ayy evet şöyle alacakaranlık edward gibi bi oğlum olsa mesela:) çok sevinirimmm...
cnm ultrason iyiyse çok farkediyo, ocak ilk haftası filan gitsen özelde belki gözükür...
muge canım kan testi için aç olmak gerekmio rahat rahat gidebilirsin gtcenmi kız yoksa:)
semroşum akşam ola hayrola bekliyelim bakalım valla fena ağrım var inşallah bebeğim vardır
kız bana kalsa çoktannn gitmiştim ama o kadar çok adet belirtim varki ha geldi ha gelecek yani onunla savaş halindeyim yarın akşama kadar olmazsam gitcem ama kararlıyım eşimde öyle dedihihihi hadi bakalım evlat olsun da dimi yaa farkedermi hiç kız erkek. Arkadaşımın oğlu var aşığız onunla birbirimize gel düde nütfen del diye diye koluma giriyo muhteşem bi duygu geliyo alıyo beni koltuğa uzanıp çizgifilm izliyoruz beraber biraz izliyorum sonra kuduruyoruz gerçiKızların da yeri çok ayrı çok cilveli oluyolar :)
düşünmüyo değilim hiç umudum yok hala kırmızıları bekliyorum ama hayat bari bu sefer bi sürpriz yapsın bana sonu da güzel olsun inşallah ... Sen düşünmüonmu daha?
Canım PKo korkulacak bir şey değil ben PKo lum ama iki cocuğuma da rahat hamile kaldım gerçi ikinciyi kaybettm bes buçuk aylık hamileyken ...dört ay oldu kaybedeli...bu aralar yine kötü oluyorum çünkü benimle hamile kalanlar doğuruyor bir bir gecende esim şimdi kucağımıza almış olacaktık kaybetmeseydik dedi iki oğlumuz olacaktı dedi kötü oldum ama esime Rabbim tekrar nasip eder belki yine iki oğlumuz olur dedim ( ikincide oylandı) keremde kardes istiyor dedim istesin dedi başka birsey demedi hiç yanasmiyor cocuk I'sine kilolarını ver diyor unutamadım atlatamadim diyor isim zor yasımda otuzdort ben yas iyiçe gitmeden oğlumun bir kardesi olsun istiyorum dua etmekten başka birsey gelmiyor elimden
erkekleri anlamak zor...
sen daha önce anlatmıştın biliyorum.
aslında beklemeseniz iyi olur yaş faktörüde sorun oluyor... bizim hiç çocuğumuz yok o üzden eşim yapmayalım demiyor. ama çokta hevesli değil.
3 yıl deli gibi istedi ben kesin tavır koydum şimdi de olsa diye adamın peşinde koşuyorum uvolasyon tarihleri.
benim eşimde ilişkiyi sadece o haftaya odaklayıp diğer zamanlarda istemememden şikayetçi...
kız bana kalsa çoktannn gitmiştim ama o kadar çok adet belirtim varki ha geldi ha gelecek yani onunla savaş halindeyim yarın akşama kadar olmazsam gitcem ama kararlıyım eşimde öyle dedi
bende hiçbiri kalmadı bi sıvı akıntı o da hiç bişey ifade etmiyo tek başına bu akşam gidicem kan vericem bakalım dayanamadım aradım şimdi hastaneyi akşam kanı verdikten 1,5 saat sonra çıkıyomuş sonuç. 19-19:30 gibi versem kanı saat 21:00 gibi ararlar heralde :S hadi hayırlısı
ayyyy çatlarım meraktan inşallahh güsel haber verirsin çalışmasam bende sağlık ocaana gitcem beleş bakıolar hastaneler sömürüo insanı valla canım güzel haberler al inşallahhhhh
ınssss olmazsın canım hadıı ya sende ver bıze guzel haberlerıııı yaaakız bana kalsa çoktannn gitmiştim ama o kadar çok adet belirtim varki ha geldi ha gelecek yani onunla savaş halindeyim yarın akşama kadar olmazsam gitcem ama kararlıyım eşimde öyle dedi
sende benım gıbıymıssın canım aynen bende ovulasyon gunlerınde hadı dıodum dıger gunlerr tık yoktu :))erkekleri anlamak zor...
sen daha önce anlatmıştın biliyorum.
aslında beklemeseniz iyi olur yaş faktörüde sorun oluyor... bizim hiç çocuğumuz yok o üzden eşim yapmayalım demiyor. ama çokta hevesli değil.
3 yıl deli gibi istedi ben kesin tavır koydum şimdi de olsa diye adamın peşinde koşuyorum uvolasyon tarihleri.
benim eşimde ilişkiyi sadece o haftaya odaklayıp diğer zamanlarda istemememden şikayetçi...
en guzelı canım yaa ben de kac kez bayıldım paraları yazık vallaaaayyyy çatlarım meraktan inşallahh güsel haber verirsin çalışmasam bende sağlık ocaana gitcem beleş bakıolar hastaneler sömürüo insanı valla canım güzel haberler al inşallahhhhh
bikaç haftaya iyice belli olur...
ümitlenmiyorum hiç ama ağrı kesici bile içemiyorum da şu an sonradan suçluluk yaşamamak için inşallah vardır tabi bütün isteğim o. Ya bu sağlık ocağı meselesi de çok kurcaladı kafamı bu aile hekimliği çıktı ya ben şimdi iş yerinin yakınında bi sağlık ocağına test yaptırabiliyomuyum acaba biliyomusun? bizim aile hekimi taaa evin orda :S
canım hiç bilmom valla yaa ara sor istersen de onlarda ertesi gün falan veriyo galiba sonuçları bekletiolar sabrederim diosan sabahtan git oraya istersen
yok yok ben gidiyim kafaya taktım ya şimdi bi an önce öğreniyim ona göre ya tam giriyim bunalıma yada sevinçten uçayım... Esirikli olduğumu söylemiştim dimi
bende bu yüzden yaptırmak istiyom ama kocam yarın diyo uyuz ondan habersiz de gidemem aynı anda girios eve yarına kadar beklices adet olcaksamda olayım bari de boşa para vermiyeyim:)
benimki ayağını yaktı ya bu akşam dışardan söyleyelim yemeği dedi bende çok geç getiriyolar soğuyo dedim boşver ben gider alır getiririm dedim o arada hastaneye uğrıcam işte hihihi umarım çok kalabalık olmaz
Ben geldimmmmmmsabahtan beri ewi topladım wala yeminle kırkladım sonrada karşı komsumla biraz gezdik evime çok yakın bi alışveriş merkezi var bunda geçmişi okudum biraz tubişim tsh önemli hormon gebelikte bebeğe zarar veriyor çok olması normal bi değerde olmalı birsenim sabr diyorum sadece rabbim çok büyük mügecim işşallah pozitif olur sonuç yas3eminnnn sende öyle kırmızı falan bekleme aaaaaaa paşam çokgeçmiş olsun canım annene ballı karabiber yedir zuzum iyi gelir öksürüğe ılgım mirage sizler nasılsınız bakalım semroşum bence süper valla gidin bebişi görün veee hemennnn ilk kıyafetinizi alın yoncamm çokl dua et bize oğluşunla canım benimmm
Ben geldimmmmmmsabahtan beri ewi topladım wala yeminle kırkladım sonrada karşı komsumla biraz gezdik evime çok yakın bi alışveriş merkezi var bunda geçmişi okudum biraz tubişim tsh önemli hormon gebelikte bebeğe zarar veriyor çok olması normal bi değerde olmalı birsenim sabr diyorum sadece rabbim çok büyük mügecim işşallah pozitif olur sonuç yas3eminnnn sende öyle kırmızı falan bekleme aaaaaaa paşam çokgeçmiş olsun canım annene ballı karabiber yedir zuzum iyi gelir öksürüğe ılgım mirage sizler nasılsınız bakalım semroşum bence süper valla gidin bebişi görün veee hemennnn ilk kıyafetinizi alın yoncamm çokl dua et bize oğluşunla canım benimmm
vayy süper numara ee netten bakabilionmu sonuçlara ay çok helecanlııı bizim burda var hastane hemen kan alıolar 1 saat sonra netten bakabilion sonuçlara
benimki ayağını yaktı ya bu akşam dışardan söyleyelim yemeği dedi bende çok geç getiriyolar soğuyo dedim boşver ben gider alır getiririm dedim o arada hastaneye uğrıcam işte hihihi umarım çok kalabalık olmaz
az önce baktım tahlil sonucumamalesef 0,51
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?