Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

dun doktora gıttıgımızde bu kadar degıldı gece bı basladı ayaga kalktıgımda olece suzuluo ama allahtan rengı koyu azdaha bekleyecegım bakalım ne olcak
cnm benim ihmal etme tekrar git doktora nolu nolmaz kontrol ederler ...
paşam niye hepimiz birden bi çöktük yine ya. hadi kalkın toparlanalım. 2012 bizim yılımız olcak demio muyduk yılbaşından 1 hafta önce. silelim olumsuz düşünceleri kafamızdan nolur.
evet katılıyorum cnmm 2012 bizim yılımız olucak :)) ayyyy azzz kaldı gerçektennn 1 hafta falan 13 ü gelsede test yapsam çok merak ediyom sende durumlar nasıl batdaşım ??

cnm benimm yaaaa boşversen onu sen bebgine odaklan eşin yanında mutlusun gerisi boş bak bide biz varızzz :)))

ee tarih ne zaman yuppiiii çok az kaldı yaşasınnnn pikaçun kurban sağol bebeğim

şubatta da ne zaman tam bilmiyorum cnm, söyler herhalde 12 sinde gittiğimde

yaa hamile kalmışsın bi kere o yuzden tetkike gerek duymuyolar ama 6. ayda gittiğinde Kİ UMARIM GEREK KALMAZ ) yaparlar canım.. muhteşem bi duygu başkaları için ama ben nedense hüzünlüyüm, korkuyorum sanırım.. ((

cnmm öle deme ya sizinki psikolojik bnce bırakın salın gitsin bakalım birazda ne olacak.....

ayyyy gökçeeee inan tüylerin tiken tiken oldu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yaa yonca inan az önce astım, sanki asan eller benim değil gibiydi bi uyusuktu çok tuhaftı, çok fena heycanlanım :))).. ipimde küçücük kıyafetler sallanıyo :)) Allah giydirmek nasip etsin inş...

hemeeeeen hepiniz yasayın bu duyguyu inşallaahh.. en güzel en rahat hamilelikler sizin olsunnn... tatlı tatlı bebişleriniz olsunn.. hep mutlu huzurlu olun tez zamanda inşşşşşş... çektiğiniz acıların yerine kat kat mutluluk versin RABBİM

oohhhh yarasın kuzumaaaa

3 4 gn sürmüştü semracım
offfffffff yaaaaaaa benımde pazar gecesı basladı suan daha yogun

aynen ole yapıyorum canım zaten bole devam ederse gıdecem zaten canım

canım kahverengiler için korkulacak bişey yokdiolar genelde benmki bidiin adet kanı gibiydi kötü şeyler düşünme ve yat dinlen canım kalkma hiç bi tuvalaete:)

ben yemiom yavrum kafayı başka kadınlar diyorum olmuyo diye kafayı yedikleri aylarda bile gelmiş diyorum hani piskolojik dedinya ben hep öyle dua ediorum hayırlısıyla sağlıkla nasib et rabbim diye

amiin gökçecim amiiin kurusun onları ütülemek dahada heyecanlı olacak bu arda sen oda işini nasıl yaptın park yatak aldın demi oda yapmadın şimdilik
semra cnmm ne diim herşey allahtan ama işlhh aklımıza gelen kötüsü olmıcak sana daha öncede dedim çok arkadaşımı bilirim şakır şakır kanamayla doğum yaptılar işlhh seninkide geçicek

inş canım inşşşşş

ayyyy çok şekerrr yaaaaa allhım kısa sürede bizede nasip etsin inşallahhh :))) allah sanada sağlıklı sıhatli giydirmeyi nasip etsin :))
offfffffff yaaaaaaa benımde pazar gecesı basladı suan daha yogun

aynen ole yapıyorum canım zaten bole devam ederse gıdecem zaten canım

cnm lütfen ihmal etme eşini ara gelsin hemen gidin tüm doktorlar hastanedeyken akşam giderseniz nöbetçi doktor oluyo

egenin dolabı 3 lüydü. onun bitanesini bebege ayırdım.. bi de park beşik aldım cnm. ayrı oda yapcak yerim yok zaten benim

egenin dolabı 3 lüydü. onun bitanesini bebege ayırdım.. bi de park beşik aldım cnm. ayrı oda yapcak yerim yok zaten benim

bnde zaten oda düşünmüyorum hele bi sağsalim doğsun bi park yatak bide küçük bi dolap uydururum allah nasip ederse 7. aydan snr fln odayı düşünürüm

bnde zaten oda düşünmüyorum hele bi sağsalim doğsun bi park yatak bide küçük bi dolap uydururum allah nasip ederse 7. aydan snr fln odayı düşünürüm

en mantıklısı, zaten oda da pek işleri olmuyo ege bile yeni yeni giriyo odasına . yatmadan yatmaya.. ee zaten bebek yanımızda yatcak bi müddet.. herhalde ben bebekle oturma odasında yatarım diye düşünüyorum.esim gece uyumazsa işte sıkıntıya girebilir, egoşunda uyanmaması için en mantıklısı ayrı takılmak. bebek biraz daha uyku düzenine girince geri yatagıma dönerim sanırım.. bebeği tanımakta önemli benim egoş hiçuyumuyodu geceleri mesela sürekli aglıyodu. öyle olursa vay halimizee:))

canım bu aralar cok ızın aldı dıkkat cekıo vermek ıstemezler felan benımkıde ters duser bıde ısten olmayalım kanamam oldugu halde bı ay sonrasına randevu verdı doktor ama kanaman cogalırsa ve kırmıızı olursa gel dedı bı ıkı gun bekleeyecegım olmadı yıne gıderım ıcerde bırıken kanıda atıo olabılırım cunku bakalımmm canım

peki cnm sen bilirsin :)) dikkatet kendine lütfennn

sevgili batdaş :) ben yine beceremedim bu ay, ateşim düşmeye başladı. cumaya kırmızıları bekliyorum, her tür regl belirtisi mevcut. artık vücudumuzu tanıyoruz tabi.

rahim filmi falan gibi bişeyler demesin de...

iyi dileklerinin hepsi için amiiiin diyorum. cümlemize inşallahhh...

yasemin sana bşy sorucam cnmm sen bilirsin bu gg dan bşy almak istiyorum ama kapıda ödeme yokmu kredi kartı wermek istemiyorum

yasemin sana bşy sorucam cnmm sen bilirsin bu gg dan bşy almak istiyorum ama kapıda ödeme yokmu kredi kartı wermek istemiyorum

canım kredi kartsız olmuyo ama sen ürünü alıp onaylamadan hesabından düşmüolar ben çok alışveriş yaptım bişeycik olmaz korkma

yaaa tüüh nese artık belki alırım bilmiyom

kız kartını neden vermion ben bide arkadaşın kini kullanıom he:)ız gözü kapalı veriyo benim kartım yok korkma bebeem eşin falanmı kızıyo benimki kızıypo çünkü bende arkadaşınkini kullanıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…