deniz beni çağırıyoo yasemiiiiinnnnnnn geeelll gellll gellll diye sesini duyuyorum amaa gözüm yemiyoayaklarının altına yüksek bişi koy uzatmaya çalış sürekli doktor bana bunu söledi bide saat başı biraz dolaş kuzum hep oturma daha rahat edersin amin güxzel dileklerin için sabır edilecek bi yol beni beklio yine allah utandırmasın inşallahh
kız bu sıcaklarda senin denizde ne işin var bacımmm ya dikkat et kendine çıkma evden yat dinlen hazır fırsat bulmuşun kuzum seneye bebeğinle gidersin tatile onuda sokarsın denize dikkat et dualarım seninle biliosun
evet canım çok şükür daha beter durumda olanlar var öyle değilim ben, 3 ay filan dolsun sonra düzelir diye sabırsızlıkla bekliyorum..tabiii en çok da o günleri görmek istiyorum malum hiç yaşayamadım 8 haftadan sonrasını...bugün 9.haftanın içine girdikiyi tatillerrrrrrr annesi. yok canm böle gitmycek, eğer geçtiyse aralıklı olur ama çok hafif atlatırsın, ipleme. Geçmemiş olsaydı endişe et derdim ama sıcaklar falan etkili. Şimdi vücudun tamamen afallamış durumda. Ona hak ver ve her tepkisine cevap verme. Ben de 2 gün aç kaldım, 3.gün yedim geçti gitti. Evet hep bi garip olcan ama sen doktor yardımı alacağın zamanı bilirsin bebiş...
canımsın keşke kimse kalmasa burda hamiş olmayan ama yavaş yavaş azalıyoruz Allah büyüktür...merhaba kizlar
oh ne guzel burda hamilelik muhabetlerini duymak
darisi tez zamanda basimiza
artik nazlanmasin gelsin bebisssss yaaaa bu ay gelsin artik
paşaaaaammmm özledim seni yaaaa nerelerdesin.... bebişiniz maşallah büyümüş kendi bebeğinin 40ını çıkardığınız günleride görürsün gelin-damat oldugu günüde görürsün inşallllahhhhh...canlar ben geldim bugün eymenin 40 çıkardım bebeler düşündüm 6 bebegin 40 çıkarmısın işin komigi hepsi erkekkendi evladımınkini ne zaman çıkarıcam ben ben bebeklerimi özledim kızlar hemde çok benim doktor kanal türkte yarın 11.30 programa katılıyo seyterdim derim ben görün beni yakışıklıyı bakıyorum allah şükür bebeklerimiz büyümüş haftalarımız ilerlemiş semram özleidm kız seni gel artık bitsin bu hasret nazlım diger kızlar nerelerdesiniz ya işşalrim okadar yogunki anca yazabiliyorum fırsatım olmuyo yarım dip köşe temizlige başlıyorum bakalım ne zaman biter haliları yıkamaya verdim bir haftada gelicek dediler onlar gelene kadar bu ev nasıl biticek acaba:18::18:
deniz beni çağırıyoo yasemiiiiinnnnnnn geeelll gellll gellll diye sesini duyuyorum amaa gözüm yemiyo(( ayy inşallah seneye bebişle gelmek nasip olur canımm inşallahh.... sen nslsn kuzum görüşemedik ne zamandır...
evet canım çok şükür daha beter durumda olanlar var öyle değilim ben, 3 ay filan dolsun sonra düzelir diye sabırsızlıkla bekliyorum..tabiii en çok da o günleri görmek istiyorum malum hiç yaşayamadım 8 haftadan sonrasını...bugün 9.haftanın içine girdik, korkularım tavan yapmış durumda ama daha az düşünmeye çalışıyorum buda azalır dimi...
canımsın keşke kimse kalmasa burda hamiş olmayan ama yavaş yavaş azalıyoruz Allah büyüktür...
paşaaaaammmm özledim seni yaaaa nerelerdesin.... bebişiniz maşallah büyümüş kendi bebeğinin 40ını çıkardığınız günleride görürsün gelin-damat oldugu günüde görürsün inşallllahhhhh...
amin kızlar işşallah burayı okuyorum çıkıyorum kimse girmez oldu artık ya:18::18:eymen hastaydı anneme git gel vs zamanın olmuyo işte evide dip köşe temizlicemde kim kalırıcek totosunugünaydın kuzular
duman tatildesin kaynaşamıos kuzum fazla dönünce bol bol konuluruz inşallah zorlu bi süreç bu hamilelik olayı sabır etcen kuzum seneye de yaz gelcek hem bebişin kucağında olcak inşallh:)
paşam rabbim kendi evlatlarını doğurmanı naisn etsin canım inşallahh
amin kızlar işşallah burayı okuyorum çıkıyorum kimse girmez oldu artık ya:18::18:eymen hastaydı anneme git gel vs zamanın olmuyo işte evide dip köşe temizlicemde kim kalırıcek totosunugelinde el atında çabuk bitsin ev işerli bugün yatak oadasını temizliyim diyorum yada yarınmı başlasam haliları yıkamaya verdim gelsinlerde temizliyim seriyim diyıorum
canım hoşgeldin... inşallah bu ara sana iyi gelmiştir kafanı toparlanmışsındır... eylülde en kısa zamanda herşeyin yoluna gireceğine eminim yeterki sen içini rahat tut olacagına inan, olmazsa da yılmak yok zaten biz ne günler geçirdik herşeyn üstesinden geliriz ama olacak farklı düşünme sen...Selam kızlar... Ortadan kayboldum. Siz de çok iyi biliyorsunuz, bazen elimizi eteğimizi çekmek istiyoruz ya konudan, uzaklaşmak istiyoruz. İşte öyle bir dönemdeydim. ama sizinle sohbeti çok özledim.
Dumanım senin için çok sevindim canım. Allah bu defa bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah :) Tubiş napıyo, haber var mı?
Ben bildiğiniz gibi eylülde başlayacak olan tedavimi bekliyorum. ne kadar süreceğini bilmediğim maratona hazırlanıyorum. ben ketenhelva kadar şanslı olacak mıyım, ilkinde tutacak mı diye düşünüyorum. Bugün bahçecide bi kızla muhabbet ettik. 2 tüp bebek denemiş, üçüncüsüne hazırlanıyormuş. psikoloğa devam ediyorum. Pahalıya patlıyor ama iyi geliyor bana.
Siz napıyosunuz? Hepinizin keyifler yerinde mi?
Nazlım sen de merak etme canım. Bu yola beraber başladık. er ya da geç Allahın izniyle bebeklerimizi kucağımıza alacağız hepimiz...
Öpüyorum hepinizi...
senin sınavın biraz uzun sürdü galiba canımbu arada hatırlıyo musunuz en yakın arkadaşımın bebeğinin 1. yaş günü vardı nisanda, gitmiştim. 10 haftalık hamileymiş, sınavım devam ediyor yani :)
canım evet pek girıemedim zaten karadeniz çok dalgalı düşecek gibi oldum bian heyecanlandım sonrada tekrar denemedim açıkçası girersemde kıyıdan kıyıdan dururum :) ama deniz hamilelere yararlıymış özellikle bulantıya filan iyi geliyomuş, zaten tatilde az kaldı bitiyokızlar gunaydın nasılsınız
paşammm canımmm sureklı gırıyorum ama arada hyazıyorum sızlere dayanamıyorum senın su temızlık olayların bızı bıtırdı ya.:)
mıragecım canım rabbım hakkında hayırlısını versın ıns hersey yoluna gırerrrr
nazlım nasılsın ısler ve sıcaklarla aran nasılll
dumancım denıze bence gırm mıkrop felan kaparsın anı bı hareket olurr korkarsın bısey olur sonradan pişman olmaktansa gırme daha ıı bencee
bu arada hatırlıyo musunuz en yakın arkadaşımın bebeğinin 1. yaş günü vardı nisanda, gitmiştim. 10 haftalık hamileymiş, sınavım devam ediyor yani :)
günaydın kızlarrr cumanız mubarek olsun ben yazı yazmıştım ama girdim baktım yok internetim kafayı yedi 30 saatte açıy sayfaları sinir etti bugün semroşum az kaldı kuuzm meleğine kavuşmana rabbim kurtarsın güzelce inş napıosun cadı kaynanan üzüyomu seni benim klimam var canım ondan şikayet etmiom eve gidincede direk duşa giriyorum evimde aşırı sıcak olmuyo şükür ben sıcaktan şikayet etmem zaten soğuktan ederim
dumann az kaldı demek ah karadeniz diyo yaaaaaaa bu seneki hayallerimizde suya düştü eşimin 3 haftalık izni ramazana denk geliomuş bi yere gidemices napıon kontrol ne zaman
mirage canım benim eylül güzel aydır severim eylülü sana güzeller güzeli bi kız naisb etsin bu ay belki adınıda eylül koyarsın bende sabrımın doruklarınaym ödüm kopuyo yüreğimden ağımda şükürsüzlük çıkacak diye allaha emanet ol kardeşim buralara gel bizi bizden başkası anlamaz
Mehmet Erdem - Hakim Bey / TTNET Müzik
geçen akşam kuzey güneyde çalan şarkı çocuk müthişmiş ya sabahtan beri takıldım kızlar mutlaka dinleyin esrarengiz bi sesi var
Bu adam Sınıf ve Kalbim Seni Seçti dizileri için de şarkı söylüyodu.Herkes Aynı Hayatta ve Haydi Gel Gidelim Eski Günlere şarkılarını dinlemenizi de tavsiye ederim.
bende kalbim seni seçtiden tanıyomrum ayrıca kardeş türkülerden albümünü dinliyorum acaip bi ses tonu var ekşi sözlükteki yorumları okumanı tavsiye ederim:)
Birden fazla tarza uyum sağlayabilen sanatçılara bayılıyorum...
Mehmet Erdem - Hakim Bey / TTNET Müzik
geçen akşam kuzey güneyde çalan şarkı çocuk müthişmiş ya sabahtan beri takıldım kızlar mutlaka dinleyin esrarengiz bi sesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?