ayy bencede böyle şeyler yaşamayalım mümkünse kaçırılmak filan... var cnm face eklesene beni seninde varsabende sevindim cnm sizinle konuşunca huzur buluyorum ama başkalrıyla konuşunca onları sıkıyomuşum gibi geliyo ... artık bol bol kaynatıız birsen senin face yoktu dimi??
kocişşş duymasınn :))
yaa evet eminim yaparlardı ama allaha sükür yaşamadık allahta yaşatmasın böle kötü şeyler ...
ayy bencede böyle şeyler yaşamayalım mümkünse kaçırılmak filan... var cnm face eklesene beni seninde varsa
attım cnm ekleyebilirsineşimle birlikte kullanıyoruz cnm ama onun adına problem olmaz dimi özelden bana adını soyadını at eklim hemen :)))
kabul ettim cnmm:))ekledim tuğbacım kabul edersen :)
Emir & Feriha koptular:))))
cnm yaaa bende seni merak ediyodum iyisin bi sorun yok dimi ???napıyosunuz kızlar? gelemedim kaç gündür. yeni haber var mı?
günaydın güzel bayanlar canlarım cancaazlarım napıonus bakim tuğbayla birsen acaip kaynatmış akşam kızlar her namazımda dua ediyorum size simini hatırlamadıklarımın bilmediklerimin nikini sölüorum komik oluyo biraz:)cumartesi işe gelmekten nefret ediorum sabah uyandım kocam uyuyodu ışığı açınca uyandı canım üstümü örtermisin düzgün şekilde dedi ay bana söledii şey küfür gibi geldi:)
cnm yaaa bende seni merak ediyodum iyisin bi sorun yok dimi ???
günaydınn bitanemmm birazcık kaynattık işte :)) keşke sende olsaydınn... ayyy cnm yaaa allah kabul etsin dularını inşallahh :)))
ya varya o sorun bende hep var ben kocişten önce gidiyorum hep işe kocişte bana diyo her sabah üstümü örtermisin diyee :))
şükür cnmm iyiyim sen naslsıngünaydın nasılsın canım
naz dirmit günaydın yeniden nasılsınız kızlarrr
topiği boş bırakmayalım kızlar ben gelmiom kimsecikler yok işlerim azaldı benim şükür yılsonu işlemlerini azalttık baya sahalardayım yeniden topik aşağılara indikçe üzülüorum herkes yazsın bakim eskisi gibi:)
naz dirmit günaydın yeniden nasılsınız kızlarrr
topiği boş bırakmayalım kızlar ben gelmiom kimsecikler yok işlerim azaldı benim şükür yılsonu işlemlerini azalttık baya sahalardayım yeniden topik aşağılara indikçe üzülüorum herkes yazsın bakim eskisi gibi:)
şükür cnmm iyiyim sen naslsın
tmm bak bnde burdaym :) hello kity doğurdumu cnmm iimiymiş
günaydın yasemincim seni eskisi gibi burda görmek güzel olacak :) bende evdeki neti kapatıyorum bu ay,sonra yeniden bağlanırım belki yoksa akşamları size bakardım. canım ben btç karışımı 3 gün yedim bıraktım midem karnım aradı ya...
ay doğurmuş kızzzzz bi görsen minnacık velet nasıl tatlı fenerbahçe kıyafeti giydirmişler bide gözler kapalı yanaklar kıpkırmızı şükür sağ salim geldi darısı başına kuzum ve bütün hamile arkadaşlarımın çok tatlı naz bi görsen tam koklamalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?