Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

dumanımmmm guzum ve guzusu gelmiş napıon bakim bebeemm duman biz senle ne zaman ev hanımı olcaz:):)

mirage bir elti bu kadar süper anlatılır kutluyorum seni hayvansal güdüleri olan bi insan neden 2 gün senin hayatını etkilio anlam veremiorum ben görüşmüom erkek tarafıyla allahıma şükürler olsun cumartesi kocamı zorla yolladım valla git anneni gör dedim gitmicem diyo sen git boşver dedim hiç demio bana sende gel diye saolsun:)

gülsemmi ağlasammı bilemedim... cahil insan boşver takma...

ayy cnm valla bugün çok istedim evde olmayı kimseye söylemeye gücüm yok,söylemedim de zaten:) şimdilik sır ağır kaldırmamaya çalışıyorum.... sen napıyosun????

ayy cnm valla bugün çok istedim evde olmayı kimseye söylemeye gücüm yok,söylemedim de zaten:) şimdilik sır ağır kaldırmamaya çalışıyorum.... sen napıyosun????

söyleme kuzum eşinde söylemesin çok erkendi falan herkes laf söler canın sıkılmasın hiç boşuna sen bebeğinden başka bişi düşünme zaten öyledir :)ben napayım aldım bi paket ped kırmızıları bekliom:)

ayyy cnm ya kıyamammmm boşver salla gitsin olları sen kendine bak :)) çok kızdırdılarsa seni gelip dövim ben :))

şimdi yazdığım yazıyı bi daha okudum da dumanım gül bence en iyisi :))
valla benzetmelerin güzeldi güldüm o yüzden

yaa yapma böyle hiç belli olmaz pozitif çıkabilir lütfen iyi düşün

birsencim bencede söleme boşver sen sadece kendine dikkat et bebeğini koru yeter onlar bilmesede olur :)) yine başlıcakmısın iğnelere??

ayyy cnm ya kıyamammmm boşver salla gitsin olları sen kendine bak :)) çok kızdırdılarsa seni gelip dövim ben :))

aman tubişim uğraşmaya değmez, biz çalışmalarımıza bakalım :) benim yumurtlama geçti ama gün aşırı çalışmaya devam ediyorum. Ne olur ne olmaz de mi?

bu ıslerı gel sen bana sor canım benım ahhh ahhhhh hıc kafana takma ınankı degmezler onların yapmak ıstedıgı de senı uzmek zaten oyunlarına gelme sakın tamam canım

ayyy nazlımmm bızımde cuma kına cumartesı dugun vardı yavastanda olsa dokturdum valla bı gorsennn cok eglendık hep kalabalıktık bızım grup tamdı superdı yanı dugunde esımde bıle oynadı kı benımkı oynamaz pek oda aılesınden dolayı onların sulalesınde oynanmaz pek hacılar ya dugun yok zaten baktım benımkı dokturuo gel yeter dıom gelmıo :))) artık sende bızden oldun dedım :) offf kocam cok ıı ama ıste aılesı yokmu moronlar ah onlar olmasa varya ben hıc yaslanmam :) neyse sımdıden yılbası planları yapıyoruzzz ablamın evınde toplancaz gecen yıl bası bendeydık sımdı onlarda super gececek ınsss bız gercı ole yıl bası kutlamayız ama tatıl dıye bır araya gelırızzz

bu ıslerı gel sen bana sor canım benım ahhh ahhhhh hıc kafana takma ınankı degmezler onların yapmak ıstedıgı de senı uzmek zaten oyunlarına gelme sakın tamam canım

canım benim eltinin olayının tamamen salaklıktan kaynaklandığını düşünüyorum ben. karnı burnunda olan insan kötü niyetle böyle hareketler yapamaz diye tahmin ediyorum.

ohhh yarasın yavruma aman iyi oluyo be düğün dernek ben zaten bayılırım oynamaya ama nişanda çok erkek vardı pek kalkamadım bazılarıda içmiş dağıtmışlar kendilerinden geçio en son biz bize kaldık gençler döktürdük arada böyle aktiviteler iyi oluyo semroş ben yine adet olcam yaaaiğneden bi halta yaramadı bi yerde yanlış yapıos ama nerde:)

kılzar günaydın beni sorucao olursanıuz ben çok kötü bir gece geçirdim dün dogum gününden geldim ablamın görümcesinin gelinide ordaydı yedik içtik nerden bilirdimki oda gelir gelmez bebegi var dedim neyse mutfaktaydık ablam çagırdı canım az gelsene dedi baktım kız yatak odasında bebegi kucagıma verdi sevdim kızını işin kötüsü benim kızımlaydı onu öle görünce ay ben bir kötü oldum kendimi çok sıktımki neyse herkez seviyo ben aval aval bakıyorum milet allah sanada versin vs dedi neyse benim ablamın eltisinin kardeşi vardı benim gibi okadar düşük yapmışki hep 3 ayda doktorlar benim gibi hiç bişey bulamaış şu benim gittigim fatma hocaya gitmişler kilit yaptırmış şuan bebegi 5 aylık ay ne seviniyo işşallah dogurur onlar gitti neyse evde ablam annemgil ablam vs ev halkı kaldı ablam aradı memleketten ne yapıyosun diye benda aglamaya başladım annem kardeşimin hanımına örgü örmeye başladı ay nede güzeller içime sokasın geldi yemin olsun görseniz kıyamazsınız giydirmeye renk renk dedim anne bende isterim bu benim olsun ıoda dediki olmaz senin çocugunmu var ben onu toruna ördüm vereem sen dogur ben daha neler örürüm dedi ay ne agırıma gitti o lafı ablamla paylaştım bu konuyu öteki ablam demiş bana dediki canım sen dogur çeşit çeşit örerim ben yavruma dedi agladım kendimi bir yandanda tutyom panik atak çanları çalmaya başladı kızlarlada buluşmuştumya tam aglayamadım kedndimi zor tuttum aglamamak için neyse eve geldik eşimle biraz pc takıldım edi hadi yatalım oglanla kızı soktum kafeslerine bende girdim yanına sarıldım yatıyodum tam sonra içime sen bir korku gir ve peşine titremeye başladım dişlerim birbiririne vuruyo titreme cabası eşim diyo paşa sıkma kendini diyourm yok vallahi sıkmıyorum kendi yapıyo vucudum birde korkudan peşine çarpıntı hayde burdan yak yaw dedi neye bu kadar üzüldün dedi beni tutyo oadam yatakta ben selevat getiriyorum allahım ne olur daha çok gencim ne olur bana yardım et korkuyorum diyorum yerimde durana aşk olsun bana sarıldı vucudumu tutuyo sımsıkı yatak nasıl sallanıyo titrememden iki lafı bir tarafa getiremedim bir taraftan midem bulanıyo sabah zaten yokuşu çıkarken geçridim çok az panik atak dedim paşa sen yapıyosun beyninin bir oyunu yapma diyorum öyle diye diye sakinleştim gecede eşim dedi kalk yataktan ayaklarımın dermeni yok kaldırma dedim adamda korkmaya başladı serbest bırak diyo daha len dedim kendimi sıkmıyom vucut yapıyo dedim durdum sanki dersinizki vucuda elektirik verdik eşimde korkmaya başladı selevat getiriyo dualar okuyo sonra dedi sen yapıyosun korkma ben burdayım allah razı olsun senden dedim iyise sarıldı dedi aglamaya başla rahatla dedi bende bir aglama varmış başladım söylenmeye onunda kızı bizim kızlaydı ömürümleydi benim kollarım boş kaldı yavrumu koklayamadım kollarıma saramadım içime kokusunu çekemedim ya baksana bizde bişey çıkmadı herşey allahtan dedim ya hamile kalamazsam kalırda kucagıma alamazsam dedim başladım aglamaya arkadaşım dün aksam aradı konuşuyodun arda lenberk varya doktor kadına 3 kere dikiş uygulanmış gene durmamış ona kafayı taktım galiba hepsi birden geldi sonuç panik atak artı korkunç bir gece dedim kendi kendime ya bende öle ulursam dalınad uzman doktor çıldırıcim kafayi yicem korkuyorum neye inanıcagımı nasıl yaşayacagımı bilimiyourum ya öle benda olursan allahım affet ne olur paşa kulunu herşeyin hakkımda hayırlısını ver çok kötüyüm çok

afferin sana kocamannn aferin okurken sinirim bozuldu sevgi kendine neden bu kadar eziyet ediosun bebeğim sen inançlı bi insansın tamam çok zor herşey çok zor yaşananlar ama kendine sahip çık sana da eşinede yazık canım yazık o adamcaaz da yorulcak ikiniz birden kendinizi salarsanız kim sahip çıkcak size kimseden fayda yok kuşlarınmı bakcak sana kendini bu kadar salma sinir hastası olup ilaçlar almak zorunda kalcaksın allah korusun herşey çok zor rabbime yalvarmaktan başka çaremiz yok bizler müslümanız inançlı insanlarız rabbimin emanetiydi bize onlar ve geri aldı elimizden hiç bişi gelmez böyle yapma kuzum nolur ben son çareyi bile düşünüorum 35 yaşına kadar çocuumuz olmazsa gerekirse gider evlatlık alırım diyorum yapma böyle lütfen canım topla kendini sürekli bebekli insanlarlada takılmak zorunda diilsin git bi kursa yazıl spora git aç bi roman havası oyna ne bileyim ya ev işi yapıon ya çocuklu insanlarla takıldıını sölüon kendine vakit ayır guzummmmmmm hade görem seni

ah nazlım benim inan önceleri varya başademiyodum bu hastalıkla inan allahıma şükürler olsun artık zapdedebiliyorum ablamın oglu dün 2 yaşına bastı oda gelmişti bende senin gibiyim eşimede dedim herley rabbimden biliyorum o gerizekalı eltim dediki senin işin çok zor dikişe ragmen rahim dikiş tutmuyo yok sen sevinme onlar ses vermediler sana şefaatçi degiller vs zaten oda sinirlerimi gerdi geçen aramış evi allahtan evde degildim olsam bile konuşmak istemiyorum bıktım milletin laf sokmasından artık kafama bile takmıyorum o ne dedi bu ne dedi eşimle mutluluguma bakıyorum ben boşverdim gitti inan canım eşimede dedim 4 bir kere daha vesile olurum çocuga ya gene durmazsa ozaman evlatlık alırım bu kerezde evlatlıkla bitmiyoki kaynanamlar sevmezler hor göörürüler yavrumu kendi torunu gibi olurmu birde evlatlık oldugun,u derler ozaman daha üzülürüm bu seferde anasını babasını ararsa derim burası okadar dengesiz bir yerki anca hamileyim dicen dogurdum dicen ozaman inanırlar başka yerde dogurucan okadar sonra dogurdum diye göstericen tabikide onların anneye ihtiyacı var inan koruyucu annelik bile düşündüm yeminle acaba diyorum gitsen görüşsem veririlermi bana hafta sonları bile olsa razıyım ne dersiniz bu konuyu ben bir araştırıyımda ama nerde:44::44::44::44::44:

canım benim eltinin olayının tamamen salaklıktan kaynaklandığını düşünüyorum ben. karnı burnunda olan insan kötü niyetle böyle hareketler yapamaz diye tahmin ediyorum.
valla ınsanda allah korkusu olmayıversın herseyı yapıo benım eltım bana neler yaptı esıme neler dedı her kalabalıkta ben dogurcam semraya vercem kocası kac yasında mlılletınkıle rokula gıdıo bılmem ne esıme hele kac defa dedı kendınınde dusugu var sımdı ıkı evladı var ve ole kalacak sanıo hep rabbım ısterse bı hamlede alıverır bılmıo kendını garantıde sanıo ve ımam kızı bu kızz :26::26:
cnm aileme söylemiycem gerç ablam uyuzluk yaptı öğrendi test kağımı buldu:) iş yerindekilerede söylerim bikaç güne sonra saklıycam artık :)
bence kımseye soleme ama tabı sen bılırsın canım

kırmızılar gelmeden bence umıdını kesme canım benımmm yarın sabah bı test yap bakalım ne cıkacakk benım hıc belırtım felan yoktu aynıydım aksıne belırtı oldugunu dusundugum zamanlarım fos cıktııı sadece erkenden test yaptım ve gordum sakın umıdını kesme

paşammm yaaaa sende benım gıbısın hersyeı kafana takıosun lutfen ole yapmaaaa esınede yazık gercekten cok ıı bı esın var herkez ole olamazzzz nazlımmmmm a cok katılıyorum lutfen kendıne ezıyet etmeee ınankı sana cok dua edıyorummm nazlıma beydagına sana sen allah ınancı olan bırısın esınde ole kımsenın bu zamanda yapamadıgı ıbadetlerını yerıne getırıosun en onemlısı cok ıı bı ınsansın rabbım senı ve esını bu dunyada olmasada cennetınde mukafatlandıracak ınss.yalnıs anlama ama bısey dıcem bunu benım cok yakın bı akrabam derr belkı rabbım sana bı cok evlat verseydı sen bı hayata dalıp gıtseydn rabbını unutsaydın ıbadetlerını yerıne getırmeseydın obur tarafta hangısının hesabını verecektınn esıne hergece sıkı sıkı sarılıp yatamayacaktın bıle benım teyzemın kızda ole der beraber bıle gırmıyoruz der 8 senelık evlıler sadece evlıler ııkı cocuk bı kosturmacadır gıdıooo anlayacagınnn lutfen lutfen kendıne ve esıne dıkkat et rabbım sızı korusunnnn

iğneye başladım cnm 2 gün oldu:)
ayyy cnm benim yarasın kuzuna inşallahhh yaaaaa birsen ben yine kızzzz hissediyorum senin kuzuyu :))))
aman tubişim uğraşmaya değmez, biz çalışmalarımıza bakalım :) benim yumurtlama geçti ama gün aşırı çalışmaya devam ediyorum. Ne olur ne olmaz de mi?
sen nezamn adet olmuştun bidenem aynı diilmiydik ??? benim bugün başlıyo 26/31 arası ama biz çalışmalara geçen hafta başladık haftasonunuda doldurduk kısmet bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…