Bebeğinizin cinsiyeti

Doktor gördü de mi bir dahakine kontrolde söylerim dedi?

12+6 da olacağım cuma günü. Cinsiyet için erken değil mi?
Kuzum bnım le arkadaşımın aynı gün bebişlerimiz o öğrenmiş bnımde doktorum gördü gibime geldi Bn çok merak ediyorum bebeğimi verdiği ultrason resmide hep kaymış böyle en azından onu görüyorum diye gidicem birazdan İnş doktorum bnı alır

Yaa ah bu merak insana neler yaptırıyor. Bebişin pozisyonu da müsaittir İnşAllah gittiğine değer.
Ee gitmeden son tahminini alayım ozaman bide ne kadarlık sın sen

Yaa ah bu merak insana neler yaptırıyor. Bebişin pozisyonu da müsaittir İnşAllah gittiğine değer.
Ben arkadaşınkini tahmin edeyim. Ben bence erkek diyorum. Zaten öyle istiyormuş gönlündeki olsun.

Kuzum biz 13+5 olduk eşim kız ben erkek istiyordum hep kızım diye severdi son bia ydır oğlum diyip duruyor artık naptıysan bana kızım kusura bakma oluşum gelcek diye hissediyorum diyo

Kuzum biz 13+5 olduk eşim kız ben erkek istiyordum hep kızım diye severdi son bia ydır oğlum diyip duruyor artık naptıysan bana kızım kusura bakma oluşum gelcek diye hissediyorum diyo
Anladım haydi hayırlısı canım.

Bnde bir kizim var 9 haftalik gebeyim.oncelikle saglikli olsun ama erkek olursa da virdaha dogurmam

Uzun olunca noluyo ki canım
Kese uzun olunca erkek oluyormuş.Yuvarlak olunca kız oluyormuş. Benim kesemde yuvarlaktı. Cinsiyetini öğrendik doktor kız dedi.Bu kese teorisi bende tuttu ama çoğunlukla tutuyor yani. Burda öyle bi konu okumustum. Herkes eski ultrason fotolarına baktı.Aa evet benimkide öyleymiş bu tahmin doğru dediler.

Ay ciddimi hayirlii olsun ozaman bnimki de kiz fur bide kizimin ultrason fotosuna bakim

Buda kizimin ki muz gibi bnce asli yok gibi

Eklentiler

• 20200610_152233.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…