- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
inşallah canım hepimiz için son olur...
ederim semracım sğl... bende sanki rüya görüyo gibiyim kısacık bi süre yaşadım hamileliği bitti daha kısası olamazdı inşallah bu son olur
miragecim tavsiyeleriniz benim için çok önemli tşkkr ederim... ama benim durumumda bebeği ne kadar erken öğrenirsek o kadar iyi o yüzden dr özellikle şüphelendiğimde test yaptırmamı istiyo... ben ilk bebeğimi iğne yapmadığım için kaybetmiştim, kalbi gözümüzün önünde yavaşladı 1 hafta içinde... zaten 7 haftalık olmasına rağmen gelişememişti sonradan anladık kan pıhtılaşması nedeniyle geri kaldığını... yani adetimin geçmesini beklersem bebek en az 5 haftalık oluyo ve bu sürede iğne için geç kalmış olabiliyorum... ilk tepki olarak hep dr a kızıyorum bende ama bilmiyorum bi yerden sonra yapılabilecek herşey yapılıyo ve buna rağmen aynı şey yaşanıyosa kader mi demek lazım bilmiyorum... yarın gidicem görüşmeye sabah, diğerlerinde olduğu gibi farklı bi dr a daha görünücem tabi, artık gidişata göre bi karar vericem... büyük konuşmak istemiyorum ama yoruldum artık, bi süre dr yüzü filan görmek istemiyorum...
sğl cnm... bu benim 3. bebeğimdi... diğer ikisi düşük diildi,yani bebekler karnımda bekliyodu dr almasa düşmezlerdi....ilki 25 mayıs,2.si 25 ekim diğeri de dün oldu işte.fazla ara yoktu aralarında...
suan yatıorum ama hıc ıı degılımm çok koırkuyorum
inşallah birşey olmaz. Ama doktorun ne diyorsa uygulamaya çalış. Progestoran alıyormusun. İğne vururlar, o kanamayı azaltıyor. Benimde 13 haftalarda olmuştu ama çok değildi. Progestoran kullandım geçti.
suan yatıorum ama hıc ıı degılımm çok koırkuyorum
cnm allah yardımcın olsun..bol bol dua et
lutfen sızde bana dua edın ne olurr
amınnnnn hepimizi inş.canımsın okudugumdan beri aklımdssın..dualarımdasın
Rabbim saglıkla kavustursunn...
birileride benim için dua etse kocişle kavga ettik ve herşey berbat bi durumda oooff ya ölmek istiyoruuuuummmmmmmmmmmmmm
cnm benim yaaaa çok üzüldüm adına üzme sakın kendini aslında doktora şaşırmıştım bende belkide test yapmasa ögrenmicektin kimyasal gebelik olcaktı neyse cnm sen üzme kendini bundan sonrası için hayırlısını diliyorum :))selam kızlar... yeni yılın ilk günü sabaha gözlerimi şiddetli bi karın ağrısıyla açtım, sonuç olarak bebeğimi yine kaybettim....suan düşük yapıyorum sevgili dr umun teşhisine göre,adamcağız da şok oldu sabah sabah benim telime... hcg değerim 9a kadar düşmüş, adet olur gibiyim suan tek sevindiğim nokta bu kez kürtaja gerek kalmıycak yaşamadığım bi düşük vardı onu da yaşadım... Dicek hiç bişey bulamıyorum sanırım alıştım artık iyice,ağlamıyorum bile... 1 hafta önce kan testi yaptırmasaydım hamile oldugumu bile farketmiycektim belkide bunu daha öncede yaşadım bilemiyorum... geleceğe dair önümüzdeki bikaç aya dair hiç bi plan yapamıyorum ama sanki hiç çocuğum olmayacak gibi geliyo, müge ye kızmıştım ben neden böyle düşünüyosun diye sanırım ümitsizlik böyle bişeymiş,herkesin çocuğu olacak diye bişey yok bende ona alıştırmaya çalışıcam kendimi....olursa mucize olur benim için sanırım...yeni yıla kötü bi haberle başlamanızı istemezdiminşallah bu son olur bizim için...
canım gecen doktor bıraktırmıstı progestanı sımdı yıne baslattı acıldekı doktora gıttım akıntıyı gorunce beynımden vurulmusa dondum ıgne vermedı dırek kan yoktu kahverengı akıntı vardı ama sureklıydı sabah bırden bı kan geldı sımdı yıne kahverengı olarak devamlı bı akıntım var ıns benımde gecer canım dua edın ne olur
canım aparatıf bıseyler hazırlamak ıcın kalkıyorum bıde tuvalet ıcın kalkıyorum ama yarın esım ıse gıtmeyecek doktora gıdecegızzz bakalım ne olacak sagol canımcnm benim yaaaa çok üzüldüm adına üzme sakın kendini aslında doktora şaşırmıştım bende belkide test yapmasa ögrenmicektin kimyasal gebelik olcaktı neyse cnm sen üzme kendini bundan sonrası için hayırlısını diliyorum :))
cnm yaaaa çok dikkatet ayaga bile kalmkma ben dinlemedim doktoru sonuç ortada( sen sakın üzme kendini tutuncak bebeişin sana :)) dualarım seninle :)))
canım kurtaj mı oldun off yaaa ne yapacagımı sasırdım artık uzulemıyorum bıle gozumden yas bıle akmıo sadece dusunuyorum beynım cok dolu beklıyorum kurbanlık koyun gıbı dıs gebelık deıdler kornual gebelık dedıler sımdıde kanama cokk yoruldummm cnım cokkkk neden demekten kendımı cekemıyorum artıkkkselam kızlar,
tüm gün hastanedeydin geleli yarım saat oldu eve, malesef içimde parça kaldığı ve çok ağrı yaptığı için yine kürtaj oldum... patolojiye gönderildi parça incelenecek.... bu kez biraz ağır oldu ağlaya ağlaya girdim operasyona. tüm ameliyat ekibi teselli verdi sağolsun... ve biz ciddi ciddi bi süre ara vermeye karar verdik,mayıs hazirana kadar artık ruhen geçtim fiziksel olarak toparlanmam lazım...
semra senin için çok üzüldüm cnm,kanaman oldu diye illa bebeğin gidecek diye düşünme lütfen,Allah ın izniyle bişey olmaz...dinlen ve bol bol dua et,kötü düşünme lütfen...
cnm gecmis olsun insAllah bebegin seninle kalacak merak etme guzelimmmm Allahimm selamete cikarsin guzelimmm
hamle kalmadan cekıodum canımmm sımdıde cekerım cok sagolllcnm bnm yaa bol bol dua et ya varis çek parmaklarınla bol bol ne gelirse allahtan cnmm
kıslar sanıyorum bende bebegımı kaybedıyorummm dun aksam ıtıbarı ıle kanamam basladı dusuk tehdıdı dedı doktor yatıs verdı sabah hepten kanamam basladı ne yapacagımı bılemıyorum artık dua edın bana ne olurrr
selam kızlar,
tüm gün hastanedeydin geleli yarım saat oldu eve, malesef içimde parça kaldığı ve çok ağrı yaptığı için yine kürtaj oldum... patolojiye gönderildi parça incelenecek.... bu kez biraz ağır oldu ağlaya ağlaya girdim operasyona. tüm ameliyat ekibi teselli verdi sağolsun... ve biz ciddi ciddi bi süre ara vermeye karar verdik,mayıs hazirana kadar artık ruhen geçtim fiziksel olarak toparlanmam lazım...
semra senin için çok üzüldüm cnm,kanaman oldu diye illa bebeğin gidecek diye düşünme lütfen,Allah ın izniyle bişey olmaz...dinlen ve bol bol dua et,kötü düşünme lütfen...
selam kızlar,
selam kızlar,
canım desteklerınız ıcın cok sagolun valla sızlerd eolmazsanız ne yaparım bılmıyorum bende ole yapıyorum canım zaten esımde sagolsun cok destekcııcanım dur öle hemen pes etme. bırakma kendini. sen ne kadar çok inanırsan bişey olmayacağına kuzunda senden güç alır. kızların hepsi sölemiş bende tekrarlayayım canım yat sadece tuvalet ihtiyacı için kalk bitanem. stres yaparsan daha çok etkilenir vücudun. ilaçlarını iç dinlen ve dua et canım. eğer yiyecek ekmeği varsa bu dünyada hiç bişey olmaz. ama öncelikle sen kendin inanmalısın annesi. dualarımızdasın unutma...
slm arkadaşlar aranıza bende geldim bebgimi perşembe günü kürtaşla benden aldılar 3 ay korunma sürecine girdim nisanda inş tekrar deneyecegiz rabbim herkese hayırlısı ile nasip eder inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?