Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlar ben çok kötü hastalandım :2::2: ishal,üşüme,ateş bütün kemiklerim ve eklem yerlerim ağrıyo bir haber vereyim dedim hiç halim yok sonra görüşürüz..

canım benim geçmiş olsun bu sıcakta nasıl hastalandın dicem ama benim kocamda dün çok kötüydü iyileştirdim şükür ıslak bez koydum diz kapaklarının arkasına kasıklara koltuk altlarına bide ateş düşürücü içti bide 2 saatte bir ılık duş aldı kuzum dikkat et kendine

ah canım benim hayırlısı hakkında inşallah bigün bunların hepsini unutturacak güzel meleklerimiz olacak ama unutmayıl önce biz ve eşimizn sağlığı önemli hakkımızda hayırlısı olsun sabırlı olabilsek keşke :)kendini üzdün boşuna bende senin gibiyim malesef bu ay ateş ölçme istersen biraz rahatla ama hiç ölçme:)

kızlar ben çok kötü hastalandım :2::2: ishal,üşüme,ateş bütün kemiklerim ve eklem yerlerim ağrıyo bir haber vereyim dedim hiç halim yok sonra görüşürüz..

canııım çok geçmiş olsun hemen iyileşirsin inşallah, kendine dikkat et iyi beslen. bu sıcakta da ne zor olur yaa Allah şifa versin

keşke bu sonuç çıkmasa hiçbirimiz için ama çıkıyo malesef bana da oldu ben senin kadar olgun yaklaşamadım sonuca harab ettim kendimi 2 gün hala arada ağlama krizleri geliyo. Allah kimsenin başına vermesin çok zormuş. kolay hamile kalamamak ta zor hamile kalıp kaybetmek te çok zor

nazlım geçmiş olsun eşine Allah şifa versin

mügecim saol canım nasılsın

kızlar bi kaç testim çıkmış
serbest t3 2.98 ref 1.71-3.71
serbest t4 1.05 ref 0.7 1.48
tsh 0.7365 ref 0.35-4.94
şükür bunlarda temiz çıktı bunların hepsi tiroidlemi ilgili kızlar

Son düzenleme:

iyiyim canım sen nasılsın bu tahlilleri bende yaptırdım doktor hem bişey yok dedi hemde kağıda soru işaerti koymuş neden olabilir acaba benim değerlerim

serbest t3 3,23 ref 2,5-3,9
serbest t4 0,86 ref 0,61-1,12
tsh 1,93 ref 0,34-5,6

bilenler yorumlayabilirmi rica etsem

canım senin sonuçlarında normal ben doktorla görüştüm referans aralığı içersindeyse sıkıntı yok dedi kendiside baktı normal dedi seninkilerde normal

canım senin sonuçlarında normal ben doktorla görüştüm referans aralığı içersindeyse sıkıntı yok dedi kendiside baktı normal dedi seninkilerde normal

sağol canım soru işareti koymuş kağıda bende tereddüt ettim niye acaba diye. Allah bize de çabucak sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah. Bugün çok konuşasım var nazlım Badana bitti ev mis gibi oldu dün de yeni tv aldık eski külüstürümüz bozulmaya başlamıştı insancıkları pembeli mavili görüyoduk. Pembe mavi Fatmagül izliyoduk tv sehpası alıcam altına beyaz uzun olanlardan ev spor modern olduğundan düz kapaklı bişey istiyorum tavsiyen varmı nereden bakabilirim

ikea evinizin herşeyiiiiiiiii:)güzel ürünler var ikeada hangi şehirdesin sen of benim evede bi el atan olsa zavallım bende halıları vercem misler gibi olmuş evin güzel güzel oturun canım ya testler iyi çıkınca insana bi huzur geliyo bi yandanda neden demekten alıkoyamıo insan kendini baksana ben ne testler yaptırdım hepsi temiz şükür

ben istanbuldayım canım benim evin salonu bölücez çocuk odası için ileride o zaman salon daralıcak ikea bu dar ve küçük ev konusunda iyi gerçekten bi bakayım olmadı model bakar yaptırırım eve göre bişey bembeyaz mis gibi

testler temiz çıkınca insan rahatlıyor dediğin gibi ama tam neden diyecekken Allah böyle olmasını istiyor kaderime yazmış deyip çıkamıyorsun içinden napalım bunada şükür ben aşılamayı düşünmeye başladım artık bakarsın bi kaç aya yaptırırım. Beklemek bitiriyo insanı bi de bende hamile kalamıyorum çabuk benim durum senden de vahim kaç senedir 1 hamilelik sadece yaşımda oldu 29 artık zamanı geldi galiba

ben geldim hastaneden canlarım çok yorucu ve sıcakdı izmirin sıcagı kötü EVET HAMİLEYİM....................ÇOK ŞÜKÜR ..şimdilik hamilelikde olan sorunları işlh atlattım size başında söylemedim size degil komşum bile bu gün ögrendi hamile oldugumu SÜPRİZİM 21 HAFTALIGIM İŞLH BİR KIZIM DAHA OLCAK KIZIMIN KIZ KARDEŞİ OLCAK İŞLH...........BAŞINDA HEP KANAMAM VARMIŞ DÜŞDÜ ...........DÜŞECEK DERKEN ŞÜKÜR BU GÜNE GELDİM..........ÇOK AGRILARIM OLDU SONUNDA KANAMANIN SEBEBİ MANTAR ÇIKDI ÖNEMLİ DEGİLMİŞ YANİ AGRILARIM 4 AY SÜRDÜ BU SEFER ZORLADI BENİ SİZEDE BAŞINDA SÖYLEYİP ÜZMEK İSTEMEDİM BU GÜN SON AYRINTILI ULTRASYONADA GİRDİM ŞÜKÜR İYİ HERŞEY ÖYLE DEDİ DOKTORUM KAN PILTILAŞMAM VAR GÜNLÜK CLAKSİN VURULUYOM ....ARTIK TAKDİR ALLAHDAN RABBİM NE DEDİYSE O OLUR ÖTESİ YOK

inşallah cnm yaştan kurtarıyorum bu yaşıma kadar ağzıma siğarada koymadım inşallah sonuçlarda güzel çıkar :)) am,nn kuzum aminnn
çok çok saol cnm benim sağlıklı sıhatli olsunda kız erkek hiçç farketmez :)) bakalım tutucakmı :))
cnm benim yaaa biz ağlayıp dışa vuruyoruz ama onlar hep içinde yaşıyolar bende bi kez çok kızmıştım ama içinde neler varmış sonra öğrendim ... çok çok geçmiş olsun cnm Allahtan hemen atlatmış dikkat et kocişine o lazım sana hee :))
kuzumm yaa çok yordum tabi kendini çok ok geçmiş olsunnn dikkat et kendinee kuzummm

ayyy cnmm yaaaaaa sen nasıl sakladınn 21 haftaaa ben ölürdüm heee maşşallahh kuzuna senin yaaa cnm benim yarılamışsında maşşallahhh :)) hayırlı doğumlar inşallah cnm benimm yaaa komşun nasıl anlamadı peki göbüşündemi çıkmadı hiçç ???

tugbacım sezeryan göbeyi dedim soranlara bide bu gün de tartıldım 2 kilo almıştım 3 kilo vermişim sıcakdan heralde .benim geçen sene sezeryan 5 ay sonra kürtaş çevremdekiler............. yani canım azı olan konuşuyo yok erken yok bekle kimse demiyo içini dökde rahatla peş peşe sorular buda riskli ilerlediği içiçin söyleyemedim sizede kendimi zor tuttum hatta sen iğneye başladım diyince uzunca yazdım kendimi bende kullanıyom hamileyim falan diye ama mesaj inan çıkmadı bilgisayar yeni güzel ama agı facede bile bi yok gözüküyom bi var .öyle canım bu muaneyide atlattım işlh bişe yok şimdilik

canim ya olcmesem de o kadar duzensizlesti ki adetlerim
ben hamile kalmadan once hep ama hep 28 gundu degismiyordu
hamile kaldim dusuk oldu ve sonra hic kestiremedim 34 gunu de buldu arada 31 29 gun oldu, hatta gecen aydan once 34 gunken gecen ay 26 gun oldu ..nerden nereyeeee o yuzden ates olcmek bana gunu kestirmeyi sagliyor ama dedigin gibi belki yumurtlamiyi kestirip olcmeyi briaksam iyi olacak
sorma canim ama ne diyelim hayat devam ediyor ve bu surecte cekilen sIkIntilar istemesek de oluyor..umarim ki yakindir mutlu olacagimiz zaman ve bebeklerimiz herseyi unutturur bize

ahhh cnm yaaa öle sevidimki herşeyin yolunda olmasına inşallahhh gelicekk kızında sağ sağlim :)) çok doğru sölüyossun cnm yaşamayan bilmiyo boş ver sen herşey yolunda ya gerisi boş :)) peki bişi sorcam cnm sende kan pıhtılaşması varmıydı yoksa hamileyken test yaptında ölemi çıktı çünkü biz 4 aya kadar kullanıcaz dedi doktor ama ya kan pıhtılaşması varsa diye korkmaya baaşladım

selam kızlar nasılsınız? KARDELYA cım canım zaten tahmin ediyodum hamiş olduğunu ama bu kadar büyük olacağını düşünmemiştim :) çok sevindim herşeyin yolunda olmasına...zaten yoru yarılamışsın bundan sonra bi sıkıntı olmaz Allah ın izniyle...
Beydağlı canım geçmiş olsun,dikkat et kendine bu sıcaklarda hastalık hiç çekilmez...iyice dinlen iyileşde gel olurmu.öpüyorum seni...
yasemincim canımm sen elinden geleni yap tüm testlerini yap için rahat olsun canım...

kızlar benimde size anlatacaklarım var..söylemişimdir belki ben pıhtılaşmadan dolayı her 2 haftada bir kan veriyorum değerlerim hematolog ve kadın doğumcu tarafından kontrol altındamı değilmi diye izleniyodu.d-dimer diye bi hormon var.kanda pıhtılaşma düzeyini gösteriyo... 0-500 referans aralıgında olması gerekiyo.. hematologun bana söylediği şey d-dimer hamileliğin en sonuna doğru tavan yapar 1200 lere kadar çıkar,5.6 .aydan sonra artmaya başlar bu referansın üstüne çıkar olmuştu..

neyse değerim bu zaman kadar hep 300 lerdeydi..dün tekrar kan verdim ve sonuç şok etkisi yarattı 497 ye çıkmış,sadece 2 haftada bu kadar hızlı artmış... dr da yarım saat önce aradı beni, hiç hoşuma gitmedi bu artış dedi bu c.tesi tekrar dan test istedi..hatta kendisi hacettepe üniversitesinde bölüm başkanı gelebilirmsin testi hacettepede yaptıralım birdaha dedi... 8-12.hafta arası bizim için çok önemli, bu haftalarda herşey olabilir herşeye hazırla kendini dedi( bulantı varmı yokmu,kanama filan varmı diye sordu... yarın kadın doğumcuya gidecektim sözde akşam iş çıkışı ama 2.müdürüm bütün gün yarın çok yogun olacak akşam 10a kadar çalışıcaz diye bağırıp durdu, herşey üstüste geliyo... ağlamaktan başka bişey gelmiyo elimden dr la konuştuğumdan beri çok moralim bozuk... dualarınıza çok ihtiyacımız var...artık bişey olsun istemiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi

Son düzenleme:

canim ne olur iyiyi dusun aklina sakin kotu sey getirme
bebegini sevip onun hep seninle olacagini dusun ve rahatlamaya calis
kendini uzme insallah saglikla rahatca devam eder hamileliginin geri kalan zamanalri
dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…