- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
gunaydin kizlar
hepinize cok guzel bir haftasonu dilerim
kızlarrr ben geldimmmm
maşşallahhhh kuzumm kıpır kıpır hopluyo ellerini ayaklarını kaldırıyo poposunu dönüyo sıpaa yaaa ayyy çok çok mutlu oldumm doktora gidene kadar içim içimi yiyodu çünkü bi önceki meleğimi bu haftada görmeye gitmiştim ama malesef kalbi durmuştu( ama şimdi Allahıma şükürler olsun herşey yolundaa :)) kocaman olmuş kuzum tam 11+1 haftaya gel ikili testi yapalım dedi sordum kan tahlili 35 tl miş aslında yaptırmıcaktım ama doktor yapalım diyo yaptırıcam galiba...
ayyyy içim içime sığmıyo kocişle ekrana baktık kaldık asıl şimdi hamileyim diyorum gördüm ya o minicik meleğimi dünyalar benim artıkk
günaydınn cnmmm :)) ahh ahh o idrar testleri benide mahfetti 5 ay önce ondan sonra sadece kan testi yaptırdım inşallahhh en kısa zamanda göbeğinde sağlıklı sıhatli bi bebek olur :))
günaydın canım :))gunaydin kizlar
hepinize cok guzel bir haftasonu dilerim
kızlarrr ben geldimmmm
maşşallahhhh kuzumm kıpır kıpır hopluyo ellerini ayaklarını kaldırıyo poposunu dönüyo sıpaa yaaa ayyy çok çok mutlu oldumm doktora gidene kadar içim içimi yiyodu çünkü bi önceki meleğimi bu haftada görmeye gitmiştim ama malesef kalbi durmuştu( ama şimdi Allahıma şükürler olsun herşey yolundaa :)) kocaman olmuş kuzum tam 11+1 haftaya gel ikili testi yapalım dedi sordum kan tahlili 35 tl miş aslında yaptırmıcaktım ama doktor yapalım diyo yaptırıcam galiba...
ayyyy içim içime sığmıyo kocişle ekrana baktık kaldık asıl şimdi hamileyim diyorum gördüm ya o minicik meleğimi dünyalar benim artıkk
çok çok çok saol cnmm olsun valla ben memnunum tepiklerini yemege :))) cnm benim Allahım en kısa zamanda gönlüne göre sağlıklı sıhatli bebiş yada bebişlerr :)) nasip etsin inşallah dualarımdasınız cnm benimm :))ohhh ohhh maşallah canımne güzel bi duygu ya,demek çok hareketli olacak senin bebeişin şimdiden bu kadar kıpır kıpırsa allahım sağlıkla kucağınıza aldığınız zamanlara çıkarsın inş.bana da dua et olur mu hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin rabbim bana da hem de ikiz olsun ikiside hayırlı ve sağlıklı ossunnnnnnn
aminnn kuzumm inşallahhhh ....bir daha aldanmiycam cnaim bu testlere en azindan gecikmeyi bekliycem
insallah saglikla tez zamanda hamilelik olur
günaydın canım :))
tuğbacım çok sewindim canım bende seni merak etmiştim..inşaallah hep böyle güzel gitsin sonuna kadar..iğnelerini oluyosun dimi canım:)))
çok çok çok saol cnmm olsun valla ben memnunum tepiklerini yemege :))) cnm benim Allahım en kısa zamanda gönlüne göre sağlıklı sıhatli bebiş yada bebişlerr :)) nasip etsin inşallah dualarımdasınız cnm benimm :))
aminnn kuzumm inşallahhhh ....
çok çok saol cnm yaaa :)) inşallahhh kuzumm en kısa zamanda darısı başınıza inşallah :)) evet cnm vuruyorum her akşam :)) doktor 4 aya kadar devam edicez sonra bırakıcaz dedi :))
bir daha aldanmiycam cnaim bu testlere en azindan gecikmeyi bekliycem
insallah saglikla tez zamanda hamilelik olur
Aslında çok belli olmuyor. bende adetime 4 gün kala test yapmıştım. Çok silik çıkmıştı ikinci çizgi. hatta çubuk test ve tarihide geçmişti. Bide ben zor hamile kalan biriyim.
Bazı arkadaşlarım adetleri geçip kan yaptırdılar, kandada çıkmadı. Bir kaç hafta bekledi, sonra hamile haberini aldık. Bu işler neye göre bilmiyorum ama biraz sabırlı olmak lazım. Moralini ve canını hiç sıkma o testlerde hep bize şunu öğrettiler silikte olsa ikinci çizgi varsa hamilesin. yapmış olduğun testler aynı markamı, farklı farklımıydı. Regli oldun mu, yinede regli olana kadar ümit kesilmez. rabbim tez zamanda isteyen herkesin kucağını doldursun.
kızlarrr ben geldimmmm
canım ne güzel bi haber bu daha önce hiç bu kadar gelebilmişmiydiniz? ben hiç görmemiştim salı günü randevum var eğer bebeğimin hareket ettiğini filan görürsem kesin ağlarım diyorumAllah yüzümüzü hep güldürsün hepimizin inşallah... ikili test konusunda da yaptır tabii Allah korusun bişey filan çıkar önceden tespit etmiş olursunuz...
İlk 5 ya da 10 dakika içinde beliriyorsa çizgi dikkate al, eğer üzerinden belli bir zaman geçmişse dikkate alma, çünkü orda bir çizgi yeri var, belli bir saat sonra idrar kuruyor ve ikinci çizgi hayalet gibi beliriyor. o zaman da aklımızın karışmasına sebep oluyor. Bizde zaten bu testleri iyice incelediğimiz için hayalet çizgiyi görüyoruz.cok dogru yazmissin
cok ornekler var cevremizde
benim de ilk hamilelikte kan testi 0.09 iken ikinic kan testi 70 olmustu
bilinmiyor iste ama sabir artik bundan sonraki aylar icin
bu ay cook ustune dustum ama kendini toparliyorum
adet olmadim daha ama ates tabloma gore daha 2 ya da 3 gun var adetime
evet testler laboquickti ve ikinci cizgi cok barizdi 3 tanesinde de, esim de bakti doktorum da bakti var gibi dediler.
kanda deger tamamen 0 cikti ama iste kanda sifirken idrarda cikmasi olmayacagindan demek ki idrar testi laboquickte sorun var
bir d ebaska marka yaptim cok cok silik vardi golge gibi ya da onu benim beynim uydurdu demek ki
tesekkur ederim hepimizin bebegine kavusmasi dilegiyle
bu arada ben de zor hamile kaliyorum ilkinde 7.ayda geldi, dusuk oldu ve simdi 7.aya giricez yeniden yeni dongumde
Sonucun inşallah güzel çıkar, ikili test bi tarama testi buna bakılarak bebeğin hayatıyla ilgili kesin bi karar verilmiyor. Yaşa ve sigara içme durumununa göre değişiyor. Aklının rahat olması açısından yaptırabilirsin. Allah kucağına almayı nasip etsin. Büyüdükçe hissettikçe daha güzel şeyler hissedeceksin.çok çok saol cnm yaaa yok daha önce hiç gelmedik bu haftalara 9 haftada kalbi durmuştu sadece kalp atışını görmüştük ama bu bebeğimde Allaha şükür sağlıkla ilerliyoruz doktorda herşey güzel dedi :)) ayy birsen bi görsen nasıl oynuyo tabi şimdi alan geniş dönüp duruyo :)) salı günü gitiğinde sende görüceksin ve eminim ağlıcaksın ama mutluluktan :))aminnn kuzum Allahım yüzümüzü güldürsün hep kucağımıza da almayı nasip etsin :)) evet cnm yaptırmaya karar verdim ama sonuç olumsuz olsa bile ben bu bebği doğurucam ama :))
iyi pazarlar hepinize
İlk 5 ya da 10 dakika içinde beliriyorsa çizgi dikkate al, eğer üzerinden belli bir zaman geçmişse dikkate alma, çünkü orda bir çizgi yeri var, belli bir saat sonra idrar kuruyor ve ikinci çizgi hayalet gibi beliriyor. o zaman da aklımızın karışmasına sebep oluyor. Bizde zaten bu testleri iyice incelediğimiz için hayalet çizgiyi görüyoruz.
Ben arı sütü bal polen karışımı kullandım. İnfertile bölümünde çok zor hatta tüp dahi imkansız denilen arkadaşlar bile bu karışımı kullanıp bebeklerine kavuştular. Ama en az 2 ay yemelisin ben 2 hamileliğimdede 2 ay yedim. İkincisinde doktorum sağlıklı gebelik oluşması açısından folbiol da yutturdu. 37 haftaya kadar çok şükür geldik, 37 hafta plesanta yaşlanmasından ve görevini kaybetmesinden erken doğum yaptım. Çok şükür iyi. Arı sütü bal polen kavanozları var, küçük boyda adet gördüğün ilk gün başlayıp yumurtlama zamanına kadar yiyorsun. Yumurtlamıyo ovulasyon testleriyle yakalayabilirsin düzensizlik varsa, ben öyle yaptım. Allahında takdiriyle oldu.
kızlar ben çok kötü hastalandım :2::2: ishal,üşüme,ateş bütün kemiklerim ve eklem yerlerim ağrıyo bir haber vereyim dedim hiç halim yok sonra görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?