Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

iyiyim guzummm sen nasılsın

dirmit yiyonmu btç yi öğüttünmü çörek otlarını ya faydaısnı gören çok olmuş canım ama benim yumurtam hala çatlamadı umarım kist olmaz hayırlısı bakalım

canım 3 kere öğütmeden yedim hazırlamıştım küçük bi kase sen tatlı kaşığıylamı yedin yoksa çorba kaşığıylamı?istersen doktorunu bi ara kuzum iş çıkışı gidersin hani bi test yapıyorlar çatlayıp çatlamadığı anlamak için yada usg bakar ne dersin?

canım cok sagol bılıyorum zaten ben sızı caydanlıgı ole yapıyorum ben zaten koyuyorum yanıma doldurup duruyorum arada ısıtıyorum :)su korkularımö bı bıtse keske gercı hıc bıtmeyecek ama ..hergecen gun artarak devam edıo bu sabahta ruyalarla uyandım bı gorsenız halımı sasarsınız ya bende yemıstım gercekten tadı cok kotu bırde çörek otlarını ezmek gerekıomus sanırım yada gaızda ıı cıgnemekama cıgnen cek gıbıde degıl bılıyorum sık dısını yeee tamam canımm

canım btç yersem bi de soğan kürü yaparsam bende yiğit kimse yok dicem artık:)
semracım kalbini ferah tut bol bol dinlen kuzum bak sonra allah göstermesin kendini suçlarsın tamam boşver kimseyide takma boşver dünyayı canım göbiş çıkmaya başladımı böyle maşalllah 4 aylık oldu bebeşin o aldığın hamile tişörtleriyle güzel bi foto isterim :)

slm kızlaar nasılsınız dumanım araştırdınmı sonucunu kesinmiymiiş sonuç
semracım sen nasılsın yasemin bacım sen napıyon
esracım şükür iyim iişte yuwarlanıp gidiyos bzde seni özledik

semraoium cnm benim sorunum zaten hamile kalamamk diilkiii, sağlıklı hamile kalamamak... dr da 4.de riske atmayalım zaten yumurtalık rezervin azalmış,bu yüzden kalitesi de düşmüş olabilir diyo... çok acele etmesemde sanırım bikaç ay sonra düşünürüm..bakıcaz artık bi yoluna..

senin de iyi olmana sevindim bol bol dinlen..

kızlaaar nabersiniz??

canım öyle netten bakındım işte biraz, eşim suan şehir dışında o bi gelsin de adam akıllı başka bikaç dr a görünücem...kendi dr umlada da konuşucam,neymiş derdi iyice anlarız:)

sen nslsn???

canım bende çok severek yemedim ama napalım şifa olsun diye herşeyi yemeye içmeye hazırım şuan o kadar canım yanıyo bu aralar sürekli aklıma gelio sürekli çok hzuursuzum en ufak bişeyden tartışma çıkarıorum mutsuz bi dönemdeyim yani

canım iyiyim sen nasılsın az kaldı randevuya dimi 23 ündeydi hafızama edeyim :)herşeyi hatırlıom piskopat gibi

dualarım seninle güzel gözlü ve güzel saçlı arkadaşım:)

iyice büyümüştür kızzzzzzz yirim onu ben 3 lü test falan yapılır heralde dimi bu ay

yok kuzum 3lüye gerek yok dedi dr aft testi warmış onu yaptırmıştı geçen ay çok şükür temiz çıktı oda:)büyüyoruz cnmm çok kasık ağrılarım bşladı bnmde ya

yok kuzum 3lüye gerek yok dedi dr aft testi warmış onu yaptırmıştı geçen ay çok şükür temiz çıktı oda:)büyüyoruz cnmm çok kasık ağrılarım bşladı bnmde ya

dur bakalım daha tekmelemeye başlasın uykulardan kaldırcak seni:)bugünleri bekledin bekliyos kuzum ne yapsa yakışır pipiliye ay çocuun adı pipili kaldı ne koycaktınız kız adını :)bak onu unutmuşum

dur bakalım daha tekmelemeye başlasın uykulardan kaldırcak seni:)bugünleri bekledin bekliyos kuzum ne yapsa yakışır pipiliye ay çocuun adı pipili kaldı ne koycaktınız kız adını :)bak onu unutmuşum

daha karar wermedik cnm bnm aklımda olan mert we ege ama bakalım daha kararını weremedik:)

daha karar wermedik cnm bnm aklımda olan mert we ege ama bakalım daha kararını weremedik:)
ikiside kısa söylenen isimler iki isim olmasın gibi bi takıntınız yoksa bence çok da güzel olur mert ege ayyyyyy

Son düzenleme:
ikiside kısa söylenen isimler iki isim olmasın gibi bi takıntınız yoksa bence çok da güzel olur mert ege ayyyyyy

ilk isim eşim babsının adını koymak istiyo hep hayaliymiş bi oğlu olursa adını sedat koyacakmış bnde bşy demedim ona ek isim düşünüyorum zaten bnde

nazz ya bişi sorcam hani su spermlerin komik bi videosu vardıyo onu arıyoru bulamıyorum ismi neyi onun yada linki varmı sende ??

ilk isim eşim babsının adını koymak istiyo hep hayaliymiş bi oğlu olursa adını sedat koyacakmış bnde bşy demedim ona ek isim düşünüyorum zaten bnde

o zaman mert daha uyumlu kuzum sağlığıyla gelsin inşallahhh eşinin babası vefat mı etmiş

nazz ya bişi sorcam hani su spermlerin komik bi videosu vardıyo onu arıyoru bulamıyorum ismi neyi onun yada linki varmı sende ??
kızz naz nerden bilsin onu ben kopyalamıştım onu buraya benden sorulur böle şeyler naz bilionmu kız yoksa mynette vardı o bebek nasıl yapılır animasyon yaz gogula çıkar

bn bilmiyodum yasemin paylaşmış cnm

yoooo yaşıyo kayınpederim ama allahtan çok sewerim bn kaynatamı oda bni ondan hç karşı gelmedim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…