- 25 Eylül 2011
- 7.499
- 11.351
- 498
- Konu Sahibi maharetcan
Aileniz yanınızdaysa alın tabi.Ben doğum yaptiğimda yeni atanmiştim.Ohal ilan edilmişti raporda alamamıştım.Doguya geldik annemle.Mecburen işe başlamıştım.
Allah razı olsun kızım 4 aylık olana kadar yanımda kaldı.Eşimin henüz tayini olmamıştı.Annem mecburen gitti.
4 .aydan sonra tek büyütmeye başladım.
Kendimle okula getirir güvendiğim bi velime teslim edip dönüşte alırdım.
Duş sadece soeun oluyordu.Ondada bebegimj pusetine koyar banyoya getirdim.öylece beni izlerken banyomu yapardım.Gece bazen uykusuz kalırdım ama dayanıyor insan herşeye.
Sonra eşimin tayini oldu yanima geldi.Büyük nimetmiş babanin desteği olmasi.
Gurbette büyüttük işte birlikte.
Başbasa tek yaptigimiz sey kizimiz uyuduktan sonra film izlemek..Onu birakip hiçbisey yapamiyoruz.artik oyle aliştikki zaten onsuz biseydendr keyif almiyoruz ikimizde.
Şimdi kizim 2.5 yasinda.ikinci bebegimiz geliyor kismetse.
Yardim almayi dusunmuyorum.
Eşimin destegi yeter.Annem cagirsam atlar gelir ama artik onu yormak istemiyorum.
yaparim diye dusunuyorum.belki ilk 10 gun falan gelebilir toparlanma surecinde.
İmkaniniz varsa zora sokmayin kendinizi.
Bebek buyutmek dünyanin en zor işi ama ayni zamanda en muhteşem işi.
Çok farkli bir deneyim
Allah razı olsun kızım 4 aylık olana kadar yanımda kaldı.Eşimin henüz tayini olmamıştı.Annem mecburen gitti.
4 .aydan sonra tek büyütmeye başladım.
Kendimle okula getirir güvendiğim bi velime teslim edip dönüşte alırdım.
Duş sadece soeun oluyordu.Ondada bebegimj pusetine koyar banyoya getirdim.öylece beni izlerken banyomu yapardım.Gece bazen uykusuz kalırdım ama dayanıyor insan herşeye.
Sonra eşimin tayini oldu yanima geldi.Büyük nimetmiş babanin desteği olmasi.
Gurbette büyüttük işte birlikte.
Başbasa tek yaptigimiz sey kizimiz uyuduktan sonra film izlemek..Onu birakip hiçbisey yapamiyoruz.artik oyle aliştikki zaten onsuz biseydendr keyif almiyoruz ikimizde.
Şimdi kizim 2.5 yasinda.ikinci bebegimiz geliyor kismetse.
Yardim almayi dusunmuyorum.
Eşimin destegi yeter.Annem cagirsam atlar gelir ama artik onu yormak istemiyorum.
yaparim diye dusunuyorum.belki ilk 10 gun falan gelebilir toparlanma surecinde.
İmkaniniz varsa zora sokmayin kendinizi.
Bebek buyutmek dünyanin en zor işi ama ayni zamanda en muhteşem işi.
Çok farkli bir deneyim