Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

bn bilmiyodum yasemin paylaşmış cnm

yoooo yaşıyo kayınpederim ama allahtan çok sewerim bn kaynatamı oda bni ondan hç karşı gelmedim:))

oy ne kadar güzel kuuzm allah güzel ömür versin inşallahhhh benimki beni sevmez :)yılbaşında eşimin dayısının karısı ve kızı gelşdiler kızı benimle yaşıt bizde kaldılar annesiyle cuma gecesi geç geldiler zaten cumartesi kayınvalidemlere gittik anamm kıza bi bilgi bi ilgi ben kaldım ortada kayınpederim sarılıo öpüyo onu falan bana beş karış surat çokta bi tarafımdaydı beni hiç ilgilendirmio onlar böle yaptıkça eşim ailesinden soğuyo bunun farkında diiller 60 yaşlını geçmiş insanlar ama benimle yarıştalar ben yine saygımı bozmuyorum eşim için eve misafir gelmiş kimsenin umrunda diil ablaları gitmiş gezmeye bi çay demleyen yok çay koysan yanına koycak bişi yok gittim yine markete eşimde dıardaydı aldım bi sürü şey geldim çay demledim sırf misafirlerin hatrına eşimin hatrına yaptım yoksa haketmiolar allah bozmasın aranızı kuzum

ya sanki naz paylaştı die hatırlıyom da neyse ozamn seyredemiştim aklıma geldi seyrettim şimdi :)) eee sen napıyosun cnm çalışmalara devam dimi az kaldı senin :))

basladı basladı canım benım eteklerım olmuo suan bı tane var onu gıyıp duruyorum elbıselerım var yakında onlara baslayacagım tsortlerım var ama onlar suan guzel durmuo canım az daha cıksın o zaman yakısır ole yapıyorum zaten canım sureklı yatıstayım genelde sadece doktor ıcın cıkıyorum yada cok yakın komsularıma cıkıyorum ole ıste
ıyıyım canım kasık agrılarım var dmeıssın okuyunca sevındım benımde cok oluo korkuyorum acaba bıseymı var dıe sende de oluomus ıcım rahatladıı

hım yumurtalar saglıklı degılse o baska tabı ay ne bılım ya cok zor bı surec yaa allah yardımcın olsun

yaa 60 yaşına gelmişsin yaşını başını almışın bırak ne istiyon gelininden yaa oğlunun karısı daha çok sahip çıkman lazım
böle oldumu çok kızıyorum bn yaaaa nese bak sen ne gzl haketmeselerde gzlce ağırlamışın eşin için yap cnm sende allah görür hepsini
bnm kayınpederim bana hep kızımdan üstünsün sen çnkü bzm gelinimizsin başımızın tacısın sen der oğluna fln laf ettirmez yanii kaynamında hç zararı yok ama bn kayınpederimi daha çok sewerim

semra ewet bu hafta özellikle çok oldu ağrım yani ağrıda değil bi değişik oluyo rahmime hatta konu bile açtım denk gelirsen oku cnm hamileler soru we sorunlarında.....
herkes normal diyo işlhh öledir

ya sanki naz paylaştı die hatırlıyom da neyse ozamn seyredemiştim aklıma geldi seyrettim şimdi :)) eee sen napıyosun cnm çalışmalara devam dimi az kaldı senin :))

kız çalışıp duruyos ama da yumurtam bile çatlamadı sanrım çatlamıcak bu ay bazen amannn napayım diyorum bazen çok üülüorum hepiniz gibi karışık duygulardayım kuzum

genelde gelinler kayınpederi daha çok sevio:)bizimkiler biraz acaip insanlar ama napcan sevdiğim adamın ailesi şimdi ben onlara iyi davranmasam terbiyesizlik olur onlar naparsa yapsın önemli olan kocamın nasıl davrandıı bak ramazan bayramında gittim bide kurban bide yılbaşında misafir geldi diye mecburen allaha şükür kocam ısrar etmio hiç

ii işte bak eşin anlamış ailesinin sana olan tepkisinide ısrar etmiyo görüşmen için fln bide öle olduu halde zorlayanda war genede şükür haline nese ızlar eşim geliyomuş bn çıkıyom öptm hepiniziiz

günaydın kızlarrr diğer takıldıım topikten bi arkadaşımızın doğumu var bugün oğlu olacak çınarımız gelecek dua ederseniz sevinirim 13.30 da doğum var kızlar allah yardımcısı olsun sizde dua edin nolur:)

canım herhalde 12 gün devam edicem tadı kötü ama napalım. bende aynı duygular içersin deyim kuzum 3 ay denk gelmedi bu 4. ayım kuzum--korunmadan sonra 2 ay tedavi 2 ay serbest--- bakalım nolcak bi umutsuzluk kapladı içimi yaza kadar bekliyebilirsem beklicem sonra eşimle doktora gidicez sonuca göre hareket edicem... allah yüzümüze baksın inş.

ewet yasemin 23ünde cnm randewum sabırsızlıkla bkliyorum bkalım

güzel haberlerle gel yoncam

yasemin canım çok takdir ettim seni, çok iyi yapmışsın kuzum. herkes yaptığından utansın allah eşinin ailesine yardım etsin bu dünyadan birgün göçüp gidecekler ama hala kalp gönül kırıyorlar eşin için idare et kuzum fazla görüşmek zorunda değilsin buna sevindim. bende kayınpederimi çok severim kayınvalidemide severim sayarım sorarım ama kayınpederim bi başkadır benim için...

tamam canım

günaydın canım allah yardımcısı olsun sağlıkla rabbim kucağına almayı nasip etsin inş. kolay bi doğum olsun çınarı ve anneyi rabbim korusun bizede nasip etsin inş.

yasemin kimin doğumu wae?ne gzl cuma gnü cuma wakti allah yardım etsin işlhh sağsalim kucağına almayı nasip etsin

günaydın kızlar hayırlı cumalar

rabbim yardımcımız olsun canım ne diyelim ben büyüklerime asla yapamam saygısızlık rabbim yaptırmasın inşallah eşimi çok seviyorum onun annesi ne olursa olsun benim saygısızlık yapmam onu çok üzer neyse zaten çok görüşmüos kuzum daha iyi böyle evimde yakın diil şükür:)
yasemin kimin doğumu wae?ne gzl cuma gnü cuma wakti allah yardım etsin işlhh sağsalim kucağına almayı nasip etsin

günaydın kızlar hayırlı cumalar

canım hello kity diye bi ark vardı adı bahar oğluda ınar bugün teşrif edecek paşa oluyo be naz diğer topikten 3.kişinin doğumu oluyo bizimde sıralancak allahın izniyle rabbim hepimize nasib etsin inşallahhh

Allah duıalarınızı kabul ediyorsa sizin imanınızı artırır geciktiriyorsa sabrınızı artırır
eğer kabul etmiyorsa bilinki sizin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır unutmayın ki yüce Allah ihmal değil imtihan edicidir

inşallah güzel rabbim bizim içinde güzel şeyler hazırlıodur cumanız mubarek olsun

semra ewet bu hafta özellikle çok oldu ağrım yani ağrıda değil bi değişik oluyo rahmime hatta konu bile açtım denk gelirsen oku cnm hamileler soru we sorunlarında.....
herkes normal diyo işlhh öledir

ya benımde aynen ole yuz ustu sırt ustu yatamam normalde ama bu aralar sureklı yattıgım ıcın artık kollarımında ustune yatamıyorum kan dolasımı yavasladıgı ıcın sanırım cok agrı yapıolar gecelerı hıc uyuyamıyorum resmen kollarım agrıo otekı turlulerde ben uyuyamıyorum bıde kasılmalarım oluo ama bıde genıtal bolgemde gelıp gecıcı acılar hıssedıyorum o an cok korkuyorum ve cok oluo orası resmen acıo ıcın ıcın dıgerlerı genelde rahmın buyumesıyle ve gazla olusan agrı pekı dıger agrı ney

hepinize hayırlı cumalar nasılsınız ?? bakalım çok özledim hepinizi ama malum fazla oturamıyorum,yinede dayanamayıp girdim gelişmeler nasıl ?? bakalım..

selam kızlaaar nasılsınız??? çook güzel bigün çok seviyorum cumayı hepimize hayırlı cumalar..
yasemin hello kity i biliyorum adı çok tanıdık demek hamileydi,inşallah kolaylıkla yapar doğumunu bi sorun olmaz...allah bizede nasip etsin....
beydağlı cnm h.g başladınmı fiizk tedaviye??

kızlar siz nasılsınız???? son gelişmelerden sonra ben bekleme süremi biraz kısaltıcam sanırım eşimle ortak karar aldık, mart sonu gibi inşallah adetim düzene girmiş olursa yeniden başlıycam çalışmalara,tabi dr a da danışıp 1 kere daha kendim denemek istiyorum eğer riskli derse tüp bebek yaptırırız tabi:) Bu kez herşey güzel olacak öyle düşünmek istiyorum....Allah ım çoook büyük bu kez dualarım kabul olacak inş....

Son düzenleme:

h.b canım ewet başladım bugünde gidersem 4 üncü günüm olacak..birsencim hayırdır tüp bebek mi yaptıracaksın..

cnm evet yumurtalık rezervim çok düşük çıktı,dr tüp bebek yapalım dedi...

nasıl ya..yumurtalık rezervin çok düşük olsa nasıl hemen hamile kalıyosun o zaman..neyse hayırlısı ne ise o olsun canım sakın canını sıkma hem tüp bebekte en sağlıklı olanları döllüyorlar..
inşallah tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bir bebeğin olur tabi hepimizin...
neyse ben daha fazla oturmayım ağrım artıyor hemen ne oldu bana bu kürtajdan sonra anlamadım..çok öpüyorum seni canım kendine iyi bak..

.................................................

Son düzenleme:
canım valla bilmiyorum bende anlamıyorum, sanırım erken menopoza girecekmişim dr yeni bi olumsuzlukla karşılaşmamak için tüp bebek dedi...emin diilim.. tamam canım sen git dinlen yorma kendini iyileş öyle gel tamamen görüşürüz öptüm seni kendine iyi bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…