahat bırakk cadı:) o napsın yazık bunaltma gerçi o sinir anında insan sakinleşemiyo kolay kolay sende haklısın ne diimki...
cnm genetik bozuklukta genetk incelemeli tüp bebeğe yönlendiriyorlar ilaçla filan olurmuki bilemedim...
kıızz esramı burdaydıı esraaaaesranın bi uşağı bi paçisi olucak inş.canım ne güzel dimi
iyi haftalar kızlar... iyi haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah hepinize...
git tabi canım sıkı takip edin bu sefer o kadar beklemzsin inş.ayrıca adamıda rahat bırakk cadı:) o napsın yazık bunaltma gerçi o sinir anında insan sakinleşemiyo kolay kolay sende haklısın ne diimki...
cnm genetik bozuklukta genetk incelemeli tüp bebeğe yönlendiriyorlar ilaçla filan olurmuki bilemedim...
kıızz esramı burdaydıı esraaaaesranın bi uşağı bi paçisi olucak inş.canım ne güzel dimi
:)) sana bahane lazımmış galiba konuşması yetmişya kışlık ayakkabıları falan kaldıralım dedim yardım ediyo eyvallah bi tane iş yapıosa 10 tane cümle kuruyo benimki titiz biraz herşey düzenli olsun istiyo ayy o kutuları filan siliyo fenalıklar geldi bana şiştim sinirliyim bide herşey battı kız sabah yine sarılıyo öpüyo kokluyo kıyamam adamada yedircem kafayı
esryı gördüm az önce ama gelmiyo
hoşgeldin cnm nslsn?iyi haftalar kızlar... iyi haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah hepinize...
ya kışlık ayakkabıları falan kaldıralım dedim yardım ediyo eyvallah bi tane iş yapıosa 10 tane cümle kuruyo benimki titiz biraz herşey düzenli olsun istiyo ayy o kutuları filan siliyo fenalıklar geldi bana şiştim sinirliyim bide herşey battı kız sabah yine sarılıyo öpüyo kokluyo kıyamam adamada yedircem kafayı
esryı gördüm az önce ama gelmiyo
bu arada benimde pıhtılaşma bakıldı 2.den sonra bişey çıkmadı genetikte temiz neden oluyo anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?