Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

selamlar..

paşam naapmış burada yaa.. dün akşam chnb den aldım haberini.

durumları buraya yazmıyordum kızlar. meşgul etmeyeyim sizleri diye. paşamın organizesini duydum. aklımı aldı paşam aklımı. Allahım bu nasıl bir yürektir.. Allahım razı olsun gani gani. Dualarım sonsuz ve sınırsız onun için.

kendisine özelden bilihare bildirdim duygularımı. ilk fırsatta da tlf aracılığıyla melek sesini duyacağım inşaallah.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. hiçbirimizi hiç bir konuda darda koymasın inşaallah.

selamlar..

şükür cnmm iyiyim sen naslsın

tmm bak bnde burdaym :) hello kity doğurdumu cnmm iimiymiş

bende çok şükür iyiyim canım:)

çok tatlıdır yasemincim şimdi

kimlerin okuduğunu, dua ettiğini bilmiyorum ama, eminim herkes iyi dilek ve dualarını yollamıştır o yüce kata. ve inanıyorum ki bu dualar gerek bana gerekse dua eden herkese fazlasıyla cevaplanmıştır. hepiniz Allaha emanet olun.

çok tatlı bi sesi var abla :)benim yarım saat konuşmuşluğum var bi abla gibi verdiği öğütleri çok hoşuma gitmişti kocaman bi yüreği var allahım onun gönlündeki güsellikleri nasib etsin ona inşallah sende durumlar nedir abla chnbyle konuştunmu akşam napmış yumurtaları toplanmıştı en son döllenme ne zaman olcakmış

ewet cnm paşam senin için çok uğraştı hep dua ettk size allah kabul edicek işlhh cnmm sağsalim kawuşacaz bebeklerimize bzi hbrsiz bnırakma olurmu

hadi yaaa bende hemoroid varçok çektim bu dertten bu karışım iyi geldi biliomusun bırakınca devam etti yine sanayaramamış demekki kuzum yaa önümüzdeki ay doktora mı gitcen yine napcan

canım geçmiş olsun, çok yemek istedim ama dün bütün gün rahatsız oldum belki sonra devam ederim... senin yumuş acaba bunun için mi çatlama dı kuzum doktora sordun mu bu konuyu?
canım bu 4. ayım olacak--- bebek için 2 ay tedavili, 1 ay serbest---- bakalım bu ay bi geçşin serbest olarak.... rabbim büyük konuşmuş olmiyim ama diyiorumki hemen olsun bebeşim((

aynı kuzum benimde 4.ayım olacak 1 ay sadece klomen 1 ay klomen çat iğnesi diğer 2 ay serbest daha öncede korunmadık biz tabi ama düzensiz adet olduumdan onları saymıorum hayırlısı hakkımızda soktora sölesem kızar sanırım çörek otu yedim falan diye
:) sonra kocamın dilinden kurtulamam valla 8-9-11-13-15-17-20-22 bunlar çalışma günlerimizbıktım artık gerçekten bıktum:)kocamı sperm makinası olarak görmeye başladım

kışın pek zor oluyo sıcak yatağı terketmek ekmek parası napalım:)benim eşim cumartesileri hiç çalışmıo ne gıcık bi durum
doğru ama napsıncnmm en işe gidiyosun die erken mi kalksın :)))) cnm inşallah hamiş kalırsında 9 aysonra ev hanımlığına terfi edersin...
kızlar günaydın canlarım nasılsınız? özledim sizleri:)
günaydın cnmmm

:)günaydın canlaaaaar
günaydınnnnnn

yaaa bende 1 hafta falan yedim sonra midem kaldırmadı tadı çok kötüüü ya sadece balla çörekotunu karıştırsam olmazmı???

valla bende ölee sabak kocişi işe göndermedim bırak yoksa hasta olurum hava soguk dedi olmazzz çalışmamız lazım dedim inşallah kociş üşüyüp hasta olmaz :))

canım tarçın olayı bozuyo dimi az koy tarçıonı madem sende amann olcak olunca her türlü oluyo zaten yeterki vakti zamanı gelsin kuzum

kız bany oderdi fena zaten onlar hemencik yıkanıolar saç tarama derdi yok biz napalım:S

allah yardımcınız olsun bebeğinizi ve sizi korusun inş. sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

benimde 1 ay klomen--- 1 ay klomen çatlatma iğnesi---- 1 ay serbest ----bide bu ay serbets olacak.... benimde adetlerim şimdi düzeldi doktora sor ama söyleme kocişe kuzum ben 10-12-14-16-18-20-22 diye çalışma yapacam nazlım biraz kafanı dağıtabilsen iyi olacak olura bırakabilsek keşke aşk olsun diyorum sadece gerisi allaha kalmış

valla ben yiyemicem herhalde böööö geldi bana, bilmiyorum kuzum yemesek daha iyi kuzum istemeden stres yapıyorsun zaten bunu yiyince

yaaa bidaha ki ay öle yaparım olmazsa şimdi yapamam düşününce bile miğdem bulanıyo ( yaa evet yaa banyo derdi çokkötü bida şimdi havalar soğuk daha zorr ( hele saç taramak işkenceee

napıyosunuz kızlar? gelemedim kaç gündür. yeni haber var mı?
sen nerelerdesin?????

sende eve net bağlatırsan akşamları beraber kaynatırız cnm sabah sabah zor olmuştur kocişi öyle bırakmak, ben de 10 dk önce kalkıyorum hergün ona bile sinir oluyorum size Allah sabır versin :))

kızlar günaydın canlarım nasılsınız? özledim sizleri:)
tünaydınnnnnnnnn

:)günaydın canlaaaaar
tünaydııınnnnnnnnnnn

geçmiş olsun cnm......

oyyyy ne tatlıdır o şimdi, darısı hepimize olsun...

hoşgeldin, paşam söyleyince çok üzüldüm bebeğin için sürekli topiğine girip bakıyorum bi gelişme varmı diye, inşallah bişey olmaz bu kez....gelişmelrden bizi haberdar et olurmu...

buralardayım dumanım...olaydan koptum biraz sadece bu aralar. bi umutsuzluk falan. 5. deneme ayının içindeyim. 6 aydan sonra doktor...haliyle stres falan. etrafta herkes hamile...durumlar malum. aynı şeyi düşünmekten, sürekli aynı şeyi konuşmaktan bıktım. çirkinleştim de valla. kendimi hiç beğenmiyorum artık. stresten sıkıntıdan bi kilo alıyorum bi veriyorum. kilo veriyorum dediysem verirsem de ancak aldığımın birazını verebiliyorum. eltim gözümün önünde şişiyo da şişiyo...böyle işte durumlar...

siz napıyosunuz? sen nasılsın? topladın mı kendini?

cnmm hiç beklemediğin bi anda hamile oldugunu öğreneceksin biliyosun dimi, 5 aydır bekliyosun inşallah en kısa zamanda en umutsuz anında öğrenirsin yeniden hamile olduğunu... bu umutsuzluk çok fena bi durum bir anda insan kendini depresyonda buluyo,, kaşlarımı bile almayı bırakmıştım ama sonu yok ne kadar erken toparlanırsak moralimiz ne kadar yerinde olursa o kadar pozitif oluyo herşey... ben eşimin ailesine odaklandım sürekli eve bişiler almakla meşgülum kafam çok dolu allah tan bu aralar o yüzden çabuk atlattım depresyonu... sende kendini toparlamaya çalış ltfn, hani en kötü ihtimalle 1 ay sonra gidip dr a tedavi olursun hamile kalman hızlanmış olur...saçını değiştirebilirsin çok iyi geliyo bi süre idare ediyo bak öneririm

benimde burnumun dibinde bi hamile var, 7 aylık olmuştur sanırım sürekli ben doğurunca diye başlayan cümlelerine maruz kalıyorum, onun sevinci beni üzüyo kendim adıma ben neden bu günleri göremiyorum diyorum.... ama gün gelir devran döner biz de böyle doğumu beklerken belki başkaları bizim yüzümüzden içlenir bunu düşünemeyizki onlarda düşünemiyolar işte... bu kızın 2.tüp bebeği 8 yıllık evli, zamanında ben ilk bebeğime hamile kaldığımı söylediğimde onun neler hissettiğini çok iyi anlıyorum,çünkü 1 ay önce ilk tüp bebek denemesi başarısız olmuştu hemen arkasından da benim hamilelik haberim sanırım farkında olmadan bende onu çok üzdüm...

eltin bebeğini doğurup uykusuz kaldığında sen hamileliğinin tadını çıakrıyo olacaksın seviyorum seni...

dumanım inşallah görecez biz de o güzel uykusuz günleri geceleri :) ben de seni seviyorum yoldaş! :)

bu arada benim yumurtlamanın hemen ardından (yani öyle olduğunu tahmin ediyorum) sağ göğsümde bir ağrı ve ufak bir beze gibi birşey hissediyorum. reglden sonra ağrı geçiyo, beze de çok hissedilmiyo. benzer bi durum yaşayan var mı?

Son düzenleme:

cnm ben sadece yumurtlama zamanında 1 gün aşırı bel ağrısı yaşıyorum tek tarafklı oluyo genelde sol tarafımda ağrı oluyo,göğüs ağrısı hiç yaşamadım bilemiyorum varmı öyle bi belirti çeşidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…