Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ıns canım yaaa kanamam daha hafıfledı ama agrılarım var cok korkuyorummm cokk

sabah esım vardı kaynana kahvaltı yapmamıs neyse bızıde cagırdı kahvaltı yaptım ındım haplarımı ıcmeme gerekıodu bu saat oldu bu kız ne yedı ıctı demedıler canım hıc bırı umrumda degıl gercekten artık temızlıkte zorlanıyorum cunku ben ıkı gunde bır heryerı sıler supurur yıkarım banyomu felan yerde bısey gorum o benı durter durur esım bu konuda hastasın dıo o benı zorluo ama suan yapmıyorummm canımmm ama sureklı aklımda ıns bunuda atıcam ustumden

amanın kimler gelmişşşşşşşşşşşşşşşş napıon bebeemmm

semra ben senin yerinde olsam ahh ahh sakın aman bebeem kendin ve bebeğin gerisi yalan :)

aynen ole canım esıme dedım ızın al hem doktora gıdelım hemde yemeklerde yardımcı olursun dedım doktordan geldık kahvaltı yaptık cıktı odemeler var dedı cıktı saat kac oldu gelmedı dayısının yanına gıtmıs kızdım aradım hala gelmedı gercekten hala adapte olamadı her doktor ıstıharet dıo ama o kadarda sureklı yatman gerekmıo dıo ısın ıcınden cıkıo delı olcam ya gercekten bebegımden baskası yaalanü

semroşum sakın kimseyi kafana takma bak asolan sensin bide bebeğin ayy senin eşinede wallaha sinir oldum ne bu duyarsızlık yaaaaaa pess yani peki kendi tarafından niye kimse gelmiyor canım yanına sana bakmaya:44:yoncammmm gel wallaha beklerim zuzummmmmmm

Canım benim daha iyi olmana sevindim. Mantıklı düşünmen çok güzel. Allahın izniyle güzel günler gelecek hepimize. Her zaman yanında olduğumuzu biliyosun.

Bol bol yat. Boşver kim ne derse desin. Kendini yorma. Ev işi nankördür biliosun, ne kadar yapsan da pistir ev. Eşin de tam adapte olsun eminim sana yoldaş olacaktır. Yapacak bişi yok biz atlayıp zıplayıp sigara alkol kullanıp zort diye doğuranlardan değiliz ama olsun bizim de bebeklerimiz bizim için daha değerli olur. Biraz daha özen ve dikkat gerekli bize. Umarım her şey daha güzel olur...

mirage kuzum kırmızıları görmeden umutsuzluk yok canım. ben iyiyim bu ay akışına bıraktım önceki aylara göre daha az düşünüyorum yinede arada gün sayıyorum:)

alin geçmiş olsun canım rabbim sizi korusun...

esracım bol şans diliyorum kuzum sana aman ağızının tadını kaçmasın

semracım rabbim seni ve meleğini korusun inş. yat dinlen kimse için kendini yorma bırak kocişi de takma şimdi sen ve bebeğin önemlisin kuzum herşey güzel olacak inş.

günaydın kızlarrrrr mutlu günler herkese

günaydın yasemincim nasılsın kuzum? kardeşine geçmiş olsun.

kızlarr günaydınnn :)))

günaydın tubişim nasılsın? bu ay inş. güzel haberler verirsin bize bat yaklaşıyo hadi hayırlısı bebişim:)

günaydın kızlar herkese huzurlu bir gün diliyorum :)

günaydın kızlarrr...

tubiş napıyosun sen hakkaten hiç sesin soluğun çıkmıo? benden bu ay da ümit yok. ateşim de düşmeye başladı. zaten regl belirtilerim de gayet yerli yerinde. sen hamile kalırsan ben de totemi değiştirir tubişten 1 ay sonra da ben hamile kalacağıma çeviririm :))

günaydın kızlar herkesee
bzm topik böle değildi yaa iice sessizleşti hamiş kalan çekiliyo ama mecburen sanırım hande faceye yazmış artık midesi iice kötü olmaya başlamış çok kilo almış geceleri uyuyamıyomuş ama bebeği iimiş
nesee herkes ii olsunda
bide dilek gelse mrk ettim iice

topik uğurlu geldi herkese bi bize gelmedi kız bize ne zaman gelcek 7 aydır burdayım anam :)hamile kalamadım hala saatlerce sohbet ederdik yaww nerde bu milletttttttttttt

naz tam ben yazacaktım sen benden önce davranmışsın. hamile olmayanlar da sessizleşti. ben iyicene endişelenmeye başladım ya. ilk hamileliğimde ne güzel 3. ayda tutmuştu. 5. ay geçiyo, bi sorun olabilir mi ya?

naz tam ben yazacaktım sen benden önce davranmışsın. Hamile olmayanlar da sessizleşti. Ben iyicene endişelenmeye başladım ya. Ilk hamileliğimde ne güzel 3. Ayda tutmuştu. 5. Ay geçiyo, bi sorun olabilir mi ya?

canım kısmet işi bu bebek olayı var oluş yaradılış çok acayip elimiznden hiç bişey gelmio beklemek sabretmek lazım
biz elimizden geleni yapalımda bende dün akşam amann niye uğraşıomki nasıl olsa bu ay da olmucak diy edüşünürken ayakaladım kendimi:)

günaydın yavrucuklar nasılsınızz?? kızlar yaa bi cesaret bebek kıyafetlerini hazırlamaya basladım nihayet. su an makinada küçücük çoraplar kıyafetler dönüyo bi tuhaf oldum sanki burda gibi. Allah ım sen bize yardım et evlatlarımızla sınama YARABBİM

ayyyy çok duygulandım kızzzz nerden nereye bee offf çizgi çıktımı adetim geciktimi ay hamilemiyim derken sıra bebek kıyafetlerini yıkamayamı geldi doğumda aklına gelirsek bizede dua et emi o anda edilen dualar kabul olurmuş allahım yardımcınız olsun inşallahh çok az kaldı sabır kuzum

naz tam ben yazacaktım sen benden önce davranmışsın. hamile olmayanlar da sessizleşti. ben iyicene endişelenmeye başladım ya. ilk hamileliğimde ne güzel 3. ayda tutmuştu. 5. ay geçiyo, bi sorun olabilir mi ya?

ben kaybettiğim bebegimde 8 ay ugrastımm.. belli olmuyo yaa. ece de ilk ayda geldi..seniçini ferah tut, psikoloji çok önemli

canım kendı aılem le ben cok uzagım annem korkar zaten ayda yılda bı gelırler kapıdan gırerken amn kaynananıda cagır der hemen gecıpte karsısına bısey demez evde aslandır ama benım annem sınır hastasıdır benım genc kızlıgım annem yuzunden zehır olmusturrr yıne aıle apt.eltı gorumce kaynana hepsınde ucer beser cocuk mılletınkı bısey yapardı annem ucumuzude alır dover kıtlerdı bızı dogru duzgun dısarı cıkarmazdı aglardık camlara yapısırdık ızlerdık dısarı cıkınca dıgerlerı ıle kavga ederız dıe hıc dogru duzgun arkadasımı evıme cagırmazdım getırmek zorunda kaldıgımda dıken ustunde olurdum bı cay bıle demelemezdı ben yapardım süreklı bırılerının yanında rezıl ederdı akrabalarımız bıle sık sık gelemzlerd hep gergın bı ortam olurdu bı yalnıs yapsak annem kufur derdı bı baslardı or...bılmem neler dısardan gelenlerı gecıyorum akrabalarda bıle sureklı rezıl ederdı bızı hıc konusturmazdı evde bısey alınsın bız dıyelım suraya koyalım desek sızı ılgılendırmez kendı evınızde yaparsınız derdı mesela oturma grubu alıncak mıllet aılecek gıder bızde annemle babam gıder annem begenır babam alır gelırlerdı evden dısarı cıkcak olsak babamın karsısına gecer sen bunları gonder bunlar senı n basını yakkacaklar sen bunları hıc dovmuosun derdı babama gelınce bı melektır basım sıkıssa ona solerdım sevgılımı ona anlatırdım herseyımızı bılırdı bızım hep bosanmalarını ısterdım ben hatta kucukken neyse ıste annem kendıde korkar kaynanası varken bana dusmez der hatta dun bı akrabamıza gıtmıslar benım onumden gecmıslar ıkı sokak asagımdan ve hasta olldugumu bılıolar ugramadılar bıle nalet okuyorum artık ınsan hıcmı merak etmezz kızın yatıo senın mılletın anası olsa gelır kalır otekı gebelıgımde ıkı hafta yattım kanama lı sonra kurtaj oldum bıgun geldı ablamla sıldıler supurduler gıttıler daha kapım acılmadı mesela dersenız araba ıle 5 dakıka ama artık onun yuzunu dahı gormek ıstemıyorummm
evet bız neden ole olamadık bende bılmıyorum canım ıns canım

kıslar dun gece 3,30da ınanılmaz kanamam basladı hala devam edıo ayaga kalkar kalmaz akıp gıdıo suzuluo resmen ama rengı kahverengı doktora gıtsem bısey yapamıolar delı olcam yaa

vallaha bende tuhaf oldum pikaçumm...

dua edicem tabi.. yaa bizim hastanede wireless yokmus sanırım, varsa çıkar cıkmaz yazcaktım size. neyse ben sana msj la bildiririm :)))

bu arada orda 30 dk boş boş dikilirken hepinize sayısız dua edicem söz :))

ee tarih ne zaman yuppiiii çok az kaldı yaşasınnnn pikaçun kurban sağol bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…