iyiyim guzummm sen nasılsınhic sormayın kızlar yaa mısafır ısını arada canım sıkılıo ıkı ınsan goreyım dıye bende gıdıyorum e gelelım dıyınce bıseyde dıyemıosun ınsanlara e gelecekler dıyede bı temızlık sart neyse ama atlattım baska bırı kuran okutuomuss oraya gıtmek zorunda kaldılar ıı oldu benım ıcınde haftaya kaldı sanırım ya zatn cok hazırlık yapmayacaktım ama ıı olduu haftaya ıns olur bı anda gelırler bı anda gıderlerrr bende sıramı savmıs olurum
hepınıze ıı dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım kızlar ıyıyıde kotuyude hemen sızlerle paylasıyorumm çok sagolunnn
dumancım canım benım bı doktora daha gıt bence senın tup bebege ıhtıyacın yokkı sen zaten hamıle kalabılıosun kı tup yaptıracagına o zaman calısmalara basla yanı tup bebek cok zor bı surec hormonlarla dolu bı surecc yanı ben anlamadım kı konuyu hamıle kalamamandan korkacagına hamıle kalınca bebegı nasıl tutacak onu sor bence sen hamıle kalabılıosun kı bızım gıbı aylarda surmuokı hormon alıp dunya para verecegıne bence o zaman tekrar deneyınnn rabbım cok buyuk ıns bu sefer hersey yoluna gırer
nazlım nasılsın
dırmıtcımm canım sen nasılsın
ketenhelvam bu aralar yoksunnn
paşammmmm canımmm ne yapıosunnn
iyiyim guzummm sen nasılsın
dirmit yiyonmu btç yi öğüttünmü çörek otlarını ya faydaısnı gören çok olmuş canım ama benim yumurtam hala çatlamadı umarım kist olmaz hayırlısı bakalım
canım bak biz burda senin için meraklanıyoruz boş ver kız bi çay bi pastaneden kuru pasta çerez meyve ver yeter otur kalkma çaydanlığına yanına getir doldurup içsinler misafirlerin olursa sen dinlenmezsen kimse anlamaz iyi derler bi sorunu yok derler ama öylemi sen baştan beri korkular içindesin kuzum kendine dikkat et iyi olsanda hep dinlenme modunda ol ev nankördür zaten temizle temizle hep pistir misafirlerde öyle:)sağol canım ben iyiyim çok şükür bal tarçın çörek otu yaptım bu ay ama sanmıyorum ki 12 gün yiyecebileğimi tadı çok kötü umudumuz var yeni ay yeni umut diyip bekliyorum canım...
canım cok sagol bılıyorum zaten ben sızı caydanlıgı ole yapıyorum ben zaten koyuyorum yanıma doldurup duruyorum arada ısıtıyorum :)su korkularımö bı bıtse keske gercı hıc bıtmeyecek ama ..hergecen gun artarak devam edıo bu sabahta ruyalarla uyandım bı gorsenız halımı sasarsınız ya bende yemıstım gercekten tadı cok kotu bırde çörek otlarını ezmek gerekıomus sanırım yada gaızda ıı cıgnemekama cıgnen cek gıbıde degıl bılıyorum sık dısını yeee tamam canımm
semraoium cnm benim sorunum zaten hamile kalamamk diilkiii, sağlıklı hamile kalamamak... dr da 4.de riske atmayalım zaten yumurtalık rezervin azalmış,bu yüzden kalitesi de düşmüş olabilir diyo... çok acele etmesemde sanırım bikaç ay sonra düşünürüm..bakıcaz artık bi yoluna..hic sormayın kızlar yaa mısafır ısını arada canım sıkılıo ıkı ınsan goreyım dıye bende gıdıyorum e gelelım dıyınce bıseyde dıyemıosun ınsanlara e gelecekler dıyede bı temızlık sart neyse ama atlattım baska bırı kuran okutuomuss oraya gıtmek zorunda kaldılar ıı oldu benım ıcınde haftaya kaldı sanırım ya zatn cok hazırlık yapmayacaktım ama ıı olduu haftaya ıns olur bı anda gelırler bı anda gıderlerrr bende sıramı savmıs olurum
hepınıze ıı dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım kızlar ıyıyıde kotuyude hemen sızlerle paylasıyorumm çok sagolunnn
dumancım canım benım bı doktora daha gıt bence senın tup bebege ıhtıyacın yokkı sen zaten hamıle kalabılıosun kı tup yaptıracagına o zaman calısmalara basla yanı tup bebek cok zor bı surec hormonlarla dolu bı surecc yanı ben anlamadım kı konuyu hamıle kalamamandan korkacagına hamıle kalınca bebegı nasıl tutacak onu sor bence sen hamıle kalabılıosun kı bızım gıbı aylarda surmuokı hormon alıp dunya para verecegıne bence o zaman tekrar deneyınnn rabbım cok buyuk ıns bu sefer hersey yoluna gırer
canım öyle netten bakındım işte biraz, eşim suan şehir dışında o bi gelsin de adam akıllı başka bikaç dr a görünücem...kendi dr umlada da konuşucam,neymiş derdi iyice anlarız:)slm kızlaar nasılsınız dumanım araştırdınmı sonucunu kesinmiymiiş sonuç
semracım sen nasılsın yasemin bacım sen napıyon
esracım şükür iyim iişte yuwarlanıp gidiyos bzde seni özledik
canım 3 kere öğütmeden yedim hazırlamıştım küçük bi kase sen tatlı kaşığıylamı yedin yoksa çorba kaşığıylamı?istersen doktorunu bi ara kuzum iş çıkışı gidersin hani bi test yapıyorlar çatlayıp çatlamadığı anlamak için yada usg bakar ne dersin?
canım iyiyim sen nasılsın az kaldı randevuya dimi 23 ündeydi hafızama edeyim :)herşeyi hatırlıom piskopat gibislm kızlaar nasılsınız dumanım araştırdınmı sonucunu kesinmiymiiş sonuç
semracım sen nasılsın yasemin bacım sen napıyon
esracım şükür iyim iişte yuwarlanıp gidiyos bzde seni özledik
dualarım seninle güzel gözlü ve güzel saçlı arkadaşım:)semraoium cnm benim sorunum zaten hamile kalamamk diilkiii, sağlıklı hamile kalamamak... dr da 4.de riske atmayalım zaten yumurtalık rezervin azalmış,bu yüzden kalitesi de düşmüş olabilir diyo... çok acele etmesemde sanırım bikaç ay sonra düşünürüm..bakıcaz artık bi yoluna..
senin de iyi olmana sevindim bol bol dinlen..
kızlaaar nabersiniz??
ewet yasemin 23ünde cnm randewum sabırsızlıkla bkliyorum bkalım
iyice büyümüştür kızzzzzzz yirim onu ben 3 lü test falan yapılır heralde dimi bu ay
yok kuzum 3lüye gerek yok dedi dr aft testi warmış onu yaptırmıştı geçen ay çok şükür temiz çıktı oda:)büyüyoruz cnmm çok kasık ağrılarım bşladı bnmde ya
dur bakalım daha tekmelemeye başlasın uykulardan kaldırcak seni:)bugünleri bekledin bekliyos kuzum ne yapsa yakışır pipiliye ay çocuun adı pipili kaldı ne koycaktınız kız adını :)bak onu unutmuşum
ikiside kısa söylenen isimler iki isim olmasın gibi bi takıntınız yoksa bence çok da güzel olur mert ege ayyyyyydaha karar wermedik cnm bnm aklımda olan mert we ege ama bakalım daha kararını weremedik:)
ikiside kısa söylenen isimler iki isim olmasın gibi bi takıntınız yoksa bence çok da güzel olur mert ege ayyyyyy
ilk isim eşim babsının adını koymak istiyo hep hayaliymiş bi oğlu olursa adını sedat koyacakmış bnde bşy demedim ona ek isim düşünüyorum zaten bnde
kızz naz nerden bilsin onu ben kopyalamıştım onu buraya benden sorulur böle şeyler naz bilionmu kız yoksa mynette vardı o bebek nasıl yapılır animasyon yaz gogula çıkarnazz ya bişi sorcam hani su spermlerin komik bi videosu vardıyo onu arıyoru bulamıyorum ismi neyi onun yada linki varmı sende ??
bn bilmiyodum yasemin paylaşmış cnmnazz ya bişi sorcam hani su spermlerin komik bi videosu vardıyo onu arıyoru bulamıyorum ismi neyi onun yada linki varmı sende ??
o zaman mert daha uyumlu kuzum sağlığıyla gelsin inşallahhh eşinin babası vefat mı etmiş
kızz naz nerden bilsin onu ben kopyalamıştım onu buraya benden sorulur böle şeyler naz bilionmu kız yoksa mynette vardı o bebek nasıl yapılır animasyon yaz gogula çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?