Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ayy bencede böyle şeyler yaşamayalım mümkünse kaçırılmak filan... var cnm face eklesene beni seninde varsa

ayy bencede böyle şeyler yaşamayalım mümkünse kaçırılmak filan... var cnm face eklesene beni seninde varsa

eşimle birlikte kullanıyoruz cnm ama onun adına problem olmaz dimi özelden bana adını soyadını at eklim hemen :)))

birsencim bizim laptop eski çok ısınınca kendini kapatıyo bianda kayboluyorum oyuzden :))neyse bençıkıyorum uykum geldi çok yarın görüşürüzzz öptümm :)))

günaydın güzel bayanlar canlarım cancaazlarım napıonus bakim tuğbayla birsen acaip kaynatmış akşam kızlar her namazımda dua ediyorum size simini hatırlamadıklarımın bilmediklerimin nikini sölüorum komik oluyo biraz:)cumartesi işe gelmekten nefret ediorum sabah uyandım kocam uyuyodu ışığı açınca uyandı canım üstümü örtermisin düzgün şekilde dedi ay bana söledii şey küfür gibi geldi:)

napıyosunuz kızlar? gelemedim kaç gündür. yeni haber var mı?
cnm yaaa bende seni merak ediyodum iyisin bi sorun yok dimi ???

günaydınn bitanemmm birazcık kaynattık işte :)) keşke sende olsaydınn... ayyy cnm yaaa allah kabul etsin dularını inşallahh :)))
ya varya o sorun bende hep var ben kocişten önce gidiyorum hep işe kocişte bana diyo her sabah üstümü örtermisin diyee :))

kışın pek zor oluyo sıcak yatağı terketmek ekmek parası napalım:)benim eşim cumartesileri hiç çalışmıo ne gıcık bi durum

naz dirmit günaydın yeniden nasılsınız kızlarrr

topiği boş bırakmayalım kızlar ben gelmiom kimsecikler yok işlerim azaldı benim şükür yılsonu işlemlerini azalttık baya sahalardayım yeniden topik aşağılara indikçe üzülüorum herkes yazsın bakim eskisi gibi:)

günaydın nasılsın canım
şükür cnmm iyiyim sen naslsın

tmm bak bnde burdaym :) hello kity doğurdumu cnmm iimiymiş

günaydın yasemincim seni eskisi gibi burda görmek güzel olacak :) bende evdeki neti kapatıyorum bu ay,sonra yeniden bağlanırım belki yoksa akşamları size bakardım. canım ben btç karışımı 3 gün yedim bıraktım midem karnım aradı ya...

şükür cnmm iyiyim sen naslsın

tmm bak bnde burdaym :) hello kity doğurdumu cnmm iimiymiş

ay doğurmuş kızzzzz bi görsen minnacık velet nasıl tatlı fenerbahçe kıyafeti giydirmişler bide gözler kapalı yanaklar kıpkırmızı şükür sağ salim geldi darısı başına kuzum ve bütün hamile arkadaşlarımın çok tatlı naz bi görsen tam koklamalık

hadi yaaa bende hemoroid varçok çektim bu dertten bu karışım iyi geldi biliomusun bırakınca devam etti yine sanayaramamış demekki kuzum yaa önümüzdeki ay doktora mı gitcen yine napcan

ayyy gzl olmazmı hç yaa maşallah amiin cnmmm amiin.) darısı hepimzn bşına olsun işlhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…