Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ohhh ohhh maşallah canım ne güzel bi duygu ya,demek çok hareketli olacak senin bebeişin şimdiden bu kadar kıpır kıpırsa allahım sağlıkla kucağınıza aldığınız zamanlara çıkarsın inş.bana da dua et olur mu hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin rabbim bana da hem de ikiz olsun ikiside hayırlı ve sağlıklı ossunnnnnnn

günaydınn cnmmm :)) ahh ahh o idrar testleri benide mahfetti 5 ay önce ondan sonra sadece kan testi yaptırdım inşallahhh en kısa zamanda göbeğinde sağlıklı sıhatli bi bebek olur :))

bir daha aldanmiycam cnaim bu testlere en azindan gecikmeyi bekliycem
insallah saglikla tez zamanda hamilelik olur

gunaydin kizlar
hepinize cok guzel bir haftasonu dilerim
günaydın canım :))

tuğbacım çok sewindim canım bende seni merak etmiştim..inşaallah hep böyle güzel gitsin sonuna kadar..iğnelerini oluyosun dimi canım:)))

çok çok çok saol cnmm olsun valla ben memnunum tepiklerini yemege :))) cnm benim Allahım en kısa zamanda gönlüne göre sağlıklı sıhatli bebiş yada bebişlerr :)) nasip etsin inşallah dualarımdasınız cnm benimm :))
aminnn kuzumm inşallahhhh ....
günaydın canım :))

tuğbacım çok sewindim canım bende seni merak etmiştim..inşaallah hep böyle güzel gitsin sonuna kadar..iğnelerini oluyosun dimi canım:)))

çok çok saol cnm yaaa :)) inşallahhh kuzumm en kısa zamanda darısı başınıza inşallah :)) evet cnm vuruyorum her akşam :)) doktor 4 aya kadar devam edicez sonra bırakıcaz dedi :))

amin canım:)) sağolasın..

Aslında çok belli olmuyor. bende adetime 4 gün kala test yapmıştım. Çok silik çıkmıştı ikinci çizgi. hatta çubuk test ve tarihide geçmişti. Bide ben zor hamile kalan biriyim.

Bazı arkadaşlarım adetleri geçip kan yaptırdılar, kandada çıkmadı. Bir kaç hafta bekledi, sonra hamile haberini aldık. Bu işler neye göre bilmiyorum ama biraz sabırlı olmak lazım. Moralini ve canını hiç sıkma o testlerde hep bize şunu öğrettiler silikte olsa ikinci çizgi varsa hamilesin. yapmış olduğun testler aynı markamı, farklı farklımıydı. Regli oldun mu, yinede regli olana kadar ümit kesilmez. rabbim tez zamanda isteyen herkesin kucağını doldursun.

cok dogru yazmissin
cok ornekler var cevremizde
benim de ilk hamilelikte kan testi 0.09 iken ikinic kan testi 70 olmustu
bilinmiyor iste ama sabir artik bundan sonraki aylar icin
bu ay cook ustune dustum ama kendini toparliyorum
adet olmadim daha ama ates tabloma gore daha 2 ya da 3 gun var adetime
evet testler laboquickti ve ikinci cizgi cok barizdi 3 tanesinde de, esim de bakti doktorum da bakti var gibi dediler.
kanda deger tamamen 0 cikti ama iste kanda sifirken idrarda cikmasi olmayacagindan demek ki idrar testi laboquickte sorun var
bir d ebaska marka yaptim cok cok silik vardi golge gibi ya da onu benim beynim uydurdu demek ki

tesekkur ederim hepimizin bebegine kavusmasi dilegiyle

bu arada ben de zor hamile kaliyorum ilkinde 7.ayda geldi, dusuk oldu ve simdi 7.aya giricez yeniden yeni dongumde

canım ne güzel bi haber bu daha önce hiç bu kadar gelebilmişmiydiniz? ben hiç görmemiştim salı günü randevum var eğer bebeğimin hareket ettiğini filan görürsem kesin ağlarım diyorum Allah yüzümüzü hep güldürsün hepimizin inşallah... ikili test konusunda da yaptır tabii Allah korusun bişey filan çıkar önceden tespit etmiş olursunuz...

çok çok saol cnm yaaa yok daha önce hiç gelmedik bu haftalara 9 haftada kalbi durmuştu sadece kalp atışını görmüştük ama bu bebeğimde Allaha şükür sağlıkla ilerliyoruz doktorda herşey güzel dedi :)) ayy birsen bi görsen nasıl oynuyo tabi şimdi alan geniş dönüp duruyo :)) salı günü gitiğinde sende görüceksin ve eminim ağlıcaksın ama mutluluktan :))aminnn kuzum Allahım yüzümüzü güldürsün hep kucağımıza da almayı nasip etsin :)) evet cnm yaptırmaya karar verdim ama sonuç olumsuz olsa bile ben bu bebği doğurucam ama :))

İlk 5 ya da 10 dakika içinde beliriyorsa çizgi dikkate al, eğer üzerinden belli bir zaman geçmişse dikkate alma, çünkü orda bir çizgi yeri var, belli bir saat sonra idrar kuruyor ve ikinci çizgi hayalet gibi beliriyor. o zaman da aklımızın karışmasına sebep oluyor. Bizde zaten bu testleri iyice incelediğimiz için hayalet çizgiyi görüyoruz.
tesekkur ederim hepimizin bebegine kavusmasi dilegiyle

bu arada ben de zor hamile kaliyorum ilkinde 7.ayda geldi, dusuk oldu ve simdi 7.aya giricez yeniden yeni dongumde

Ben arı sütü bal polen karışımı kullandım. İnfertile bölümünde çok zor hatta tüp dahi imkansız denilen arkadaşlar bile bu karışımı kullanıp bebeklerine kavuştular. Ama en az 2 ay yemelisin ben 2 hamileliğimdede 2 ay yedim. İkincisinde doktorum sağlıklı gebelik oluşması açısından folbiol da yutturdu. 37 haftaya kadar çok şükür geldik, 37 hafta plesanta yaşlanmasından ve görevini kaybetmesinden erken doğum yaptım. Çok şükür iyi. Arı sütü bal polen kavanozları var, küçük boyda adet gördüğün ilk gün başlayıp yumurtlama zamanına kadar yiyorsun. Yumurtlamıyo ovulasyon testleriyle yakalayabilirsin düzensizlik varsa, ben öyle yaptım. Allahında takdiriyle oldu.

Sonucun inşallah güzel çıkar, ikili test bi tarama testi buna bakılarak bebeğin hayatıyla ilgili kesin bi karar verilmiyor. Yaşa ve sigara içme durumununa göre değişiyor. Aklının rahat olması açısından yaptırabilirsin. Allah kucağına almayı nasip etsin. Büyüdükçe hissettikçe daha güzel şeyler hissedeceksin.
iyi pazarlar hepinize

sanada canım iyi pazarlar.

Allah bagislasin bebegini saglikla buyusun.
Darisi basimiza canim
saol tavsiyelerin icin

Hiç kimsecik yokmu canlarım ben hastaneye gidiyom .İşallah size çok güzel haberlerle dönerim .kızımı kayınvalideme bırakıp doktora geçicem 2 hastaneye gitcem bi randuvum 11.30 da digeri 1.30 da dua edin işlh bi aksilik yokdur içimde ................size müşdemi süprizimi gelince söyliyim bu güzel sıcak yaz gününde canınnızı sıkmam işlh.............sizlerdende güzel haberler bekliyom benim net biraz antika ama sanmayın yazdıklarınızı okumuyom gece yatmadan bakıyom .napıyonuz diye.hepinizi öptm allaha emanet olun okuyan dua etsin çok korkuyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm........elimde degil paniğim.

günaydın kızlar
every üzüldüm kuzum ama hakkında hayırlısı rabbim ol desin inşallahh
dumanım inşallah yarın miniğini görcen güzel haberlerini bekliorum canım
tuğba kuzum sana cinsiyet tahmininde bulunmak istiyorum erkekkk benim herkesin ki tuttu bugüne kadar bakalım seninde tutcakmı
beydağlım kuzum napıon
kardelya güzel haberlerini bekliorum inşallahhh

gelelim zavallı bana cumartesi günü doktora gittim kürtajdan sonra çatlamayan yumurtam nurtopu gibi 5 cm lik kiste dönüşerek karşıma çıktı ayrıca iltihaplanma varmış fitil verdi kist için adetimi beklices eğer adetle atamazsam ilaç vericek bu doktora ilk kez gittim sadece kontorl amaçlı bide testlerimin eksiklerini yaptırmak için kadına nasıl konuştuysam artık en hangi hastanede çalışıosun dedim eşimde kadınlar kulübünde çalışıo dedi:):)).protein s c mthfr tiroid hormonu testlerim için kan verdim onlarda çıktı aradan 10 güne çıkacak sonuçlar inşallah fitilimide kullanmaya başladım cuma günüde üniversiteye gidicem belki oda eksik gördüğü testleri ister hakkımızda hayırlısı
kızlar biz eşimle çok tartışıyoruz o içine atıyo herşeyi cumartesi sabah 5 e kadar oturup konuştuk meğer neler varmış içinde bana anlatmıomuş çok üzüldüm onun için pazar günüde hasta oldu ateşi 37.8 e kadar çıktı ıslak bez koydum bi kaç kez duş aldı ateş düşürücü verdim akşama iyi wttim şükürler olsun kıyamadığım içi dolmuş adamın benim çemkirmelerim yüzünden kendi dertlerini hep atlamış neyse düzelcek inşallah herşey kolum yoruldu öptüm herkesii:)

kızlar ben çok kötü hastalandım :2::2: ishal,üşüme,ateş bütün kemiklerim ve eklem yerlerim ağrıyo bir haber vereyim dedim hiç halim yok sonra görüşürüz..

Gunaydin Nazlim
ve gunaydin herkese
Hmene duzelir umarim kistin de iltihabinda canim
bak benim tabloya
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

geliyor yarina adet :) ama uzulmuyorum cunku benim de cildiyede baya isim var ve sanirim korunmamiz bile gerekicek ilaclar alicaz bu ay, ama kismet rahatim bosuna uzmusum kendimi bu ay, desteklerinizi icin tesekkurler kizlar
iyi haftalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…