Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

valla canım ne yalan söyleyim son kontrole gidince dr kötü şeyler söyleyecek allah korusun kalbi durmuş falan diye bişey dicek diye en kötüye hazırlamıştım kendimi, sürekli böyle şeylerle karşılaştıgım için ultrasna ilk bakamamıştım drun tepkisini gördüm gülen suratını görünce dönüp anca baktım... ama onu iyi görünce o kadar mutlu oldumki bende hep iyisini getirmek istiyorumda aklıma işte olmuyo karadeniz süper gerçekten her yaz gelsem bıkmamm...

canımsın valla zaten evden dışarı çıkmayı bilehiç canım istemiyo,keşke hep yatsam....

sor guzum albümünü indirdim ben kalbim seni seçtden hatırlıom bu çocuğu iyi söylüyo birsen ya benim içinde karadenz havası kokla fotograf çek face e koy:)

ah teyzesi kıpraşmaz mı, atlet sanki her biryeri oynuo. Bakalım kalan 4 ay bana neler yaşatacak pıtırcık...

kuzummm bitanemmm hoşgeldinn :)) iyi olmana çok sevindim eylülede hiç bişi kalmadı sen kafanı rahatlat iyi ol bitanem ilkinde hemen tutucak merak etme sen :)) bizde iyiyiz işte 11 haftaya ulaştık ama 2 hafta yine kanamam falan olmuştu ama şimdi iyiyiz haftaya cumartesi kontrol var ozamanı bekliyorum herşey yolundadır inşallah :))

burdayım kuzum yaa akşam eve gelip sıcaktan mayışıp uyuyorum hiç gelemiyorum inşallah herşey yolundadır ağrım sızım kesildi daha iyiyim ama buda normalmi bilmiyorum ama ... ayy kuzum sağlıklı sıhatli olsunda oğlum olsunn :))

günaydın kızlarrr kandiliniz mubarak olsun rabbim dualarınızı kabul etsin inşallahhhhh

Herkese günaydıınnnn arkadaşlar,Benim sizlere bir sorum olacak ben 9 haftalık bebeğimi kalbinin durması sonucunda kürtaj oldum.doktorum 3 ay bekleyelim dedi ve hamile kalmadan önce gelirsin dedi.benim korunma sürecimde bugün 59. günüm.Bu ayın sonunda 2. kez adet görücem daha sonra da gitmeyi düşünüyorum doktoruma.Benim size sorum şu:Bu muayenede doktor nasıl bir yol izliyor yani testler,muayene falan.Bir de benim doktordan istemem gereken test vs var mı?Bu arada doktorumun alanı riskli gebelik.(İlki düşük olduğu için riskli gebelik uzmanına gitmeye karar verdim kürtajımı da o yapmıştı.Bebeğin kalbinin durma nedenine de %85 kromozom anomalisi olduğundan vücut atmış demişti.)

selammm..öncelikle geçmiş olsun cnm... dr kan testi yapabilir vitamn depoların ne alemde diye, yada yumurta takibi filan yapabilir rahat hamile kalman için..bilemedim :) inşallah bu kez sıkıntı yaşamazsın...

selammm..öncelikle geçmiş olsun cnm... dr kan testi yapabilir vitamn depoların ne alemde diye, yada yumurta takibi filan yapabilir rahat hamile kalman için..bilemedim :) inşallah bu kez sıkıntı yaşamazsın...

teşekkür ederim canım inşallah yeniden üzülmem üzülmeyiz.Doktoruma güvenmek istiyorum inşallah içimi rahatlatacak bir takip programı uygular.Sanırım sende pıhtılaşma var benim bu pıhtılaşmaya falan bakılmadı pıhtılaşma testlerini sen mi istedin yoksa doktorunmu yönlendirdi

evet cnm bende pıhtılaşma var, ilk düşüğümden sonra dr kendisi istemişti pıhtılaşma testini... eğer bu konuda içinde bi şüphe varsa sende isteyebilirsin yeni bi gebelikten önce pıhtılaşma varsa ve öğrenirsen iyi olur canım..hadi bakalım hayırlısı:)

günaydın arkadaşlarrrrrrrrr yeni hafta da yeni yeni umutlar,yeni güzellikler bizimle olsun,moraller ve keyifleryerinde olsunnnn

selam kızlarrr hepimiz için güzel bi hafta olur umarımmm...

napıon kızz gezeznti avatardaki resim nasıl teysemin torunu aynı bana beznziyo dimi:)herkes öyle diyo benim bebeklik resmimle aynı resmen allah sana da böle bi kısçe nasib etsin inşallahhh

ne güzel ya senin doktorun ilk düşüğünden sonra istemiş pıhtılaşma testini.benim doktorum ben istemesem 2.den sonra bile yaptırmayacaktı.3 ten sonra tekrarlayan düşük olarak kabul ediliyormuş,ondan sonra tetkikler yapılıyormuş.hoş takdiri ilahi işte,3.ve 4.de iğne kullanmama rağmen yine hüsranla sonuçlandı ama en azından ilkinden sonra yapılıp varsa ona göre tedbir alınması en iyisi bence

canım lapin gibi atladım ama bide dua yazdır istersen ben duanın gücüne çok inanıyorum benimde 2 kaybım var 15 mayısda bebeğimin kalbi durdupu için kürtaj olmak zorunda kaldım bide geçen sene 1 haziranda 15 haftalık düşüğüm varben dua yazdırdım geceleri uyuyamıodum korkudan şimdi içim ferah yatıyorum annemin dayısı yazdı ümmü sübyan duası duymuşsundur belki

bu arada benimde pıhtılaşma bakıldı 2.den sonra bişey çıkmadı genetikte temiz neden oluyo anlamıyorum

Son düzenleme:
napıon kızz gezeznti avatardaki resim nasıl teysemin torunu aynı bana beznziyo dimi:)herkes öyle diyo benim bebeklik resmimle aynı resmen allah sana da böle bi kısçe nasib etsin inşallahhh
çook şeker maşallahhh :) valla pek gezdiğim sölenemez cnm yaa bu sefer byle oldu bitti artık napalım sen napıyosun???

evet cnm bu konuda güveniyorum adamdan şüphelendiği her konuda test isted ve hepsinde sonuç iyikide yapmışız dedirtti, bize kalsa nerden aklımıza gelecektiki kesinikle dr un yönlendirmesi çok önemli...geriside artık allah a kalmış bende ilkinde öğrenmeme rağmen 2. ve 3. bebeklerimi tamamen farklı bi nedenden kaybettim, inş. artık doğru bebişi bulmuşuzdur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…