- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
cnm benim ihmal etme tekrar git doktora nolu nolmaz kontrol ederler ...dun doktora gıttıgımızde bu kadar degıldı gece bı basladı ayaga kalktıgımda olece suzuluo ama allahtan rengı koyu azdaha bekleyecegım bakalım ne olcak
evet katılıyorum cnmm 2012 bizim yılımız olucak :)) ayyyy azzz kaldı gerçektennn 1 hafta falan 13 ü gelsede test yapsam çok merak ediyom sende durumlar nasıl batdaşım ??paşam niye hepimiz birden bi çöktük yine ya. hadi kalkın toparlanalım. 2012 bizim yılımız olcak demio muyduk yılbaşından 1 hafta önce. silelim olumsuz düşünceleri kafamızdan nolur.
canım benım annemın dısıplın vermeyle alakası yoktu sınır hastası oldugu ıcın kımseye bısye yapamıodu bızı dusmanı gıbı goruodu anlıonmu ben derdım anne hadı bıze kufurler edıosun ama baskalarının yanında deme derdım ınadına derdı hep bızı aglatmak uzmek ıcın yapardı bılerek benım dedemde oleydı herkez sever bayılırdı ama evdekılere ıskence yapardı anlasam sayfalar yetmezdı anemde oledı bı kere cok ıı hatırlıom koye gıtmısız herkez de orda mısafır varya kalabalık hazırlık yapıoz felan ne derse yapıom bısey oldu annem bı basladı kufurler demeye herkez orda benım yasıtlarım var he bıde tukururdu annem pislik kadın herkezın ıcınde koyden gelene kadar odadan cıkmamıstım ve koyu ben cok severıdm ayda yılda bı gıdıos on gun oncesınden gıyceklerımı hazırlardım o gece uyumazdım dusunun sevıncımı ve hayal kırıklıgını annem benım ıcın sokakta gecen adamdan hıc bı farkı yoktur hatta yemın ederek soluom kaynannm ne yaparsa yapsın ondan ondedır benım ıcın her ne kadar anlasamasakta annemden daha cok muhabbetım vardırr kesınlıkle bende bı ara telefon nosu bıle yoktu dusunun gerısını
ee tarih ne zaman yuppiiii çok az kaldı yaşasınnnn pikaçun kurban sağol bebeğim
ya sorun olmadığından emin olabilsem beklemek bana koymıycak. bi de işin ilginci doktor sorun yok dediğinde de tatmin olmuyorum. sanırım tetkik yaptırmamamdan kaynaklanıyor bu endişe. kürtajdan sonra başladığım yeni doktorum ilk düşükte hiç gerek yok tetkike falan dedi. e zaten benim de hiiiç gönlüm yoktu onlarla uğraşacak, hala da yok aslında. bi de benim üst komşuya gittim dün. onun şimdi 2 çocuğu var ama o da ilk çocuğunda düşük yaşamış. keşke yaptırsaydın tetkikleri, bişey varsa da kolay hallolcak bişeydir kesin, sonuçta sen hamile kalabiliosun dedi. iyicene kafam karıştı. zaten doktor 6 ay sonra gel demişti. 5. deneme bitti. şubat-mart gibi giderim, inşallah karnım dolu giderim :) sizce hala hamile değilsem ne önerir doktor? takip mi yapar?
eminim muhteşem bi duygudur bebişin için hazırlanmak. kolay gelsin alincim. sağlıkla gelsin bebiş inşallah.
cnmm öle deme ya sizinki psikolojik bnce bırakın salın gitsin bakalım birazda ne olacak.....
ayyyy gökçeeee inan tüylerin tiken tiken oldu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım piskolojik falan değil be burda bisürü kadın var okuyorum hep kafayı yemişler yapmadıkalrı şey kalmamış her ay düşün düşün sonunda olmuş ama yine düşünürken yine kafayı yerken hayırlı zamanda gelsin sağlıklı gelsin bek razıyım beklerim usanmadan bu ay çörek otu bal tarçın yaptım incir yiyorum bide havuç eşimde keçi boynuzu pekmezine başlıcak bugün rahat duramadım yine :)bide bunları deniyelim bakalım nolcak
offfffffff yaaaaaaa benımde pazar gecesı basladı suan daha yogun3 4 gn sürmüştü semracım
cnm benim ihmal etme tekrar git doktora nolu nolmaz kontrol ederler ...
evet katılıyorum cnmm 2012 bizim yılımız olucak :)) ayyyy azzz kaldı gerçektennn 1 hafta falan 13 ü gelsede test yapsam çok merak ediyom sende durumlar nasıl batdaşım ??
cnm benimm yaaaa boşversen onu sen bebgine odaklan eşin yanında mutlusun gerisi boş bak bide biz varızzz :)))
canım ıkı doktora gıttım ıkısıde yatacaksın dıo baska bısey demıo dedıklerı ılaclarda aynı yaapacak bısey yok dusecekse zaten dusr dıolar tek ıı noktamız kanama rengı koyu oncede n kanama olmus yerler bellı onları bısekılde ya vıcut emecek yada dısarı atacak dıo doktorlar bı santım kadar kanama var rengı acılırsa o zaman kotu ıste dedıler bıde ole cok agrım yok suan genelde gaz agrısı cekıom senın kanama rengn nasıldı tam olaak canım olurmu ole sey ben gercekten burdakı kardeslıge ınanıyorummm gercektenn
ben yemiom yavrum kafayı başka kadınlar diyorum olmuyo diye kafayı yedikleri aylarda bile gelmiş diyorum hani piskolojik dedinya ben hep öyle dua ediorum hayırlısıyla sağlıkla nasib et rabbim diyehayırlısı sağlıklısı ne zaman olacaksa o zmn olsun yasemin neden olmuyo diye kafayı yeme çnkü herşeyi yapan allah wardır bi bildiği de ondan olmuyodur cnmm hepimizin hakkında hayırlısı olsun işlhhh ama hayırlısı en kısa zmnda olsun işlhhh
amiin gökçecim amiiin kurusun onları ütülemek dahada heyecanlı olacak bu arda sen oda işini nasıl yaptın park yatak aldın demi oda yapmadın şimdilik
semra cnmm ne diim herşey allahtan ama işlhh aklımıza gelen kötüsü olmıcak sana daha öncede dedim çok arkadaşımı bilirim şakır şakır kanamayla doğum yaptılar işlhh seninkide geçicek
ayyyy çok şekerrr yaaaaa allhım kısa sürede bizede nasip etsin inşallahhh :))) allah sanada sağlıklı sıhatli giydirmeyi nasip etsin :))şubatta da ne zaman tam bilmiyorum cnm, söyler herhalde 12 sinde gittiğimde
yaa hamile kalmışsın bi kere o yuzden tetkike gerek duymuyolar ama 6. ayda gittiğinde Kİ UMARIM GEREK KALMAZ) yaparlar canım.. muhteşem bi duygu başkaları için ama ben nedense hüzünlüyüm, korkuyorum sanırım.. ((
yaa yonca inan az önce astım, sanki asan eller benim değil gibiydi bi uyusuktu çok tuhaftı, çok fena heycanlanım :))).. ipimde küçücük kıyafetler sallanıyo :)) Allah giydirmek nasip etsin inş...
hemeeeeen hepiniz yasayın bu duyguyu inşallaahh.. en güzel en rahat hamilelikler sizin olsunnn... tatlı tatlı bebişleriniz olsunn.. hep mutlu huzurlu olun tez zamanda inşşşşşş... çektiğiniz acıların yerine kat kat mutluluk versin RABBİM
offfffffff yaaaaaaa benımde pazar gecesı basladı suan daha yogun
aynen ole yapıyorum canım zaten bole devam ederse gıdecem zaten canım
egenin dolabı 3 lüydü. onun bitanesini bebege ayırdım.. bi de park beşik aldım cnm. ayrı oda yapcak yerim yok zaten benimamiin gökçecim amiiin kurusun onları ütülemek dahada heyecanlı olacak bu arda sen oda işini nasıl yaptın park yatak aldın demi oda yapmadın şimdilik
semra cnmm ne diim herşey allahtan ama işlhh aklımıza gelen kötüsü olmıcak sana daha öncede dedim çok arkadaşımı bilirim şakır şakır kanamayla doğum yaptılar işlhh seninkide geçicek
egenin dolabı 3 lüydü. onun bitanesini bebege ayırdım.. bi de park beşik aldım cnm. ayrı oda yapcak yerim yok zaten benim
bnde zaten oda düşünmüyorum hele bi sağsalim doğsun bi park yatak bide küçük bi dolap uydururum allah nasip ederse 7. aydan snr fln odayı düşünürüm
ayyyy çok şekerrr yaaaaa allhım kısa sürede bizede nasip etsin inşallahhh :))) allah sanada sağlıklı sıhatli giydirmeyi nasip etsin :))
cnm lütfen ihmal etme eşini ara gelsin hemen gidin tüm doktorlar hastanedeyken akşam giderseniz nöbetçi doktor oluyo
canım bu aralar cok ızın aldı dıkkat cekıo vermek ıstemezler felan benımkıde ters duser bıde ısten olmayalım kanamam oldugu halde bı ay sonrasına randevu verdı doktor ama kanaman cogalırsa ve kırmıızı olursa gel dedı bı ıkı gun bekleeyecegım olmadı yıne gıderım ıcerde bırıken kanıda atıo olabılırım cunku bakalımmm canım
cnm benim ihmal etme tekrar git doktora nolu nolmaz kontrol ederler ...
evet katılıyorum cnmm 2012 bizim yılımız olucak :)) ayyyy azzz kaldı gerçektennn 1 hafta falan 13 ü gelsede test yapsam çok merak ediyom sende durumlar nasıl batdaşım ?
cnm benimm yaaaa boşversen onu sen bebgine odaklan eşin yanında mutlusun gerisi boş bak bide biz varızzz :)))
şubatta da ne zaman tam bilmiyorum cnm, söyler herhalde 12 sinde gittiğimde
yaa hamile kalmışsın bi kere o yuzden tetkike gerek duymuyolar ama 6. ayda gittiğinde Kİ UMARIM GEREK KALMAZ) yaparlar canım.. muhteşem bi duygu başkaları için ama ben nedense hüzünlüyüm, korkuyorum sanırım.. ((
yaa yonca inan az önce astım, sanki asan eller benim değil gibiydi bi uyusuktu çok tuhaftı, çok fena heycanlanım :))).. ipimde küçücük kıyafetler sallanıyo :)) Allah giydirmek nasip etsin inş...
hemeeeeen hepiniz yasayın bu duyguyu inşallaahh.. en güzel en rahat hamilelikler sizin olsunnn... tatlı tatlı bebişleriniz olsunn.. hep mutlu huzurlu olun tez zamanda inşşşşşş... çektiğiniz acıların yerine kat kat mutluluk versin RABBİM
peki cnm sen bilirsin :)) dikkatet kendine lütfennn
yasemin sana bşy sorucam cnmm sen bilirsin bu gg dan bşy almak istiyorum ama kapıda ödeme yokmu kredi kartı wermek istemiyorum
canım kredi kartsız olmuyo ama sen ürünü alıp onaylamadan hesabından düşmüolar ben çok alışveriş yaptım bişeycik olmaz korkma
yaaa tüüh nese artık belki alırım bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?