kızlar ben çok kötü hastalandım :2::2: ishal,üşüme,ateş bütün kemiklerim ve eklem yerlerim ağrıyo bir haber vereyim dedim hiç halim yok sonra görüşürüz..
ah canım benim hayırlısı hakkında inşallah bigün bunların hepsini unutturacak güzel meleklerimiz olacak ama unutmayıl önce biz ve eşimizn sağlığı önemli hakkımızda hayırlısı olsun sabırlı olabilsek keşke :)kendini üzdün boşuna bende senin gibiyim malesef bu ay ateş ölçme istersen biraz rahatla ama hiç ölçme:)Gunaydin Nazlim
ve gunaydin herkese
Hmene duzelir umarim kistin de iltihabinda canim
bak benim tabloya
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
geliyor yarina adet :) ama uzulmuyorum cunku benim de cildiyede baya isim var ve sanirim korunmamiz bile gerekicek ilaclar alicaz bu ay, ama kismet rahatim bosuna uzmusum kendimi bu ay, desteklerinizi icin tesekkurler kizlar
iyi haftalar
kızlar ben çok kötü hastalandım :2::2: ishal,üşüme,ateş bütün kemiklerim ve eklem yerlerim ağrıyo bir haber vereyim dedim hiç halim yok sonra görüşürüz..
Gunaydin Nazlim
ve gunaydin herkese
Hmene duzelir umarim kistin de iltihabinda canim
bak benim tabloya
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
geliyor yarina adet :) ama uzulmuyorum cunku benim de cildiyede baya isim var ve sanirim korunmamiz bile gerekicek ilaclar alicaz bu ay, ama kismet rahatim bosuna uzmusum kendimi bu ay, desteklerinizi icin tesekkurler kizlar
iyi haftalar
canım benim geçmiş olsun bu sıcakta nasıl hastalandın dicem ama benim kocamda dün çok kötüydü iyileştirdim şükür ıslak bez koydum diz kapaklarının arkasına kasıklara koltuk altlarına bide ateş düşürücü içti bide 2 saatte bir ılık duş aldı kuzum dikkat et kendine
ah canım benim hayırlısı hakkında inşallah bigün bunların hepsini unutturacak güzel meleklerimiz olacak ama unutmayıl önce biz ve eşimizn sağlığı önemli hakkımızda hayırlısı olsun sabırlı olabilsek keşke :)kendini üzdün boşuna bende senin gibiyim malesef bu ay ateş ölçme istersen biraz rahatla ama hiç ölçme:)
mügecim saol canım nasılsın
kızlar bi kaç testim çıkmış
serbest t3 2.98 ref 1.71-3.71
serbest t4 1.05 ref 0.7 1.48
tsh 0.7365 ref 0.35-4.94
şükür bunlarda temiz çıktı bunların hepsi tiroidlemi ilgili kızlar
iyiyim canım sen nasılsın bu tahlilleri bende yaptırdım doktor hem bişey yok dedi hemde kağıda soru işaerti koymuş neden olabilir acaba benim değerlerim
serbest t3 3,23 ref 2,5-3,9
serbest t4 0,86 ref 0,61-1,12
tsh 1,93 ref 0,34-5,6
bilenler yorumlayabilirmi rica etsem
canım senin sonuçlarında normal ben doktorla görüştüm referans aralığı içersindeyse sıkıntı yok dedi kendiside baktı normal dedi seninkilerde normal
sağol canım soru işareti koymuş kağıda bende tereddüt ettim niye acaba diye. Allah bize de çabucak sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah. Bugün çok konuşasım var nazlımBadana bitti ev mis gibi oldu dün de yeni tv aldık eski külüstürümüz bozulmaya başlamıştı insancıkları pembeli mavili görüyoduk. Pembe mavi Fatmagül izliyoduk tv sehpası alıcam altına beyaz uzun olanlardan ev spor modern olduğundan düz kapaklı bişey istiyorum tavsiyen varmı nereden bakabilirim
ikea evinizin herşeyiiiiiiiii:)güzel ürünler var ikeada hangi şehirdesin sen of benim evede bi el atan olsa zavallım bende halıları vercem misler gibi olmuş evin güzel güzel oturun canım ya testler iyi çıkınca insana bi huzur geliyo bi yandanda neden demekten alıkoyamıo insan kendini baksana ben ne testler yaptırdım hepsi temiz şükür
inşallah cnm yaştan kurtarıyorum bu yaşıma kadar ağzıma siğarada koymadım inşallah sonuçlarda güzel çıkar :)) am,nn kuzum aminnnSonucun inşallah güzel çıkar, ikili test bi tarama testi buna bakılarak bebeğin hayatıyla ilgili kesin bi karar verilmiyor. Yaşa ve sigara içme durumununa göre değişiyor. Aklının rahat olması açısından yaptırabilirsin. Allah kucağına almayı nasip etsin. Büyüdükçe hissettikçe daha güzel şeyler hissedeceksin.
sanada canım iyi pazarlar.
çok çok saol cnm benim sağlıklı sıhatli olsunda kız erkek hiçç farketmez :)) bakalım tutucakmı :))günaydın kızlar
every üzüldüm kuzum ama hakkında hayırlısı rabbim ol desin inşallahh
dumanım inşallah yarın miniğini görcen güzel haberlerini bekliorum canım
tuğba kuzumsana cinsiyet tahmininde bulunmak istiyorum erkekkk benim herkesin ki tuttu bugüne kadar bakalım seninde tutcakmı
beydağlım kuzum napıon
kardelya güzel haberlerini bekliorum inşallahhh
gelelim zavallı bana cumartesi günü doktora gittim kürtajdan sonra çatlamayan yumurtam nurtopu gibi 5 cm lik kiste dönüşerek karşıma çıktı ayrıca iltihaplanma varmış fitil verdi kist için adetimi beklices eğer adetle atamazsam ilaç vericek bu doktora ilk kez gittim sadece kontorl amaçlı bide testlerimin eksiklerini yaptırmak için kadına nasıl konuştuysam artık en hangi hastanede çalışıosun dedim eşimde kadınlar kulübünde çalışıo dedi:):)).protein s c mthfr tiroid hormonu testlerim için kan verdim onlarda çıktı aradan 10 güne çıkacak sonuçlar inşallah fitilimide kullanmaya başladım cuma günüde üniversiteye gidicem belki oda eksik gördüğü testleri ister hakkımızda hayırlısı
kızlar biz eşimle çok tartışıyoruz o içine atıyo herşeyi cumartesi sabah 5 e kadar oturup konuştuk meğer neler varmış içinde bana anlatmıomuş çok üzüldüm onun için pazar günüde hasta oldu ateşi 37.8 e kadar çıktı ıslak bez koydum bi kaç kez duş aldı ateş düşürücü verdim akşama iyi wttim şükürler olsun kıyamadığım içi dolmuş adamın benim çemkirmelerim yüzünden kendi dertlerini hep atlamış neyse düzelcek inşallah herşey kolum yoruldu öptüm herkesii:)
kuzumm yaa çok yordum tabi kendini çok ok geçmiş olsunnn dikkat et kendinee kuzummmkızlar ben çok kötü hastalandım :2::2: ishal,üşüme,ateş bütün kemiklerim ve eklem yerlerim ağrıyo bir haber vereyim dedim hiç halim yok sonra görüşürüz..
ben geldim hastaneden canlarım çok yorucu ve sıcakdı izmirin sıcagı kötü EVET HAMİLEYİM....................ÇOK ŞÜKÜR ..şimdilik hamilelikde olan sorunları işlh atlattım size başında söylemedim size degil komşum bile bu gün ögrendi hamile oldugumu SÜPRİZİM 21 HAFTALIGIM İŞLH BİR KIZIM DAHA OLCAK KIZIMIN KIZ KARDEŞİ OLCAK İŞLH...........BAŞINDA HEP KANAMAM VARMIŞ DÜŞDÜ ...........DÜŞECEK DERKEN ŞÜKÜR BU GÜNE GELDİM..........ÇOK AGRILARIM OLDU SONUNDA KANAMANIN SEBEBİ MANTAR ÇIKDI ÖNEMLİ DEGİLMİŞ YANİ AGRILARIM 4 AY SÜRDÜ BU SEFER ZORLADI BENİ SİZEDE BAŞINDA SÖYLEYİP ÜZMEK İSTEMEDİM BU GÜN SON AYRINTILI ULTRASYONADA GİRDİM ŞÜKÜR İYİ HERŞEY ÖYLE DEDİ DOKTORUM KAN PILTILAŞMAM VAR GÜNLÜK CLAKSİN VURULUYOM ....ARTIK TAKDİR ALLAHDAN RABBİM NE DEDİYSE O OLUR ÖTESİ YOK
canim ya olcmesem de o kadar duzensizlesti ki adetlerimah canım benim hayırlısı hakkında inşallah bigün bunların hepsini unutturacak güzel meleklerimiz olacak ama unutmayıl önce biz ve eşimizn sağlığı önemli hakkımızda hayırlısı olsun sabırlı olabilsek keşke :)kendini üzdün boşuna bende senin gibiyim malesef bu ay ateş ölçme istersen biraz rahatla ama hiç ölçme:)
sorma canim ama ne diyelim hayat devam ediyor ve bu surecte cekilen sIkIntilar istemesek de oluyor..umarim ki yakindir mutlu olacagimiz zaman ve bebeklerimiz herseyi unutturur bizecanııım çok geçmiş olsun hemen iyileşirsin inşallah, kendine dikkat et iyi beslen. bu sıcakta da ne zor olur yaa Allah şifa versin
keşke bu sonuç çıkmasa hiçbirimiz için ama çıkıyo malesef bana da oldu ben senin kadar olgun yaklaşamadım sonuca harab ettim kendimi 2 gün hala arada ağlama krizleri geliyo. Allah kimsenin başına vermesin çok zormuş. kolay hamile kalamamak ta zor hamile kalıp kaybetmek te çok zor
tugbacım sezeryan göbeyi dedim soranlara bide bu gün de tartıldım 2 kilo almıştım 3 kilo vermişim sıcakdan heralde .benim geçen sene sezeryan 5 ay sonra kürtaş çevremdekiler............. yani canım azı olan konuşuyo yok erken yok bekle kimse demiyo içini dökde rahatla peş peşe sorular buda riskli ilerlediği içiçin söyleyemedim sizede kendimi zor tuttum hatta sen iğneye başladım diyince uzunca yazdım kendimi bende kullanıyom hamileyim falan diye ama mesaj inan çıkmadı bilgisayar yeni güzel ama agı facede bile bi yok gözüküyom bi var .öyle canım bu muaneyide atlattım işlh bişe yok şimdilik
kızlar benimde size anlatacaklarım var..söylemişimdir belki ben pıhtılaşmadan dolayı her 2 haftada bir kan veriyorum değerlerim hematolog ve kadın doğumcu tarafından kontrol altındamı değilmi diye izleniyodu.d-dimer diye bi hormon var.kanda pıhtılaşma düzeyini gösteriyo... 0-500 referans aralıgında olması gerekiyo.. hematologun bana söylediği şey d-dimer hamileliğin en sonuna doğru tavan yapar 1200 lere kadar çıkar,5.6 .aydan sonra artmaya başlar bu referansın üstüne çıkar olmuştu..
neyse değerim bu zaman kadar hep 300 lerdeydi..dün tekrar kan verdim ve sonuç şok etkisi yarattı 497 ye çıkmış,sadece 2 haftada bu kadar hızlı artmış... dr da yarım saat önce aradı beni, hiç hoşuma gitmedi bu artış dedibu c.tesi tekrar dan test istedi..hatta kendisi hacettepe üniversitesinde bölüm başkanı gelebilirmsin testi hacettepede yaptıralım birdaha dedi... 8-12.hafta arası bizim için çok önemli, bu haftalarda herşey olabilir herşeye hazırla kendini dedi ( bulantı varmı yokmu,kanama filan varmı diye sordu... yarın kadın doğumcuya gidecektim sözde akşam iş çıkışı ama 2.müdürüm bütün gün yarın çok yogun olacak akşam 10a kadar çalışıcaz diye bağırıp durdu, herşey üstüste geliyo... ağlamaktan başka bişey gelmiyo elimden dr la konuştuğumdan beri çok moralim bozuk... dualarınıza çok ihtiyacımız var...artık bişey olsun istemiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi
canim ne olur iyiyi dusun aklina sakin kotu sey getirme
bebegini sevip onun hep seninle olacagini dusun ve rahatlamaya calis
kendini uzme insallah saglikla rahatca devam eder hamileliginin geri kalan zamanalri
dualarimiz seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?