yasemiin napyon kuzum:=)
bnm çarşamba gnkü randewumu düne aldık eşimin işi war haftaya gelemez diye dün gittik muayeneye herşey yolunda çok şükür erkekimiz büyümüş de 17 cm olmuş
allahım bu sefer hepimizin yüzüne baksın işlhh sewincimizi tamamına erdirsin işlhh sanada tüm isteyenlerede aratmadan wersin işlhh cnmm çok dua ediyom szin için sendende işllhhh gzl hbrlerle yeni yıla giricez:))
Eki Görüntüle 313015 Eki Görüntüle 313016
işte benim gelecek olan miniğin nevresimi ve yastğından bi tanesi :) uçlarındaki iğneleri görmeyiniz lütfen oraları en kısa zamanda dikilecek :)
işşallah güzel günlerde kullanırsın cxanım benim nasip olurda tek tememmin bu nazlım nasılsın bebem ben çok heyecanlıyım kızlarla bulusucam burdakilerlekadıköyde ay çok heyecan yaptım giriyimde dedim bir bakıyım selam veriyim kahvaltımı biile yapmadım neyse anca işleri bitiririm ve giderim gelince işşallah yazarım
işşallah güzel günlerde kullanırsın cxanım benim nasip olurda tek tememmin bu nazlım nasılsın bebem ben çok heyecanlıyım kızlarla bulusucam burdakilerlekadıköyde ay çok heyecan yaptım giriyimde dedim bir bakıyım selam veriyim kahvaltımı biile yapmadım neyse anca işleri bitiririm ve giderim gelince işşallah yazarım
nedense inşallah normaldir inşallah hamileyimdir diyemiyorum ben yaabilmiyorum ama yine kaybedeceksem hiç olmasın demek geçiyo içimden, allah ne uygun görürse o olur hayırlısıda o olur biliyorum ama 1 kere daha kaybedersem bebeğimi düşünmek istemiyorum artık olanları
hemen haber verem dedim sana :)canım kocaman olmuş pipili maşallah :)allahım nazardan sakınsın inşallahhh sana kocana bağışlasın evladını benim gögüslerim feci şişti ve acıyo bu adet belirtisi onun dışında hiç bişi yok kuzum umudumu kestim anlıyacağın ben birsene şok oldum hrrem dicem ona :)
dertleşmeye o kadar ihtiyacım var ki sanırım beni en iyi siz anlarsınız.iki düşükten sonra baya yıpranmış hissediyorum kendimi bebek düşüncesinden hamilelik sürecinden bir süreliğine uzaklaşmak istiyorum şuan korunma sürecindeyim 3 ay oldu iki haftadır testler analizlerle uğraşıyorum.çok şükür korkularcak bişey çıkmadı sadece rahimde iki bakteri çıktı bunlarda ilaçla tedavi edilir dediler. bakalım ileride neler olacak Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın kimseye
tşkr ederim cnm güzel haberleri aldım inşallah bundan sonrası hepimiz için güzel olur...duman hayırlı olsun inşallah sağlıklı olarak kucağına alırsın.dr dan iyi haberlerle dönersin.
çok sağol yoncacım inşallah bu kez kötü bişey olmuycak öyle ümit ediyorum, şimdilik kimseye söylemedim ailelerden sadece siz ve 1 arkadaşım biliyo o kadaaar... bi süre dayancam artık :)Birseniiiiiiimmmmmmmmmmmmmm sabaah yaseminin müjdesiyle uyandım
eyy kurban olduğum allah sen hepimizin birseninde bu sefer yüzünü güldür işlhhhh
cnm bnmm işlhh allah bu kez tamamına erdirsin hiç ama hiç kmseye bşy söleme tmm mıı
yok öyle umudu kesmek filan hamilesin sen öyle düşün...hemen haber verem dedim sana :)canım kocaman olmuş pipili maşallah :)allahım nazardan sakınsın inşallahhh sana kocana bağışlasın evladını benim gögüslerim feci şişti ve acıyo bu adet belirtisi onun dışında hiç bişi yok kuzum umudumu kestim anlıyacağın ben birsene şok oldum hrrem dicem ona :)
sğl cnm bugünkü hcg güzeldi dün akşam yaptırdığımızın 2 katı çıktı tam:) bida yaptırmıycam artık 10 ocakta kısmetse keseyi görmeye gidicem bidaha... inşallah hepiniz tek tek hamile kalırsınız ve hep beraber devam ederiz bu yola sürekli dua ediyorum bunun için...DUMAN simdi daha okudum insallah a insallahh hamilesindir ve hayirli saglikli bir hamileliktir o heycan bambaska simdi daha anlamli her iki gundr bir kan tahlilindeki deger iki ye katlanmaliymis oyleyse iyiye giden gebelikmis ben hamileligimde 3 kere aptirdilar keseyi 4 haftada goremedinle 6 dada goremedi dr o yuzden birkac kere tahlil yapip degere bakip bekliyorduk 6haftanin sonunda kesemi gorsuk daha :)yani bir onceki hamileligimde simdi hamile degilim ki offf ya hayirlisi tum isteyenlere insallah saglikli bebekler verir allahim insallah aminn Duman yaz buraya ara ara
canım doğru duydunSelam kizlar hepinize kocaman kocaman..Birsenim dogru mu duyduklarim okuduklarim???Insallah guzel haberl;erle donersin..Inan cok sevindim..Daha erken diye sakin dusunme hatirlarsan Gokcenin kurtajdan hemn sonra olmustu ve suan 31 haftalik oldu bebegi..Allahin izni ile senin icin dua edicem bu bebisin saglikli olmasi icin..Sakin uzulme..Allaha inan sigin o ne zmaan ne olmasi gerektigini cok iyi bilir ona gore yazar yazgimizi da biz insanoglu anlamayaiz buyuk hesaplari ondan uzulur dururuz neden boyle oldu diye..Insallah Bu sefer hersey cok guzel olucak canimmmmm..
Kizlar siz nasilsiniz hepinizi cok ozledim kuzucuklarim..Cok opuyorum sizi nanaktan
o hürrem gelmişselam kızlar ben geldim,biraz geç oldu farkındayım özür dilerim:26: dr a yarım saat geç girdim sonra hcg filan baktırdık yani 3.30 gibi herşey bitmişti.son hcg değerim 44 çıktıdünün tam 2 katı yaniiiii hamileyimmmmmmmmmmm içim çok rahatladı.... dr un yanına girdim hemen hayatında bi değişiklik varmı dedi sanırım var diye cevapladım, test yaptığımı ve sonucun çok düşük çıktığını söyledim... sonuç kağıdını inceledi, çok şaşırdı tüp bebek yaptıranlarda bile bu kadar erken çıkmazdı dedi,daha oluşum aşamasındaymış fasülyem :) zerre kadar suan tane bile diil yani ben kimyasal gebelik olabilirmi deyince çok kızdı kötü düşündüğüm için, bu sonuca bakıp nasıl kimyasal olduğunu düşünürsün dedi sadece bikaç gün sonra yaptırman gerekirdi testi acele etmişsin ama iğneye hemen başlarsın dedi... ultrasonla bi baktı içerde neler oluyo bi görelim diye:) rahim duvarım kalınlaşmış, tabi bebek kese filan hiç bişey yok, ama bomboş da diil kesenin olduğu bölge oluşmuştu pek anlamadım..ultrasonlada bakınca kesinleştirdi hamile olduğumu, sonra hcg yle birlikte hayırlısı olsun dedi ve 10 ocak gibi keseyi görmek üzere tekrar görüşmeye karar verdik çok mutluyum hatta yemek yerken aradı beni dr sonuç için,onu duyunca tutamadım kendimi ağladım baya, inşallah bu kez sonuna kadar götürürüz bebeğimle... Allah hepinize nasip etsin bunu tekrardan...
canım benimkide babaya düşkün resmini görmeden bişey diyemem yaradan öle yaradıyoki baktıgında surayına kızmı erkekmi bilirsin kızlar cilveli oluyoaaaa kk daki kızlarlamı buluşcanıs süperrr güsel vakit geçir umarım kuzum iyiyim ben yaa napayım cumartesinin verdii bi haz var üstümde bide dumanın haberi mutluyum kız sevgi benim kuş beni sevmio he hep kocamla ilgilenio kesin dişi gagasındaki mavilikte gitti ten rengi oldu gagası dişimidir sence
amin canım inşallah güzel günlerde kullanmayı nasip eder Allah. Aaaa ne mutlu hepsine selaam :)
anammm adım hürreme çıktı:) ama aramızda bi fark var hürrem çatır çatır doğuruyo ben daha o aşamaya gelemdim kuzumo hürrem gelmişhoş gelmiş senin adına çok sevindim bebem rabbim 40 haftaları göstersin işşallah
canım benimkide babaya düşkün resmini görmeden bişey diyemem yaradan öle yaradıyoki baktıgında surayına kızmı erkekmi bilirsin kızlar cilveli oluyokıızmın gagası ten rengi ama len hep oglan yiyo kıza gagasılla besliyo çok pasaklı kız aldım anam ne ev temizliyo ne kocaya bakıyo
canım işşallah kullanmak nasip olur biliyosun ben 3 evlat yitirdimkızım ölünce eve geldim küçük bir hurç aldım orta boy yavrumun neyi varsa koydum ellerimle herbirinde gözyaşlarım var kokladım öptüm ömürüm dedim annecigin sütleri boşa gitti abinler gitti sen dikişe ragmen gene durmadın gittin dedim eşim zor zapdetti teselli verdi yapma alahtan ne gelir elden dedi canımı hiç bir şey acıtmadı inan ne eziyetim ne canlı kürtaşım nede kanamalarım sadece elimden bişey gelmedi ey rabbim senin verdigine boynum kıldan ince dedim ama ne olur can ver kızıma burdan birlikte çıkalım dedim sesimi duyuramadım kimseye kıyafetlerini elime her alışımda aglayıp duruyorum allahtan herşey diyorum ama içimin acısını korunu görsen varya cehenemin ateşi koru yanında sönük kalır bugün arkadaşlarla buluştum okadar güzel bir vakit geçirdimki onlar agladıkça zor tuttum kendimi aglamamak için rahatsızlıgım üstüme gelir diye ama gemide çok agladım onlarla ayrıldıktan sonra hilal beni maffetti
selam kızlar ben geldim,biraz geç oldu farkındayım özür dilerim:26: dr a yarım saat geç girdim sonra hcg filan baktırdık yani 3.30 gibi herşey bitmişti.son hcg değerim 44 çıktıdünün tam 2 katı yaniiiii hamileyimmmmmmmmmmm içim çok rahatladı.... dr un yanına girdim hemen hayatında bi değişiklik varmı dedi sanırım var diye cevapladım, test yaptığımı ve sonucun çok düşük çıktığını söyledim... sonuç kağıdını inceledi, çok şaşırdı tüp bebek yaptıranlarda bile bu kadar erken çıkmazdı dedi,daha oluşum aşamasındaymış fasülyem :) zerre kadar suan tane bile diil yani ben kimyasal gebelik olabilirmi deyince çok kızdı kötü düşündüğüm için, bu sonuca bakıp nasıl kimyasal olduğunu düşünürsün dedi sadece bikaç gün sonra yaptırman gerekirdi testi acele etmişsin ama iğneye hemen başlarsın dedi... ultrasonla bi baktı içerde neler oluyo bi görelim diye:) rahim duvarım kalınlaşmış, tabi bebek kese filan hiç bişey yok, ama bomboş da diil kesenin olduğu bölge oluşmuştu pek anlamadım..ultrasonlada bakınca kesinleştirdi hamile olduğumu, sonra hcg yle birlikte hayırlısı olsun dedi ve 10 ocak gibi keseyi görmek üzere tekrar görüşmeye karar verdik çok mutluyum hatta yemek yerken aradı beni dr sonuç için,onu duyunca tutamadım kendimi ağladım baya, inşallah bu kez sonuna kadar götürürüz bebeğimle... Allah hepinize nasip etsin bunu tekrardan...
başınız sağolsun cnm,mekanı cennet olsun...malesefki hayat böyle işte birileri gelirken birileri gidiyo,,,,genç yaşta öldü sanırım bu daha üzücü olmuştur erken gitmesi... Allah ailesine sabır versin..kızlar günaydın kötü bi pazar sabahı saat 8de telefona uyandık sze bahsetmiştm çok yakın arkadaşımın babası yoğun bakımda die kaybettik
6 aylık bebeği dedesine doyamadı
dün bşka arkadaşımın hamileym çift çizgi çıktı yoncaa demesiyle uyandım bu sabahta bu hayat ne garip.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?