ıns canım yaaa kanamam daha hafıfledı ama agrılarım var cok korkuyorummm cokksemracım sakın telaş yapma bebeğin artık çok büyüdü annesi drun dediklerini yap yat dinlen geçicek cnmm bn kaç kişi bilirim şakır şakır kanamayla hamileliğini geçiren allahın izniyle seninde geçiceek
semracım bak ben istanbuldayım kolayca bulur hepsinin adına pataklarım. kızlar çok haklı. eltindi kaynandı, unut, hatta çıkma telefonlarına falan. temizliği falan da koyver gitsin. doğumdan sonra acısını çıkara çıkara temizlik yaparsın spor niyetine :) geçmiş olsun canım.
amanın kimler gelmişşşşşşşşşşşşşşşş napıon bebeemmm
semra ben senin yerinde olsam ahh ahh sakın aman bebeem kendin ve bebeğin gerisi yalan :)
günaydın kızlarrrrr mutlu günler herkese
kızlarr günaydınnn :)))
günaydın kızlar herkesee
bzm topik böle değildi yaa iice sessizleşti hamiş kalan çekiliyo ama mecburen sanırım hande faceye yazmış artık midesi iice kötü olmaya başlamış çok kilo almış geceleri uyuyamıyomuş ama bebeği iimiş
nesee herkes ii olsunda
bide dilek gelse mrk ettim iice
naz tam ben yazacaktım sen benden önce davranmışsın. Hamile olmayanlar da sessizleşti. Ben iyicene endişelenmeye başladım ya. Ilk hamileliğimde ne güzel 3. Ayda tutmuştu. 5. Ay geçiyo, bi sorun olabilir mi ya?
günaydın yavrucuklar nasılsınızz?? kızlar yaa bi cesaret bebek kıyafetlerini hazırlamaya basladım nihayet. su an makinada küçücük çoraplar kıyafetler dönüyo bi tuhaf oldum sanki burda gibi. Allah ım sen bize yardım et evlatlarımızla sınama YARABBİM
naz tam ben yazacaktım sen benden önce davranmışsın. hamile olmayanlar da sessizleşti. ben iyicene endişelenmeye başladım ya. ilk hamileliğimde ne güzel 3. ayda tutmuştu. 5. ay geçiyo, bi sorun olabilir mi ya?
canım kendı aılem le ben cok uzagım annem korkar zaten ayda yılda bı gelırler kapıdan gırerken amn kaynananıda cagır der hemen gecıpte karsısına bısey demez evde aslandır ama benım annem sınır hastasıdır benım genc kızlıgım annem yuzunden zehır olmusturrr yıne aıle apt.eltı gorumce kaynana hepsınde ucer beser cocuk mılletınkı bısey yapardı annem ucumuzude alır dover kıtlerdı bızı dogru duzgun dısarı cıkarmazdı aglardık camlara yapısırdık ızlerdık dısarı cıkınca dıgerlerı ıle kavga ederız dıe hıc dogru duzgun arkadasımı evıme cagırmazdım getırmek zorunda kaldıgımda dıken ustunde olurdum bı cay bıle demelemezdı ben yapardım süreklı bırılerının yanında rezıl ederdı akrabalarımız bıle sık sık gelemzlerd hep gergın bı ortam olurdu bı yalnıs yapsak annem kufur derdı bı baslardı or...bılmem neler dısardan gelenlerı gecıyorum akrabalarda bıle sureklı rezıl ederdı bızı hıc konusturmazdı evde bısey alınsın bız dıyelım suraya koyalım desek sızı ılgılendırmez kendı evınızde yaparsınız derdı mesela oturma grubu alıncak mıllet aılecek gıder bızde annemle babam gıder annem begenır babam alır gelırlerdı evden dısarı cıkcak olsak babamın karsısına gecer sen bunları gonder bunlar senı n basını yakkacaklar sen bunları hıc dovmuosun derdı babama gelınce bı melektır basım sıkıssa ona solerdım sevgılımı ona anlatırdım herseyımızı bılırdı bızım hep bosanmalarını ısterdım ben hatta kucukken neyse ıste annem kendıde korkar kaynanası varken bana dusmez der hatta dun bı akrabamıza gıtmıslar benım onumden gecmıslar ıkı sokak asagımdan ve hasta olldugumu bılıolar ugramadılar bıle nalet okuyorum artık ınsan hıcmı merak etmezz kızın yatıo senın mılletın anası olsa gelır kalır otekı gebelıgımde ıkı hafta yattım kanama lı sonra kurtaj oldum bıgun geldı ablamla sıldıler supurduler gıttıler daha kapım acılmadı mesela dersenız araba ıle 5 dakıka ama artık onun yuzunu dahı gormek ıstemıyorummmsemroşum sakın kimseyi kafana takma bak asolan sensin bide bebeğin ayy senin eşinede wallaha sinir oldum ne bu duyarsızlık yaaaaaa pess yani peki kendi tarafından niye kimse gelmiyor canım yanına sana bakmaya:44:yoncammmm gel wallaha beklerim zuzummmmmmm
evet bız neden ole olamadık bende bılmıyorum canım ıns canımBol bol yat. Boşver kim ne derse desin. Kendini yorma. Ev işi nankördür biliosun, ne kadar yapsan da pistir ev. Eşin de tam adapte olsun eminim sana yoldaş olacaktır. Yapacak bişi yok biz atlayıp zıplayıp sigara alkol kullanıp zort diye doğuranlardan değiliz ama olsun bizim de bebeklerimiz bizim için daha değerli olur. Biraz daha özen ve dikkat gerekli bize. Umarım her şey daha güzel olur...
ayyyy çok duygulandım kızzzz nerden nereye bee offf çizgi çıktımı adetim geciktimi ay hamilemiyim derken sıra bebek kıyafetlerini yıkamayamı geldi doğumda aklına gelirsek bizede dua et emi o anda edilen dualar kabul olurmuş allahım yardımcınız olsun inşallahh çok az kaldı sabır kuzum
vallaha bende tuhaf oldum pikaçumm...
dua edicem tabi.. yaa bizim hastanede wireless yokmus sanırım, varsa çıkar cıkmaz yazcaktım size. neyse ben sana msj la bildiririm :)))
bu arada orda 30 dk boş boş dikilirken hepinize sayısız dua edicem söz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?