kızlar selam nasılsınız? acil yardımınıza ihtiyacım var,burda bi forum vardı,dr a test sonuçlarını yazıyoduk yorumluyodu filan... bulamıyorum çok acil lazım bana... bilen varmı? yada herhangi bi dr öyle sonuçları yazabileceğim bana yorum yapabilecek varmı bildiğiniz?
günaydın arkadaşlar dün dr kontrolumüz vardı.bebeiş iyiymiş haftaya salı günü nst ye çağırdı ve allah izin verirse 2 şubatta küçük adam teşrif edecekler .
GÜNAYDIN KUZUMMM ya işlerde çok valla yoksa girmemmi ben bak bu saatte daha yeni girebildim kuzum eşim öğütülmüş almış ama tam toız halinde değildi taneliydi ben dişlerimle eziodum onları benim yumurtam hala çatlamadı inşallah yine kist olmaz bakalım hayırlısı olsun inşallahh adet olmuşsun bu son adetin olur umarım canım
müge naber kuzum
günaydınlar herkeseee
naz, dirmit, müge selamlar.
Gunaydin
Gunaydin Herkese
semracım bugün nasılsın? Umarım daha iyi hissediyosundur yeni bir gün bugün.
paşam, sen de iyisin dimi. Geçmişi okudum hep bozuktu moralin. Lütfen iyi şeyler düşün. Çok sıkma canını ne kadar zor olsa da dayanmak lazım işte.
Ya mügecim o kediye ben shrek te vuruldum. Hele sonunda o şarkı söylemesi, dansları yok mu? Bi de o şapkasını eline alıp gözbebeklerini büyütüp duygu sömürüsü yapması yok mu ben o an eriyip akli dengemi yitiriyorum. Bu filmde de bol bol dans ediyor pislik yuvası. Ve dediğin gibi kahraman da olsa lazeri gördü mü salak dayanamıo ve tabi kadehte de olsa sütü yalayarak içiyor. Of ya neyse, ben en iyisi bahçedeki sarmanlarıma bakayım bi.
tşkkr ederim cnm buldum yazdım dr a şimdi sonuç bekliyorum...canım dr bora cengizdi galiba
kızlar selam nasılsınız? acil yardımınıza ihtiyacım var,burda bi forum vardı,dr a test sonuçlarını yazıyoduk yorumluyodu filan... bulamıyorum çok acil lazım bana... bilen varmı? yada herhangi bi dr öyle sonuçları yazabileceğim bana yorum yapabilecek varmı bildiğiniz?
cnm bugün bi testimin sonucu çıktı, dr acil tüp bebek dedi bana şok içindeyim, bikaç dr un yorumuna ihtiyacım varbirsen günaydın canım hayırdır böyle apar niye aradın doktoru? herşey yolunda dimi canım...
o duygu sömürüsü beni de çook güldürmüştü hatta telefonumdaydı bi ara ekran koruyucusu olarak :) sanırım bir animasyon delisi vakkasıyla daha karşı karşıyayız :) ben bayılıyorum animasyonlara izlemediğim animasyon filmi yoktur heralde... Çook sevimli oluyolar ya bir de ben büyük bir buz devri delisiyim o sid salağının konuşması yürüyüşü herşeyi çok güldürüyor beni :))
tşkkr ederim cnm buldum yazdım dr a şimdi sonuç bekliyorum...
bu arada bebişimizin gelmesine çok az kalmış,inşallah kucağına aldıgın günü görürüz..
cnm bugün bi testimin sonucu çıktı, dr acil tüp bebek dedi bana şok içindeyim, bikaç dr un yorumuna ihtiyacım var
suan cevaplıyo cnmanladııııım. Peki bi vecap alabildin mi henüz?
suan cevaplıyo cnmçok heyecanlıyım yaaa ( allah ım daha neler görücem bilmiyorum herşeyin hayırlısı
ayy bi soru sordu sonra gene çevrimdışı oldu kalpten giderim ben bugün :)Aynen öle dumanım herşeyin hayırlısı. Belki bu durum senin için çok güzel olaylara vesile olur. Muhakkak ki ker işte bir hayır vardır. Ve her şerde ki her şey yolunda gidiyor gibi. Hemen yaz olur mu sonucu?
ayy bi soru sordu sonra gene çevrimdışı oldu kalpten giderim ben bugün :)
cnm hafta sonu yumurtalık rezrvi testi yaptırmıştım, sonucu bugün çıktı....erken menopoza işaretmiş,dr ilk adetinle birlikte gel hemen tüp bebeğe başlayalım dedi.... ne oldugunu anlamadım valla yaaabirsen ne tüp bebeği yaa nerden çıktı alla alla km bu dr nerden soruyonus bnm nie hbrim yok
ayşee çok az kalmış erkekin gelmesine hayırlı doğumların olsun işlhh
cnm hafta sonu yumurtalık rezrvi testi yaptırmıştım, sonucu bugün çıktı....erken menopoza işaretmiş,dr ilk adetinle birlikte gel hemen tüp bebeğe başlayalım dedi.... ne oldugunu anlamadım valla yaaa
cnm hafta sonu yumurtalık rezrvi testi yaptırmıştım, sonucu bugün çıktı....erken menopoza işaretmiş,dr ilk adetinle birlikte gel hemen tüp bebeğe başlayalım dedi.... ne oldugunu anlamadım valla yaaa
kk nın dr una soruyorum cnm hafta sonuda gitmeyi düşnüyorum bu sonuçlar başka bi dr aaaaaaa bu nerden çıktı yahuu başka bi drada göster sonucu cnm tek drla kalma derim ben
giderim cnm.........dumancım bir kaç doktora daha gideceksin dimi?
suan cevaplıyo cnmçok heyecanlıyım yaaa ( allah ım daha neler görücem bilmiyorum herşeyin hayırlısı
cnm bugün bi testimin sonucu çıktı, dr acil tüp bebek dedi bana şok içindeyim, bikaç dr un yorumuna ihtiyacım var
oyy sorma hemde ne şaşırdım kalp atışlarımın hızını hissettim diyebilirim... yaa hafta sonu gidicem bi dr a daha, ama şimdi kk nın dr una sordum o da bi cevap veremediaa çok şaşırmışsındır eminim ama doktorlar ne hatalar yapıyorlar... Kesinlikle bi kaç doktor daha görsün bencede... sonuçlardan haberdar et olurmu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?