valla canım ne yalan söyleyim son kontrole gidince dr kötü şeyler söyleyecek allah korusun kalbi durmuş falan diye bişey dicek diye en kötüye hazırlamıştım kendimi, sürekli böyle şeylerle karşılaştıgım için ultrasna ilk bakamamıştım drun tepkisini gördüm gülen suratını görünce dönüp anca baktım... ama onu iyi görünce o kadar mutlu oldumkipaşam canım, Allah kısmet ederse en kısa sürede bebeklerinin kırkını çıkarcaksın tatlım.
dumancım, bak işte 9.haftaya geldin, biraz zaman geçince tamamen alışacaksın ve bebeğine güvenip onu kaybedeceğin korkusunu atlatacaksın. Ben de Samsunluyum, ne güzel dimi Karadeniz...
dirmitcim, ben de paztsi 2. doz tetanozu olcam. 29 Haziran'da detaylı ultrason randevum var. Çok heyecanlıyım. Benim sıpanın yüzünü görcem. İnan hep tekme tokat sallıyo. Araştırdım, kızlar erkeklere oranla daha hareketli oluomuş ne kadar doğru bilemem. Bi de mesela soluma yatınca sağıma geçio, sağıma yatınca soluma geçio. Suyun kaldırma kuvvveti mi ne:)
miragecim, inşallah emeklerinin ve sabrının karşılığını alacaksın arkadaşım.
nazlım, ben de burada iki gün kurdeşen döktüm sıcaktan ama şimdi iyi hava. Bu ne ya İstanbul bu kadar sıcak olmazdı bea...
kız tuğba nerelerdesin sen, iyiy misiniz ana oğul (bence oğlan)...
semracım çok az kaldı doğumuna, iyi misin? Ne hissediyosun tatlım? Ay ben olsam kafayı yerdim herhal...
kızlaaar istanbul çok sıcakkk...adanada olan beydağlı mıydı? Allah yardımcısı olsun, oraları düşünemiyorum ne haldedir.
beni her daim cesaretlendirdiğiniz için teşekkür ederim kızlar...çoğumuz başardık, azımız kaldık. sıra bize de gelecek inşallah.
dumanım dalgalı denizlere girme şekerim, dalgasız denize gitseydiniz ya. sıcaklardan da koru kendini, gölgelerde otur canım benim...
semra hiçbiley kalmamış valla doğuma. Allah hayırlı,kolay doğum nasip etsin inşallah.
Penpetekir ve dirmit, çocuklarınız kıpraşıyo mu? :))
bayılmıştım bendeee sırf reklamlarında gördüm diye izlemediğim halde diziyi izledim bu şarkıyı duyabilmek için...normalde de sevdiğim bi şarkıydı ama bu yorum harikaydı...şimdi dinleyemiyorum ortam müsait değil sorarım sana daha sonra kimdi diye okmi:)
kızlaaar istanbul çok sıcakkk...adanada olan beydağlı mıydı? Allah yardımcısı olsun, oraları düşünemiyorum ne haldedir.
beni her daim cesaretlendirdiğiniz için teşekkür ederim kızlar...çoğumuz başardık, azımız kaldık. sıra bize de gelecek inşallah.
dumanım dalgalı denizlere girme şekerim, dalgasız denize gitseydiniz ya. sıcaklardan da koru kendini, gölgelerde otur canım benim...
semra hiçbiley kalmamış valla doğuma. Allah hayırlı,kolay doğum nasip etsin inşallah.
Penpetekir ve dirmit, çocuklarınız kıpraşıyo mu? :))
kuzummm bitanemmm hoşgeldinn :)) iyi olmana çok sevindim eylülede hiç bişi kalmadı sen kafanı rahatlat iyi ol bitanem ilkinde hemen tutucak merak etme sen :)) bizde iyiyiz işte 11 haftaya ulaştık ama 2 hafta yine kanamam falan olmuştu ama şimdi iyiyiz haftaya cumartesi kontrol var ozamanı bekliyorum herşey yolundadır inşallah :))Selam kızlar... Ortadan kayboldum. Siz de çok iyi biliyorsunuz, bazen elimizi eteğimizi çekmek istiyoruz ya konudan, uzaklaşmak istiyoruz. İşte öyle bir dönemdeydim. ama sizinle sohbeti çok özledim.
Dumanım senin için çok sevindim canım. Allah bu defa bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah :) Tubiş napıyo, haber var mı?
Ben bildiğiniz gibi eylülde başlayacak olan tedavimi bekliyorum. ne kadar süreceğini bilmediğim maratona hazırlanıyorum. ben ketenhelva kadar şanslı olacak mıyım, ilkinde tutacak mı diye düşünüyorum. Bugün bahçecide bi kızla muhabbet ettik. 2 tüp bebek denemiş, üçüncüsüne hazırlanıyormuş. psikoloğa devam ediyorum. Pahalıya patlıyor ama iyi geliyor bana.
Siz napıyosunuz? Hepinizin keyifler yerinde mi?
Nazlım sen de merak etme canım. Bu yola beraber başladık. er ya da geç Allahın izniyle bebeklerimizi kucağımıza alacağız hepimiz...
Öpüyorum hepinizi...
paşam canım, Allah kısmet ederse en kısa sürede bebeklerinin kırkını çıkarcaksın tatlım.
dumancım, bak işte 9.haftaya geldin, biraz zaman geçince tamamen alışacaksın ve bebeğine güvenip onu kaybedeceğin korkusunu atlatacaksın. Ben de Samsunluyum, ne güzel dimi Karadeniz...
dirmitcim, ben de paztsi 2. doz tetanozu olcam. 29 Haziran'da detaylı ultrason randevum var. Çok heyecanlıyım. Benim sıpanın yüzünü görcem. İnan hep tekme tokat sallıyo. Araştırdım, kızlar erkeklere oranla daha hareketli oluomuş ne kadar doğru bilemem. Bi de mesela soluma yatınca sağıma geçio, sağıma yatınca soluma geçio. Suyun kaldırma kuvvveti mi ne:)
miragecim, inşallah emeklerinin ve sabrının karşılığını alacaksın arkadaşım.
nazlım, ben de burada iki gün kurdeşen döktüm sıcaktan ama şimdi iyi hava. Bu ne ya İstanbul bu kadar sıcak olmazdı bea...
kız tuğba nerelerdesin sen, iyiy misiniz ana oğul (bence oğlan)...
semracım çok az kaldı doğumuna, iyi misin? Ne hissediyosun tatlım? Ay ben olsam kafayı yerdim herhal...
günaydın kızlarrr kandiliniz mubarak olsun rabbim dualarınızı kabul etsin inşallahhhhh
günaydın kızlarrr kandiliniz mubarak olsun rabbim dualarınızı kabul etsin inşallahhhhh
Herkese günaydıınnnn arkadaşlar,Benim sizlere bir sorum olacak ben 9 haftalık bebeğimi kalbinin durması sonucunda kürtaj oldum.doktorum 3 ay bekleyelim dedi ve hamile kalmadan önce gelirsin dedi.benim korunma sürecimde bugün 59. günüm.Bu ayın sonunda 2. kez adet görücem daha sonra da gitmeyi düşünüyorum doktoruma.Benim size sorum şu:Bu muayenede doktor nasıl bir yol izliyor yani testler,muayene falan.Bir de benim doktordan istemem gereken test vs var mı?Bu arada doktorumun alanı riskli gebelik.(İlki düşük olduğu için riskli gebelik uzmanına gitmeye karar verdim kürtajımı da o yapmıştı.Bebeğin kalbinin durma nedenine de %85 kromozom anomalisi olduğundan vücut atmış demişti.)
selammm..öncelikle geçmiş olsun cnm... dr kan testi yapabilir vitamn depoların ne alemde diye, yada yumurta takibi filan yapabilir rahat hamile kalman için..bilemedim :) inşallah bu kez sıkıntı yaşamazsın...
teşekkür ederim canım inşallah yeniden üzülmem üzülmeyiz.Doktoruma güvenmek istiyorum inşallah içimi rahatlatacak bir takip programı uygular.Sanırım sende pıhtılaşma var benim bu pıhtılaşmaya falan bakılmadı pıhtılaşma testlerini sen mi istedin yoksa doktorunmu yönlendirdi
günaydın kızlarrrr mutlu haftalar
günaydın arkadaşlarrrrrrrrryeni hafta da yeni yeni umutlar,yeni güzellikler bizimle olsun,moraller ve keyifleryerinde olsunnnn
iyi haftalar kizlar
kendinize iyi bakin
bu yeni haftada beklentilerimiz gercek olsun
selam kızlarrrhepimiz için güzel bi hafta olur umarımmm...
evet cnm bende pıhtılaşma var, ilk düşüğümden sonra dr kendisi istemişti pıhtılaşma testini... eğer bu konuda içinde bi şüphe varsa sende isteyebilirsin yeni bi gebelikten önce pıhtılaşma varsa ve öğrenirsen iyi olur canım..hadi bakalım hayırlısı:)
ne güzel ya senin doktorun ilk düşüğünden sonra istemiş pıhtılaşma testini.benim doktorum ben istemesem 2.den sonra bile yaptırmayacaktı.3 ten sonra tekrarlayan düşük olarak kabul ediliyormuş,ondan sonra tetkikler yapılıyormuş.hoş takdiri ilahi işte,3.ve 4.de iğne kullanmama rağmen yine hüsranla sonuçlandı ama en azından ilkinden sonra yapılıp varsa ona göre tedbir alınması en iyisi bence
çook şeker maşallahhh :) valla pek gezdiğim sölenemez cnm yaa bu sefer byle oldu bitti artık napalım sen napıyosun???napıon kızz gezeznti avatardaki resim nasıl teysemin torunu aynı bana beznziyo dimi:)herkes öyle diyo benim bebeklik resmimle aynı resmen allah sana da böle bi kısçe nasib etsin inşallahhh
evet cnm bu konuda güveniyorum adamdan şüphelendiği her konuda test isted ve hepsinde sonuç iyikide yapmışız dedirtti, bize kalsa nerden aklımıza gelecektiki kesinikle dr un yönlendirmesi çok önemli...geriside artık allah a kalmış bende ilkinde öğrenmeme rağmen 2. ve 3. bebeklerimi tamamen farklı bi nedenden kaybettim, inş. artık doğru bebişi bulmuşuzdur:)ne güzel ya senin doktorun ilk düşüğünden sonra istemiş pıhtılaşma testini.benim doktorum ben istemesem 2.den sonra bile yaptırmayacaktı.3 ten sonra tekrarlayan düşük olarak kabul ediliyormuş,ondan sonra tetkikler yapılıyormuş.hoş takdiri ilahi işte,3.ve 4.de iğne kullanmama rağmen yine hüsranla sonuçlandı ama en azından ilkinden sonra yapılıp varsa ona göre tedbir alınması en iyisi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?