arkadaşlar merhaba forumu önceden de takip ediyordum. burada yazılanları okuyunca ben de moral buldum. eksik olmayın. 20 aralıkta 7+2 günlük bebeğimi kürtajla aldırmak zorunda kaldım. tabi düşüğü olanlar çok iyi anlar beni. zor günler geçiriyorum anlayacağınız. etrafımda dost dediğim kimse yok. insan ne çok ihtiyaç duyarmış bir sese çok iyi anladım. burada zaman buldukça formdaki arkadaşların yazılarını okudukça yalnızlığım azalıyor.
tekrar bebek sahibi olmayı istiyorum ama insan korkuyor tekrar aynı şeyleri yaşamaktan. Allah bir daha yaşatmasın bu durumu yaşayanlara. evlatlarımızın kısmeti yokmuş olmadı. Allah'tan sabır istiyorum hepimiize...
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım
roral çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın.bende 23 haftalıkken 20 ağustosta gelişme geriliği olduğu için gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım kızımdan ayrıldım çok zor bişey rabbim kimselere yaşatmasın
mirage,dirmit,naz,duman,nazlım,müge,tuğba,ketenhelva,gurbetgüzeli,isoves,özey,paşaaam,semra,beydağlı, adını hatırlayamadığım arkadaşlar ve yeni katılan arkadaşlar,
yeni yıl bize mutluluk getirecek. Bebişi olanlar Allah sizi korusun. Ve biz beklemede olanlara hayırlısını nasip etsin. Eylül Ekim Kasım Aralık 2012 patır patır doğurduğumuz aylar olsun inşallah Rabbim. Eşlerimizle beraber huzur dolu bir yıl olsun inşallah.
günaydın kızlar :)
nazlım mügecim hayırlısı olsun canlarım yeni umutlar yeşersin yüreğimizde....
tüm arkadaşlara slm :)
bu akşam herkesin keyfi yerinde muhabbetini bol bir gece olsun :)
2012 hayırlı olsun sağlıklı ve huzurlu mutluluk dolu, aşk dolu bol şanslı ve bebişli bir yıl olmasını diliyorum
Bu berbat seneden kurtulduğum için midir bilmem, güne süper enerjik başladım. yeni yıldan umudum var...
yeni yılda hepinizin isteklerinizin gerçekleşmesini, sevdiklerinize sağlıkla, mutlulukla geçmesini, hepimizin kucağının bebeklerimizle dolmasını diliyorum. Yeni yılda herkes gönlünüzce olsun. İyi ki burda yazmaya başladım da sizleri tanıdım. Sizler beni iyileştirdiniz. Hepinize teşekkür ederim...
mirage,dirmit,naz,duman,nazlım,müge,tuğba,ketenhelva,gurbetgüzeli,isoves,özey,paşaaam,semra,beydağlı, adını hatırlayamadığım arkadaşlar ve yeni katılan arkadaşlar,
yeni yıl bize mutluluk getirecek. Bebişi olanlar Allah sizi korusun. Ve biz beklemede olanlara hayırlısını nasip etsin. Eylül Ekim Kasım Aralık 2012 patır patır doğurduğumuz aylar olsun inşallah Rabbim. Eşlerimizle beraber huzur dolu bir yıl olsun inşallah.
Cok sagOl guzelum ya hepberaber ins 2012 doguralim
Dun cok agladim subata kaldi bir ay simdi gun sayuyor olacaktim Allahim yeniden hayirla saglukla nasip et
canım geçmiş olsun
bendede panik atak,
annemde şeker,tansiyon ve 2 aydırda astım var. sürekli öksürüyor ne yaptıysa geçmedi bende onu yüzü gözü şişmiş görünce kahroluyorum. teyzelerim annemden genç duruyor. zavallı annem ömrü hastalıkla geçti...
Allah korusun onları...
Annem canım benimmmmmm....
canlarıum teşekür ederim allah razı olsun daha iyi olurt işşallah babacımda şeker hastasıydı kalp krizi çok yüksek oluyo felçte şeker hastalarındaah paşam Allah sağlık sıhhat versin, şifa versin... geçmiş olsun canım
arkadaşlar merhaba forumu önceden de takip ediyordum. burada yazılanları okuyunca ben de moral buldum. eksik olmayın. 20 aralıkta 7+2 günlük bebeğimi kürtajla aldırmak zorunda kaldım. tabi düşüğü olanlar çok iyi anlar beni. zor günler geçiriyorum anlayacağınız. etrafımda dost dediğim kimse yok. insan ne çok ihtiyaç duyarmış bir sese çok iyi anladım. burada zaman buldukça formdaki arkadaşların yazılarını okudukça yalnızlığım azalıyor.
tekrar bebek sahibi olmayı istiyorum ama insan korkuyor tekrar aynı şeyleri yaşamaktan. Allah bir daha yaşatmasın bu durumu yaşayanlara. evlatlarımızın kısmeti yokmuş olmadı. Allah'tan sabır istiyorum hepimiize...
başınız sagolsun kızlar üzülerekten hoş geldiniz diyorum sizleremerhaba arkadaşlar bende yeni katıldım
roral çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın.bende 23 haftalıkken 20 ağustosta gelişme geriliği olduğu için gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım kızımdan ayrıldım çok zor bişey rabbim kimselere yaşatmasın
kıyamam ben kuzuma kız aglama bakıyım sen gel bakıyım şefkatli kollarımagüüünayydııınnnn
Canlarım hepimiz için acılarla dolu bi yılı sonunda geride bırakıyoruz bugün.... inşallah 2012 de hepimiz anne olucaz bu yıl bizim için çook önemli ve güzel bi yıl olucak inanıyorum:26::26: Hepinize iyi yıllarrrrrrrrrrr.... İyi eğlenin olurmuuu...ben evde yatıyo olucam
geçmiş olsun roral. Allahım en yakın zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. ben de korkuyorum yeniden aynı şeyi yaşamaktan ama dua ediyorum, elimden başka birşey gelmez. ayrıca birşey eklemek isterim. etrafında ses arıyosun ya, hiç arama sinirlerin bozulur, çünkü bu olaydan sonra birçok insanın ne kadar düşüncesiz, ne kadar anlayışsız olabildiğini görmek daha çok sinirini bozar. tecrübe konuşuyor...eminim burdaki diğer kızlar da hak verecektir bu söylediğime. gel burda paylaş, bizi ancak biz anlarız.
geçmiş olsun pembi. yeni yılda yeni umutlar, mutluluklar seninle olsun...
selam kızlar... yeni yılın ilk günü sabaha gözlerimi şiddetli bi karın ağrısıyla açtım, sonuç olarak bebeğimi yine kaybettim....suan düşük yapıyorum sevgili dr umun teşhisine göre,adamcağız da şok oldu sabah sabah benim telime... hcg değerim 9a kadar düşmüş, adet olur gibiyim suan tek sevindiğim nokta bu kez kürtaja gerek kalmıycak yaşamadığım bi düşük vardı onu da yaşadım... Dicek hiç bişey bulamıyorum sanırım alıştım artık iyice,ağlamıyorum bile... 1 hafta önce kan testi yaptırmasaydım hamile oldugumu bile farketmiycektim belkide bunu daha öncede yaşadım bilemiyorum... geleceğe dair önümüzdeki bikaç aya dair hiç bi plan yapamıyorum ama sanki hiç çocuğum olmayacak gibi geliyo, müge ye kızmıştım ben neden böyle düşünüyosun diye sanırım ümitsizlik böyle bişeymiş,herkesin çocuğu olacak diye bişey yok bende ona alıştırmaya çalışıcam kendimi....olursa mucize olur benim için sanırım...yeni yıla kötü bi haberle başlamanızı istemezdiminşallah bu son olur bizim için...
selam kızlar... yeni yılın ilk günü sabaha gözlerimi şiddetli bi karın ağrısıyla açtım, sonuç olarak bebeğimi yine kaybettim....suan düşük yapıyorum sevgili dr umun teşhisine göre,adamcağız da şok oldu sabah sabah benim telime... hcg değerim 9a kadar düşmüş, adet olur gibiyim suan tek sevindiğim nokta bu kez kürtaja gerek kalmıycak yaşamadığım bi düşük vardı onu da yaşadım... Dicek hiç bişey bulamıyorum sanırım alıştım artık iyice,ağlamıyorum bile... 1 hafta önce kan testi yaptırmasaydım hamile oldugumu bile farketmiycektim belkide bunu daha öncede yaşadım bilemiyorum... geleceğe dair önümüzdeki bikaç aya dair hiç bi plan yapamıyorum ama sanki hiç çocuğum olmayacak gibi geliyo, müge ye kızmıştım ben neden böyle düşünüyosun diye sanırım ümitsizlik böyle bişeymiş,herkesin çocuğu olacak diye bişey yok bende ona alıştırmaya çalışıcam kendimi....olursa mucize olur benim için sanırım...yeni yıla kötü bi haberle başlamanızı istemezdiminşallah bu son olur bizim için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?