Doğuma Hazırlık Bebeginizin ismini sizmi yoksa babasimi koydu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mondschein2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
957
7
96
İsviçre
selam anneler:1hug:
bebeginizin ismini sizmibabasimi yoksa baska birimi koydu??
esim kizimin adini zeynep olmasini cok istedi ,hamileligimin 7ayina kadar ismi zeynep olacakti,sonra ikimizde dusunup ortak baska bir isim verdik,birlikte sectik,ama halen bazen keske zeynep koysaydim diye dusunuyorum,ama bence isimdende onemli olan ahlakli,efendi,guzel huylu olmasi,
bide tabi kizimin ismini koyduktan sonra anladimki dini bir isim olmasi ve anlaminin ne olmasi daha onemliymis,a.s.
umarim 2bebegimde buna daha cok dikkat ederim,,,,,,,,,:1hug:

İkimizin ortak kararıydı. Aslında o daha çok Bengü Sude istedi ama biz kısaltıp Bengü koyduk. Ama babası bazen Bengü Sude diye sesleniyor kızıma. :))))

İkimizin ortak kararıydı. Aslında o daha çok Bengü Sude istedi ama biz kısaltıp Bengü koyduk. Ama babası bazen Bengü Sude diye sesleniyor kızıma. :))))

slm arkadasim,valla benim kiza bn zeynep ismi takmadigim icin bi ara bnde zeynep diye seleniyordum,sonra biraktim solemeyi,kizin kafasi dagilmasin diye,ama cok guzel kizin ismi bende baslarda sudenaz dusunuyordum olmadi,sevgilerimle:1hug:

babası koydu ama bende onayladım((ismini düşünürken atakan olsun dedi..bende şöyle bi düşündüm kulağa hoş geliyor söylemeside kolay olur dedim..2.inşallah ben koyacağım amaaaaaaaaaaaaa

benim de esim benim babamin ismini koydu yusuf :) yusuf olsun dedi iyi bi ara yok dedim olmasin ama sonra tamam dedim olsun
bu defa da ben koymak istiyorum ama bazen tartisma oluyor isim icin :)

selam kızlar benim 3 tane çocuğum var hiç birinin ismini ben koyamadım eşim
koydu hemen gidim nifus cüzdanını cıkardı

selam kızlar 3 çocuğum var isimlerini ben koyamadım eşim koydu hemen nifus cüzdanını cıkardı

selam kızlar benim 3 tane çocuğum var hiç birinin ismini ben koyamadım eşim
koydu hemen gidim nifus cüzdanını cıkardı

selam canim,keske sanada sorsaydi nufus cuzdanini cikarmadan once,en azindan birine sen ismi koysaydin,hayat musterek bnce ikinizin ortak bir karar almasi lazimdi
ama olan olmus mutlaka esinde guzel isim koymustur,sevgilerimle:1hug:

ins canim,bebegin olsun tabiki sira sende mutlaka oda senin fikrini saygi duyar ve buldugun ismi begenir,saglicakla kallllllllllllllll
ama atakanda cok guzel isimmm opuyorum onu,,,,,,,,

kuzumun ismi zeynep.ben koydum evlendiğim ilk sene eğer günün birinde kızım olursa zeynep oyucam ismini dedim. 5 sene sonra anne oldum ve eşim ilk çocuğu bana bıraktı ..hehehe:hooray:

benim iki kızım var 1.nin ismi zeynepsıla zeynep'i babası sıla'yı ben.2.nin ismi aliye sümeyye aliye'yi babası sümeyye'yi ben koydum.hep iki isimliler ve iki isimlerinide kullanıyoruz dışardakilere biraz zor oluyo ama.

benim de esim benim babamin ismini koydu yusuf :) yusuf olsun dedi iyi bi ara yok dedim olmasin ama sonra tamam dedim olsun
bu defa da ben koymak istiyorum ama bazen tartisma oluyor isim icin :)

allah bagislasin canim bence yusufta cok guzel isim,hm hazreti yusufun ismi hm babanin ne mutlu ona,allah anali babali buyutsun ins,sevgilerle:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…