Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

günaydın kızlarrrrrr
paşam bu kuşlar seni cennetlik yapcak inşallahhh bende kızımın kafesini temizledim dün misler gibi oldu ama hala beni sevmio kocamı seviyo eşşek
canım vallahi ablamda öle diyorum paşada kıskanıyo köpük kıskanıyo geçen gagaladı bıcırıgı eşim elinden zoraldı he :18::18:nasıl kıskanıyolar sıpayı sorma o dert bended var ya benim paşada köpükte babacı allahtan bıcırık anneci ee mamayı kim veriyo oda hayırlısıyla bir büyüsünde dogaya salı vericem insan bebegini beslen ben bıcırıgı besliyorum ne yapayım ana yüregi işte ne yapcen kardeş
selam kızlarrr,

napıyosunuz bakalım? Var mı yeni güzel haberleriniz?

canım aynı tas aynı hamam bebem adet oldum çok fena agrım var kan sulandırıcı kullanıyoruya ondanmı bilinmez artık adfedersiniz pırtı görmüyorum adetimde benim gibi olanlar varmı merak ettim deyiverin kardeşinize:44::44:
Günaydın yavru kuşlar ne var ne yok bebeler

paşam ben de alıyorum kan sulandırıcı. şimdi sen söyleyince düşündüm de evet bende de çok pırtı yok sanki. ama alakası olmaması lazım. çünkü artık uzman olduk biliyoruz, hamile kalabilmemiz için rahim duvarımız kalınlaşıyo, hamile kalmadığımızda kalınlaşan kısım regl ile atılıyo. bu durumda kanın sulanmasıyla atılan şeyin ilgisi olmaması lazım sanki. bir de hatırlıyor musunuz ben hep diodum kürtajdan sonra regl belirtilerim değişti, kasık ağrısı nedir bilmezdim, sürekli kasıklarım ağrıyo, eskiden göğüslerim ağrırdı, şimdi onlar ağrımıyo, eskiden 28 günde bir regl oluyodum şimdi 31 günde die. geçen ayki operasyonda polipler çıkarıldıktan sonra eski düzene döndüm. döngüm 28 gün oldu, tüm ay boyunca süren kasık ağrılarım bitti, regle yakın yeniden göğüslerim sızlamaya başladı. bi de alakası var mı bilmiyorum ama yumurtlamadan sonraki günlerde korkunç sinirli ve gergin oluyordum, şimdi o da geçti. kendimi daha iyi hissediyorum.

merhaba kizlar ben geldim bugun doktora gittim ve 4 tane testte silik cizgi gordum dedim ve kadin hamile olabilecegimi dusundu testleri gosterdim olumlu gorunuyorlar ama hcgye bakalim dedim. ama burdaki prosedur geregi sabah ac karnina su bile icmeden sabah 8de kan veriyorsun ve ertesi gun cikiyor sonuc..yani anliycaginiz 2 gun daha var onumde beklemem gereken zaten adet zamani da geliyor. bu arada doktorum alttan muayene kesinlikle yapmam tehlikeli olur daha cok erken dedi
ustune esinle sakin iliskiye girmeyin diye baya vurguladi zaten 3 gundur girmiyorduk bir de boyle yasak ustune adet olursam baa zaman uzak kalicaz :) gerci bunun hamileligi de var olursa :)
neyse bir de asla agir aldirma, saunaya sicak banyoya girme, topuklu ayakkabiyla dolasma dedi :) bekliyoruz bakalim doktorum bendne cok umitli ama bende o umit kalmadi pek bugun de gogusler yumusamaya basliyor ve agri gidiyor adet yakin gibi hissediyorum

mirage iyiyis kuzum sen nasılsın paşam valla hayvanları çok seviorum ben en büyük hayalim müstakil bi evim olsun kedi köpek ne varsa doldurcam inş şimdilik kuşla idare ediyoruz
beydağlı naber kuzum
evry hakkında hayırlısı olsun kuzum ne temkinli kadınmış doktorunu sevmen çokkk önemli hep yanında olsun inşallahh güzel haberlerini zbekliyorus

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
gunaydin nazlim
benim gogusler yumusamaya basladi ve agri gitti denebilir sanirim adet geliyor :44:

kan testini verdim kadin pazartesi gunu sabahtan dedi, ben kendim alicam doktor yoluyla degil dedim, eger ana binada da evimize cok yakinmis, yani bu aksam alicam sonucu

kızlar hayırlı cumalar hepinize

nazlım ben hamdolsun iyi sayılırım sen nasılsın kuzum..ewryyy inşaallah güzel haberler alırsın canım kırmızılar gelmedikçe ümidini kaybetme:))

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.Umarım herkesin gönlünden geçen bu mübarek cuma gününde avuçlarına bırakılır Rabbim tarafından.

canım sorun yok o zaman
işimiz yok 2 gün dahamı beklicez ama ben görememki evde olmucam bir müddet ablam geliyo memleketten anneme gidiecm kalmayaallah gönlüne göre versin i şşallah

kız biz en iyisi hayvanat bahçesi açalım he
kızlar hayırlı cumalar ben bir müddet giremicen ablam geliyo annemde kalıcam

selam canlarım nasılsınız? benim tatil bitmek üzere biraz buruğum bugün yani güzel olan yatmak diil aslında içim çok rahattı bebeğe iyi baktığımız için mutluydum,şimdi gidicem yine beslenmeme dikkat edemiycem ,dinlenemiycem ,stresli gergin bi ortamda bulunucam sürekli offf offfff inşallah Allah kolaylıgını verir
sizlerde iyisinizdir inşallah...ewery cnm bu akşam güzel haberlerini bekliyoruz o zaman...neyse görüşürüz öptüm hepinizi...a

Eki Görüntüle 450105

kizlar sonuc boyle malesef
kendim icin gectim ama esimi umitlendirdim utaniyorum
ve de moralim cok bozuk

canımsın yaa çok üzgünüm ama seninde suçun yokki bariz çift çizgi vardı, üzme kendini lütfen bence senin üzgün olman eşini daha çok mutsuz eder.önümüzdeki aya inşallah hamile olursun unutursun cnm...

Eki Görüntüle 450105

kizlar sonuc boyle malesef
kendim icin gectim ama esimi umitlendirdim utaniyorum
ve de moralim cok bozuk

canım sakın üzülme, iyi tarafından bak. ben şu an bu heyecanı bile yaşayamıyorum artık. sperm sayısı az olduğu için doğal yolla hamile kalamıyorum. tüp bebek tarihimi bekliyorum. senin her ay sonunda bir ümidin var ve bir gün gelecek diye biliyorsun. bilmiyorsan da bil, gelecek :))

selam kızlar...

dumanım sen elinden geldiği kadarını yap da gerisine Allah yardım eder, merak etme, beslenir bebeğin, sağlıkla da doğar evelallah...

tatilden dönerken kim üzülmezki kuzum...hoş benim tatile gidebildiğim yok ya..canım RABBİM kolaylık versin işlerinde ne diyeyim keşke çalışmasan amaaa(

kızlarr ben geldimmözledimm sizi yaaa valla bu sıcaklar kötü vurdu beni ölüyorum yorgunluktan yarın büyük gün bakalım neler olucak çok merak ediyorum kuzumu inşallah herşey yolunda giderde içimdeki hareketlerini görebiliriz dualarınızı esirgemeyin lütfen randevum 9 da herşey yolundaysa 10 kadar gelirim inşallah hepinizi öpüyorummm

canım ya seni çok iyi anlıyorum demek kısmet değilmiş lütfen canını çok sıkma,kuzum niye utanasın senin ne suçun varki bu testler son zamanlarda ne kadar insanı yanılttı böyle ya..

kizlar saolun desteginiz icin
LABOQUICK asla kullanmayin kizlar
beni mafetti umutlandirdi
umutlandik
ve sonu husran oldu yiprandim bosu bosuna
sabredip beklemeyi bilmiyorum yuz tane test yapiyorum
ne zaman adeti bekliycem bilmiyorum gunum gecmeden erkenden strese giriyorum artik onumuzdeki ay daha rahat olmaya calisirim
insallah en kisa zamanda bebeklerimize kavusuruz

kızlarrr ben geldimmmm
maşşallahhhh kuzumm kıpır kıpır hopluyo ellerini ayaklarını kaldırıyo poposunu dönüyo sıpaa yaaa ayyy çok çok mutlu oldumm doktora gidene kadar içim içimi yiyodu çünkü bi önceki meleğimi bu haftada görmeye gitmiştim ama malesef kalbi durmuştu ( ama şimdi Allahıma şükürler olsun herşey yolundaa :)) kocaman olmuş kuzum tam 11+1 haftaya gel ikili testi yapalım dedi sordum kan tahlili 35 tl miş aslında yaptırmıcaktım ama doktor yapalım diyo yaptırıcam galiba...
ayyyy içim içime sığmıyo kocişle ekrana baktık kaldık asıl şimdi hamileyim diyorum gördüm ya o minicik meleğimi dünyalar benim artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…