kızlarrr günaydınnnn :))))))
günaydınn ohh ne güzel gönlünce eğlenmişsin süpper bence :))) bu arada '' bebekli boklu gazlı mamalı geçsin inşallahhhhhhhhhh ''' %100 katılıyorum :)) ve inşallahhh
günaydın canlarım umarım hepimiz için güzel bi yıl olur bütün acılarımız geçmişte kalır
gunaydin canim
herkese gunaydin
günaydın kızlarrrrrrrrrr tekrardangünaydın tuğba günaydın nazlım... eğlenmene çok sevindim... güzel duana da tüm yüreğimle amin diyorum...
neden hastaneye yatırmadılar seni saçmalama dur bi kötü bişi olmucak bu kadar byüdü canım benim hastaneye yatırmadılarmı iğne ilaç bişiler yapmadılarmıkıslar sanıyorum bende bebegımı kaybedıyorummm dun aksam ıtıbarı ıle kanamam basladı dusuk tehdıdı dedı doktor yatıs verdı sabah hepten kanamam basladı ne yapacagımı bılemıyorum artık dua edın bana ne olurrr
neden hastaneye yatırmadılar seni saçmalama dur bi kötü bişi olmucak bu kadar byüdü canım benim hastaneye yatırmadılarmı iğne ilaç bişiler yapmadılarmı
hayır canım acıle gıttık dınlen bı hafta dedı ve progestan ıle folbıol verdı o kadar esımde ıse gıttı yarın ızın aldı bugun dınlencem yarın yıne gıdecegım ayakta oldugum zaman daha cok gelıo dun kahverengı ıdı bugun rengı ve kıvamı daha cok acıldı elımden hıc bısey gelmıooo
ayaklarının altına yastık koy bi ka tane yat bana öyle demişti doktor kuzum inşallah bişey olmaz ama bugün gitseydiniz keşke yaa yatırsalardı seni
aksamkı yat dedı canım bakalım zaten bısey yapmıolar kı bıde ozel
uffffffffffff ne kadar kötü bi gün yaa birsenim cnmm sölicek bşy bulamadım kelimeler düğümlendi boğazımda allah herşeyi gönlümüze göre wersin
semracım sende dikkat et hiç kalkma yataktan ayaklarını yüksekle sakın kalkma allaha emanet olun dikkat et
üf kızlar içim sıkıldı yaaaaaa((
suan yatıorum ama hıc ıı degılımm çok koırkuyorum
suan yatıorum ama hıc ıı degılımm çok koırkuyorum
merhaba kızlar. 2012 yılı sağlık, mutluluk, huzur getirsin hepinize. Bebeği olanlara mutlu yaşamlar, gebelere hayırlı doğumlar, sevgili anne adaylarımıza sağlıklı sıhatli minik yavrularını nasip etsin allahım.
umarım herkesler iyidir. Biz çok şükür iyiyiz. Normal doğum düşündüğüm için cuma günü doktorumu değiştirdim. Yıl sonu hesaplarımız çok olduğu için uğrayamadım. 2 haftaya kadar izne çıkıyorum. 5 haftalık izni doğum sonrasına aktardım. İnşallah iyi olur herşey.
Üst taraflara şöyle bi göz attım. Hamile arkadaşlarda sıkıntı var sanırım. inşallah bişey olmaz. Allah büyük. Hani yiyecek ekmeği, içecek suyu varsa mutlaka gelecek bu uşaklar.
zerdalcıım ii olmanıza çok sewindim cnmm hadi hayırlısıyla gelsin işlhh bebişleriniz arada gir hbrdar et bizi mrk ediyoruz sizi
allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin işlhh
ara sıra bakıp okuyorum sizi, çok yoğun çalıştık. Çok şükür yıl donu işlemlerini kapattık bundan sonra daha sık burdayım. Çok şükür bu zamanlara geldik, inşallah doğumda iyi geçer. Kaybettiğim bebei normal doğumla doğurmuştum. Bunuda doğurabilirim diye, normal yapmak istiyorum. İnşallah bi sıkıntı olmadan allahın takdiri ile doğumumuzu yaparız. Atık iyice merak ediyoruz. Srtım ağrıyor, geceleri yatamıyorum. 10 dakkaya bir wc deyim. İdare ediyoz bakalım.
Sen nasılsın sende yolun yarısına gelmişsin. nasıl gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?