kızlar slm ben de bebeğimi kaybettim 9 haftalıktı kalbi durmuş 10 gün önce kürtaj oldum ve lekeler hala devam ediyor sizce bu normal mi?bir de ilişkiye kaç gün sonra girdiniz?
selamlarhepinize hepiniz iyisinizdir umarım, temizliğimi bitirdim sonunda bende bittim belim ağrıdı yine, ama heryer miiisss gibi oldu oohhh içim açıldı walla,biede annemle ilgilendiğim için giremedim bu ara..ayrıca adana resmen yanıyor çooookkkkk sıcaakk iş yaparken su gibi oluyordum kesin biraz kilo wermişimdir amaninn inşaallah cehenneme düşmeyiz:18::18:
kızlar slm ben de bebeğimi kaybettim 9 haftalıktı kalbi durmuş 10 gün önce kürtaj oldum ve lekeler hala devam ediyor sizce bu normal mi?bir de ilişkiye kaç gün sonra girdiniz?
şu forumu okumaya ve yazmaya başladığımdan beri hala şaşırıyorum, aynı konulara aynı tepkileri veriyor olmamıza :) alışamadım hala. yani yaşanan bu düşük olayı nerdeyse hepimizin üstünde aynı etkiyi yapıyor, aynı şeyleri düşündürüyor, aynı şeyleri hissettiriyor, aynı acıları yaşayıp aynı şeyleri kıskanıyoruz, aynı şeylere tahammül edemiyoruz falan filan. çok acayip gelio bana hala...bu yaşadığın şeyin aynısı bana da olmuştu da ordan bu meseleye geldim :)
bişey sorcam, ketenhelva 35 yaşın üstünde mi ki? nasıl iki embriyo koydular? benim doktorum bunun şu an yasak olduğunu söylemişti. yani 35 yaşın üstündekilere çift embriyo koymuyolarmış...
amaninnn kimler gelmiş kuzumm ellerine sağlık güzel güzel oturun inşallah evinizde kocacınla huzurlu huzurlu özledim seni valla sıcaklarda hep sen gelion aklıma allah yardım etsin klima varmı evdeselamlarhepinize hepiniz iyisinizdir umarım, temizliğimi bitirdim sonunda bende bittim belim ağrıdı yine, ama heryer miiisss gibi oldu oohhh içim açıldı walla,biede annemle ilgilendiğim için giremedim bu ara..ayrıca adana resmen yanıyor çooookkkkk sıcaakk iş yaparken su gibi oluyordum kesin biraz kilo wermişimdir amaninn inşaallah cehenneme düşmeyiz:18::18:
canım benimde annemn dayısı yazdı sağolsun 2 tane dua yazdı biri sübyan duası ben durumları anlattım bide ben geceleri çok korkuyodum uykumdan sıçrayarak ağlayarak uyanıyodum şükür şimdi çok iyiyim huzurla uyuyorum sende haberler varmı ne durumdasınslm nasılsınnız canlarım ben iyim izmirin sıcagıyla boguşuyom.benim net kafayı yemiş yazcagım zaman her seferinde şifre istiyo .NAZLIM canım bendede dua var subyen duası sezeryandan sonra yazın dedi hocalar yazdırdık duayada inanırım bu dua dogum yapınca çocuga hemen takılcakmış .7 yaşına kadar .canlarım öptm hepinizi
canım geçmiş olsun kanaman bitince ilişkiye girebilirsin benim doktorumun söylediği buydu lekelenmeler normal kafana takma benim gibi:)ben 34. günümde adet oldum o zamana kadar ara ara lekelenmelerim hep oldukızlar slm ben de bebeğimi kaybettim 9 haftalıktı kalbi durmuş 10 gün önce kürtaj oldum ve lekeler hala devam ediyor sizce bu normal mi?bir de ilişkiye kaç gün sonra girdiniz?
yaşanmışlıklar aynı olunca e tabi kafayı yeme derceleride birbirne benziyo ondan olaylara aynı tepkileri verebilioruz olan kocalara oluyo bu arada artık her konuşmamız tamam yasemin diye bitiyo:)adama başka şans kalmadı sanırım canım esranın yaşı o kadar değil sen hangi ildeydin benim gittiğim hastanede tüp bebek merkezide var bi doktoruma mail atayım 2 embriyo için şartlar nedir diye,
galiba bazıları kabul ediyo 2 embriyo koymayı, ama şu an yasal olmadığı için yakalanırlarsa kapatma cezası alıyorlarmış. benim doktorum yapmıyor 35den önce. ben de doktorumu değiştirmeyeceğim için sormaya gerek yok boşver. bir de iki düşükten sonra kabul ediyorlarmış 2 embriyoyu. inşallah oralara varmadan gelir bebecik.
hoşbuldum kuzum sende gelmişsin çok sewindim..walla mecbur kalmadıkça çıkmıyorum ama anneme gidip gelmek zorundayım işte...hoşgeldin beydağlım, ohh ne güzel temizlenmiş evin. aman dikkat et sıcaklara...çok çıkma bari sokaklara uzun uzun.
geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda yeni bir bebek nasip etsin ve kucağına almayı nasip etsin inşallah. lekelenmeler normal, 15 gün sonraydı yanlış hatırlamıosam ilişki.
yaşanmışlıklar aynı olunca e tabi kafayı yeme derceleride birbirne benziyo ondan olaylara aynı tepkileri verebilioruz olan kocalara oluyo bu arada artık her konuşmamız tamam yasemin diye bitiyo:)adama başka şans kalmadı sanırım canım esranın yaşı o kadar değil sen hangi ildeydin benim gittiğim hastanede tüp bebek merkezide var bi doktoruma mail atayım 2 embriyo için şartlar nedir diye,
amaninnn kimler gelmiş kuzumm ellerine sağlık güzel güzel oturun inşallah evinizde kocacınla huzurlu huzurlu özledim seni valla sıcaklarda hep sen gelion aklıma allah yardım etsin klima varmı evde
canım benimde annemn dayısı yazdı sağolsun 2 tane dua yazdı biri sübyan duası ben durumları anlattım bide ben geceleri çok korkuyodum uykumdan sıçrayarak ağlayarak uyanıyodum şükür şimdi çok iyiyim huzurla uyuyorum sende haberler varmı ne durumdasın
canım geçmiş olsun kanaman bitince ilişkiye girebilirsin benim doktorumun söylediği buydu lekelenmeler normal kafana takma benim gibi:)ben 34. günümde adet oldum o zamana kadar ara ara lekelenmelerim hep oldu
hoşbuldum kuzum sende gelmişsin çok sewindim..walla mecbur kalmadıkça çıkmıyorum ama anneme gidip gelmek zorundayım işte...
hoşbuldum bidenem kız bende sizi çok özledim meğer ne kadar yer yapmışsınız içime..maalesef kuzum klima yok ewde şu buharlı vantilatörle idare ediyoz işte napalım..sen ne yaptın kanaman kesildi dimi...
artık adet oldum kuzum eminim 3 gündrü yoğun geliyo şükür adet belirtilerimde oldu lekelenme diil yani cumartesi kontrolum var haftaya cumada üniversite hastanesine gidicem kalan testlerim için inş yaparlar şükür akşamları bizm ev serin oluyo gündüz yanıyo ama felaket ben şotla falanda yatamıyrum piskopat düşünceler sarıyı hemen ya deprem olursa böyle sokağa çıkmak zorunda kalırsam falan diye:)hala uzun eşofman giyiyorum yanıyom aman şükür temilik derdin bitmiş bende halılarımı vercem cumartesi inş
kız o psikopat düşünceler bende de war walla hemde aynısı..walla kuzum ne kadar sıcak olursa olsun sizin oralar adana kadar olamaz..adet olmuşsun iyi rahatlarsın şu araştırmaların bitsinde tam gaz dewam edersiniz artık:)) bende bugün halıcıları arıcam bir onlar kaldı gelip alsınlar zaten bizim burda yazın halı açılmıyo...
kızım ikk okudum zaten yazdımda buraya dileğe allah kolaylık versin diye adana da 44 derece diyodu adamlar kamyonla kar satıyomuş bursa orası kadar mümkün diil olamaz yavrum zaten bundan sonra her ay gitcem doktora yumurta takibi için knedim uğraınca stres oluyorum
merhaba kizlariyi kuzu öyle yap bakalım inşaallah bu güzel aylarda hamile kalırsın hemencecik....kız ne 44 ü 55 dereceydi ewelsi gün..ben sıcağa hiç dayanamıyorum yasemin yaa...diyet ne alemde kız bak sıcaklarda biraz insanın iştahı kapanıyo yani benim öyle sen ne alemdesin bakim
merhaba kizlar
evet ya yaz gelisi bana iyi geldi istah gitti terledim durdum surekli sivi baya bir kilo verdim
ugrassam veremezdim simdi istedigim gibi oldum
merhaba canım..gerçekten öyle walla insan biraz iş yaptımı saunaya girmiş gibi oluyo,avantaja dönüştürüp bol,bol su içip kilo verebilir isteyen:)))
iyi kuzu öyle yap bakalım inşaallah bu güzel aylarda hamile kalırsın hemencecik....kız ne 44 ü 55 dereceydi ewelsi gün..ben sıcağa hiç dayanamıyorum yasemin yaa...diyet ne alemde kız bak sıcaklarda biraz insanın iştahı kapanıyo yani benim öyle sen ne alemdesin bakim
every tablon ne alemde kuzu baktım ama göremedim bende başladım ölçmeye ateşimimerhaba kizlar
evet ya yaz gelisi bana iyi geldi istah gitti terledim durdum surekli sivi baya bir kilo verdim
ugrassam veremezdim simdi istedigim gibi oldum
hadi bakalım hayırlısı inşaallah güzel sonuç alırsın canım:))aynen oyle ya, kisin zordu ama yazin kolay, zaten ister istemez suyu asiri da tuketince iyi oluyor.
kizlar benim son 7 gun kaldi bu ay amma heyecan yaptim ya ben
valla akşamları hiççç bişi yiyemiorum iş yerindede aynı iştahım kesildi şükür:)veriyorum 2 kilo verdim sölemedi ayıp 65 e düştüm kuzum 55 e kadar yolu var allah yardım etsin valla ne diyeym bacım
every tablon ne alemde kuzu baktım ama göremedim bende başladım ölçmeye ateşimi
valla akşamları hiççç bişi yiyemiorum iş yerindede aynı iştahım kesildi şükür:)veriyorum 2 kilo verdim sölemedi ayıp 65 e düştüm kuzum 55 e kadar yolu var allah yardım etsin valla ne diyeym bacım
every tablon ne alemde kuzu baktım ama göremedim bende başladım ölçmeye ateşimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?