Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

cnm bnm hakkinda hayirli olani guzel Allahim kaderine yazsin insAllah bidaha olmasin son olsun guzelim bnm umutsuz olma hic bir zaman sende anne olacaksin bebgini kucagin alacaksin bunlara inan guzelim bnm

inşallah birşey olmaz. Ama doktorun ne diyorsa uygulamaya çalış. Progestoran alıyormusun. İğne vururlar, o kanamayı azaltıyor. Benimde 13 haftalarda olmuştu ama çok değildi. Progestoran kullandım geçti.

canım gecen doktor bıraktırmıstı progestanı sımdı yıne baslattı acıldekı doktora gıttım akıntıyı gorunce beynımden vurulmusa dondum ıgne vermedı dırek kan yoktu kahverengı akıntı vardı ama sureklıydı sabah bırden bı kan geldı sımdı yıne kahverengı olarak devamlı bı akıntım var ıns benımde gecer canım dua edın ne olur

birileride benim için dua etse kocişle kavga ettik ve herşey berbat bi durumda oooff ya ölmek istiyoruuuuummmmmmmmmmmmmm

kendini kötü hissetme. biliosun gebelikte kanama sık görülüyor. sen sadece yat ayaklarını kaldır, iğnelerle düşük önlenir hayatım kaç haftayı devirdiniz artık. Nasibi varsa gelecek bebişin. Öle gezmeyle yorulmayla düşmez bebek sakın kendini kötü hissetme, senin bir suçun yok. Dua et bol bol. Nolur hayırlısını iste.

Çok takılma eşine, ben de tartışıyorum arada. Erkek=çocuk demektir. Nasılsa barışacaksınız canım ya, takılma.

çok sağolun kısslar ya yeni yıla kavga ederek girdik ondan sanırım bu uğursuzlukkkkk

cnm benim yaaaa çok üzüldüm adına üzme sakın kendini aslında doktora şaşırmıştım bende belkide test yapmasa ögrenmicektin kimyasal gebelik olcaktı neyse cnm sen üzme kendini bundan sonrası için hayırlısını diliyorum :))

cnm yaaaa çok dikkatet ayaga bile kalmkma ben dinlemedim doktoru sonuç ortada ( sen sakın üzme kendini tutuncak bebeişin sana :)) dualarım seninle :)))

selam kızlar,
tüm gün hastanedeydin geleli yarım saat oldu eve, malesef içimde parça kaldığı ve çok ağrı yaptığı için yine kürtaj oldum... patolojiye gönderildi parça incelenecek.... bu kez biraz ağır oldu ağlaya ağlaya girdim operasyona. tüm ameliyat ekibi teselli verdi sağolsun... ve biz ciddi ciddi bi süre ara vermeye karar verdik,mayıs hazirana kadar artık ruhen geçtim fiziksel olarak toparlanmam lazım...

semra senin için çok üzüldüm cnm,kanaman oldu diye illa bebeğin gidecek diye düşünme lütfen,Allah ın izniyle bişey olmaz...dinlen ve bol bol dua et,kötü düşünme lütfen...

canım aparatıf bıseyler hazırlamak ıcın kalkıyorum bıde tuvalet ıcın kalkıyorum ama yarın esım ıse gıtmeyecek doktora gıdecegızzz bakalım ne olacak sagol canım
canım kurtaj mı oldun off yaaa ne yapacagımı sasırdım artık uzulemıyorum bıle gozumden yas bıle akmıo sadece dusunuyorum beynım cok dolu beklıyorum kurbanlık koyun gıbı dıs gebelık deıdler kornual gebelık dedıler sımdıde kanama cokk yoruldummm cnım cokkkk neden demekten kendımı cekemıyorum artıkkk
cnm gecmis olsun insAllah bebegin seninle kalacak merak etme guzelimmmm Allahimm selamete cikarsin guzelimmm

cnm bnm yaa bol bol dua et ya varis çek parmaklarınla bol bol ne gelirse allahtan cnmm
hamle kalmadan cekıodum canımmm sımdıde cekerım cok sagolll

canım dur öle hemen pes etme. bırakma kendini. sen ne kadar çok inanırsan bişey olmayacağına kuzunda senden güç alır. kızların hepsi sölemiş bende tekrarlayayım canım yat sadece tuvalet ihtiyacı için kalk bitanem. stres yaparsan daha çok etkilenir vücudun. ilaçlarını iç dinlen ve dua et canım. eğer yiyecek ekmeği varsa bu dünyada hiç bişey olmaz. ama öncelikle sen kendin inanmalısın annesi. dualarımızdasın unutma...

canım tekrar geçmiş olsun. keşke hiç gerek olmasaydı kürtaja aama ne yapalım bu da yaşanacakmış. sen bu aralar kendine dikkat et. üşütme bol bol dinlen biraz da kafanı dağıt bak sonra herşey yoluna girecek ...

dumanım canım geçmiş olsun. Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok yıprandın sen. Bence doğru bir karar almışsınız. Biraz zaman geçsin. Nolur daha fazla üzülme, bak test yapmasan haberin bile olmayacaktı belki. Söylenecek pek birşey yok. Kendini yıpratma...

hayirlisi olsun canim senin icin
insallah hersey golune gore olur ve bundan sonrasinda cok rahat bir gebelik gecirip bebeginle olursun
icini ferah tutmaya calis canim sen sagliklisin kocan saglikli bunu dusun ve yine olacaktir tez zamanda

slm arkadaşlar aranıza bende geldim bebgimi perşembe günü kürtaşla benden aldılar 3 ay korunma sürecine girdim nisanda inş tekrar deneyecegiz rabbim herkese hayırlısı ile nasip eder inş

canım desteklerınız ıcın cok sagolun valla sızlerd eolmazsanız ne yaparım bılmıyorum bende ole yapıyorum canım zaten esımde sagolsun cok destekcıı
slm arkadaşlar aranıza bende geldim bebgimi perşembe günü kürtaşla benden aldılar 3 ay korunma sürecine girdim nisanda inş tekrar deneyecegiz rabbim herkese hayırlısı ile nasip eder inş

gecmıs olsun canım ne kadarlıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…