Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

dumancım ne diyeceğimi bilemedim, yazanın yüreğine sağlık, güzel bir paylaşım, sağol...

amin canım, Allah en iyisini bilir. Allah sana da en kısa sğrece gönlünün niyetini versin ve acını hafifletsin.

birkaç gündür yoktum ve biraz yoğun geçti iş falan. Dün bi arkadaşımızın doğumu vardı ve piyango bana patladı, kimse uygun olmadığı için ben refakat kaldım gece, eşim de beni bırakamadı o da refakat kaldı. O da büyüktü ve sorun olmadı zaten hatun asıl eşimin arkadaşıydı. Neyse zaten 1 gıdım uyumadık gece.
36 yaşında ilk denemede hamile kalmıştı, miyom, gebelik şekeri ve yaş gibi faktörlerden dolayı sezaryen oldu, toplam 40dk. sürdü. Önce bebeği çıkardılar ameliyathaneden, biz başladık salya sümük ağlamaya, o kadarsavunmasız, aciz,tepksiz ki. Neyse sonra gece kaldım ya yanında tüm gece elimde birkaç saatlik bir kız çocuğuyla beraberdim. Bezledim, gazını çıkardım, uyuttum, en son sabah babası falan geldiğinde göğsümde kız yatmış uyuyoduk beraber. Çok güzeldi, eşim de ben de bebek sevdik tüm gece.
Neyse, annesi tabi ameliyat kaynaklı acılıydı. Ama bebeği gelince ve hemşire hemen memesine koyup, emzir hadi kızını acın hafiflesin diyince emzirdi ve o anı gördüm ya ne bileyim biz yaşamıyoruz ya, bizim tabiatımız anne olmak kızlar.
Allah hepimize o günü yaşatsın.

Şubat sürecinde ben artık fazla girmeyeceğim. Artık bebek kaynaklı yaşamak istemiyum. Yani 1 gün dahi olsa düşünmeden geçirmek istiyorum. Arada girip takip etcem. Umarım şubatta tüm enerjimle gelirim. Arada yazarım belki. Hepinize çok teşekkürler desteğiniz için. Allah sizleri korusun ve gebelerin bebeklerini. Herşey güzel olacak biliyorum. Güzel haberlerinizi almak dileğiyle, sizi seviyorum, öpüyorum ve iyi çalışmalar yapın diyorum:)

amin kardeşim işşallah diyeli,m evlat denince akan sular duru bende arkadaşların destegi olmasa zor bitiridik allahımın izniyel bitti çok şükür allahım hepsinden razı olsun işşallah hepimiz bir yürek olduk duaları yolladık bebegimize benim 3 evladım vefat etti biri benim gibi dogursa ve düşün olsa onunla parçalanıyorum ben inan dün belgesel seyrettim onabilie agladım vahşi dogada hayvanların bebeklerini görsen öldürüyolar hiç yüregim dayanmıyo böyle şeylere sen iyi ol yeter bana yeterki yüregin acımasın evladından ayrılma ben çok iyi bilirim umutsuzlugu kızımda ddeim rabbim ne olur bir çare bebegimi benden alma canımı yakma dedim ama böylesi daha hayırlıymış dedim göz yaşlarım dinsin aglamayım ben daha bişey istemiyorum helede bir annenin evladı ölsün onu hiç istemiyorum çeken bilir
sanada ayrıca teşekkür ederim o duayı yolladıgın için sagol bebem utandırıyosun beni

ewet cnm paşam senin için çok uğraştı hep dua ettk size allah kabul edicek işlhh cnmm sağsalim kawuşacaz bebeklerimize bzi hbrsiz bnırakma olurmu
hepimizinde allahın izniyle bebekleri olucak salı günü randevuyu aldım 10.30 da kalp hastanesinde olucam sonra 13 de zeynep kamilde olucem kaç parçaya bölünücem belli degil bu testide yaptırında daha testim kalmıyo çok şükürkızlar kusura bakmayın bu aralar burayı ihmal ediyorum sanmayın ne olur inanın annemle ugraşıyorum gelinle ugraşıyorum çarşamba gittim cuma garipgelin kıl dönmesi olducerraha götürdüm ilaç verdi geçer dedi fayda etmedi pansumanını yaptım duşunu aldırdım bebekle ilgilenir gibi ilgilendim bana abla iyiki varsın dedi sen olmasan ben ne yaparım dedim bana dua et yeter evladım olsunbana hiç bakmadılar dedim kimse kapımı açmadı dedim acısını çok iyi birilim yanı dedim ne oturabiliyo nede yatabiliyo acıdan onun canı acıdıkça bebegimde tekme atıyo 3 gece sabahladık acısını kesmek için neler yapamdım 7 aylık hamile hafta içi gene götürücem doktora ameliyat derse ne yaparız bilimiyom sigortasıda yok aman iyi olsunda dahada olmasa yapıcez bişeyler halini görsenin aglarsınız ben çok agladım onu öle gördükçeduş aldırıken epey sevdim oglumu tekmelerinide duydum ben bebeklerimde dokunamadım karnıma doktor rahimi uyarırsın sakın dokunma dedi ona çok pişmanım keşke oksasaydım yavrularım karnımdayken pişmanımşu testlerimin hepsi çıksın hemen doktora gidicem bu arada belli olucek ne oldugu bu arada maşşallahım var7 kilo verdimiçimde yeşillik brokoli agacı çıkarsa şaşmam işşallah bundan sonra sık görüşürüz bebeler sizleri sefiyorum kendinize iyi bakım kimseler tok bakıyorumda hafta sonu ondan galiba

Son düzenleme:

bende ablama refakatçı kaldıgımda öle olmuştum canım hatta bebegi seyretmekten ablama göstermedimişim 10 dakikaablamda diyo hamile kal dogur bende sana göstermicemama dedi kıyamam okadar annelik özlemin varki dedi işşallah olucak herşey zamanı gelsin bebek fzlını aklından çıkart bak nasıl oluyo allahım yardımcımız olsun ne deyim

arkadaşın çoook şanslı senin kadar vefakar bi arkadaşın olduğu için...bizim durumumuzda birinin zor üstleneceği bi görevi başarıyla tamamlamışsın canım tebrik ederim Allah inşallah sana ve hepimize yaşatır aynı heyecanları... döndüğünde seni hamile bekliyoruz

paşamm sen hallet şu dr işlerini snra rahat rahat girersin,maşallah çok güzel kilo vermişsin bende 1 kilo verdim 3 haftadır sadece

kızlar benim fazlasıyla olan kasık ağrılarım yüzünden doktora gittik ziya beye değil hastane doktoruna çok sevdim adamı muayne etti yumurtan çatlamış dedi ay bi sürü şey konuştuk smear testi için sıvı aldı isterseniz yaptırın dedi
15 haftalık bi bebğin düşmesi çok zor sen belkide öyle bi zamanda dua ettinki allah duanı kabul etti belki sağlıklı olmucaktı o bebek dedi yaşınız küçük yeni evliymişsiniz hayatı zindan etme kendine sabret sabırlı ol ve bekle dedi ben sana istediin testi yaparım rahim filmide çekerim tedavide uygularım ilaçta iğnede veririm ama hiç gerek yk adetleirn düzenli rahmin temiz yumurtlaman olmuş doğal yollardan bi kez hamile kalmışsın canını yakmana para harcamana ne gerek var dedi tam eşimin istediği bi doktor oda çok sevdi:)düşüğünün senesine kadar bekle o zamana kadar olmazsa yeniden gel o zaman tedaviş uygularız çok erken davranmışsınız hiç gerek yok böyle bişeye dedi bizde doktorun sözünü dinlemeye karar verdik bakalım hayırlısı inşallah smear testi 1 haftaya çıkarmış hazır sıvı alınmışken yaptıralım dedik dua edip beklicez kızlar rabbim yardımcımız olsun inşallahhh

günaydın herkeseee

günaydın kızlar yasemin hadi işlhh cnmmm herşey çok gzl olacak allahın izniyle bak ne gzl pozitif düşünen bi dr bulmuşsun işlhh şans getirsin size
paşam cnm bnmmm sen koskocaman yüreği olan bi insansın işlhh allah gönlüne göre wersin cnmm hep dualarımdasın
kızlar bgn drum war dua edin hyırlı hbrlerle döniim

günaydın canlar mutlu bir hafta diliyorum herkese
burada 2 gündür kar var çok güzel ya:) özlemişim, çıkıp çocuklar gibi kar topu oynamak karda yuvarlanmak istiyorum:)

yasemincim doktorun çok güzel şeyler söylemiş oluruna bırakmak en güzeli rabbim sağlıklı ve hayırlısı ile nasip etsin inş. dileyen ve isteyen herkese

yonca canım umarım güzel haberlerle dönersin kuzum oğluşumuza iyi bak gelince anlatırsın teyzelerine

mügecim günaydın kuzum çok şükür iyiyim kuzum sen nasılsın?

amin kuzum allah razı olsun umarım dediğin gibi uğur getirir kocamda tutturdu içime doğuyo benim bu ay olcak sanki diye dedim senin içini yirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm naber sen naıslın güzel haberlerle sön inşallah kuzummm kaçta randevu

bizler kayıp yaşadıımız için sanırım biraz sabırsız davranıoruz kuzum en sağlıklı herşeyin doğal olması doktor hep bunu söyledi doğal yoldan olurken neden kimyasallara gerek duyalımki sabret sabret ve bekle diye ısrar etti hep haklıda aslında al klomen iğne denedik noldu olmayınca olmuyo işte dimiiçim rahatladı kuzum valla bu ay olmazsa kür falanda yapmıcam sadece ovulasyon testi almayı düşünüorum sen nasılsın

müge günaydın canım iyiyim ben şükür sen nasılsunnn

günaydın fıstıklaaar nasılsınız ne var ne yok..??? yaseminim canım dr moralini düzeltmiş çok sevindim haklı aslında çok kasıyoruz biz kendimizi insanlar seneelrce bekliyo biz bikaç aya dayanamıyoruz
yoncaaaa hadi güzel haberler getir bize oğlun kocaman olmuş olsun :)

Merhaba kizlar
ben de bu ay calismalara basladim dusuk sonrasi
sadece 1 ay korundum hatirliyor musunuz doktorum 6 ay demisti ve ne 6 ayi diye siz de benim fikrimi degistirmistiniz

simdi beklemelerdeyim

günaydın canım iyiyim ben maşallahım var :) moralim oldukça iyi kardeşim de bize geldi, çok iyiyim çok. senin de iyi olmana sevindim :)

günaydın nazlıım iyiyim bende şükürler olsun. eşinin içine doğan gerçek olur en yakın zamanda inşallah :)

canım işşallah bakalım ne olucak benin durumum bu arada 2 aydır kanamam azdı bu ay felaketagrı ve bol kanama mevcutkendi kendime nzar deydirdim galibabir o dedigim doktıora gidiyim bakalım ne dicek ona göre yol çizeriz diyete gelince annemi türkiye hastanesine götürdügümde anneme doktor 1800 kalori diyet verdi bende istedim banada 1600 verdi bunu uygula hiç çıkmazsan diyetten ayda 5 kilo garanti dedi işşallah bugün o diyete başlıcam vallahi bacım varlık içinde yokluk çekiyorum irademe hakim olmam lazımki yavruma kavuşuyun degilmi:?

canım işşallah tez zamanda alırsın kucagına bebgini aslında doktor degiştirmesi iyi oluyo rabbim işşallah işini rast getirsin
Günaydııın :) Nasılsınız kızlar...
günaydınlar herkeze güzel bir hafta diliyorum
işşallah canım cümlemizinişşallah hayırlı haberlerle dönersin
amanın kafayımı yidin kız soguktahasta olucen sonra sana üzülücem sesn evinden çııkma gülüm sen işte ben sana azda olsa kar veririm eline oynarsın ama dışarı çıkmak yok anlaştıkmı
Merhaba kizlar
ben de bu ay calismalara basladim dusuk sonrasi
sadece 1 ay korundum hatirliyor musunuz doktorum 6 ay demisti ve ne 6 ayi diye siz de benim fikrimi degistirmistiniz

simdi beklemelerdeyim
işşallah neiceyi tez zamanda alırsın aslında varya aklınızdan bebk fikrini çıkarsanız inanın hemen oluyo allahın izniyle ben okadr ugraştım olmadı bir ker rahmetli kızımda oldu ama oda benle durmadı

herkese kucak dolusu sevgi umud nese huzur gulucuk getirdim

Son düzenleme:
cok dogru dwmissin eger ciftlerde bir sorun yoksa
insanlar akillarindan bebek fikrini atinca oluyor
ben de hamile kaldigim ay kesinlikle dusunmedim hamileligi ve o ay oldu rahatladik stres yapmadik
gel gor ki simdi yeniden basladi surec
umarim sen de tez zamanda bbegine kavusursun ve kucagina alman nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…