Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlar nasılsınızz.. önce ege hastalandı.. sonra ben besin zehirlenmesi yasadım ishal + kusma :))) bi kaç da böbrek komplikasyonu ve kanama geçirdim :)) çok yogun haftaydı anlıcagınız, pek giremedim netee .. bana özet gecsenizee. noluur güzel haber veriiin

e çok az kaldı artık bu haftalar zor geçer
walla bzde iyiyz çok şükür allah bzede göstersin hayırlısıyla o haftalara gelmeyi içimdeki korku hep war her an azımda dualrla geçiriyorum
amin canım bi bakmışsın benim haftamdasın, bu seferde sonuna gelseydim diyecektin. Benim için zaman durdu şu an, işe geliyorum hala, evde dursam ha sancım tuttu ha tutacak diye vakit geçemz bilirim. İş te bari geçiriyorum. Bakalım az kaldık.
Anladığım kadarıyla çokta yoğun değil kanaman geçer inşallah, mesela ped koyduğunda iyice batıyor mu. Sadece çamaşırına mı değiyor. Yada altını yıkadığında elinemi geliyor. Yani ben çok yoğun kanama yaşayıpta sonunda normal doğumla bebeğini kucağına alanlarıda biliyorum. Bazen adet zamanlarıda kanama olabiliyormuş. Benim kanamam çok iş yapmaktan olmuştu. Sonra bi daha elimi bile sürmedim işe güce. Oğlumdan özür diledim. Ayaklarının altına yastık koyup yat canım, dinlen geçer inşallah.

merhaba dumancığım geçmiş olsun canım. Hamileliğini tesbit eder etmez iğneye başlaman gerekiyor anladığım kadarıyla. Peki doktorlar tetbir amaçlı direk yumurtlamadan sonra iğneye başlasalar, hamileseysen zaten iğneni olmuş olacaksın. Ama değilsen bunun önceden yapılmasının herhangi bir zararı varmı. En azından yumurtlamadan sonra hemen iğne bebeğin için daha sağlıklı bi durum çıkarır. Yada yumurtlamadan sonra hergün olmasada tetbiren 2-3 güne bir bu iğneyi olsan. Çünkü pıhtılaşmada mutlaka iğne olman gerekiyor.
Geçmiş olsun alinciğim. inşallah iyisinizdir.

selam kısslar ben geldimmmmmmmmsabahtan dişçiye gittim ordanda attım kendimi güzellik salanuna:115:yarın altın günüm var benim hadi sizde gelinnnbirazdan temizlik ve pasta börek yapımına başlıycamkocişle aramız düzeldi ama sıkılıyorum artık böy le saçmasapan şeylerden tartışmaya dün gerçekten zor bi gündü benim için:26:yasemin kolay gelsin sana tatlımmmmm çooookk çalışşşşş bakalımbirsencim biz hep senin yanındayız sakın unutma bitanemmmmmsemroşum dualarım seninle dilerim bebişin sana sımsıkı tutunurılgım mirage sizler nasılsınız bakalımyoncammm bebeiş nslgökçecim çok geçmiş olsun sana tatlım ece bebek nsl bakalım hepinizi kocamannn öpüyorummmm

ohhh kuaföre gidilmiş kocaylada barışılmış ne mutlu sana hep böle yüzün gülsün ve bidaha ne olursa olsun ölmek istiyorum deme dualaımızın kabul olduğu vakitler vardır allah korusun dua yerine geçer kuzum benim sakın söleme bidaha kızarım heeeeeeee

alinim geçmiş olsun kuzum sağ salim al eceni kollarına inşallahhh

haydaaa, ya ne oluyo böle, bi iyi bişey söylemediniz ha yılın başından beri ( geçmiş olsun alinim. şimdi iyi misin peki?

iyiyim ketenhelvam, bi sonraki periyod gelsin yine çalışmalara başlıyım die bekliyorum. bu ay da kırmızı bekliyorum. sen de kocişinle didişme hele böle önemli bir dönemde :)) lazım sana o :))

kızlar nasılsınızz ...
ben doktordan geldım ne yazıkkı kanama azda olsa varr hatta kucuk kucuk parcalarda gelıoo kalıntı kalıntı ama bebek suan çok sukur ıyıymıs hatta baya ıı gelısıo dedııı bebegın tam altında kanama varmısss

evemi gönderdiler canım neden kaynaklanıo olabilirmiş
semra yat lütfen kalkma yerinden dinlen

kızlar nasılsınızz ...
ben doktordan geldım ne yazıkkı kanama azda olsa varr hatta kucuk kucuk parcalarda gelıoo kalıntı kalıntı ama bebek suan çok sukur ıyıymıs hatta baya ıı gelısıo dedııı bebegın tam altında kanama varmısss

evemi gönderdiler canım neden kaynaklanıo olabilirmiş
semra yat lütfen kalkma yerinden dinlen

ay canım yazıyorum ama gonderemedım ya sıte hata verdı hep delı oldum
neden oldugunu bılemeyız 100 tane neden sayabılırım hersey olabılır dedı bebek cok ıı ıyıde beslenıo dedı
ama bebegın altında kanama gorunuo haplarımı degıstırdı dozlarını yukselttı yenı vıtamın ve kan ılacı verdı yatacaksın dedı bakalım canım nel olcak bılmıyorum elımızden gelen bısey yokkı

semra kalktıını duyarsım valla gelir istanbula pataklarım seni kaynananmış eltinmiş misafirmiş gelmesin kimse kardeşim çişine git iki lokma yemeğini ye
kocan bile kendi yapsın o bebek önemli 9 ay sabretcek herkes ayağa kalkmıosun aç sıcacık kombini otur gezmee gitmiosun:)bişeycik olmucak inşallahhhh

haklısın yasemincim ama bazen öyle şeyler yaşıyorumki inan ölmek tek kurtuluşmuş gibi geliyor bana aslında hiçte öyle güçsüz hemen pes edecek bi yapımda yok ama işte bazen oluyor böyle:2:miragecim hadi bakalım yeni ay yeni umut diyelim o zaman bu arada bebiş olayında kocam bana muhtaçççççç haaaaaaaaasemroşum canımmm asla ve asla sinir stres yoookkkk yoksa yasemine bende eşlik ederim gelir istanbula seni birlikte döverizsürekli yatıyosunnn ve keyfine bakıyosunnn hiçbişey karnındaki bebişinden daha önemli olamaz bunu sakın unutma

vallaha beni de alın kızlar, semrayı pataklıcaklar 3 oldu, semra kalkmaa sakın, sakın... bak bende uzun süre yattım nolcak boşver. işler kaçmıyo yaa. benim evie bi ara pislik götürüyodu.. birikti birikti düzelince kalktım yaptım bu kadar basitmiş.o kadar dert etmeye gerek yokmuş )

kızlar yaa cok sagolun bende bısıycık yapmıom valla zaten haplar sureklı uyutuo oldugum yerde uyuyp kalıom yaaa :))ama siz yınede gelın tabııı:))

semracım sakın telaş yapma bebeğin artık çok büyüdü annesi drun dediklerini yap yat dinlen geçicek cnmm bn kaç kişi bilirim şakır şakır kanamayla hamileliğini geçiren allahın izniyle seninde geçiceek

esraaa altın günü hee ayyy bn gelebilirim pasta börek yemeğee walla bayılırım günlere kocişlede barışmışsın hadi gözün aydıın yaaa bnde kuaföe gitmk istiyoruum saçlarımın akları çıktı wallaaaaa çirkin oluyoruuummmm

amanın kimler gelmişşşşşşşşşşşşşşşş napıon bebeemmm

semra ben senin yerinde olsam ahh ahh sakın aman bebeem kendin ve bebeğin gerisi yalan :)

semracım bak ben istanbuldayım kolayca bulur hepsinin adına pataklarım. kızlar çok haklı. eltindi kaynandı, unut, hatta çıkma telefonlarına falan. temizliği falan da koyver gitsin. doğumdan sonra acısını çıkara çıkara temizlik yaparsın spor niyetine :) geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…