- 8 Ocak 2020
- 1.316
- 1.257
- 63
- 40
- Konu Sahibi 1bebek1anne
-
Doktor gördü de mi bir dahakine kontrolde söylerim dedi?Bnim eşim sürpriz yapıcaz ailemize diyince nı daha ki kontrolde söylim o zaman dedi doktorum çok ısrar ettim söylemedi hayatta kaç kez bu heyecanı yaşıcaksın ki dedi.. Bı ay nasıl gecer bilmiyorum ama çok merak ediyorum
Bilmiyorum ki emin olmak için öyle dedi diye hissettim..Doktor gördü de mi bir dahakine kontrolde söylerim dedi?
İnşAllah ondandır. Yoksa görüp de söylemesi çok fenaa. Yuhaha falan yapar gibiBilmiyorum ki emin olmak için öyle dedi diye hissettim..
İnşİnşAllah ondandır. Yoksa görüp de söylemesi çok fenaa. Yuhaha falan yapar gibi
12+6 da olacağım cuma günü. Cinsiyet için erken değil mi?İnşzaten şimdi gidicem bı bahane bulup Senin ki ne kadarlık bebişin
Kuzum bnım le arkadaşımın aynı gün bebişlerimiz o öğrenmiş bnımde doktorum gördü gibime geldi Bn çok merak ediyorum bebeğimi verdiği ultrason resmide hep kaymış böyle en azından onu görüyorum diye gidicem birazdan İnş doktorum bnı alır12+6 da olacağım cuma günü. Cinsiyet için erken değil mi?
Yaa ah bu merak insana neler yaptırıyor. Bebişin pozisyonu da müsaittir İnşAllah gittiğine değer.Kuzum bnım le arkadaşımın aynı gün bebişlerimiz o öğrenmiş bnımde doktorum gördü gibime geldi Bn çok merak ediyorum bebeğimi verdiği ultrason resmide hep kaymış böyle en azından onu görüyorum diye gidicem birazdan İnş doktorum bnı alır
Ben arkadaşınkini tahmin edeyim. Ben bence erkek diyorum. Zaten öyle istiyormuş gönlündeki olsun.Yaa ah bu merak insana neler yaptırıyor. Bebişin pozisyonu da müsaittir İnşAllah gittiğine değer.
Ee gitmeden son tahminini alayım ozaman bide ne kadarlık sın sen
Ayy bu iş çok heyecanlı olmaya başladı 🖒Ben arkadaşınkini tahmin edeyim. Ben bence erkek diyorum. Zaten öyle istiyormuş gönlündeki olsun.
Kuzum biz 13+5 olduk eşim kız ben erkek istiyordum hep kızım diye severdi son bia ydır oğlum diyip duruyor artık naptıysan bana kızım kusura bakma oluşum gelcek diye hissediyorum diyoYaa ah bu merak insana neler yaptırıyor. Bebişin pozisyonu da müsaittir İnşAllah gittiğine değer.
Ee gitmeden son tahminini alayım ozaman bide ne kadarlık sın sen
Anladım haydi hayırlısı canım.Kuzum biz 13+5 olduk eşim kız ben erkek istiyordum hep kızım diye severdi son bia ydır oğlum diyip duruyor artık naptıysan bana kızım kusura bakma oluşum gelcek diye hissediyorum diyo
Bnde bir kizim var 9 haftalik gebeyim.oncelikle saglikli olsun ama erkek olursa da virdaha dogurmamBende rüyamda koz bebek gördüm bir dafa 2 Kızım var ve 10 aradan sonra 3 gebeliğim bekliyoruz doktor 3 hafta sonraya gün verdi kızlarım erkek olacak gibi hissediyor gönlümüz de erkek var ama sağlıklı olsun öncelikle öğrenince yazarım
Uzun olunca noluyo ki canımCanım senin kesen nasıldı uzun muydu
Kese uzun olunca erkek oluyormuş.Yuvarlak olunca kız oluyormuş. Benim kesemde yuvarlaktı. Cinsiyetini öğrendik doktor kız dedi.Bu kese teorisi bende tuttu ama çoğunlukla tutuyor yani. Burda öyle bi konu okumustum. Herkes eski ultrason fotolarına baktı.Aa evet benimkide öyleymiş bu tahmin doğru dediler.Uzun olunca noluyo ki canım
Meraba bnimki si yuvarlak kiz mi oluyo :)Ultrason görüntüsüne baktığında kesenin şekli yuvarlak top gibi mi yoksa uzun muz gibi mi canım
Ay ciddimi hayirlii olsun ozaman bnimki de kizKese uzun olunca erkek oluyormuş.Yuvarlak olunca kız oluyormuş. Benim kesemde yuvarlaktı. Cinsiyetini öğrendik doktor kız dedi.Bu kese teorisi bende tuttu ama çoğunlukla tutuyor yani. Burda öyle bi konu okumustum. Herkes eski ultrason fotolarına baktı.Aa evet benimkide öyleymiş bu tahmin doğru dediler.
Canım kız gibi duruyor. Ama erkek olsun ya kızın varmış zaten. Rabbim iki duyguyuda tattirsin sanaMeraba bnimki si yuvarlak kiz mi oluyo :)
Allah razi olsun canim insallah da once saglikli hayirli olsun insallah hepimizinkiCanım kız gibi duruyor. Ama erkek olsun ya kızın varmış zaten. Rabbim iki duyguyuda tattirsin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?