- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
bende özledim valla konuşacak kimsem yok, burda tamam hep bebek muhabbeti oluyo üzülüyorum ama başka şeyler de konuşuyoruz biz sonuça o muhabbetleri özledim... toparlanırız yavaş yavaş ..
ağlıyorum...eylül ayında meleğimi hastanede bırakıp geldiğimden beri ilk kez bu kadar çok, ilk kez belki de hıçkırarak...
ne zaman ölürsem aklımdan o zaman çıkacak bi şey, varlık, durum her neysen işte...
5 aydır hiç açılmadı o çekmece...görmedim o gün bu gündür mama önlüğünü ve çerçeveni...atamıyorumda bi türlü
hiç açılmadı 18.doğum gününde hediye edeceğim ilk tanışmamızdan doğumuna kadar yazacağım günlüğün....atamıyorum bir türlü
ve artık meleğim sana kardeş yapma zamanımız geldi.umarım,diliyorum,Rabbim tez vakitte isteyen herkesin rahmine sağlıklı,hayırlı,nur topu gibi bir cenin düşürsün AMİN...
toparlanalım tabi cnm, yaa yapacak bişey yok gitsek de ayrı da kalsak bu isteğimiz hiç bitmiycek,,, yaa farketmeyenler oldu saçlarımı biliyomusunnn ben söyledim genelde boyattım nasıl olmuş diye:)) ama genel itibariyle olumlu tepkiler aldım, bi gıcık abim satanistlere benzetti işte...yaaa aslında bende biraz oyuzden kaçtım bu ara yine geldi benimkisiler dee :)) evet yavaş yavaş toparlanalım :)) saçlarına tepkiler nasıll beğendilermii??
canım öncelikle korunma işini 6 ay kadar uzun tutmayacağımız kesin,mart sonu gibi filan inşallah biz kendimiz denemek istiyoruz tabi önce dr la konuşucam eğer beni gerçekten ikna ederse tüp bebek düşünebilirim... birde bi profla yazıştım değerlerimi kayıplarımı filan herşeyi anlattım, bana dediği şey bu menopoz konusunda kesin bi bilimsel çalışma ve kanıt yok, muayene etmek isterim seni başka bi yol çıkacaktır yazmış... eşim görevden gelsin hemen gitmek istiyorum o dr a..hem profesör hemde riskli gebelik uzmanı,hacettepenin dr uymuş..biraz ümitlendim.Allah ın hakkı 3 tür,artık olmayacak kötü şeyler inşallahhh..birsencim bebek için ne karar verdiniz yanlış hatırlamıyosam bir kez daha normal yolla hamile kalmayı istiyosun dimi??
canımm başın sağolsun seninde, yaşadığın hissettiğin şeyleri çok iyi anlıyoruz, umut etmekten ve yeniden istemekten başka çaremiz yok malesef..inşallah hepimiz birgün anne olucaz, kimizi tek çocuk kimimiz 3-4 çocuk yapıcaz ama inanıyorum ki hepimiz anne olucaz...ağlıyorum...eylül ayında meleğimi hastanede bırakıp geldiğimden beri ilk kez bu kadar çok, ilk kez belki de hıçkırarak...
ne zaman ölürsem aklımdan o zaman çıkacak bi şey, varlık, durum her neysen işte...
5 aydır hiç açılmadı o çekmece...görmedim o gün bu gündür mama önlüğünü ve çerçeveni...atamıyorumda bi türlü
hiç açılmadı 18.doğum gününde hediye edeceğim ilk tanışmamızdan doğumuna kadar yazacağım günlüğün....atamıyorum bir türlü
ve artık meleğim sana kardeş yapma zamanımız geldi.umarım,diliyorum,Rabbim tez vakitte isteyen herkesin rahmine sağlıklı,hayırlı,nur topu gibi bir cenin düşürsün AMİN...
evet cnm ankaralıyımduman 85 tatlım ankaralısın galiba Hacettepe yazmışsın???
toparlanalım tabi cnm, yaa yapacak bişey yok gitsek de ayrı da kalsak bu isteğimiz hiç bitmiycek,,, yaa farketmeyenler oldu saçlarımı biliyomusunnn ben söyledim genelde boyattım nasıl olmuş diye:)) ama genel itibariyle olumlu tepkiler aldım, bi gıcık abim satanistlere benzetti işte...
canım öncelikle korunma işini 6 ay kadar uzun tutmayacağımız kesin,mart sonu gibi filan inşallah biz kendimiz denemek istiyoruz tabi önce dr la konuşucam eğer beni gerçekten ikna ederse tüp bebek düşünebilirim... birde bi profla yazıştım değerlerimi kayıplarımı filan herşeyi anlattım, bana dediği şey bu menopoz konusunda kesin bi bilimsel çalışma ve kanıt yok, muayene etmek isterim seni başka bi yol çıkacaktır yazmış... eşim görevden gelsin hemen gitmek istiyorum o dr a..hem profesör hemde riskli gebelik uzmanı,hacettepenin dr uymuş..biraz ümitlendim.Allah ın hakkı 3 tür,artık olmayacak kötü şeyler inşallahhh..
canımm başın sağolsun seninde, yaşadığın hissettiğin şeyleri çok iyi anlıyoruz, umut etmekten ve yeniden istemekten başka çaremiz yok malesef..inşallah hepimiz birgün anne olucaz, kimizi tek çocuk kimimiz 3-4 çocuk yapıcaz ama inanıyorum ki hepimiz anne olucaz...
tuğbaa sen akşamları girmiyodun nete, eve netmi bağlattınız canım?
cnm bilmiyorum 3. çok kısa sürdüğü için belkide daha az hasarla atlattım diye düşünüyorum, yada bağışıklık kazandım acıya karşı takmıyorum hiç bişeyi:) zaman zaman hiç çocugum olmayacak korkusu çöküyo üzerime ama bu korkuyla yaşayamam,insanlar 60 ında anne oluyo tıp çok gelişti, inşallah bigün olacak ona inanıyorum.....abin seni güldürmek için yapmıştır cnm :)) varya birsen böle umutlu konuşuyosunya çok mutlu oluyorum:)) eşin nerde cnm ???
evet cnm sonunda aldırdım kocişi ikna ettim bu hafta hastane işlerim vardı int lazımdı bahanem oldu :))) artık akşamlarıda giriyorum sen genelde akşammı giriyosun ???
cnm bilmiyorum 3. çok kısa sürdüğü için belkide daha az hasarla atlattım diye düşünüyorum, yada bağışıklık kazandım acıya karşı takmıyorum hiç bişeyi:) zaman zaman hiç çocugum olmayacak korkusu çöküyo üzerime ama bu korkuyla yaşayamam,insanlar 60 ında anne oluyo tıp çok gelişti, inşallah bigün olacak ona inanıyorum.....
aynen dua ederken allahım nolur artık bebeğim olsun,topikteki kızların da olsun diye ediyorum,duanın şeklide değişti valla:))olucak bitanem ben inanıyorum dualarımdasın sen ve tüm bebek isteyenler :))
ooo süper olmuş, tamam yasemin kaldı bi netsiz ona da baskı yapalım aldırsın :) gündüz iş yerinde girmeye çalışıyorum ama gizli gizli olunca pek yazamıyorum akşam rahatım ama canım...
aynen dua ederken allahım nolur artık bebeğim olsun,topikteki kızların da olsun diye ediyorum,duanın şeklide değişti valla:))
valla çok sevindim,önceden burda gece açılırdı muhabbetler kimse kalmadı diye üzülüyodum iyi oldu senin gelmentamam ozamn yarın baskı yapmaya başlayalım ozamann :))) ya bende iş yerinde gizli giriyorum ama artık rahatım :)))
izliyorum cnm kanepeye uzandım üzerimde battaniye ohhh süperr,eski sevgili günlerini özledim valla emir gülerken çook tatlı oluyo yaaaaaaavalla öle olduu :))) ayyyy ferihayı izliyomusun ne heyecan yaaaaa eçen bölüme bayıldım emirin dokuma ona die bağırmasına falan ne aşk yaa aklımdan bizimkide yaparmı acaba die geçirdim ama yapardı heralde :))
valla öle olduu :))) ayyyy ferihayı izliyomusun ne heyecan yaaaaa eçen bölüme bayıldım emirin dokuma ona die bağırmasına falan ne aşk yaa aklımdan bizimkide yaparmı acaba die geçirdim ama yapardı heralde :))
bende sevindim cnm sizinle konuşunca huzur buluyorum ama başkalrıyla konuşunca onları sıkıyomuşum gibi geliyo ... artık bol bol kaynatıız birsen senin face yoktu dimi??valla çok sevindim,önceden burda gece açılırdı muhabbetler kimse kalmadı diye üzülüyodum iyi oldu senin gelmen
kocişşş duymasınn :))izliyorum cnm kanepeye uzandım üzerimde battaniye ohhh süperr,eski sevgili günlerini özledim valla emir gülerken çook tatlı oluyo yaaaaaaa
ayrıca bizlerde aşk evliliği yaptık canıım tabiki kocişlerimizde yapardı emirin yaptıklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?