Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ayyy paşam yaaa niye böyle yapıyosun huyumuz kurusun hayatta kötü olan ne varsa kendimize pay çıkrıyoruz o yüzden böyle tüm olumsuzlukarda bizi buluyo...kötü düşünme nolursun bişey olmayacak inş...bak sana moral vermeye çalışıyorum ama ben de kötüyüm tuvalete gitmeye korkuyorum kırmızı bişey görücem diye napcam ben böyle bilmiyorumki(
hadi bakalım hayırlısı bu kez yeminle içimden kız diye geçirmiyorum oğlum da olursa çok sevinirim ben artık o konuyu aştım galiba:)

iyi akşamlar kızlar nasılsınız kimseler yok gene
iyi akşamlar cnm iyiz sen nslsn???

ben dr un beni görünce üzüldüğünü düşünüyodum sanki bana bakınca hep olumsuzluklar görüyo adam beni sevmiyo gibi geliyodu bi ara,,, ama bizim gibi olan o kadar kız varki bana bunları anlattı drcuumm, sonra kendime acımayı da bıraktım zaten :)isyan etme lütfen cnm 1 kere hamile kaldıysan yine olur mutlaka, ama biraz bekletti seni bebeğin inşallah en kısa zamanda gelecek,,, bitkisel ürünleri denemekte fayda var ilaç kullanmaktansa daha iyi bencede...

kız yasemiin bu karışımlar iştah açar dikkat et hee ama sonunda bebik gelsinde yerlerde yuvarlanalım yeterki diyosan sorun yok:) biz zaten süper kızlarız hemen veririz tüm kiloları diyorum son olarakda
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn... kırmızıları görmeden ümitsizliğe düşmek yok lütfen..

hamile kalan arkadaşlar kürtajdan ya da düşükten kaç ay sonra yeniden hamile kaldığını bi yazar mısınız? aranızda 5. ayı devirip hala hamile kalmayan var mı?

hamile kalan arkadaşlar kürtajdan ya da düşükten kaç ay sonra yeniden hamile kaldığını bi yazar mısınız? aranızda 5. ayı devirip hala hamile kalmayan var mı?

Nerdeyse 6. Ay bitecek 3 ay korunma 3. Ay deneme bu sefer olur insAllah

benim kürtajın ustundeb 7 ay gectı korunmayı bırakalı 4 ay olacak bu ay ve meleğimin o mınık kalbı durmasaydı 24 aralıkta kucağıma alacaktım ama nasıp degılmıss rabbımın bı bıldıgı vardır elbet dıyorum hep

ilk kürtajımdan 4 ay sonra 2.den de 2 ay sonra hamile kaldım cnm..

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

abowwww herkes toplanmış burayaaa:) günaydın yeniden herkeslere :)
kızlar cumartesi akşamı evimizin resmini paylaşcam hemen silcem sonra :)kalabalığa bakın

Son düzenleme:

inş. yanılırsın canım, nazlım bende bal tarçın çörek otu kullanacaktım ama önce klomen kullandığım için vazgeçtim ama eşim için deneyebilirim...

kılzar günaydın beni sorucao olursanıuz
paşam sana sen kadar üzülüyorum tahmin edemezsin( allah yardımcın olsun canım rabbim sesini duysun, güzünü güldürsün inş.

çabuk pes ettin be kuzum bu kadar umutsuz olma neyse takmamaya çalış belki süpriz yapar aniden gelir kuzun:)

yasemincim daha çok çalışma demek 8-28 full dolu bende bunu bi düşünücem:):):)

aminnn inş. canım benim umutsuzluğa kapılma...

canım benim 3 ay korunma + bu 3. ayım.... zaman çok çabuk geçiyor

:))) bu ne leeenn düğün filanmı yaptınız sizin evde:)

nişandan çıkan sefil gençlik:)gece 3 e kadar bu tayfayla kudurduk:)süperdi süperrr

dirmit canım diğer topiktan bi arkadaş hem klomen hem çörek otu bal tarçın kullandı geçtiimiz ay sadece klomen kullanmıştı bu ay daha çok büyümüş yumurtası bende zararı olmaz ben denicem mesaileri sıklaştırmak lazım bacım adamları sömürcez napalkım:)

nasılsınız kızlarrrrrrrrr

iyiyim canım sen nasılsın iğnelere başlamışsın inş. herşey güzel olcak bu sefer allahın izniyle kalbini ferah tut elinden geldiğince korkma hani derler ya korkutuğu insanın başına gelir onun için pozitif düşün sağlıklı olsun hayırlısı olsun kuzum inş.

abowwww herkes toplanmış burayaaa:) günaydın yeniden herkeslere :)
kızlar cumartesi akşamı evimizin resmini paylaşcam hemen silcem sonra :)kalabalığa bakın

yasemincim çok misafir perversin be kuzum evde nişan yapmışsınız yani:)

gunaydin
cok sevdim paylasimini :34
:
bendeee :))))
günaydın herkese....
günaydınnn cnmm
günaydınnnnn :)))) pek mutluyuz bakıyorum Allah bozmasın :))
günaydın kızlarrr mutlu günler herkeseee
günaydınn bebişimmmm
günaydın kızlar :)
günaydınnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlarrrrrrrrr
iyiyiz sennnn??
Eki Görüntüle 314916 abowwww herkes toplanmış burayaaa:) günaydın yeniden herkeslere :)

yaaaaaa ben görmedimmm bidahaaa lüfffeeeennnnnnn :)))

kız bi yere gitsek bi sürü para ödecükler günahhhh kocam dedi gelin bize 4 demlik çay 5 lt kola 6-7 paket cipsle kapattılar olayı:)
tubişim sildim kuzum ifşa etmiyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…