Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Bu berbat seneden kurtulduğum için midir bilmem, güne süper enerjik başladım. yeni yıldan umudum var...

yeni yılda hepinizin isteklerinizin gerçekleşmesini, sevdiklerinize sağlıkla, mutlulukla geçmesini, hepimizin kucağının bebeklerimizle dolmasını diliyorum. Yeni yılda herkes gönlünüzce olsun. İyi ki burda yazmaya başladım da sizleri tanıdım. Sizler beni iyileştirdiniz. Hepinize teşekkür ederim...

ufffffffffff kızlar hayır olsun içimde bi sıkıntı wardı yasemin senin hbrinle tamamlandı ne diim ki cnm yaa üzüldüm..... ama bi ay dinlen dediğin gibi işlhh önümüzdeki ay bakarsınız çaresine hayaat böle düşün war bi zamanı...
kızlaar görüşemezsek hepinize ii yıllar diliyorum hamilelerimize hayırlısıyla kucaklarına almalarını diliyorum we tüm arkadaşlarımada en kısa zamanda göbişlerine meleklerinin konmalarını diliyorum 2012 bize hiç kötü bşy yaşatmasın işlh......

günaydın kızlar :)

nazlım mügecim hayırlısı olsun canlarım yeni umutlar yeşersin yüreğimizde....

tüm arkadaşlara slm :)

bu akşam herkesin keyfi yerinde muhabbetini bol bir gece olsun :)

2012 hayırlı olsun sağlıklı ve huzurlu mutluluk dolu, aşk dolu bol şanslı ve bebişli bir yıl olmasını diliyorum

güüünayydııınnnn

Canlarım hepimiz için acılarla dolu bi yılı sonunda geride bırakıyoruz bugün.... inşallah 2012 de hepimiz anne olucaz bu yıl bizim için çook önemli ve güzel bi yıl olucak inanıyorum:26::26: Hepinize iyi yıllarrrrrrrrrrr.... İyi eğlenin olurmuuu...ben evde yatıyo olucam

geçmiş olsun kızlar. yeni yıl size istediklerinizi versin. Allah bi daha size bu acıyı yaşatmasın. Allah emanetini geri aldı böyle düşünün, şefaatçileriniz var şimdi. Onların bu dünyada nasibi yokmuş. İyi olun ki iyi olan gelsin, üzülmeyin.

mirage,dirmit,naz,duman,nazlım,müge,tuğba,ketenhelva,gurbetgüzeli,isoves,özey,paşaaam,semra,beydağlı, adını hatırlayamadığım arkadaşlar ve yeni katılan arkadaşlar,
yeni yıl bize mutluluk getirecek. Bebişi olanlar Allah sizi korusun. Ve biz beklemede olanlara hayırlısını nasip etsin. Eylül Ekim Kasım Aralık 2012 patır patır doğurduğumuz aylar olsun inşallah Rabbim. Eşlerimizle beraber huzur dolu bir yıl olsun inşallah.

Hepinize iyi yıllar diliyorum tüm dilekleriniz gerçek olsun 2011 de üzüldüğümüz ne varsa 2012 de hepsinin mükafatı bizleri bulsun :) Sizi seviyorum. Bu akşam dağıtabilirim biraz yarın akşamdan kalma olurum heralde. Pazartesi günü görüşürüz

Cok sagOl guzelum ya hepberaber ins 2012 doguralim
Dun cok agladim subata kaldi bir ay simdi gun sayuyor olacaktim Allahim yeniden hayirla saglukla nasip et

‎" _ ██_*。* ./ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬ .
¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜"*°••°*"˜¯` ´¯˜"*°´¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜"*
''Yeni Yılınız Bugüne Kadar Yaşadığınız En Güzel Yıl Olsun''

2012 ...bu yılın bizden aldıklarını geri ver:)

ah paşam Allah sağlık sıhhat versin, şifa versin... geçmiş olsun canım
canlarıum teşekür ederim allah razı olsun daha iyi olurt işşallah babacımda şeker hastasıydı kalp krizi çok yüksek oluyo felçte şeker hastalarındaallahım annelerimizi sevdiklerimizi bize bagışlasın işşallah

başınız sagolsun kızlar üzülerekten hoş geldiniz diyorum sizlere
kıyamam ben kuzuma kız aglama bakıyım sen gel bakıyım şefkatli kollarıma ha şöyle hürremim benim sülüman yisin kız seni

canım aynı dilekleri bende diliyourm sizlere işşallah bu sene ne gam ne keder nede üzüntü görürüz canlarım benim allahım hepimizin gönlündeki muratlarını veriri işşallah :86::86::86:

pembi sana da çok geçmiş olsun. inşallah en hayırlı bir zamanda bebeklerimizi alırız kucağımıza. Rabbim yardımcımız olsun.

selam kızlar... yeni yılın ilk günü sabaha gözlerimi şiddetli bi karın ağrısıyla açtım, sonuç olarak bebeğimi yine kaybettim....suan düşük yapıyorum sevgili dr umun teşhisine göre,adamcağız da şok oldu sabah sabah benim telime... hcg değerim 9a kadar düşmüş, adet olur gibiyim suan tek sevindiğim nokta bu kez kürtaja gerek kalmıycak yaşamadığım bi düşük vardı onu da yaşadım... Dicek hiç bişey bulamıyorum sanırım alıştım artık iyice,ağlamıyorum bile... 1 hafta önce kan testi yaptırmasaydım hamile oldugumu bile farketmiycektim belkide bunu daha öncede yaşadım bilemiyorum... geleceğe dair önümüzdeki bikaç aya dair hiç bi plan yapamıyorum ama sanki hiç çocuğum olmayacak gibi geliyo, müge ye kızmıştım ben neden böyle düşünüyosun diye sanırım ümitsizlik böyle bişeymiş,herkesin çocuğu olacak diye bişey yok bende ona alıştırmaya çalışıcam kendimi....olursa mucize olur benim için sanırım...yeni yıla kötü bi haberle başlamanızı istemezdiminşallah bu son olur bizim için...

amin canım allah hepimizin gönlüne göre versin

canım benim daha hamile olduğunu öğrenip seni tebrik edemeden aldım bu haberi. çok ama çok geçmiş olsun. üzülme diyemiyorum çünkü acını anlıyorum ama lütfen ümitsizliğe kapılma bundada vardır bi hayır. herşey allahtan .. ona sığın ondan dile ama asla ümitsiz olma.. canım benim gerçekten çok üzüldüm tekrar geçmiş olsun bitanem..

canımmm benim seni çok iiy anlıyabiliyourm ...daha önce düşük yaşamadım ama senin yaşadığın olayın çok benzerini gördüm..hiç bilmeden düşükleri olmuyormuş..

dediiğin giibi iyi tarafı da kendiliğinden olması kendini üzülme diyemiyecem kesinlikle ama rabbibim bir kez daha bir evlat verir sana ama bir duman85 bir daha gelmez dünyaya.. sen kendini çabuk toparlayacksn ki 2012 yılında yeniden güzel bir haber alasın...
şimdi yapman gereken kendine zaman ver ama bu böle kısa bir zamn olması mesela 6 ay..buzaman zarfında bebek için çalışmalaırınız olsun tabiki ama kendini zorlama.. olmazsa ne olur düşüncelerine kapılma..benim ablam kürtaj olmasına rağmen 2 ay sonra gebe kaldı şimdi ocakta doğumu var inş...arkadaşım 25 haftalık bebeğini normal doğum yaparak kaybetti.. o da aynı yıl içinde tekrar gebe kaldı..şimdi martta onunda doğumu...
inş bu son olur evet kendini yıpratmaman gerek...çok öpüyorum

ahh cnm ya çook geçmiş olsun...plan yapmamak konusunda sana katılıyorum artık bende plan yapmıyorum...zaman ne getirirse yaşayıp gideceğim...
inşallah bu son yaşadıgın kayıp olur...

yaaaaaaa inanmıyorummm ınanamıyorum canım benım ne dıyecegımı bılmıyorum lutfen kendıne dıkkat ett lutfenn

yok artık...duman! ben de yine regl belirtilerimdeyim. birşey için sınanıyoruz, bir sebebi var tüm bunların. buna inanıyorum. kötü insanlar olduğumuzu düşünmüyorum. bu yüzden BİR GÜN bu sınavı vereceğime inanıyorum. Bu "bir gün" ne zaman ona bir tek Allah karar verir. hayat bir sınav. hayatımızın bu döneminde sabretmeyi, her zamankinden fazla umut etmeyi, isyan etmemeyi öğreniyoruz. Bunun yanında hayatımızda gerçek anlamda bizi kim önemsiyor ya da kim hüznümüzü kendine sevinç konusu yapıyor bunu görüyoruz. Ne kadar önemsersin bilmem ama benim iki tavsiyem var sana:

1) Doktorunu değiştir. Çünkü sen bilemezsin ama doktorun daha reglin bile gecikmeden seni testler yapmaya teşvik edip hamileliğe motive etmemesi gerektiğini bilmelidir.

2) Artık gecikmeden önce gidip test falan yaptırma. Yaptırmamış olsaydın dediğin gibi hiç anlamayıp belki de şu an regl olduğunu sanacaktın.

2012 güzel olacak dumanım...

duman cok gecmis olsunnnn
cok uzuldum ama kucukken zorluk cikarmdan kaybetmis olman iyi gercekten
uzmek istemem seni ama sorabilir miyim ilk dusuk yakin miydi arada korundun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…