süperr direk pozitif çıkmış kanda kesin çıkar test yaptırsanaa:))kizlar merhaba
bu gecerli mi sizce
boyle garip birsye cikti golge degil ama kirmizi da degil boyle birsey istee
Eki Görüntüle 447586
p.tesi başlıyorum cnm valla çok koyuyo düşününce işimi bıraksam yaaa:))canım bu test resmen pozitif allahım yüzünü güldürsün inşallah yanıltmaz seni ama sen ordan adam gibi bi test daha alıpğ yap bu saçma testler benim çok canımı yaktı gönlümüzden geçeni biliosun dualarımız seninle
birsennn ne zaman bitiyo kız tatil ne zor gelcek sana çalışmakkk bulantıları takma kafanı büyüdü meleğin üzmüyo artık seni
çıkarıyorum canım valla ohhhh püfür püfür bu aralar gel vallaaaa:))oohh ellerine sağlık insanın içi açılıyo dimi walla benimde pestilim çıkıyodu kuzum birde üstüne sıcak...kız niye gelmedin o zaman biz olduğumuzdaa:))
hoşbuldum kuzum...valla fenalaşacam kız gelde benide götür karadenize..oh keyfini çıkar kuzum bebişe dikkattt et hee
kız anaaaaaaaaammm walla pozitif görünüyo kanda baktır kesin sonuç çıkar o zamn daha çok sewinelimm
iyi hadi bakalım hayırlısı:)merak etmekde haklısın gerçekden büyük süpriz olcak şaşırtıcam sizi ama sevinceniniz tabi işlh
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah tutcak olduktan sonra 1 tanede tutar yaşar rabbim ol desin nolur hayırlısıyla nasıl dua edeceğimi bile bilmiorum bu konuda hayırlısı olsun diyebiliorum sadece sen ilk etapta aşılama deniceksin dimi yoksa direk tüpmü
hoşbuldum kuzum sende gelmişsin çok sewindim..walla mecbur kalmadıkça çıkmıyorum ama anneme gidip gelmek zorundayım işte...annen iyi mi beydağlım?
artık adet oldum kuzum eminim 3 gündrü yoğun geliyo şükür adet belirtilerimde oldu lekelenme diil yani cumartesi kontrolum var haftaya cumada üniversite hastanesine gidicem kalan testlerim için inş yaparlar şükür akşamları bizm ev serin oluyo gündüz yanıyo ama felaket ben şotla falanda yatamıyrum piskopat düşünceler sarıyı hemen ya deprem olursa böyle sokağa çıkmak zorunda kalırsam falan diye:)hala uzun eşofman giyiyorum yanıyom aman şükür temilik derdin bitmiş bende halılarımı vercem cumartesi inş
kız o psikopat düşünceler bende de war walla hemde aynısı..walla kuzum ne kadar sıcak olursa olsun sizin oralar adana kadar olamaz..adet olmuşsun iyi rahatlarsın şu araştırmaların bitsinde tam gaz dewam edersiniz artık:)) bende bugün halıcıları arıcam bir onlar kaldı gelip alsınlar zaten bizim burda yazın halı açılmıyo...
yahu valla çok benziyoruz biz yaw...özellikle dumanla nazlımı ben kendime çok benzetiyorum. :)
ben de hayırlısı diye dua ediyorum nazlım. benim doktorum aşılama zaman ve para kaybı olur dedi. çok farkı yok doğal yolla hamile kalmaktan dio. daha fazla yıpranmayayım diye direk tüp bebek yapıcaz. zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum. bugün regl oldum. 2 kere daha olduktan sonraa başlıyor olacak tedavi...
hoşbuldum kuzum sende gelmişsin çok sewindim..walla mecbur kalmadıkça çıkmıyorum ama anneme gidip gelmek zorundayım işte...annen iyi mi beydağlım?
yahu valla çok benziyoruz biz yaw...özellikle dumanla nazlımı ben kendime çok benzetiyorum. :)
ewet kuzum bu sorunu paylaşan herkes birbirine çok benziyor bende sizleri kendime çok benzetiyorum..annemde hamdolsun iyi diyelim iyi olsun ama değişiklik yok(
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo napdın bedaglı ama nasip[/QUOT
günaydın datluuummmmdumanım bırak gitsin yahuu ben çalışmamam taraftarıyım her daim biliosun :)mecbur çalışıos ama benim işim çok rahat eskisi gibi yoğunda diilim gördüğünüz üzere burda sürtüyom :)
mirage kuzummm çok heycanlandım bak şimdi az kaldı kuzuna kavuşmana inşallahhhh neden bekletiyo öncesinde bi tedavi filanmı var biz duamnla aynıyız zaten hatta tiplerimiz bile benziyo desem:)sende iş yapmayı yemek yapmayı sevmezmisin:):):)
günaydın kızlarrrrrr
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Biz iyiyiz çok şükür. Bugün Çanakkale tarafına gitcem yazlığa o nedenle nete girmem. Haftaya burdayım.
Gelince ayrıntılı ultrasonu yaptırmam lazım o nedenle erken geliyorum. Hepinizi öpüyrum. Allaha emanet olun...
oohh ellerine sağlık insanın içi açılıyo dimi walla benimde pestilim çıkıyodu kuzum birde üstüne sıcak...kız niye gelmedin o zaman biz olduğumuzdaa:))
hoşbuldum kuzum...valla fenalaşacam kız gelde benide götür karadenize..oh keyfini çıkar kuzum bebişe dikkattt et hee
kız anaaaaaaaaammm walla pozitif görünüyo kanda baktır kesin sonuç çıkar o zamn daha çok sewinelimm
kizlar merhaba
bu gecerli mi sizce
Eki Görüntüle 447586
inşallah bebeğin seninledir Allah tamamını erdirsin çok meraklı çok sabırsız anlar bunlar yüzün güler inşallah
kizlar merhaba
bu gecerli mi sizce
Eki Görüntüle 447586
3 tane pozitif laboquick test var elimde canim ama guvenemiyorum
bugun kan testine gidecektim yarina erteledik
bakalim yarin belli olacak
saol iyi dileklerin icin
hem de ne sabirsizlar anlar anlatamam bu ay cilgin gibi erkenden kafayi takip teste saldirdim bugunku baska marka iki tane yaptim onlar negatif biliyorum hepsi bos varsa yarin belli olur
selam kızlarr
dumanım bırak gitsin yahuu ben çalışmamam taraftarıyım her daim biliosun :)mecbur çalışıos ama benim işim çok rahat eskisi gibi yoğunda diilim gördüğünüz üzere burda sürtüyom :)
mirage kuzummm çok heycanlandım bak şimdi az kaldı kuzuna kavuşmana inşallahhhh neden bekletiyo öncesinde bi tedavi filanmı var biz duamnla aynıyız zaten hatta tiplerimiz bile benziyo desem:)sende iş yapmayı yemek yapmayı sevmezmisin:):):)
günaydın kızlarrrrrr
iyim cnm bugün biraz başım ağrıyodu yeni uyandım daha iyim.yaa bebişimde iyidir inşallah,c.tes dr a gidecektim görmek için dr tatile gitmişşselam canım nasılsınız bakalım bebişin keyfi yerindemi maşallah diyeyim hemen :)
demiştim ya, sıcaklarda git gel uğraşmayayım diye ben istedim yazın sonunda başlamayı, hem tatile de gidip gelmiş olurum, kafam rahatlamış olur. onun için eylüle karar verdik. ben iş yapmaktan nefret ederim ama yemek yapmaya da bayılırım. mesela misafir gelecek olsun, 1 gün önce geceyarılarından başlayarak misafirin geleceği gün de dahil kapanırım mutfağa, o bana terapi olur. yemeyi de severim yapmayı da :)) bu arada ben size söyledim mi sonunda diyete başladım diye. 9 günde 1 kilo 300 gram verebildim daha. 58,5 kiloyum.evlenirken 49'dum. elim gitmio yazmaya valla sanki doğurdum, doğurmadım da daha...
canım kendini iyiyede kötüyede odaklama elinden geliyorsa aslında söylemek istemedim ama benim başıma geçen ay bir talihsizlik geldi bariz çift çizgi vardı 1 saat sonra kan tahlili yaptırdım hemen ama yokmuş. çok kötü oldum ben umarım sen benim gibi üzülmezsin herşey iyi ve güzel gelişir senin için
nerdesiiiiinnnnnnnnn???? test yaptınmı????
.merhaba kizlar ben de size haber vermeye geldim simdi
randevum yarina saat 4e alinmis yani birgun daha bekliycem kan testi icin
belki sonuc da ertesi gune cikar yani onumde iki gun daha var
ama nedense umidim gitti benim 3 tane testte gordum silik cizgileri bugun baska marka da yaptim ama cikmadi
kismet ya bakalim az kaldi ogrenicez hemen bildiricem size
umarim olumlu olur cunku artik baya yiprandim bu ay beklemekten
hatta bugun gogus acimdan duramadim ustune gogusten ilk defa sivi geldi cok korktum ne yapiyorsam kendime bu stresten yapiyorum sanirsam prolaktin yukselmis olabilir yarin ona da baktiricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?