Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

tşkr ederim cnm kısmet diilmiş elimden bişey gelmiyo alıştım artık üzülmüyorum kısa sürdü zaten kaptıramamıştım kendimi hamileliğe,kısmet inşallah sağlıklı bi zamanda tam gelir bebeğim...

beni en iyi siz anlarsınız zaten cnm, etrafımda güzel örnekler var bikaç düşükten sonra bebek sahibi olan ama şuan kendimi onlardan biri gibi göremiyorum,güzel şeyler olmasına ihtiyacım var inşallah zamanla herşey yoluna girer...

dumanım ne kadar üzüldüğümü anlatamam... bu derdi yaşayan kadınların çoğu aynı şeyi yaşıyor malesef yani inişli çıkışlı ruh halini... Ben adet olacağımı anlamıştım aslında bu ay çünkü aşırı sinirliydim her ay olduğu gibi... O yüzden adet olacağımı anladığımda kızgınlığım yine hamile olmadığımdandı. Şu an daha mantıklı düşünebiliyorum... Bu ay olmadı önümüzdeki ay olacak diye şartlıyordum kendimi sürekli... bunu farkettiğimde Allah verirse olur vermezse de kocamla yaşlanırım, her zaman onun varlığı için şükrederim diye düşünmüştüm o satırları yazdığımda... yapabilirsen eğer plan yapma zaten... çünkü bizim yerimize bizim için plan yapan yüce Allah var... herşeyin zamanını yerini uygunluğunu ondan daha iyi bilen yok... bunları sen zaten biliyorsun tembih eder gibi düşünme nolur... bi örnek vereyim geçen gün aklıma gelen bu olayla ilgili... Kanguruları bilirsin... O kocaman hayvanın yavrusu var ya bir kurtçuk kadar doğuyor Allah'ın gücüne gitmesin garipsemiştim gördüğümde... Sonradan düşününce dedimki bu hayvan zıplayarak yürüyor ilerliyor, hamile olan hayvan bile olsa bu ne kadar tehlikeli bi düşünsene... ama sonra Allah'ım o kadar büyük ki aklıma şu geldi o hayvan kurtçuk kadar doğuyor ama kanguruların keseleri var keselerinin içinde de memeleri o hayvancık o kesede anne karnındaki gibi rahat korumalı büyüyor. meme emiyor. eğer büyük doğması gerekseydi o yavruların neredeyse bütün kangurular düşük yapardı, hayvancıkların soyu tükenirdi... yani demeye çalıştığım şey çok güzel bi zamanda en uygun şartlarda dünyaya gelecek bizim yavrularımız. Hem senin çok şükretmen gerekn bişey var aramızda en çabuk hamile kalan sensin... Bu öyle büyük bi nimet ki senin için... En sağlıklı bebeğin doğacak bu bebek sağlıksızdı... Hem Allah herkese nasip etmez bunu... Seni cennet kapısında bekleyecek meleklerin var... günahlarını üstlenip sana şefaatçi olacak... geçecek bunlar henüz acın taze bak 10 gün içinde yazdıklarıma ne akdar tutarsızlar. çünkü her zaman mantıklı düşünemiyoruz ki... derdimiz büyük bizim ama güzel günler göreceğiz güneşli günler kocaman öperim yanaklarından, ne zaman destek istersen de elimden geleni yaparım...

Kanguru Doğum Anı - Video Vidivodo

bu da kanguru doğumunun linki istersen izle bi..

ahh cnm ya çook geçmiş olsun...plan yapmamak konusunda sana katılıyorum artık bende plan yapmıyorum...zaman ne getirirse yaşayıp gideceğim...
inşallah bu son yaşadıgın kayıp olur...
inşallah canım hepimiz için son olur...

yaaaaaaa inanmıyorummm ınanamıyorum canım benım ne dıyecegımı bılmıyorum lutfen kendıne dıkkat ett lutfenn
ederim semracım sğl... bende sanki rüya görüyo gibiyim kısacık bi süre yaşadım hamileliği bitti daha kısası olamazdı inşallah bu son olur

miragecim tavsiyeleriniz benim için çok önemli tşkkr ederim... ama benim durumumda bebeği ne kadar erken öğrenirsek o kadar iyi o yüzden dr özellikle şüphelendiğimde test yaptırmamı istiyo... ben ilk bebeğimi iğne yapmadığım için kaybetmiştim, kalbi gözümüzün önünde yavaşladı 1 hafta içinde... zaten 7 haftalık olmasına rağmen gelişememişti sonradan anladık kan pıhtılaşması nedeniyle geri kaldığını... yani adetimin geçmesini beklersem bebek en az 5 haftalık oluyo ve bu sürede iğne için geç kalmış olabiliyorum... ilk tepki olarak hep dr a kızıyorum bende ama bilmiyorum bi yerden sonra yapılabilecek herşey yapılıyo ve buna rağmen aynı şey yaşanıyosa kader mi demek lazım bilmiyorum... yarın gidicem görüşmeye sabah, diğerlerinde olduğu gibi farklı bi dr a daha görünücem tabi, artık gidişata göre bi karar vericem... büyük konuşmak istemiyorum ama yoruldum artık, bi süre dr yüzü filan görmek istemiyorum...

duman cok gecmis olsunnnn
cok uzuldum ama kucukken zorluk cikarmdan kaybetmis olman iyi gercekten
uzmek istemem seni ama sorabilir miyim ilk dusuk yakin miydi arada korundun mu?
sğl cnm... bu benim 3. bebeğimdi... diğer ikisi düşük diildi,yani bebekler karnımda bekliyodu dr almasa düşmezlerdi....ilki 25 mayıs,2.si 25 ekim diğeri de dün oldu işte.fazla ara yoktu aralarında...

evet müge ani karar çok veririm bende ama çok çabuk da yatışırım... kızgın diilim suan biliyorum yine ümit etmeye başlıcam belki hiç korunmuycam belki 6 ay sonra anca isteyeceğim bunu bikaç gün içinde anlarım zaten,ama gerçekten çok yorgun hissediyorum kendimi,mayıstan bu güne 8 ay geçti 3. kez aynı şeyi yaşıyorum, nasıl bi sınav bilmiyorum Allah beni 1 hafta içinde en uç noktada sevindirip en uç noktada üzüyo vardır mutlaka bi bildiği... dün gece yatarken eşime dedimki bak 2012 ye 3 kişi giriyoruz, bebek olmasaydı üzgün girecektim,ama çok şükür son anda yakaladı bebeğim... sonra sabah bi uyanıyorum karnım da krapmlarla, artık içime mi doğuyo anlam veremiyorum ama hemen yanımda son bi idrar testi kalmıştı onu da aldım, saat 10 du ve hiç açlık hissetmiyodum çünkü normal diildi bu... testide yaptım hala kanama filan yok,sonra baktım testte çizgi filan yok, o ara kanamam da başladı zaten... kısaca 2012 ye girerken sevinecek kadar uzun sürdü sadece hamileliğim :) diyecek başka bişey bulamıyorum yaa bi çaresizlik var üzerimde bu korkuyu nasıl atıcam üzerimden bilmiyorum, yeniden hamile kalabilirmiyim diye düşünmüyorum evet çok şükür ama hamileliğin devamı gelirmi diyorum bende... Allah hepimize yardım etsin... videoyu izlemek için açıtm ama kanguru bile olsa üzüldüm hemen geri kapattım yazık nasıl çırpınıyo doğum için, bizde görürüz inş.o günleri...

diyecek bişey bulamıyorum yorumsuzum inanki

inan dedim kaç gündür girmiyorum bakıyım benimkiler ne yaptı yazıyı okudum yok tya dedim gene okudum allahım nasıl sınanıyoruz bilmiyorumki canım ya canım sen doktorunu degiştir en iyisi bu kerezda öle dene sen her kaybedişinde ben kötü oluyoruminan ne diyecegimi bilemiyorum hakkımızda hayırlısı diyicez en azından elimizden hiç bir şey gelmiyo be gülüm keşke yanında olsaydımda sana destek olsaydım şuan inanıyorumki bir omuza bir ele ihtiyacın var ben bebeklerimi her kaybettigimde hep öle derdim bir elimden tutaım yok bir omuzuna yaslanıpta dertleşenim yok inan senin adınada çok üzülüyorum sen en azından içinde bir umudun oluyo ama ne biliyim benim gibi o haftalara gelemiyosun sen 3 ayın sonrasını göremedim bende 5 ayın sonrasını tekmelerini hissediyosun diyosun hayallerim şüyle böyle sonra hayalin rüyan elinden uçup gidiyoallahım bizlere eyüp sabrı versin canım konuşmak istersen dertleşmek istersen omuzun her zaman hazır bunu unutmasenin şuan ne ruh alin var çok iyi anlayabiliyorum canım seni seven paşa

birsencim inan sana ne diyceğimi bilmiyorum kelimeler yetersiz kalıyor şaka gibi yaa daha dün gibiydi herşey biliyorum çok zor ama üzülmemeye çalış ve önüne bak ve kesinlikle iyi bi dr bulup bu üç düşüğünün sebebini öğren tatlım.seni çok ama çok sevdiğimizide sakın unutma

hakkımızda hayırlısı paşam bu şekilde de bana çok destek oluyosunuz tşkkr ederim...kısmet olurda bi 10.cu haftayı görürsem rahatlıycam valla

bana düşük sonrası teste gerek olmadıgını söylediler..illaki 3 düşükten sonramı test yapılacak?
duman testlerini yaptırmışmıydın?
ne bileyim o kadar çok üzülüyorum ki sebebler arayorum belkidee...şu da olsaydı buda yapılsaydı...
durum degişirmiydi?

diğer iki bebeğimde genetik olarak incelendi ikisininde sebebi belli cnm, bunda istemiyorum ama test filan,yeni bi sürprize daha hazır diilim, bi problem varsa bebekte vardır kalıtsal olarak bi tek pıhtılaşma çıktı bende çünkü cnm...

anladım cnm son olsun inşallah...

hakkımızda hayırlısı paşam bu şekilde de bana çok destek oluyosunuz tşkkr ederim...kısmet olurda bi 10.cu haftayı görürsem rahatlıycam valla

canım sana tavsiyem sen şimdiden koraspirine başla bebek için birde en az 6 ay bekle haziran gibi düşün derim ben benle vesile olursun eşim diyo haziranda vesile olalım ne dersinbu arada sen bu testleri yaptırdınmı yaptırmadıysan yaptır derim benim düşüklerim oldu biliyosun işin komigi şimdiye kadar hiç bir şey çıkmadı almadıgım 2 yaptırmadıgım bir testim varbu sefer umud et canım bir umut de ben öle yapıyorumkimseler beni anlamıyo herkez gene olur ne üüzlüyosun anası kız babası oglan diyolar bilmiyolarki ben anneyim yüregim kavruluyo insanlara nekadarda kolay geliyo böyle konuşmak başına gelmeyince sen bu testleri yaptır canım sakın yaptırmamızlık yapma bide riskli gebelik uzmanına git derim ben ben öle yapıcem çünkü normal kadın dogumcuyla riskli gebelik uzmanı degişik oluyomuştek temennim işşallah bu sefer yüzümüz gülecek umudumuzu yitirmeyelim bunları yaptır derim ben

1- lupus anti koagülani
2-protein C
3-PROTEİN S
4-AKTİVE PROTEİN C REZİSTANSI
5-ANTİTRAMBİN 111
6-MTHFR GEN MUTOSYONU
7-TROMBOFİLİ
8-ANTİKARDİOLİPIM TGM
9-ANTİKARDİOLİPİM TGB
10-ANA

dumanım o zaman sen her döngüde yumurtlamadan sonra gidip böyle kan testi falan mı yaptırmalısın yani hamileysen iğnelerine erken başlayasın diye. bunun önceden bir tedavi şekli yok mu ki? hani önceden aspirin alınıyo falan diolardı?

günaydın kızlarrrr
geçmişi henüz okuyamadım ben cumartesi izinliydim 2 gün tatil yaptım of nasıl iyi geldi gezdik gezdik gezdik uludağa çıktık kar süperdi yollarda kalcaz diye çok korktuk:)dönüş yolunda arabayı sağa çektik açtık radyodan çiftetelli yolun ortasında oynadık içmeden sarhoş olduk sanırım:)gelen geçen bizi deli yada sarhoş sanmıştır korna basıp durdular herkesin yeni yılı kutlu mutlu umutlu sağlıklı bereketli veee bebekli boklu gazlı mamalı geçsin inşallahhhhhhhhhh geçen sene bizler için kötüydü kızlar rabbim kötü günler göstermesin canlarım benim hepinizi öpüyorum kocamannnn

birsenim canım kardeşim sana sözüm yok ne dicemi bilmiom sadece dua ediorum senin için kalbimin taa içinden

günaydınn ohh ne güzel gönlünce eğlenmişsin süpper bence :))) bu arada '' bebekli boklu gazlı mamalı geçsin inşallahhhhhhhhhh ''' %100 katılıyorum :)) ve inşallahhh

günaydın canlarım umarım hepimiz için güzel bi yıl olur bütün acılarımız geçmişte kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…