iyi olmaya çalışıyorum bebem ya sagol sordugun içinsemracım bugün nasılsın? Umarım daha iyi hissediyosundur yeni bir gün bugün.
paşam, sen de iyisin dimi. Geçmişi okudum hep bozuktu moralin. Lütfen iyi şeyler düşün. Çok sıkma canını ne kadar zor olsa da dayanmak lazım işte.
Ya mügecim o kediye ben shrek te vuruldum. Hele sonunda o şarkı söylemesi, dansları yok mu? Bi de o şapkasını eline alıp gözbebeklerini büyütüp duygu sömürüsü yapması yok mu ben o an eriyip akli dengemi yitiriyorum. Bu filmde de bol bol dans ediyor pislik yuvası. Ve dediğin gibi kahraman da olsa lazeri gördü mü salak dayanamıo ve tabi kadehte de olsa sütü yalayarak içiyor. Of ya neyse, ben en iyisi bahçedeki sarmanlarıma bakayım bi.
canım selatı tefficiyeyi türkçede okuyabilirsin cumaya kadar bitmesi lazım dualıcam herkeze dedim ama adam başı 50 olsa bile kafiydı ama neyse kaç tane okuyabilirsin abddeslii olup olmama ömnemli degil bebemde adetliykende okunuyomuş sevptır canımnikop arkadaşımıza destek olmamız lazımcanım eşimle ortak feysbuk var ama ben pek takılmıyorum. canım ben hiç okumadım ama senin için okuyabilirim nasıl okunuyor?
semra canım kalbini ferah tut telaş yapma umarım herşey yolundadır gittinmi doktora kuzum?
canım çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inş. kaç haftalıktı bebeğin canım neden düşük yaptın biliyormusun bi sebebi var mı, bende düşük yaptımtemmuzdaydı benimki 7 haftamız bitmişti şimdi yeniden umut ediyorum kuzum biliyorum şimdi ne durumdasın ama herşey geçecek birazcık zaman sadece rabbim sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inş. dileyen ve isteyen herkese
canım benim ansılsın görüşmeyeli diger kızlar keyifler nasılkızlar selam nasılsınız? acil yardımınıza ihtiyacım var,burda bi forum vardı,dr a test sonuçlarını yazıyoduk yorumluyodu filan... bulamıyorum çok acil lazım bana... bilen varmı? yada herhangi bi dr öyle sonuçları yazabileceğim bana yorum yapabilecek varmı bildiğiniz?
Eşinizin ve sizin kromozom analiziniz normalse, gebe kalabildiğiniz için kendiniz denemeye devam edebilirsiniz. aMH değerine tekrar baktırmanızı öneririm. Bu değerle erken menopoz ihtimaliniz yüksek. gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...
eveeet kızlarr işte diğer dr un cevabı...napsam bilemiyorum acele karar vermek istemiyorum,tüp bebek yorucu bi tedavi acaba biraz dahamı beklesem diyorum.hafta sonu başka bi dr a dsha gidicem ayarlayıp...
yaa sorma cnm şu hamilelik için harcadığım parayı toplasam yüklü bi birikimim olmuştu şimdiye...okudum canım allahım gönlüne göre versin bende adet oluyum o testi istediler heryer 250 istedineyse benim çıkmam lazım namazım duruyo tefficiye çekicem daha 3000 açıkvar nasıl biterse cumaya kendinize iyi bakın bebelre görüşürz sonra
canım senin de yolun açık olsun kolaylıkla doğum yapıp gel olurmu... dualarım seninle inş.bebeğinin resimlerini bekliyoruz 1 ay sonraSelam kızlar. Bu gün son günüm. Yarından itibaren doğum iznine çıkıyorum. Herkes allaha emanet olsun. Ara sıra kayınvelidemlere gidince girmeye çalışırım. doğum haberimi gönderirim. Sevgili anne adaylarımız inşallah en kısa zamanda hamiş kalırlar, hamilelerimiz hayırlı bir şekilde doğum yaparlar. Bebeği olan annelerimizde güzelce sağlıklı sıhatli büyütürler. Hepinizi şahsen tanımasamda seviyor, sayıyor ve selamlarımı gönderiyorum. Bana destekleriniz, dularınız ve şimdiye kadar yapmış olduğumuz paylaşımlar muhabbetler için hepinize teşekkür ederim. Dualarınızı bekliyorum. bende hepinizin duacısıyım. İnşallah oğluşum çok bekletmeden sağlıklı sahatli gelir. Öptüm hepinizi.
Gökçe belki benden önce doğum yapabilir. ben normal düşünüyorum. bakalım zamanına kadar bekleyeceğiz. Ama en ufak bi sorundada sezeryana döneriz.
Herşey allahın takdiri zamanı gelince hepiniz bebeklerinizi kucağınıza alacaksınız buna canı gönülden inanıyorum. Bu topinklerde ne mucizeler gördük. Hepinizin yolu açık olsun.
Eşinizin ve sizin kromozom analiziniz normalse, gebe kalabildiğiniz için kendiniz denemeye devam edebilirsiniz. aMH değerine tekrar baktırmanızı öneririm. Bu değerle erken menopoz ihtimaliniz yüksek. gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...
eveeet kızlarr işte diğer dr un cevabı...napsam bilemiyorum acele karar vermek istemiyorum,tüp bebek yorucu bi tedavi acaba biraz dahamı beklesem diyorum.hafta sonu başka bi dr a dsha gidicem ayarlayıp...
Selam kızlar. Bu gün son günüm. Yarından itibaren doğum iznine çıkıyorum. Herkes allaha emanet olsun. Ara sıra kayınvelidemlere gidince girmeye çalışırım. doğum haberimi gönderirim. Sevgili anne adaylarımız inşallah en kısa zamanda hamiş kalırlar, hamilelerimiz hayırlı bir şekilde doğum yaparlar. Bebeği olan annelerimizde güzelce sağlıklı sıhatli büyütürler. Hepinizi şahsen tanımasamda seviyor, sayıyor ve selamlarımı gönderiyorum. Bana destekleriniz, dularınız ve şimdiye kadar yapmış olduğumuz paylaşımlar muhabbetler için hepinize teşekkür ederim. Dualarınızı bekliyorum. bende hepinizin duacısıyım. İnşallah oğluşum çok bekletmeden sağlıklı sahatli gelir. Öptüm hepinizi.
Gökçe belki benden önce doğum yapabilir. ben normal düşünüyorum. bakalım zamanına kadar bekleyeceğiz. Ama en ufak bi sorundada sezeryana döneriz.
Herşey allahın takdiri zamanı gelince hepiniz bebeklerinizi kucağınıza alacaksınız buna canı gönülden inanıyorum. Bu topinklerde ne mucizeler gördük. Hepinizin yolu açık olsun.
canım senin de yolun açık olsun kolaylıkla doğum yapıp gel olurmu... dualarım seninle inş.bebeğinin resimlerini bekliyoruz 1 ay sonra
Allah sana ve bebeğine yardım etsin. Ailenize mutluluk veri n inşallah. Umarım herşey yolunda gider. Ve inşallah çok güzel olacak herşey. Güzel bir doğum olur inşallah canım...
yaa sorma cnm şu hamilelik için harcadığım parayı toplasam yüklü bi birikimim olmuştu şimdiye...
ben bebek için yeni bi hamilelik için hazır diilimki, hiç iyi olmadı bu sonuç benim için..dua edin kızlar benim için
Selam kızlar. Bu gün son günüm. Yarından itibaren doğum iznine çıkıyorum. Herkes allaha emanet olsun. Ara sıra kayınvelidemlere gidince girmeye çalışırım. doğum haberimi gönderirim. Sevgili anne adaylarımız inşallah en kısa zamanda hamiş kalırlar, hamilelerimiz hayırlı bir şekilde doğum yaparlar. Bebeği olan annelerimizde güzelce sağlıklı sıhatli büyütürler. Hepinizi şahsen tanımasamda seviyor, sayıyor ve selamlarımı gönderiyorum. Bana destekleriniz, dularınız ve şimdiye kadar yapmış olduğumuz paylaşımlar muhabbetler için hepinize teşekkür ederim. Dualarınızı bekliyorum. bende hepinizin duacısıyım. İnşallah oğluşum çok bekletmeden sağlıklı sahatli gelir. Öptüm hepinizi.
arkadaşlar çok şükür selatı tefficiye biiti dirmitççim allah razı olsun bebem okumana gerek kalmadı genede sagol ben çıkıyımda tespihime devam edeyim 2 gün yokum anneme gidicem görüşürüz sonra işşallah kendinize iyi bakın bu arada zerdalcım hayırlı dogumlar kardeşim sen çok hakettin anneligi darısı başımıza işşallah
cnm evet bende zaten hemen düşünmüyorum tüp bebek bu sonuçta bikaç ayla sınırlı bişey diil, önce gidip kendi dr umla konuşucam,başka dr lara da gidicem tabi...ama daha diğerinin üzerinden 1 ay geçti benimde bi canım var sonuçta...Valla ne desem bilemedim. Çok ilginç. Aslında erken menopoz da olsa pat diye girmeyeceksin. Atıyorum önünde kaç yıl var mesela onu tahmini söyleyebilecek bir doktor bulsan en azından sen de yolunu çizer, biraz daha korunur çalışmaya başlarsın. Umarım güzel cevaplar alırsın diğer doktorlardan....
maşallah oğlumuza daha da büyüyecek inşallahhhh... cnm tüp bebek şartsa yaptırıcam beni dr da normalde tüp bebek de uzman, ben 2.de söylemiştim aslında böyle bişeymi yapsak diye,çok zor bi tedavi süreci demişti daha yaşın küçük demişti,fikri değiştiğine göre vardır bi bildiği diyorum..zaman göstericek artık bana....canlarım nasılsınız bugun doktora gıttım canım cıktı geldım bıde temızlık yaptım yarın mısafırlerım geleceklerr ...
oğlum kocaman olmusss pek bakmadı doktor devlet olunca ama azıcıkta olsa gordum 3lu testimi yaptırana kadar canımm cıktı desem yerıdır
dumancımmm yaa o ne demekmıs benım doktorum cok ıı ama keske buraya gelebılsen mustafa ozbek rısklı gebelık uzmanı ve tup bebek tedavısıde yapıo ve süper bı adammm kesınlıkle cok rahatlatıo ınsanı aynı zamandaa
nazlım nerdesın yaa
esram canım valla bende de şok etkisi yarattı bu durum,bekliyodum ama bu kadar çabuk tüp bebek yapalım fi,lan diyeceğini düşnmemiştim..dr şunu söyledi bana, menopoza girme zamanın çabuk gelecek,biz vakit kaybetmeyelim sağlıklı embriyoyu oluşturalım,yumurta rezervin azaldığı için kalitesi de düşmüştür dedi..bilmiyorum yaa neye inanıcağımı bilemiyorum artık...SLM CANLARIM BEN GELDİMMMMMMBİRSEENN CANIMMMM HAYIRIDR YA NERDEN ÇIKTI ŞİMDİ BU DURUM BENCE SENİN DURUMUN BAŞKA YANİ DÜŞÜNSENE YUM URTA SAYIN AZSA SEN NASIL PIT DİYE HAMİŞ KALIYORSUN:44 KENDİNE DAHA İYİ Bİ DR BULMALISIN SONUÇTA ANKARA BÜYÜK ŞEHİR HAYATIM ADAMAKILLI Bİ DRA GÖRÜN DERİM BEN RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN SEMROŞUM CANIM BEBİŞİN İYİ OLMASINA ÇOK SEVİNDİM MA NERDEN ÇIKTI BU TEMİZLİK BU MİSAFİR KIZIM Bİ YAT DİNLEN ARTIKKKK BİRAZ BEBİŞİNİ DÜŞÜN AYŞEM ZERDALIM RABBİM Bİ AVAZDA KURTARSIN SİZLERİ CANIM BEBİŞLERİNİZ SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE GELSİN KOLLARINIZA YASEMİN BELKİDE GEÇ YUMURTLUYCAKSIN TATLIM DUR BAKALIMMM ILGIM KIRMIZILAR GELMİŞŞŞ ÜZÜLMEK YOK YENİ AY YENİ UMUT YONCEMMMM SEN NASILSIN BEBİŞ NASIL PAŞAMM ZUZMMMMMM SEN NASILSIN HEPİNİZİ ÇOK ÖSLEDİM BEENNNNNN
c.tesi yaptırmıştım cnm bugün çıktı sonucu, ben uzak durmaya özen gösterdikçe dr beni çekmeye çalışıyo sanki anlamadım gitti...canım benim ya çok şaşırdım buda nerden çıktı şimdi o testi ne zamn yaptırdın kuzum? hayırlısı olsun gideceğin doktor umarım güzel şeyler söyler kuzum
.
canım benim sanırım bendeki sorun hamile kalmak diil, sağlıklı hamile kalma işini beceremiyorumcanım bi daha tahlil bi doktor daha ne gerekiyosa yap tabi... sen hamile kalabiliyosun en azından ve çok çabuk hamile kalabiliyosun... Peşini bırakma, öperim çok çok...
teşekkür ederim kızlar, dualarınızda bulunmak dileği ile. ben iş yerinden nete giriyorum. Evde net yok o yüzden biraz erken vedalaşıyorum. Ama çok dayanamazsam eşime eve bi net aldıracağım.
canlarım nasılsınız bugun doktora gıttım canım cıktı geldım bıde temızlık yaptım yarın mısafırlerım geleceklerr ...
oğlum kocaman olmusss pek bakmadı doktor devlet olunca ama azıcıkta olsa gordum 3lu testimi yaptırana kadar canımm cıktı desem yerıdır
dumancımmm yaa o ne demekmıs benım doktorum cok ıı ama keske buraya gelebılsen mustafa ozbek rısklı gebelık uzmanı ve tup bebek tedavısıde yapıo ve süper bı adammm kesınlıkle cok rahatlatıo ınsanı aynı zamandaa
nazlım nerdesın yaa
SLM CANLARIM BEN GELDİMMMMMMBİRSEENN CANIMMMM HAYIRIDR YA NERDEN ÇIKTI ŞİMDİ BU DURUM BENCE SENİN DURUMUN BAŞKA YANİ DÜŞÜNSENE YUM URTA SAYIN AZSA SEN NASIL PIT DİYE HAMİŞ KALIYORSUN:44 KENDİNE DAHA İYİ Bİ DR BULMALISIN SONUÇTA ANKARA BÜYÜK ŞEHİR HAYATIM ADAMAKILLI Bİ DRA GÖRÜN DERİM BEN RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN SEMROŞUM CANIM BEBİŞİN İYİ OLMASINA ÇOK SEVİNDİM MA NERDEN ÇIKTI BU TEMİZLİK BU MİSAFİR KIZIM Bİ YAT DİNLEN ARTIKKKK BİRAZ BEBİŞİNİ DÜŞÜN AYŞEM ZERDALIM RABBİM Bİ AVAZDA KURTARSIN SİZLERİ CANIM BEBİŞLERİNİZ SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE GELSİN KOLLARINIZA YASEMİN BELKİDE GEÇ YUMURTLUYCAKSIN TATLIM DUR BAKALIMMM ILGIM KIRMIZILAR GELMİŞŞŞ ÜZÜLMEK YOK YENİ AY YENİ UMUT YONCEMMMM SEN NASILSIN BEBİŞ NASIL PAŞAMM ZUZMMMMMM SEN NASILSIN HEPİNİZİ ÇOK ÖSLEDİM BEENNNNNN
c.tesi yaptırmıştım cnm bugün çıktı sonucu, ben uzak durmaya özen gösterdikçe dr beni çekmeye çalışıyo sanki anlamadım gitti...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hic sormayın kızlar yaa mısafır ısını arada canım sıkılıo ıkı ınsan goreyım dıye bende gıdıyorum e gelelım dıyınce bıseyde dıyemıosun ınsanlara e gelecekler dıyede bı temızlık sart neyse ama atlattım baska bırı kuran okutuomuss oraya gıtmek zorunda kaldılar ıı oldu benım ıcınde haftaya kaldı sanırım ya zatn cok hazırlık yapmayacaktım ama ıı olduu haftaya ıns olur bı anda gelırler bı anda gıderlerrr bende sıramı savmıs olurum
hepınıze ıı dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım kızlar ıyıyıde kotuyude hemen sızlerle paylasıyorumm çok sagolunnn
dumancım canım benım bı doktora daha gıt bence senın tup bebege ıhtıyacın yokkı sen zaten hamıle kalabılıosun kı tup yaptıracagına o zaman calısmalara basla yanı tup bebek cok zor bı surec hormonlarla dolu bı surecc yanı ben anlamadım kı konuyu hamıle kalamamandan korkacagına hamıle kalınca bebegı nasıl tutacak onu sor bence sen hamıle kalabılıosun kı bızım gıbı aylarda surmuokı hormon alıp dunya para verecegıne bence o zaman tekrar deneyınnn rabbım cok buyuk ıns bu sefer hersey yoluna gırer
nazlım nasılsın
dırmıtcımm canım sen nasılsın
ketenhelvam bu aralar yoksunnn
paşammmmm canımmm ne yapıosunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?