Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

dün kenan ışığın milyoner programına bi kız çıktı 14 kardeşlermiş maşallah 99 depreminde 7 kardeşini ve annesini kaybetmiş yurtta kalmış baba ocağına dönmüş babasıyla geçinememiş okuyo istanbulda muhasebe bölümü şimdi koruyucu ailenin yanında kalıomuş allahım dedim küçücük yaşta nelerle mücadele etmiş kızcaaz ama dimdikti bide sözlüsü varmış aynı okuldan mutlularda çocuk ve çocuun annesi katıldılar programa çok etkilendimm 7500 lira kazandı güle güle harcasın böle hikayeler duydukça allahım diyorum nasıl şükretcez biz sana verdiin nimetlere nasıl güzel hayatlar yaşıoruz biz ne yaptıkta bu kadar güzel hayatı hakettik her nefeste şükür diyesim gelio sonra eltin kaynana bütün dış faktörleri rabbime havale et çocuk esirgeme kurumuna gidip gönüllü annelik yapmak için başvuruda bulun ordaki çocuklar içn ben başvurdum ama çalıştıım için kabul etmemişlerdi onlar adına düzenlenen kermesler var senin elinden kesin örgü kek poğaca filan işleri geliodur onları yapıp götürüosun geçenlerde otistik çocuklar için bi kermes düzenledik mesela bende bişiler götürdüm misafirim olduundan katılamadım senin bişilerle uğraşman lazım tek ilacın bu olacak ve gerzek insanalarada vaktin kalmıcak istanbulda çok yakın bi arkadaşım var senin için konuşurum onunla çocuk esirgme kurumunu istersen oda araştırır ve oda böyle kermez aktivitelerinde süperdir evlatlık için bi sürü şartlar var zaten yaş sınırı maddi imkanlar falan baya inceliolar kendine uğraş bul canım bi an önce

yavrum test yapmak istemiorum bi ışık olsa kana gitcem ama bakalım beklicem sabır herşey adet belirtisi gibi şüpheleneceğim hiç bişey yok malesef o yüzden test filan istemiorum

cnm bitanem benimmm sen nie üzüyosunki kendini ben çok meraklıyım bebiş kıyafetlerine daha evlenmeden annabene ördürmeye başladım ben hırka falan çeyizimde getirdim evime ben sana benimkisilerden yollarım söle ne renk istiyosan ördürürüm bitanem boşversen onlarınkinemi kaldın :)) nolur sıkma canını bozma moralini bitanem seninde bi bebişim olucak sağlıklı ve çok güzel ama böle yaparsan olmaz bitanem anlıyorum seni herşey üstüste gelmiş azcık sıkmış canını ama herşey geçiçek bitanem :))

Allah sabırlar versin senin elinde değil bunları yaşamak biliyorum. Kendini tutmaya çalıştıkça içi daha çok dağılıyo insanın doluyosun. Bu arada benim anneme de çook eski bi komşu yaptırmıştı muska sanırım aynı şey isme özel yazılıyo. 9 ay kardeşim düşmesin diye hep üstünde taşıdı annem sonra unuttu çıkarmayı kardeşim doğmadı onu çıkarana kadar ne zaman sezaryene alıyolar annemi atletiyle beraber muskada çıkınca doğmuştu kardeşim... Maşallah şimdi 17 yaşında kazık kadar kız Allah hepimize evlatlarımızın o yaşlara erdiğini göstersin

allah hepinizden razı olsun siz olmasanız ben kimle derleşirimartık eşimede dedim sabah aglamak üzülmek yok kıyaslamakta yok dedim eşimin dedigi gibi yapcan kesin dün çok korktum sinir krizinin en şiddetlisini geçirdim:18::18::18:dedim paşa kocana son kez sarıl digiyosun iteki tarafa vallhi bu saat oldu ne yenk yedim nede yataktan kalktımhiç birşeyi yapasım yok ben en iyisi kalkıyımda önce kuşlarımın kafesini temizliyim sonra evleri yemizliyim sonrada yemekleri yapıyım ütümü yapıyım çamaşırları katlıyım nazlı sen haklısın pike takımı başlamıştım en azından onu yapıyımda bari gene el harçlıgım çıkar semram sagol canım benim destegin için canım sanada tesekkür ederim emrahım düşünmen yeter bende okadr örgü varki sorma hevesmi diyim imrenmemi bilemdeim işşallah giydirmesi hepimize nasıp olur diger arkadaşımada ve sizlerede tesekkür ederim allah hepinizden razı olsun işşllah dilerim yaradanda mevlam hepimizi saglıklı saatli evlatlarla ödüllendirsin işşllah ben çıkıyım karnımı doyuruyumda işlere koyuluyum en iyisi

SLM canlarım nasılsınız beni soracak olursanız iyim şükür NAZLIM PAŞAM üzülmeyin allah büyük olur bigün hoş size diyom üzülmeyin benim 1 kızım olmasına ragmen çok şükür hala iki gözüm iki çeşme yaaaaaaaaaaaa bide herkez hamile açıkçası içim gidiyo etrafım hamile dolu allah hepsini kurtarsın rabbim bizlerede versin işlh hayırlısıyla ....................BİRGÜN GELECEK İŞLH MELEKLERİMİZ HEPİNİZİ ÖPTÜM ALLAHA EMANET OLUN ÜZÜLMEYİN...............................

Bende de başladı belim ağrıyo benimde idrara sıkışma da bitti... Bi de çok sinirliyim höt diyeni dövecek gibiyim

deme yaw hafta sonu test yaomadın dimi sen of benimde yapasım var ama ben hep hamile çıkıom testlerde:)ondan bi manası yok benim için

deme yaw hafta sonu test yaomadın dimi sen of benimde yapasım var ama ben hep hamile çıkıom testlerde:)ondan bi manası yok benim için

bugün dayanamadım yaptım negatif ama belliydi zaten belimin ağrımasından anladım bi de dediğim gibi çok sinirliyim:2: nasıl yaaa gerçekten hamile mi çıkıyosun testte hep???

bugün dayanamadım yaptım negatif ama belliydi zaten belimin ağrımasından anladım bi de dediğim gibi çok sinirliyim:2: nasıl yaaa gerçekten hamile mi çıkıyosun testte hep???

canım eylül ayındada geçen aydada ben 4 er adet test yaptım hepsi pozitif çıktı kana gittim birinde 0,100 birinde 0,090 çıktı tesler bildiin pozitfidi eşim kardeşim bi arkadaşım hepsi gördü ben kafayımı yedim acaba diye düşünüp onlarada gösterdim ama malesef yanıldım sen benden 1 gün sonra oldun iğneni bugün 13.günün benimde 14.gün bakalım doktorum 14.günden 5 gün say adet olmazsan gel demişti

ben doktora gitmicem artık çok geriliyorum her muayene de. bu ay o kadar gergindim ki benden bi cacık olmaz demiştim zaten burda bi kere kendiliğinden oldu alacağı varsa gene olur hiiç germiyim kendimi diyorum. çok yoruldum artık. belirtilerim de başladı ya zaten gerginim artık evde kendi kendime hesaplarım günlerimi ilaçsız hormonsuz olursa olur olmazsa Allah'ın takdiri çok üzülüyorum ama elimden geleni yaptım gerisi Allah'a kaldı. İsyan etmemek için tutuyorum kendimi o hale geldim. Psikolojim bitti zaten hep kabus görüyorum ama sabah ben iyiyim diye uyanıp kendimi şartlamaya çalışıyorum ama bu ay da yenilgi baksana

canım benim kıyamam sana sakın isyan etme rabbim çok büyük bizim aklımız ermez hiç bişeye ota çöpe sarcam bende bu ay galiba çörek otu bal tarçın karışımı yicem sabah akşam 1 er kaşık eşimede keçi boynuzu pekmezi alcam bide bunu deniyelim bakalımm hakkımızda hayırlısı sağlığıyla gelsinde ben beklemeye razıyım canım sabretmek çok zor bunların hepsi sınav bize kendini üzme nolur sölemesi kolay biliorum ama napalm iğnelerimde bi halta yaramadı demekki
önümüzdeki ay daha çok çalışırız 8.gün başlarız 28.güne kadar :)2 günde bir anlaştıkmı

ya moralim bozukken güldürdün beni :) tamam anlaştık. 2 günde bir aksatmadan keçiboynuzu pekmezi bende aldım içti ceviz badem üzüm ne bulduysam yedirdim olmayınca olmuyo ama bi zararı yok tabi yemenin :) iğneymiş ilaçmış paydos zaten ilk kez kullandım bu ay şimdi istemiyorum bakarsın bi kaç ay sonra kafam atar giderim yine doktora ama eserikli derler bizde öyleyim biraz ben hangi saat ne yapıcam pek belli olmuyo :)) hadi bakalım o zaman şimdi de kırmızıları bekleyelim hep bekliyoruz zaten anasını satayımm yaaa

slm fsitiklarrrrrrr bmde kaldi 3 gunum
bacaklarim agriyor
belim agriyor bide
sari akinti varrrr
onun disinda bir mok yok iste
bu ayda olmadi saniririm
halbuki iyi calismistik ustelik gun asiri ve
yumurtlama
gunumde
Allahim butun anne adaylarinin yuzunu guldur
AMINNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…