canım kendı aılem le ben cok uzagım annem korkar zaten ayda yılda bı gelırler kapıdan gırerken amn kaynananıda cagır der hemen gecıpte karsısına bısey demez evde aslandır ama benım annem sınır hastasıdır benım genc kızlıgım annem yuzunden zehır olmusturrr yıne aıle apt.eltı gorumce kaynana hepsınde ucer beser cocuk mılletınkı bısey yapardı annem ucumuzude alır dover kıtlerdı bızı dogru duzgun dısarı cıkarmazdı aglardık camlara yapısırdık ızlerdık dısarı cıkınca dıgerlerı ıle kavga ederız dıe hıc dogru duzgun arkadasımı evıme cagırmazdım getırmek zorunda kaldıgımda dıken ustunde olurdum bı cay bıle demelemezdı ben yapardım süreklı bırılerının yanında rezıl ederdı akrabalarımız bıle sık sık gelemzlerd hep gergın bı ortam olurdu bı yalnıs yapsak annem kufur derdı bı baslardı or...bılmem neler dısardan gelenlerı gecıyorum akrabalarda bıle sureklı rezıl ederdı bızı hıc konusturmazdı evde bısey alınsın bız dıyelım suraya koyalım desek sızı ılgılendırmez kendı evınızde yaparsınız derdı mesela oturma grubu alıncak mıllet aılecek gıder bızde annemle babam gıder annem begenır babam alır gelırlerdı evden dısarı cıkcak olsak babamın karsısına gecer sen bunları gonder bunlar senı n basını yakkacaklar sen bunları hıc dovmuosun derdı babama gelınce bı melektır basım sıkıssa ona solerdım sevgılımı ona anlatırdım herseyımızı bılırdı bızım hep bosanmalarını ısterdım ben hatta kucukken neyse ıste annem kendıde korkar kaynanası varken bana dusmez der hatta dun bı akrabamıza gıtmıslar benım onumden gecmıslar ıkı sokak asagımdan ve hasta olldugumu bılıolar ugramadılar bıle nalet okuyorum artık ınsan hıcmı merak etmezz kızın yatıo senın mılletın anası olsa gelır kalır otekı gebelıgımde ıkı hafta yattım kanama lı sonra kurtaj oldum bıgun geldı ablamla sıldıler supurduler gıttıler daha kapım acılmadı mesela dersenız araba ıle 5 dakıka ama artık onun yuzunu dahı gormek ıstemıyorummm
evet bız neden ole olamadık bende bılmıyorum canım ıns canım
kıslar dun gece 3,30da ınanılmaz kanamam basladı hala devam edıo ayaga kalkar kalmaz akıp gıdıo suzuluo resmen ama rengı kahverengı doktora gıtsem bısey yapamıolar delı olcam yaa
ya kanaman varken nasıl hastaneye yatırmıolar anlamıorum git yalan at ağrım var çok fazla de ne bekliolar ay sinir oldum heeee
ben kaybettiğim bebegimde 8 ay ugrastımm.. belli olmuyo yaa. ece de ilk ayda geldi..seniçini ferah tut, psikoloji çok önemli
canım kendı aılem le ben cok uzagım annem korkar zaten ayda yılda bı gelırler kapıdan gırerken amn kaynananıda cagır der hemen gecıpte karsısına bısey demez evde aslandır ama benım annem sınır hastasıdır benım genc kızlıgım annem yuzunden zehır olmusturrr yıne aıle apt.eltı gorumce kaynana hepsınde ucer beser cocuk mılletınkı bısey yapardı annem ucumuzude alır dover kıtlerdı bızı dogru duzgun dısarı cıkarmazdı aglardık camlara yapısırdık ızlerdık dısarı cıkınca dıgerlerı ıle kavga ederız dıe hıc dogru duzgun arkadasımı evıme cagırmazdım getırmek zorunda kaldıgımda dıken ustunde olurdum bı cay bıle demelemezdı ben yapardım süreklı bırılerının yanında rezıl ederdı akrabalarımız bıle sık sık gelemzlerd hep gergın bı ortam olurdu bı yalnıs yapsak annem kufur derdı bı baslardı or...bılmem neler dısardan gelenlerı gecıyorum akrabalarda bıle sureklı rezıl ederdı bızı hıc konusturmazdı evde bısey alınsın bız dıyelım suraya koyalım desek sızı ılgılendırmez kendı evınızde yaparsınız derdı mesela oturma grubu alıncak mıllet aılecek gıder bızde annemle babam gıder annem begenır babam alır gelırlerdı evden dısarı cıkcak olsak babamın karsısına gecer sen bunları gonder bunlar senı n basını yakkacaklar sen bunları hıc dovmuosun derdı babama gelınce bı melektır basım sıkıssa ona solerdım sevgılımı ona anlatırdım herseyımızı bılırdı bızım hep bosanmalarını ısterdım ben hatta kucukken neyse ıste annem kendıde korkar kaynanası varken bana dusmez der hatta dun bı akrabamıza gıtmıslar benım onumden gecmıslar ıkı sokak asagımdan ve hasta olldugumu bılıolar ugramadılar bıle nalet okuyorum artık ınsan hıcmı merak etmezz kızın yatıo senın mılletın anası olsa gelır kalır otekı gebelıgımde ıkı hafta yattım kanama lı sonra kurtaj oldum bıgun geldı ablamla sıldıler supurduler gıttıler daha kapım acılmadı mesela dersenız araba ıle 5 dakıka ama artık onun yuzunu dahı gormek ıstemıyorummm
evet bız neden ole olamadık bende bılmıyorum canım ıns canım
kıslar dun gece 3,30da ınanılmaz kanamam basladı hala devam edıo ayaga kalkar kalmaz akıp gıdıo suzuluo resmen ama rengı kahverengı doktora gıtsem bısey yapamıolar delı olcam yaa
ya sorun olmadığından emin olabilsem beklemek bana koymıycak. bi de işin ilginci doktor sorun yok dediğinde de tatmin olmuyorum. sanırım tetkik yaptırmamamdan kaynaklanıyor bu endişe. kürtajdan sonra başladığım yeni doktorum ilk düşükte hiç gerek yok tetkike falan dedi. e zaten benim de hiiiç gönlüm yoktu onlarla uğraşacak, hala da yok aslında. bi de benim üst komşuya gittim dün. onun şimdi 2 çocuğu var ama o da ilk çocuğunda düşük yaşamış. keşke yaptırsaydın tetkikleri, bişey varsa da kolay hallolcak bişeydir kesin, sonuçta sen hamile kalabiliosun dedi. iyicene kafam karıştı. zaten doktor 6 ay sonra gel demişti. 5. deneme bitti. şubat-mart gibi giderim, inşallah karnım dolu giderim :) sizce hala hamile değilsem ne önerir doktor? takip mi yapar?
eminim muhteşem bi duygudur bebişin için hazırlanmak. kolay gelsin alincim. sağlıkla gelsin bebiş inşallah.
annenle ilgili söylediklerine çok üzüldüm semracım. bende babamdan yana dertliyim. senede 6 defa ya görüşüyoruz ya görüşmüyoruz. her evde var işte birşeyler. şimdi sen yeni aileni kuruyosun. bebeğin de doğduğu zaman hayırlısıyla daha iyi anlayacaksın yeni bir aile olduğunu. bir kere geliyoruz bu dünyaya, nimetlerden faydalanmaya bak. bir takım dert tasa herkeste var, boşver gitsin.
cnmm öle deme ya sizinki psikolojik bnce bırakın salın gitsin bakalım birazda ne olacak.....topik uğurlu geldi herkese bi bize gelmedi kız bize ne zaman gelcek 7 aydır burdayım anam :)hamile kalamadım hala saatlerce sohbet ederdik yaww nerde bu milletttttttttttt
yoktur cnmm bşy psikolojik bnce tamamenn aklına öle kötü şyler getirmeenaz tam ben yazacaktım sen benden önce davranmışsın. hamile olmayanlar da sessizleşti. ben iyicene endişelenmeye başladım ya. ilk hamileliğimde ne güzel 3. ayda tutmuştu. 5. ay geçiyo, bi sorun olabilir mi ya?
günaydın yavrucuklar nasılsınızz?? kızlar yaa bi cesaret bebek kıyafetlerini hazırlamaya basladım nihayet. su an makinada küçücük çoraplar kıyafetler dönüyo bi tuhaf oldum sanki burda gibi. Allah ım sen bize yardım et evlatlarımızla sınama YARABBİM
hep derdım ben cok ıı bı anne olacagım sole bole yapacagım dıye sımdı bunları yasamak bu bebegımıde kaybedecegımı dusunmek benı cok uzuo canım benım cok yoruldummm cokkk
ah semra bende çok disiplinli bir çocukluk geçirdim benim de annem babam çok diktatördü ne tv izliyoduk nede istedigim yere gidebiliyoduk ama babamla arkadaş gibiydik annemlede öle annemim çok dayagını yedim inan ne laflar hayatı zehir eder şekilde yani ama iyide olmuş diyorum disiplinli büyüdügüm kimseye sesimi yükseltemezdim ondanda böle hasta oldum sana bişey diyimmi annede olssa babada olsa ne derlerse desinler allah korusun canım sana bişey olsa herkezden önce onlar koşarlarkendimden biliyorum ben ailele varya yedi kat insandan iyidir annenin sinirleri çok dolmuş olabilir belkim hayat şartları belkim çevredekilerine sinirlenip hıncını senen çıkarmışta olabilir sana bişey diyimmi ben bir keresinde anneme karşı geldim diye babamdan ne dayak yemiştim yaşım 18 düşün üstümdekilerini yırtı saçlarımı yoldu üstümde temindi yumruk atmasıda cabası tek suçum annem sana kimde dedim oaraya neden gittin dedimde vay ben kimmişimde anneme karşı gelmişim diye ne dayak ama elinde alamadılar beni annem birda bir tanıdık vardı hamile 8 aylık annem diyo yapma yeter ben kafamı bacaklararımın arasına aldım tekme tokat derlerya allah ne verdiyse annem diyo bırak annami savurdu neye kızdıysa komsu babamın önüne geçti abi bebege bişey oldu oynamı diye öle bıraktı saçlarım yolundu onamı yanayım 18 yaşında kazık kadar kızım dayak yedim onamı yanayım millete rezil oldum onamı yanıyım vucudumdaki ezikleri hiç saymıyorum gittim koşarak odaya agla agla bir hal oldum bir müddet ne annemle ne babamla konuştum ne yedim ne içtim sonra geldi babam özür diledi ama ne çare sonrada düşündüm ben haksızdım annemde olsa yanlış yaptım karşı geldim inan babam çok diktatördü hem arkadaşımdı hemde derlerya düşmanım eşimle nişanlandık evlenene kadar nerde dışarı çıkma git 2 saat sonra evdesin derdi evde çogunlukla buluşuyoduk bir yerde ben bir yerde oturuyorum ne mümkün babamın yanında ne laf konuşabilirsin nede laf diyebilirsin ama bazen diyorum iyiki öle yetiştirmişler yoksa asi olur çıkardım iyide kötüde olsa anne ve baba babadır hakları ödenmez inan herkez yanlışlar yapabilir allahım anamızı babamızı başımızdan eksik etmesin canım ben anama babama kıyamıyourm babacım öldü elimde bir annem kaldı yemek vermesen açık demez geçen salı ablamdan aldım geldim eve daha dün götürdüm kardeşimgile ne yedirecegimi şaşırdım aman memnun kalsın diye inan kinlenmeye kalsaydı ben kinlenirdim çok berbat bir hayat geçirdim aynı sen nasıl anlatıyosun öle biz babamızın beşine takılıpta oturmaya gidicez üstümüzden kitlerlerdei biz evde tek otururduk aynı beni anlatmışsın canım ama aelimizden bişey gelmiyo malesef onun için sen kalbini ferah tut dinlen canım bol su iç 3 litre kadar düşügü engelliyo inan strese girme bebem sakın inan ben hamile kqalsam herşeyi boşlucam karnımdakindende önemli degilya taktımda ne oldu ömürümden kızımdan oldum
canım piskolojik falan değil be burda bisürü kadın var okuyorum hep kafayı yemişler yapmadıkalrı şey kalmamış her ay düşün düşün sonunda olmuş ama yine düşünürken yine kafayı yerken hayırlı zamanda gelsin sağlıklı gelsin bek razıyım beklerim usanmadan bu ay çörek otu bal tarçın yaptım incir yiyorum bide havuç eşimde keçi boynuzu pekmezine başlıcak bugün rahat duramadım yine :)bide bunları deniyelim bakalım nolcakcnmm öle deme ya sizinki psikolojik bnce bırakın salın gitsin bakalım birazda ne olacak.....
yoktur cnmm bşy psikolojik bnce tamamenn aklına öle kötü şyler getirmee
ayyyy gökçeeee inan tüylerin tiken tiken oldu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ah canım bee neler yaşamsın sen öyle annenden yüzün gülmemiş şimdi kaynana derdi semracım bak yazdıklarıma kızma sakın nolur biliosun ben 15 haftalıkken kaybettim oğlumu kanamam oldu hastanede yattım 10 gün evde yattım sonra işe başladım pazartesi günü çarşamba günüydü 1 haziranda kasıkalrımda ağrı deli gibi ama bens alak gibi pantolon ıkıyo sanıom doktora gitmedim gece evde fenalaştımda gittik doktora ağrılar dayanılmaz bi hal alınca aklıma kötü bişi gelmedi çünkü bi gün önce doktora gittik gayet sağlıklı ve iyiydi o yüzden ihmal etme nolur gidin doktora
canım piskolojik falan değil be burda bisürü kadın var okuyorum hep kafayı yemişler yapmadıkalrı şey kalmamış her ay düşün düşün sonunda olmuş ama yine düşünürken yine kafayı yerken hayırlı zamanda gelsin sağlıklı gelsin bek razıyım beklerim usanmadan bu ay çörek otu bal tarçın yaptım incir yiyorum bide havuç eşimde keçi boynuzu pekmezine başlıcak bugün rahat duramadım yine :)bide bunları deniyelim bakalım nolcak
:44::44::44::44::44::44:canmım allah yardımcın olsun ne diyeyim yacanım benım annemın dısıplın vermeyle alakası yoktu sınır hastası oldugu ıcın kımseye bısye yapamıodu bızı dusmanı gıbı goruodu anlıonmu ben derdım anne hadı bıze kufurler edıosun ama baskalarının yanında deme derdım ınadına derdı hep bızı aglatmak uzmek ıcın yapardı bılerek benım dedemde oleydı herkez sever bayılırdı ama evdekılere ıskence yapardı anlasam sayfalar yetmezdı anemde oledı bı kere cok ıı hatırlıom koye gıtmısız herkez de orda mısafır varya kalabalık hazırlık yapıoz felan ne derse yapıom bısey oldu annem bı basladı kufurler demeye herkez orda benım yasıtlarım var he bıde tukururdu annem pislik kadın herkezın ıcınde koyden gelene kadar odadan cıkmamıstım ve koyu ben cok severıdm ayda yılda bı gıdıos on gun oncesınden gıyceklerımı hazırlardım o gece uyumazdım dusunun sevıncımı ve hayal kırıklıgını annem benım ıcın sokakta gecen adamdan hıc bı farkı yoktur hatta yemın ederek soluom kaynannm ne yaparsa yapsın ondan ondedır benım ıcın her ne kadar anlasamasakta annemden daha cok muhabbetım vardırr kesınlıkle bende bı ara telefon nosu bıle yoktu dusunun gerısını
paşam niye hepimiz birden bi çöktük yine ya. hadi kalkın toparlanalım. 2012 bizim yılımız olcak demio muyduk yılbaşından 1 hafta önce. silelim olumsuz düşünceleri kafamızdan nolur.
kızlar ben de dahil oldum sayfanıza..allah hepinize sabır versin bilirim ne kadar zor şeyler yaşadığınızı..ne kadar küçük de olsa yüzünü hiç görmeseniz de evlat kaybetmek çok zor..
benim ilk kaybımın üzerinden 9 ikinci kaybımın üzerinden 6 ay geçti ama hala içim sızlıyo aklıma geldikçe..beraber hamile kaldıklarım doğum yaptı onların bebeklerini severken bile gözlerim doluyo..
dayanması çok zor bi sınavdan geçiyoruz sabırla sınanıyoruz belki....yüreğimizi tesselli etmenin tek yolu da bedenlerimizde yeniden bi umut yeşertmek..inşallah allah hepimize bu umudu gönderir biran önce biz de her defasında geriye dönüp üzüntüyle bakmak yerine ileriye dönük hayaller kurarız en kısa zamanda......
kac gun surmustu pekı canım kanamansemracım ewet kanamanın rengi önemli bnm ikizlerde 11. haftam flndı sanrım kanama olmuştu koyu renk drda bana aynısını sölemişti rengi açılırsa we yoğun olursa hemen gel demişti içerdeki kanamayı atıyoda olabilirsin işlhhhh
:44::44::44::44::44::44:canmım allah yardımcın olsun ne diyeyim yaherşeyde var bir hayır imtaan dünyasındayız canım bunu unutma sen karnındakini düşün yerlleşme kanamasıda olabilir canım o kan adet kanaması gibi gelirse sen ozaman kork:18::18:senin yerinde olsam giderdim hastaneye baktıruırdım kendime bebem igne yaparalr kanamaı kesmek için eltimin kııznda öle olmuştu igneyyle durdu kızı vakit kaybettme derim ben
canım inan ayagı kakltım bir ayagımı attım digerini atamadım eger atarsam tamamdır hiç bir mesele kalmıcekte olay diger bacagıda atmak olsa keşke otomatige baglamış gibi aglıtyrom geçen eşlim dalga geçti gözlerim iriyadediki sen aglayınca ne kadar güzel oluyosun dedi beni güldürmek için neler yapmadı kız bu adam bebem istemiyomu o görsün ben kondomu delmezsem ne oluıyum kötüyüm diyomda inanmıyosunuz ama nasıl delicemki du bir düşünüyüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?