bebeğinin fotoğrafını göstermeyen iş arkadaşı

Bazı insanların ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum, saçmaladıklarını da kabul etmezler genelde, laf söylesen sen garip olursun.
Genel olarak nazar değer kafasında olsa diğer kıza göstermez, ziyarete gitme alınganlığı demişler o olsa diğer kız da gitmemiş.
Nazar değdiren birisinizdir desem değilmişsiniz.
Diğer bayan alımlı demişsiniz ama enerji meselesi bu belki eşinden dolayıdır yine. Başka da bir şey gelmiyor aklıma, çifte standart var çünkü diğer ihtimallerde.
Böyle alınganlık olabilecek şakalardan da hiç hoşlanmam şahsen ki gayet ciddiydi demişsiniz zaten.
Şaka olsa göstermek istemedikten sonra gülerek göstermesi lazım bence.
Adını söylememeyi de ilk defa duydum bir kişi daha yazmış yorumda, bu kişilerin enerjileri mi çok zayıf acaba adından nazar enerjisi geçecek kadar, bilemedim.

Evet işte bende onu anlamadım gostermek istemeyen kimseye göstermez bi beni ayırdı kötü hissettim
Hani kemal Sunal'ın bi filmi var ;

-sen gel
-ben
-sen gel
-ben
-sen gelme ulan ayı

çünkü iş arkadaşıyız yani dışarda görüşmüyoruz ama iş ortamında cok iyiyizdir
eşi hamileyken cok fazla cocuk hakkında konusmazdk ama onun haricinde muhabebtimiz cok iyidir cok tuhaf geldi
Şaka yapmış olamaz mı ? Size takılıyordur belki ?

"Ben simdi sana nazar degdirecegim. Sutunden bebegine gececek." deseydin. Cocuk dogurmayi ne kadar da abartiyorlar ya. Dunyanin son bebegini dogurmusta soyumuzu devam ettirecek gibi.

"Ben simdi sana nazar degdirecegim. Sutunden bebegine gececek." deseydin. Cocuk dogurmayi ne kadar da abartiyorlar ya. Dunyanin son bebegini dogurmusta soyumuzu devam ettirecek gibi.
Erkeğe bu cümle biraz saçma olurdu işte

Nazara inanmıyorum. Dünya üzerinde milyonlarca cocuk doğuyor. Milyonlarca kadın anne oluyor. Nazar niye bizim komşu kızına değiyor anlamıyorum. Saçmalık.

Nazara inanmıyorum. Dünya üzerinde milyonlarca cocuk doğuyor. Milyonlarca kadın anne oluyor. Nazar niye bizim komşu kızına değiyor anlamıyorum. Saçmalık.
Bu konular kişiye göre değişebiliyor ben nazar a inanırım mesela :)

Ama daha kimseden duymamisimdir senin nazarin değiyor diye. hani öyle korkulcak bişeyim olsa diye açıklıyorum bunu

Bu konular kişiye göre değişebiliyor ben nazar a inanırım mesela :)

Ama daha kimseden duymamisimdir senin nazarin değiyor diye. hani öyle korkulcak bişeyim olsa diye açıklıyorum bunu

Yahu nE nazarı? Bizim insanımız soguk bardağa sıcak su koyup catlayınca nazar degdi diyor. Başı agrıdı nazardan, grip oldu nazardan. Saçmalık.

Nazar vardır belki ama bence bahsedilen şeylerin %99u nazar degil.

Bende tan bunların hepsi nazar değil tabiki dicektim siz önce davranmişsiniz :)
Tabikide hepsi nazardan değil ayağı takılsa nazar diyen insanlar tanıyorum abartılı bu konu
aman dini konu sayılıp ban yemeyelim şimdi bide yarın sitede olmam lazım

Evet işte bende onu anlamadım gostermek istemeyen kimseye göstermez bi beni ayırdı kötü hissettim
Hani kemal Sunal'ın bi filmi var ;

-sen gel
-ben
-sen gel
-ben
-sen gelme ulan ayı

Aynen buldumcukluk falan da değil yani yoksa herkese karşı olurdu, kişisel bir durum var ortada kendisiyle birebir alakalı olsa da olmasa da(belki eş durumu) ama siz tavır alınca çıkar ortaya belki zamanla artık.

Bi tek onların çocuğu var. Dünyanın en bi güzel bebeği onların bebeğidir de ondan göstermemiştir. Hadi anneler yapıyor da lohusalığına filan veriyoruz. Erkeğin böyle davrandığını da ilk kez duydum. Bi arkadaşım vardı sürekli bebeğin suratına gülen yüz koydu 40 ı çıkana kadar.41. gün başladı günde 20 tane fotoğraf koymaya.takipten çıktım o derece gına geldi. Nazarsa her zaman değer mantık olarak bakınca nereye kadar saklayabilirsin yani çocuğunu. Hiç fotoğraf paylaşmazsın, hiç kimseye göstermezsin onu anlarım. Birine göster birine gösterme saçma

Hey Allah'ım, nazar denilen şey ilk 40 güne özel değil ki, tamam daha hassas bir dönem olarak görebilirsin ama 40 ı çıkar çıkmaz bir sürü fotoğraf paylaşırsan yine değebilir, saçmalık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…