Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

valla canım 2.den sonra bana da dediler korku için dua taşı üstünde diye.bizde birilerinden istedikde ne duası yazıyor içinde bilmiyorum. ümmü sübyan duası desem bilirler mi acaba.ya zaten bu defa hem tıbbi hem manevi ne gerekiyorsa yapıcam inş allahın izniyle!!çünkü birkez daha Allah korusun yaşamak istemiyorum.peki o duayı hamileyken mi üstünde taşımak gerek yoksa hamlie kalmadan önce mi??

Son düzenleme:

cAnım bana yazdı genelde hamile kalınca gidip yazdırıolarmış bana şimdide tak ana rahmine düşünce üstünde olsun dedi ben iki hamileliğimdede bebeklerimi kaybetmeden 1 hafta önce falan korktum uykumda hep ağlayarak sıçrayarak uyandım aniden bende bidaha yaşamak istemiorum ama çok okudum dua yazdırınca bebeği tutunanları herşey sebep biz elimizden geleni yapalımda yer gök dua üzerine kurulmuş bu gerçeğide bilioruz canım belki sana da ından yazmışlardır yazdırdığın kişiye sor istersen senin kaç kaybın var

napayım kuzu ya sıcak bugün bide sanırım artık adet oldum birsen cumartesiye randevu aldım yine bi muayne olayım bi baksın rahim ne durumda sonra yumurta takibi yaptırcam sıcakta 2 günde bir ilişkiyi yemiyo:)uğraşamıcam o gücü hissetmiyorum bu sefer kendimde en iyisi doktor takibinde olmak inş bu sefer yüzlerimiz güler dün sinirden adama sardım resmen nefes alması bile battı ya yazık acıyorum yemek yaptı ben temizlik yaparken onda bile yaranamadı off çok sinirliydim dün kanamam başladı yoğun sanırım adet oldum inşallahhhh

geçmiş olsun canım,benim hem pıhtılaşma var hem de eşimin genetikte sorun çıktı bi de sperm tahlili yapılıyor,spremlerde bi sorun varsa şekil bozukluğu ya da kalitesinde problem varsa ona göre bi ilaç veriyorlar eşine.sağlık ocağında bi ebeden duydum bunu da ne kadar doğrudur bilemiyorum ama:44:

böyle durumlarda vitamin veriyolar canım eşine keçi boynuzu pekmezi yedir sperm sayısını ve kalitesini arttırmada üstüne yok rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın evvlat hasreti çöektirmesin inşallah herşey çok zor ama geçecek inşallah

naber kuşum bebişler nasıl diğerinin cinsiyet belli oldumu kız özledim hiç gelmion

benim 4 düşüğüm var canım enson mayısın son haftası kaybettim bebeğimi,sadece onun kalp atışlarını duyduk diğerlerinde onu bile duyamadan kaybetmiştik aynen bende elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum işte sonradan keşke bunu da yapsaydım dememek için.hayırlısı allah'tan yine de

en ufak erkek kardeşim 90 doğumlu o zamanlar babamla annemin arası açılmış annem hamile bebeği istemiyo koltukların tepesinden atlamış ağır kaldırmış halı yıkamış ıslak halıları taşımış temizlik badana kardeşim bu sene askere gidecek allah izin verirse:)rabbim ol dediği zaman herşey oluyo canım üzülmememiz mümkün değil ama kaderin önüne geçemiyoruz o yüzden en az hasarla atlatmayı diliyorum hepimiz için

git tabi canım sıkı takip edin bu sefer o kadar beklemzsin inş.ayrıca adamıda rahat bırakk cadı:) o napsın yazık bunaltma gerçi o sinir anında insan sakinleşemiyo kolay kolay sende haklısın ne diimki...
cnm genetik bozuklukta genetk incelemeli tüp bebeğe yönlendiriyorlar ilaçla filan olurmuki bilemedim...

naber kuşum bebişler nasıl diğerinin cinsiyet belli oldumu kız özledim hiç gelmion

kıızz esramı burdaydıı esraaaa esranın bi uşağı bi paçisi olucak inş.canım ne güzel dimi

bi bebeğin tekmelerini hissetmek hayal gibi geliyo dimi biz elimizden geleni yapalım cnm inşallah birgün sonuna kadar yaşarız bizlerde bu duyguyu...

ya kışlık ayakkabıları falan kaldıralım dedim yardım ediyo eyvallah bi tane iş yapıosa 10 tane cümle kuruyo benimki titiz biraz herşey düzenli olsun istiyo ayy o kutuları filan siliyo fenalıklar geldi bana şiştim sinirliyim bide herşey battı kız sabah yine sarılıyo öpüyo kokluyo kıyamam adamada yedircem kafayı
esryı gördüm az önce ama gelmiyo

canım hatlar karıştı sanırım biraz haklısın genetikte pgt diye bir yöntem var ona yönlendiriyorlar ama o da kesin çözüm olmamakla birlikte maliyetli de bir olay ben sperm tahlilinde spermle ilgili bir sorun çıkarsa ona ilaç veriyorlarmış demek istemiştim.bende başkasından duydum.bizde bi o kaldı zaten bu sefer sprem tahlili yaptırtmak istiyorum.bakalım artık hayırlısını nasip etsin rabbim hepimize inşşşşşşşşş
ya arkadaşın ikizleri mi olucak maşallah,hem de biri kız biri erkek Allahım nazarlardan korusun tam istediğim şey inş Rabbim bana da öyle biri kız biri erkek ikiz bebek nasip eder inşşşş tabi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde

:)) sana bahane lazımmış galiba konuşması yetmiş neyse cnm olur byle şeyler sıkma yazık onadaa...
iyi haftalar kızlar... iyi haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah hepinize...
hoşgeldin cnm nslsn?

kızlar benim net çok zor çekiyo sık sık kopuyorum habersiz çıkmış gibi olmayım sinir oldum nete bida koparsam girmem sanırım.. öperim hepinizi şimdiden..

şu forumu okumaya ve yazmaya başladığımdan beri hala şaşırıyorum, aynı konulara aynı tepkileri veriyor olmamıza :) alışamadım hala. yani yaşanan bu düşük olayı nerdeyse hepimizin üstünde aynı etkiyi yapıyor, aynı şeyleri düşündürüyor, aynı şeyleri hissettiriyor, aynı acıları yaşayıp aynı şeyleri kıskanıyoruz, aynı şeylere tahammül edemiyoruz falan filan. çok acayip gelio bana hala...bu yaşadığın şeyin aynısı bana da olmuştu da ordan bu meseleye geldim :)

bişey sorcam, ketenhelva 35 yaşın üstünde mi ki? nasıl iki embriyo koydular? benim doktorum bunun şu an yasak olduğunu söylemişti. yani 35 yaşın üstündekilere çift embriyo koymuyolarmış...

selamlar hepinize hepiniz iyisinizdir umarım, temizliğimi bitirdim sonunda bende bittim belim ağrıdı yine, ama heryer miiisss gibi oldu oohhh içim açıldı walla,biede annemle ilgilendiğim için giremedim bu ara..ayrıca adana resmen yanıyor çooookkkkk sıcaakk iş yaparken su gibi oluyordum kesin biraz kilo wermişimdiramaninn inşaallah cehenneme düşmeyiz:18::18:

slm nasılsınnız canlarım ben iyim izmirin sıcagıyla boguşuyom.benim net kafayı yemiş yazcagım zaman her seferinde şifre istiyo .NAZLIM canım bendede dua var subyen duası sezeryandan sonra yazın dedi hocalar yazdırdık duayada inanırım bu dua dogum yapınca çocuga hemen takılcakmış .7 yaşına kadar .canlarım öptm hepinizi

kızlar slm ben de bebeğimi kaybettim 9 haftalıktı kalbi durmuş 10 gün önce kürtaj oldum ve lekeler hala devam ediyor sizce bu normal mi?bir de ilişkiye kaç gün sonra girdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…